Helgen då jag gjorde saker!

På studiebidrag har man inte råd att göra så mycket kul grejer. Har känt det senaste att jag inte kan vara med på någonting eller atta jag måste gå hem tidigare för att man inte har ekonomi att haka på. Det känns inte alls kul, men det är väl så det får vara antar jag. Denna helg bestämde jag mig i alla fall för att sparkontot skulle få bidra lite så att jag också får leva lite! I fredags var jag ute och åt med Malin, Ida och Mabisen. Det blev tapas, sangria och vin. Vad gott det var och vad bra det kändes! Vi hade en jättetrevlig kväll med mycket skratt och det var så skönt att få träffa alla. För tyvärr är det ju inte bara slantar det är ont om utan också tid. Framför allt är det svårt att pricka in ett tillfälle där alla kan samtidigt.

Men inte var det nog med fredagens happenings! Igår hade sötaste Ida anordnat julmys med Mary Kay produkter. Fick ordning på lite saker, julklappar till andra och mig själv kan man väl säga fför att berättiga köpet av ännu ett läppstift. Dessutom var det på rea! Efter glögg, pepparkakor och quiz gick vi vidare ut och spelade pingis och biljard.

Det har varit en bra helg och än är den inte slut. Lite senare idag ska jag hem till Daniel, efter att han slutat jobba. Får se vad vi hittar på! Får nog bli relativt tidigt i säng dock för imorgon är det tidig uppstigning och back to school som gäller. Vi är inte schemalagda imorgon men måste ses ändå och arbeta på vårt grupparbete!








 


RSS 2.0