Rött som i julen

 
 
 
 
 
Här sitter jag och det nya julröda nagellacket. OBS att det är mer klarrött än det ser ut på bilden. Om någon undrar. Kände att jag inte kunde med att unna mig ännu ett dyrt och bra lack utan valde denna gång det billigaste jag kunde hitta. Bra Emma! Men med det inte sagt att billigt alltid är dåligt. Jag älskar ju billigt.
 
Alldeles strax ska jag ta tag i mig själv och checka in på google docs för att göra klart min del av vår inlämning. KILL YOUR DARLINGS får jag skrika till mig själv där jag som vanligt sitter med hundratals tecken för mycket. Är skitdålig på att skala av utan att det känns som att man tar bort också det som är väsentligt. Men om jag ska komma någon vart alls så är det dags att börja nu!
 
 
 
 

God morgon!

 
Snart börjar julkalendern så det är dags att bänka sig framför TV:n. Om en timme eller så bär det av mot skolan där vi förhoppningsvis kan avsluta ett arbete och påbörja ett annat. Intensiv är ett bra ord för att beskriva den kursen vi läser just nu. Intensiv och intressant. Och roligt framförallt! Men en liten del av mig undrar hur de har tänkt när de lagt upp kursen. Här är uppgift på uppgift som kryddas med en liten uppgift parallellt med ett fullspäckat schema av föreläsningar. Puh. Tur att presentationstekniker, bildkommunikation och allt annat vi pratat om intresserar mig!

Vintern

Mysfaktorn i att det ligger snö på fönsteekanten! Och på marken också för den delen. Idag har det varit flera minusgrader och snön har fallit hela dagen! Nynnade på walking in a winter wonderland på vägen hem från skolan. Hemma har jag myst med tända ljus och glögg. Måste se till att somna i tid idag så har redan krupit ner i krubban. Innan jag får somna behöver jag dock se till att få skrivit på presentationen jag ska hålla imorgon. Vi ska prata i två minuter om valfritt ämne. Funderar på att välja Sims. Det ska nämligen vara "en fritidsaktivitet som särskilt intresserar mig". Vi får se!

 


Vill inte.

Jag har som så många gånger förr påbörjat ett städprojekt utan att orka avsluta det. Därför ligger det nu en massa småsaker på mitt golv och istället för att plocka undan dem vill jag lägga mig och lösa Elle interiör och dricka te. Vi får se hur det blir.


RSS 2.0