Heja mig

En bra bloggare måste lägga upp mycket bilder i sin blogg. Eftersom jag inte vill göra min läsare besviken kommer här ett par gamla goingar från min b-dagen. Heja oss!



Glad tjej



Tårtbärare



Jag fick en fjärriz till d60







ILY





ILY mabis

One missed call

Idag hade jag ett missat samtal från okänt nummer. Eftersom jag inte orkade ringa upp skickade jag ett sms med frågan vem det var. Sedan fick jag mottaga inte mindre än fyra samtal av den stackars man som försökte få fatt på sin kusin på mitt nummer. Samtalen kom både från hans mobil och senare också hemtelefonen. Undrar om han fick fatt på honom till sist.

Eftersom min läsare Irina nu återvänt från utlandet kanske jag får upp min besöksstatistik igen. Till sitt normala värde tre. Jag, hon och någon okänd stackare. Vem är du nummer tre? Låt mig veta. Idag kände jag att jag ville göra ytterligare något annat med min så kallade layout. Eftersom jag är flicka valde jag att göra den rosa. Flickor gillar rosa.

23:06

ÄNNU EN GÅNG HAR JAG GJORT DET.

Imorrn ska jag upp i ottan som vanlig, har haft sömnbrist sedan jag föddes och ändå går jag inte och lägger mig. Idag skulle jag ju sova tidigt. Nu är klockan snart tio över elva och jag ska duscha innan jag lägger mig. Jag är hemsk. Men jag har ändrat lite i min design. (Läs: Idag har jag bytt header). Lyckades tappa menyn längst ner under alla inlägg i samma rad som alla inlägg utan att fatta vad jag hade gjort. Med Jennifers hjälp kom menyn tillbaka dit den skulle. Jaja, detta är ett projekt som förmodligen aldrig kommer bli färdigt, men jag är så glad ändå.

Dags att dubbelkolla grödorna innan sömnen ska få kicka in. Nattinatti!



Jag har här bifogat en bild som visar hur ledsen jag är över min oförmåga att sova i tid.

How I met your mother S01E06

Jag dör lite på insidan (på ett oerhört bra sätt givetvis) när jag ser How I met your mother. Det är en alltid lika spännande utmaning att sitta på spårvagnen med ett avsnitt av denna serie från himmelen på ipoden och försöka att inte skratta högt. Följden av vad som beskrivs i tidigare mening är att jag brukar ha små, små sår i mina läppar där jag bitit mig för att inte skratta högt när jag kollar på HIMYM i iPoden på spårvagnen. Nu dags att återgå till Halloweenavsnittet och storyn om The Slutty pumpkin. Love it!





2009-08-28 | 23:46

Kom nyss hem från Louise och har bara hunnit skörda mina grödor so far. På farmville alltså. Har hört att det är där det händer. Snart blir det nana kudden inte länge men förhoppningsvis väl. Upp till jobbet imorgon, nu har jag haft mina lediga dagar!

Märkte när jag var på väg för att möta modern min som skulle köra hem mig från Louise att det minsann har blivit höst. Kvällshöst om inte annat. Det blåser kallt och buskarna är läskigt mörka. Både marken och luften är fuktig på ett sätt som säger att "HA sommarn sket sig detta året också, sådeså!" Jaja, blir väl mysigt när man får ta på sig gosiga tröjor och kolla filmer och så vidare men fan att det hade vart fint om man hade hunnit uppleva någon sommar alls i år...

Free day, friday

Ledig idag, fint ska det va! Sov länge efter utgång igår och chillade imorse. Började dagen med M&M's men gick sedan vidare till nyttiga müslin och filmjölk. Var (som vanligt) too slow för att hinna in till stan för att möta Calle och Marcus och missade på så vis både den planerade frullen och fikan. Suck. Nu blir det istället en liten tur i stan för att kika kläder att sätta på Malins lekamen. Det där låter som en pornografiskt ord men betyder inte mer än kropp.

Jag säger bara en sak och det är MJAAAAU-WOW!

Följande fann jag som ett utkast från 1 dag, 21 timmar sedan

Sitter och tuggar nostalgituggummin. Ni vet Extra "Fruit flavoured". Vit påse med ljusgrön text. Både jag och Marcus konstaterade att det var dessa tuggummin man alltid fick av mamma när man var liten.

Idag har jag ont i halva halsen, något jag försökte bota genom att dricka varmt vatten med honung i ur min starbucks-mugg. Fint ska det vara, men inte blir det märkbart mycket bättre.

Two hours to go, men idag kommer far min för att hämta mig så att jag ska slippa ersättningsbussen från helvetet. Väl hemma får jag se om det blir att läsa i min engelska pocket eller kolla något på datorn. Kanske både och, jag är ju trots allt ledig imorgon! Jag är ganska sugen på att komma igång med Entourage som ju ska vara sådär bra, men måste avsluta GG season 2 först. Humm humm...

Countdown hemgång!

Cirka kvarten till hemgång. Tyvärr kommer jag halvvägs hem mötas av ersättningsbussen från helvetet. Resan hem tar dubbla tiden än vad den normalt gör. Typ. Eller kanske inte. Det är jobbigt i alla fall och JA det tar längre tid. Hem ska jag och gå och lägga mig med boken. Remember me heter den, är på engelska och mycket lagom att läsa vid de flesta tillfällen. Nu för tiden är jag mest anti dator, pro böcker. Därav min frånvaro. You know you miss me!

Phowtoes

Nu ska min utskrift vara klar! And off I go to get them! Hurra!

2009-08-24

Uppe och hoppar är jag nu. Duschat - check. Sminkat mig - check. Valt och tagit på mig kläder - check. Fixat håret (utan spray-måndag) - check.

Nu blir det lite frulle, kanske en omelett och sedan håller jag mina tummar att bilderna jag la in för framkallning igår hinner bli klara så att jag kan hämta dom innan jobbet. Det hade varit fint. Än så länge är statusen "utskrift sker". Jaja, vi får väl se hur det blir med det hela. Mmm-frulle!

23.13

Vad hände med "oh hjälp jag är så trött att jag somnar nu - jag lägger mig jättetidigt eftersom jag knappt sov något i natt - då blir jag pigg och utvilad tills imorgon". Inte för att det är försent än att få gott om sömn men ändå. Har FINALLY lyckats ladda upp de bilder från London som ska framkallats och skickat iväg dem för just detta. Förhoppningsvis kan jag få fatt på dom redan imorgon, annars blir det när det blir.

Nej upp och borsta tanden, bläddra lite i boken och sova så gott. Har en känsla av att det inte kommer ta så lång tid för mig att somna ikväll...




Kärt återseende. Jag säger då det!



Picadilly Circus



"Sorry guys, we can't meet up with you tomorrow. We're going to see our friend Ben, we just met hem a couple of days ago, here in London!"

VAD VARE JAG SA!

Se så, in och läs nu!

HOT HOT HOT

Friday night

ANTI UTGÅNG, PRO CHIPS.

Chocolate med Johnny 'fakhin' Depp - han är hethethet och du vet det.

Malin gick precis hem, jag har gått igenom alla bilder från London för att lämna in dessa för framkallning, förhoppningsvis redan imorgon. Om jag orkar gå upp det vill säga. VARFÖR är jag trött hela dagen för att bli pigg nu? Säg mig något mer meningslöst...


Choklad och ramlösa. INTE okej

Ikväll jobbar jag ensam borta i mitt mörka hörn. Det som gjorde min dag lite bättre var sushin som jag kunde äta ute i solen. Dessvärre fick jag efter att jag intagit födan mycket ont i magen. Det i sin tur ledde till att jag var tvungen att köpa choklad. Nu har jag inte ont i magen längre, men jag växte lite på bredden.

Snaaart hemgång och imorgon lite sovmorgon men ändå inte sluta allt för sent! Hurra!


B-day of life

Snela sneeeela vener vad jag tycker om er för min b-day!! Ni är best! Äta mat, äta tåååårrta, dricka vin, ni är bezt! Hoppas du uppskattar detta inlägg, speciellt eftersom du är den enda som läser detta. Ja jag elskar er alla!! ♥

Hemma & solen skiner till och med

HEJ HEMLAND! Igårkväll landade vi åter hemma i sveden. Lite tråkigt med också ganska lagom. I och med att man inte åkte från något sunny land kändes det inte som en lika stor förlust. Samma väder i båda städer. Fast verkar än så länge lite bättre här hemma. SVAMMEL. Hej jag heter Emma, jag är svensk och svenskar pratar om vädret. Jaja i alla fall. Hoppas att du har en bra dag Irina, vi ses snart igen!

Open letter from London

Hej Irina! Hoppas allt ar bra dar hemma! Idag ska jag och Malin ga runt och turista lite och besoka Oxford Street igen. Vi hoppas pa att finna Rare Fashion. Jag ska ocksa tvinga med Malin till Urban Outfitters. Nagon gang ska jag (vi) ta med dig till ett land dar Starbucks finns. Your're gonna love it! Mocha latten ar en taste of heaven. Vi ses snart igen! Pa lordag far du inte boka in nagot for da ska du komma hem till mig pa b-day dinner! :D You know we love you! Miss you, xoxo Gossip Em

RSS 2.0