late thursday.

Åtta timmar sömn natten till igår och nio timmar natten till idag. Snart är jag tillbaka på banan igen! Det har pratats om afterwork idag, får se hur det blir med det. Eller rättare sagt, får se hur det blir med mitt deltagande eftersom jag slutar klockan åtta. Det löser sig i vilket fall som helst!

När jag vaknade idag kan jag lugnt säga att jag kände att jag tränade igår. Jag är öm i hela kroppen - och det känns bra! Nu gäller det bara att keep up the good work. Eller, jag vet inte om jag kan kalla det "the good work" när jag fått iväg mig en gång på ett riktigt bra tag. Nästa vecka blir det enligt Ohlle i alla fall ett gympass för mig eftersom han vill ha sällskap. Vem vet, kanske får han sig en timmes asgarv. We'll see!

Nu är det dags att kuta. Jag ska synda förbi my beloved Espresso House på vägen till jobbet. Keep up the good work var det... Men någon synd måste man få ha!

afro power.

Idag var jag på gymmet för första gången på hur länge som helst. Har haft dumma knän och dum häl. Hälen har ännu inte bättrat sig, men det har nog med skorna att göra. Afro kör jag barfota så där kunde jag gå ändå. Och s-a-t-a-n vad nice det var! Afro är jag big fan av. Kändes jättebra efter passet också eftersom man verkligen känner att man rört sig. Lätt att hänga med i koreografin också även om det är ansträngande träning - helt perfekt!

Innan träningen blev det en tur i stan, främst med Danny men också med inslag av Maba, Ida och Ohlle. Hann en kaffe och lite nice konversation! Om det inte vore för PT & hälsocoach Danny hade passet kanske inte ens blivit av. Aka jag är evigt tacksam!


just dance.

Idag var sista danslektionen för den här terminen. Känns alltid lite vemodigt, vad ska man nu göra av sina tisdagseftermiddagar? Jag ska ärligt säga att för min del lär det bli aerobic dans på gymmet istället. Så dans blire, men av en annan sort! Inför dansuppvisningen i helgen känns det sådär. Jag är väldigt glad att jag slipper stå längst fram i alla fall utan håller mig på mittenraden. Där hör jag hemma! Nu är det dags att skutta in i dusch, kolla GG och sedan slagga tidigt. Håller man på att somna lite varstans så är det tidig sömn som gäller!


headband.







Jag har gått och blivit alldeles sjukt addicted to headbands. Alltid ett extra i väskan. I like a lot.

stökholmet.

Vi hann vandra lite i staden idag, dock inget direkt kikande i affärer. Får bli Urban imorgon istället. Idag hann vi bara käka på taco bar vilket visserligen var en seger i sig för mig. Nom nom nom! Vi hittade också till Ben & Jerry's glasscafét - NOM NOM f'ing NOM! Tacka iPhone för det, vår vägledare i mörkret. Efter mycket om och men fick jag också fatt på min efterlängtade latte. Han i kassan var dock inte den mest service minded personen jag upplevt. Han frågade mig vad jag ville ha och när jag svarade vände han sig bort och pratade med sina vänner som stod bredvid kassan. Jaja, så kan det gå.

När vi kom tillbaka tid vandrarhemmet blev det en powernap för både mig och Malin som var vansinnigt trötta. Nu är humöret bättre! Iphone spelar Stereo Love och jag är lycklig, spotify i mobilet är en gåva från ovan!


sthlm.

Anlände till Hufvudstaden vår för cirka timmen sedan men kunde checka in på vandrarhemmet först nu. Vi har redan hunnit spendera lite pengar, främst på hårspray. Är det billigt så är det billigt! Planen för dagen är lite oklar. Vi ska väl relativt snart dra oss mot de mer centrala delarna av denna lilla stad. Vi måste hinna till Urban där jag ska gå i tusen år. Kanske inte blir så mycket spendera, men en fröjd för ögat om inte annat.

Jag tror bestämt att jag måste få i mig en kaffe också, annars kan det hända att jag går under. Espresso House var stängt imorse innan vi åkte så det blev inget för mig. Födan har än så länge idag bestått av godis för både mig och Malin. Varsinn macka är borträknat därifrån. Anywhoo, nu är det dags att planera vidare hur vi ska bygga upp denna dag!


roadtrip.

Imorgon gör jag och Malin en liten roadtrip till Hufvudstaden. Jag ska sova där i natt men är inte så bra på att se till att bli klar i tid. Det tror jag inte Malin är heller visserligen. Denna trötta fredagskväll har spenderats med att röja i mitt hiskeliga rum. Har också hunnit kika lite tv med far och bror. Tror inte jag orkar lägga lite mer energi på att packa väskan nu. Där finns pyamas, smink, tandborste och kläder. Ska bara se till att komma ihåg kamera och laddare till den och sedan bär det av. Via kylen bär det av, för jag tänker inte leva utan min vanilla coke som jag vet står där och väntar på mig. Tänker också se om jag kan fjäska skjuts från mor eller far, wish me luck!



Bild från sist vi var i sthlm.


ttyl.

 


friday.

Fredag är finally här. Uppe tid, frukost hemma. Sluta tidigt. Hem och städa lite, packa lite och imorgon bär det av till Sthlm. Hufvudstaden. OH-MY-GOD, fancy. Ska bli kul att komma bort lite från vardagen och allt man alltid gör annars. Dags för mig nu att rusa hela vägen ner för trappan in i köket och sedan vidare till jobbet. Ttfn som Lovis skulle sagt!

yeah.




en oändlig spellista.

 

Här sitter jag tillsammans med Nick, Norah och deras oändliga spellista! Jag måste ta och läsa ut den här boken idag, så svårt är det inte. Som jag sagt tidigare - en bok om och för 17åringar. Känner mig gammal, men boken har trots allt sin charm. Och när den är klar går jag direkt på Harry Potter and the philosopher's stone. Jag må vara en av tidernas största nördar men jag gillar det. Gick in på akademibokandeln igår och letade bland de engelskspråkiga böckerna utan lycka. Vidare till informationen där jag frågade efter boken varpå en trevlig herre leder mig rätt.

 

-Jaha. Så man är ett barn när man vill läsa den...!

 

Mannen har lett mig till hyllan märkt Children's books. Och där står Harry P och väntar. Men nu väntar varken han eller jag längre, för numera har jag min egen Harry. Äntligen är jag hel.


maba och jag.

Idag har jag lekt med Maba. Extra nice eftersom vi inte har hittat på något sedan i... februari?! Idag blev det i alla fall en matfika i stan och sedan åkte vi hem till Mabis för att baka, baka liten kaka. Blev två stycken morotskakor varav en ska med till jobbet imorgon. Tror att hennes team kommer uppskatta den big time!

Nu ska jag återgå till finalavsnittet av sex Rehab with Dr. Drew. Bra skit. Jag hoppas innerligt att du tittar nu Lovis!


 


stretcha stig!


dantza.

Näst sista gången på dansen idag och det gick faktiskt helt okej - nästan bra bitvis. Självkritisk I know, men ibland måste man vara det också och den här terminen har inte gått så lysande hela tiden direkt. Men nu slipper jag hoppa till första raden i alla fall och tur är väl det för alla inblandade. Fick också införskaffat fräseballa masker med fjädrar och saker som vi ska ha på vår uppvisning. Nej nej nej, nu är det dags att krypa till sängs, upp tidigt imorgon!







pics.

Ohlle fick fatt på ett  r i k t i g t  nice program för bildredigering idag. Jag sa googla och han googlade. Nu sitter jag och lyssnar på Familjen och redigerar bild på bild. Säkerligen en eller tre överredigerade men det gör inget, det gör ingenting i hela världen. Jag kommer aldrig sluta leka med det här programmet. Takkkk bff :)



heart.




a bff in the team.

Idag började Ida fo real i vårt team! Känns jättekul att äntligen ha fått fatt på en vän som hamnat hos MIG och inte bara i alla andras team. Tror vi kommer ha det bra tillsammans med resten av team 4. Idag får jag skjuts hem av min ömma moder eftersom hon slutar ungefär samtidigt som mig - vardagslyx må jag säga!



sammanfattning.

Denna helgen har varit fläckfri. I princip. Visserligen kunde filmen vi var på idag, Clash of the titans, varit bättre. Men bio som helhet är väl alltid mer eller mindre trevligt i alla fall. Filmkväll fredag och utgång igår. Har hunnit med allt. Inklusive sömn och att ta det lugnt. Världens bästa helg skulle man kunna säga! Alldeles för mycket uppe i varv för att vara söndag, natt till måndag. Kommer aldrig kunna somna - eller så är det just det jag kommer kunna göra. We'll se in a bit! Imorgon blir det fikafrulle med Lovis innan jobbet. Sena måndagar är rätt bra ändå, det får jag ge dem! Bjuder förra veckans tardpiccs från måndagsfrullen - NJUT!


yesterday's news.

Igår hade jag länge problem att bestämma vad jag skulle göra av kvällen. Antingen filmkväll med Lovis eller göra stan osäker med någon. Mitt problem var att denna någon var just någon och ingen bestämd person. Till sist hittade jag i alla fall ett b-dayfirande att crasha och det bar av in mot stan. Jag kände att jag var i behov av människor.

Kvällen var så där som kvällar faktiskt blir ibland - riktigt jävla lyckad! Har nog inget negativt att säga alls faktiskt. Trevliga människor, nice musik och en stämning på topp!



grill del mundo.

Hittade lite bilder i min kamera som jag missat att kolla på. Cirkus en månad gamla från ett besök på Grill del mundo. Förmodligen ett av stadens mest chill ställen, varför är man inte där i princip jämt? Jag hade kunnat tänka mig det. Vi var på gdm samma kväll som världens bästa chinos bestämde sig för att lämna mig och visade det genom att ha tidernas största hål helt plötsligt. Det blev ombyte och lån av kläder. Plus inköp av nya chinos såklart. Kvällen var för övrigt nice, nice, nice!


 

 


sunny pink saturday.





Det känns som att risken att man blåser bort om man går ut idag är befintlig. Därför väljer jag att inte ta hatten när jag strax ska bege mig mot stan. Det blir en liten tur med Ohlle och en kaffe på det. Ska svänga förbi Teliabutiken och kolla med dom vart min magiska engångsavgift kom ifrån. Inte har den nämnts eller skrivits någonstans i alla fall förrän den dök upp på fakturan. Eller så var jag oerhört ouppmärksam. Well, we'll see.

Håller på att klura lite på en solig spellista i Spotify och det går väl sådär so far. Eller, jag har väl kanske inte engagerat mig så värst mycket än så länge kanske. Tips någon? -Please tell!

Jag har gått och förälskat mig totalt i Keep on walking av Salem Al Fakir. Eftersom man kan kalla mig Eman utan koll (läs: i alla fall på melodifestivalen) så har jag inte uppmärksammat låten förrän någon gång nu i dagarna. Men jag måste erkänns att jag är helsåld. Bra skit!



fika med bff's.

Man kan inte tröttna på sol. Allting blir mycket bättre med lite sol. Idag har jag och Malin trallat i stan och fyndat hårband för småslantar. Mötte också upp Ohlle för en snabbfika på EH. Trevligt värre, jag säger då det. Jag får nog se till att dra ner på fikandet. Både för kalaskulans och ekonomins skull, snart har det gått för långt. Det finns ju andra sätt att umgås på om jag inte missminner mig helt.





Nu har jag slagit mig ner på en stol i Malins kök medan hon diskar lite. Jag kommer undan denna gången eftersom jag ser ut som en pojke när jag inte har smink. Ikväll blir det lugnt med lite film och Ben & Jerry's. Jag har fått i uppdrag att komma på en film och det går sådär. Jag har ju noll koll på det där ämnet och det är väl inte direkt någon nyhet... Jag får väl höra mig för och se vad jag kan få för filmtips och sedan ta åt mig alla credits förett. My evil plan!

TTYL BIATCHES!

sleep.

Criminal minds har allt. Jag vill titta på det hela tiden. Medan jag tittar ska jag äta maten som min faster bjöd på på långfredagen och som efterrätt ska jag äta Ben & Jerry's Chunkey monkey. Som dryck ska jag hinka Brämhults olika juicer. Nom nom nom.

Jag tänkte att jag idag skulle ha sovit vid denna tidpunkt men ja. Do I need to say more? Jag är ju uppenbarligen vaken. Har i alla fall kommit så långt att jag gjort mig i ordning och nu befinner mig i sängen. Ska ta och kolla på ett avsnitt Gossip och sedan blir det sömn. Har jag svårt att sluta mig till drömmarnas värld kan det hända att det blir lite av Nick och Norahs oändliga låtlista. En bok och om för 17-åringar tror jag. Och mig!

På mitt skrivbord på datorn hittar man då och då mappar som heter saker som sortera, STÄDA, släng dessa bilder sedan och liknande. I nuläget finns det en mapp som heter sortera bilder. Spännande... I den finns bland annat följande bilder. Hemskt tokigt.


criminal minds.

Ikväll åkte jag hem direkt efter jobbet - något jag inte har gjort sedan jag flyttade hem igen. Har freestyleat lite mat med lax och pasta. Nu gick Criminal Minds igång och det är alltid så bra. Om jag inte redan hade varit ett fan på facebook hade jag blivit det. Och Reed är så underbar. Dessutom lite Brämhults juice på det hela och jag är hemma!


dedikerad till Ohlle.


onsdag.

Solen är också idag på himlen och det är helt underbart. Har inte riktigt börjat dagens arbetspass ännu, men snart är det dags. Slutar tidigt idag så man hinner förhoppningsvis ut och njuta lite av solen innan den går ner för dagen.

Igår var det dans och det gick väl sådär kan man säga. Vi ska stå på tre rader och byta platser i mitten av koreografin. Varför säger pojkspolingen åt mig att ta främre raden? Jag är ju helt ute och cyklar mest hela tiden och kan ju inte. Ser jag ingen i ögonvrån går det dit det brukar gå om man inget kan. Jaja, jag och Malin ska pakta så att hon kommer fram och jag går bak istället.

Dags nu att hämta dagens vatten och börja jobba!


tonight.

Idag har varit en bra dag! Har hunnit med sovmorgon, att gå i stan, käka frukost på Espresso House, sitta i solen och bara njuta och jobba. Efter jobbet, om dryga timmen, blir det att åka hem till Louise för att kolla en Harry Potter. Vi får se till att svänga förbi mi casa och hämta det som krävs för en sleep-over först bara. Och det som krävs för min dans imorgon. Det ska också inhandlas ingredienser till toast de luxe och det ska pimplas iste. En kväll helt i Em&Lovis stil!


monday.

Nu går vi på en ny vecka igen. Denna börjar med sen måndag som det brukar vara men samtidigt inte har varit på ett tag nu. Ganska skönt att få sova ut efter helgen, som kanske visserligen är den tiden man bör ha hunnit sova ut redan. Men så blir det ju inte alltid. Anywhoo, jag har som vanligt försatt mig i en situation som begär att jag ska hinna med lite för mycket på lite för kort tid. Nu är det dessutom upptaget i badrummet vilket gör att jag inte ens kan påbörja det jag måste hinna med, aka duschen.

Jag och Lovis börjar båda sent idag och ska in till stan och äta frukost innan jobbet. Förhoppningsvis hittar vi någonstans att sitta ute i solen! Ooops, nu blev badrummet ledigt, bäst att skutta in så att jag har någon chans i världen att hinna bli klar innan Lovis dyker upp!


fotomässa.

Idag får fem av fem toasters! Började med en tur till fotomässan och när jag var på väg dit möttes jag av strålande solsken. Dagen kan inte börja bättre än så! Fotomässan var intressant och lärorik och även om jag inte var där någon jättelång stund så hann jag lyssna på tre och lite till föreläsningar. Fanns dessutom en hel del bilder att titta på och en del (läs de flesta) var så bra att man nästan fick ont i magen. När jag såg de sex bilderna nedan kände jag hur ögonen blev blanka över hur hemsk världen kan vara ibland. Fotografen är Marcus Bleasdale och bilderna är tagna i Kongo. Han var föreläste också på mässan och så här i efterhand är jag lite ledsen att jag missade det.

 

Efter mässan blev det en egen liten fotorunda i stan tillsammans med Ohlle! Blev först att sitta vid kanalen med islatte och en macka och bara njuta av solen. Jag blir lika chockad varje år över att det faktiskt kan vara sådant väder här! Jag Har inte hunnit kolla så mycket på bilderna  som togs under dagen men något bra blev där nog. Ska ta och kika lite närmre på resultatet imorgon! Nu blir det bums i säng!


fira b-day.

Idag sjunger vi Ja må hon leva och hipp hipp hurra för världens bästa Ida! Igår firade vi henne med middag, lite lekar, singstar och senare utgång. Det hela var en lyckad kväll som innehöll det mesta en sådan kväll bör innehålla!

Idag är jag uppe i tid för att se till att komma iväg till fotomässan. Okej, inte jättetidigt och kanske inte så att jag hinner se allt. Men jag har sett till att komma upp i tid för att hinna till det jag ville hinna till och det är väl det viktigaste. Sajatedaj! Dags nu att städa undan efter frukosten, spraya håret och bege mig mot stan!


 


lord zinclair.

Vi fann igår ett vin som hette samma som vår dansskola och tyckte givetvis att det var en kul grej. Vinet inhandlades just för namnet och öppnades just. Vi kan väl säga som så att den där familjen Sinclair passar bättre med dans än som vin. Expertutlåtande både från mig, Ida och Malin.


Friday night.

Klockan är i denna stund 22.06 och det är fredag. Jag har tvättat bort sminket, skuttat i pyamasen och lagt mig i sängen. Strax ska jag kika ett avsnitt Gossip Girl och käka godis och dricka läsk. Inget som träningscoachen skulle bli glad över men ibland gör jag så ändå. Läs alltid. Jag är något så vansinnigt trött att jag inte vill göra något annat än att bara götta i krubban min och sedan sova. Ligger olugnt minus på mitt sovkonto efter förra helgen. Inte bra, inte bra alls!

Idag blev det en sväng i stan med Malin. Inhandlande av presenter, alkoholhaltig dryck och lite annat smått och gott. Blev också ett mål mat ute i solen! Inte för min del visserligen, men för Malin. Jag kan ha råkat köpa ett nagellack till. Kaaanske... Men ge mig ändå att heter det My chihuahua bites, då är det okej!


Hard work work

Jag tror bestämt att tekniken inte är på min sida idag. Omstart av dator, hackande ljud och "not responding" över mest hela skärmen. Nu är jag strax up and running igen men det är fortfarande hiskeligt segt alltihopa. En 16-minuters utbildning förvandlades till en och en halv timmes strul. Ojojoj! Men dryga timmen kvar till hemgång och då är det helg! På schemat står fotomässa, födelsedagsfirande och förhoppningsvis - mer sol!

thursday.

Veckorna går lite snabbare när dom bara har fyra arbetsdagar. Skallen däremot får gå på högvarv i och med att den inte fattar varför teammötet helt plötsligt ligger på en onsdag eller får panik när den inser att det var kortare tid till lördag än vad jag trodde. Insåg igår kväll att jävlar i min låda, folk fyller år och presenter ska inhandlas. Framförhållning har aldrig varit min starka sida.


Nagellacket jag såg fram emot något så galet igår inhandlades men går tyvärr inte att öppna. Jag lovar, det är inte jag som är svag! Locket sitter som svetsat på glasburken och ingen kan få upp det. Ingen är jag, Louise, mamma och Daniel. Och han är ändå nästan lika stark som Iggesund! Jaja, Åhléns ska få sig en känga om de inte låter mig byta!




wierd dream.

I natt hade jag en dröm. Jag hade varit i stan och skulle åka hem. Men istället för hem-hem så åkte jag till min jobbarkompis lägenhet där jag bott under en period fram till i torsdags. Jag har givetvis ingen nyckel kvar, men in hade jag kommit ändå. Av någon anledning satt jag vid köksbordet och sminkade mig när jag kom på att jag befann  mig på fel ställe och lägenhetsinnehavarna faktiskt bodde där nu. Jättekonstigt. Och varför var mitt smink kvar?

Idag börjar jag klockan elva men jag och Lovis ska ha lite kvalitetstid innan. Egentligen skulle vi tränat men mitt knä har gått och... Ja, jag vet inte vad det har gjort. Men det delar med sig av lite smärta då och då i alla fall. Det är inte så roligt som man kunde tro, ni behöver inte testa.

Oh! Dags nu att spraya hår och skutta hemifrån!

omg.

Möts idag av följande syn. Jag har väntat på detta så länge. Så länge.


 



Låtlista för versionen till Playstation 2!

 

747
Chans
Columbus
Den Döda Vinkeln
Dom Andra
Dom Som Försvann
Frank
Generation Ex
Hjärta
Ingenting
Kärleken Väntar
Kräm (så nära får ingen gå)
Max 500
Musik Non Stop
När Det Blåser På Månen
Om Du Var Här
Palace & Main
Töntarna
VinterNoll2
Vy från ett luftslott (Punks Jump Up Remix)



femton minuter.

Snart ska jag gå hem från jobbet. Har 15 minuter arbetstid kvar. 16:45-17:00 känns som ett nödvändigt pass som främjar produktivitet. Jag tror bestämt att jag måste köpa mig ett eller ett par nya nagellack idag. Var inne på O.P.I's hemsida förut och fann så många underbara glada färger. I need.

Sedan vet jag inte vad jag ska göra av resten av dagen. Kanske promenera, kanske träna, kanske hem och städa. Nu när jag tänker efter lite närmre så känns inte träning så bra eftersom jag gått och klagat över mitt onda knä hela dagen. Visdom i en burk, det är jag det. Men det är ju sol ute! Det gör i alla fall att man blir glad, vad det än blir av dagen!


Upptäckte också att man kan ha O.P.I som en app i iPhonen och kunde inte låta bli att fråga mig själv, stillsamt naturligtvis, varför?


Fail?

Jag frågar mig själv hur jag fungerade imorse. Kort resumé. Jag skulle gå upp någon gång mellan halv sju och sju eftersom vagnen avgick vid halv åtta. Jag börjar jobba halv nio idag. Jag tittar på klockan efter att jag klätt på mig, sminkat mig och så vidare. Klockan säger 06.20. Jag blir förvirrad. Kollar alarmen på mobilen medan jag tänker "ställde jag klockan en timme för tidigt kanske?". Men nej. Alla alarm är orörda, det första är satt till 07,30. Varför är jag vaken? Hur har jag vaknat? Jag har alltså gått upp av mig själv, e n t i m m e för tidigt. Jag kan säga så mycket som att jag gick och lade mig igen, sov fyrtio minuter. Gick upp, sprayade håret och käkade frukost and ready to go! Världens konstigaste morgon.

fika.

Idag skulle jag träna och fika med Irina. Istället blev det inte alls träna och en långfika med Anna och Malin. Trevligt värre må jag säga, att bara sitta och snacka skit i ett par timmar med en historiskt god sallad och en latte på det. Blev en tur i stan innan fikan eftersom jag hade lite tid att fördriva och gick igenom både Monki och H&M utan att hitta något. Eller ja det är väl en definitionsfråga, men jag köpte inget i alla fall. Mest för att iPhonen inte ville släppa in mig på banken för att kika kontobalansen. Att ta sig till en bankomat för att kolla var då inte ett alternativ. Så istället var jag ekonomisk för dagen, bortsett från maten då. Men äta bör man annars dör man!





påsk.









Hann i helgen fota ett par bilder i alla fall hemma hos faster florist. Där går då alltid att hitta något nytt! Blev dessutom årets första fjäril och snödroppar. Känns riktigt vår! Halmstad bjöd också på 20 grader i solen och möjlighet att sitta ute utan jacka. Living the good life. Bara en dag visserligen, men det kan väl vara lite mer hysh hysh!

Nu blir det faktiskt att skutta i säng för mig. Redan i denna tidiga stund. Brukar bli mycket snack och lite verkstad på den fronten, men idag tror jag verkligen att jag kommer somna typ nu. Ttyl!

ArGhh

OKEJ. Jag hatar utseendet på min blogg lite nu. Måste fixas. Måste finna ork, men det kommer!
___________________________________________________________

update. Jaja, ny header i alla fall. Energin för att fixa och trixa med detta är inte på topp.

update 2. Lite nya färger. Happy for now.

fell in love with åsnepojk

Jag har gått och kärat ner mig något så  t o t a l t i dessa norska herrar! Nu är det all about Donkeyboy och jag är så hiskeligt glad att jag löste Spotify premium så att jag kan lyssna jämt. Jämt. Hemma, i miobilen och utan reklam. Lysande. Det enda jag saknar är ännu fler låtar. Och eventuellt bättre ljud än det på datorn, men jaja.


bild från deras myspace.

 


RSS 2.0