SUSHI

Jag har länge haft cravings efter sushi nu. Och eftersom jag gillar att hypea så vill jag bara ha sushi från Sushi Eriksberg. Jag har nu lyckats värva Louise till att följa med mig och äta där. Jag är uppfylld av glädje, att lite sushi kan göra så mycket! Dags att gå hem från jobbet vilken minut som helst nu, eller ja. Jag har egentligen redan slutat, men Lovis får gå först 17,15 så here I am. Efter vi har ätit vår heavenly sushi ska vi spela. Sims. Ja. Abstinens också där, det var säkert två dagar sedan jag spelade sist. Give. Me. Sims. Nu.




husmor.

Det blev ingen träning idag som jag hade vissa funderingar på. Istället köpte jag och lagade mat så nu står det sex stycken matlådor i kyl och frys. Och det är efter att jag, far och bror ätit varsinn portion. Har också sett till att bädda rent i min säng, det finns ingen känsla som är så bra som att krypa ner i en nyligen renbäddad säng!

Nu ska jag läsa ett par sidor i min bok för att sedan sova gott. Tycker ändå att jag kommit i säng någorlunda tidigt idag jämfört hur det brukar se ut. Pyamasen har varit på en bra stund nu och sminket är borta. Jag har till och med planerat morgondagens klädsel så att jag ska slippa tänka på det imorgon. Ibland kan jag faktiskt planera lite!




hårdag.

Inte ofta är man nöjd med sitt hår nästan innan man ens hunnit börja. Det bästa för håret mitt visade sig vara en nattlig tjugominuterspromenad i regn. När jag vaknade idag såg det nästan ut som att håret var självlockigt, eller snarare vågigt. Eman ba gillart!

 

Igår hade jag Ida, Cissi och Elin en mysig kväll hemma hos Elin! Vi åt tacos. Vi drack vin, cider och white russian. Vi pratade om det ena och det andra och uppdaterade varandra på vad som hänt sedan vi sågs sist.  Och det var en hel del. Sjukt ändå hur ett tight tjejgäng som umgås varje dag i tre års gymnasietid bara skiljs åt efter studenten och knappt hörs. Framför allt väldigt tråkigt. Hoppas att vi blir bättre framöver på att ses!

Nu är det alldeles strax dags för mig att bege mig till Daniel, tror dock att det är bäst att jag slänger i mig lite kaffe först. Annars kan hända att jag faller död ner vilket jag inte önskar. Jag hoppas att han inte heller gör det.


sko mig

Här är dom. Skorna som fick mig att jaga till Monki i princip varje dag i två veckor. Till sist dök dom upp och jag slängde mig över dom. Det vore nästan fel att säga att dom finns i min garderob, eftersom dom spenderar sin mesta tid på mina fossingar. Vansinnigt bekväma och riktigt, riktigt nice!


tisdag aka torsdag.

Jag vaknade upp idag och tyckte att det kändes som om det borde vara helg snart. Sedan insåg jag att det var tisdag morgon och blev lätt förvirrad. När hjärnan min vaknade till lite mer insåg jag att den känslan naturligtvis kommer sig från att jag jobbade i helgen. Idag är alltså inte andra dagen för mig utan fjärde. Alltså torsdag, alltså snart helg. Så jag var inte alldeles fel ute i alla fall!

Imorgon börjar jag jobba sent och det ska faktiskt bli riktigt skönt. I nästan alla fall föredrar jag att gå upp tidigare för att få sluta tidigt, men nu tror jag att jag går sönder om jag inte får sömn. Fick i alla fall förfrågan om att flytta mitt pass så att jag börjar en timme tidigare. Jag slutar nu åtta istället för nio och det känns också bra.

Idag på posten kom ett paket från CDON. Mitt serieliv är nu berikat också med tredje säsongen av Gossip Girl på dvd. JA, man måste ha vissa saker på riktig dvd och det här är ett av exemplen. Nu väntar jag bara på att Californication ska dyka upp framöver, men det släppet är först i början av oktober. Can't wait!

 


det är dags för röj.

Jag städar lite. Ja, läs igen - det står städar. Men ja, jag erkänner att betoning ligger på lite. Det känns bra att något har hänt i alla fall! Jag lyssnar också på Vampire Weekends senaste skiva Contra. Jag vågar påstå att livet blir lite bättre med Vampire Weekend. Man blir lite gladare, lite mer pepp och lite mer upp i varv. Lyssna vettja!

Under tiden jag städat har jag kommit till en insikt. Igen. Jag har också reagerat på lite andra saker som kanske är anmärkningsvärda. För säkerhets skull har jag därför gjort en liten extra notis om detta.

Jag borde städa oftare. Ingen nyhet direkt, men det finns ju så mycket roligare saker att göra.
Antal sjalar (som borde ligga i min byrålåda) jag hittat på golvet eller i högar: 8
Antal påsar i olika storlekar från Monki: 12




Jag har också hittat lite saker som jag har köpt vid olika tillfällen men inte hunnit använda. Eller hänga in ordentligt i garderoben. Nu ser det lite bättre ut i alla fall. Men inte bra. Allt kan inte hända på en gång!



Monki

David & Goliath, London

Urban Outfitters, London

H&M


World of Sims

Ikväll ska jag och Lovis slå våra kloka datorer ihop och spela Sims tillsammans. Nördigt? Ja. Nice? Ja! Undrar om hon har en familj eller skapar en ny? Vad jag minns så gillar Lovis mest att bygga husen snarare än att leva det ljuva simslivet. Jag hoppas att både Noel och Victoria kan nå nivå 10 inom journalistik så att de kan få skaffa det där efterlängtade barnet sedan. Då har Victoria dessutom uppnått sin livslånga önskan! Det är mer än vad jag någonsin klarat av tidigare. Jag är alldeles uppspelt över vad som väntar.

Ingen kaffe har jag fått i mig idag heller. Eller jo. Från kaffeautomaten på jobbet, men det är knappt så att det räknas. Skulle köpa mig en latte på preem innan jag började jobba idag, men just då passade man på att städa maskinen och tji fick jag. Det får nog bli en söt cappuccino när jag kommer hem, eller en latte i to go mugg till Lovis om tiden inte finns där att sitta ner hemma en stund. Det spelar ju egentligen inte så stor roll!


change of lifestyle.

Nu har jag levt länge nog genom Noel och Victoria för idag. Det är istället dags att börja leva mitt eget liv. Ska strax ta och byta utseende, det vill säga att sminka mig. Sedan blir det en liten rush till spåris och in till stan. Ska först be Malin om lite råd gällande en klänning jag inte vet om jag ska lämna tillbaka eller behålla. Därefter blir det en fika med Ohlle som Daniel nog kommer delta i efterhand. Byxjakt och sedan hem till Danny.

Denna helg kommer innebära jobb vilket känns helt okej eftersom vi är såpass många som jobbar. Helgerna är allt bra mycket roligare nu än på den tiden då det var någon/några från varje team som jobbade varje gång. Aka man satt själv typ. Sådär kul kanske.

Jag funderar på om jag ska inviga mina Monki idag. Jag tror att dom kommer vara nice att gå i eftersom det är kilklackssula. Heter det så alltid när det är en "hel" klack eller ska det vara något speciellt material för att definieras kilklack? Strunt samma, det är stadigt att gå i i alla fall.




IN ACTION! Victoria friar till Noel.


Sssnark

Nu har jag varit hos och kommit tillbaka från tandläkaren. Själva besöket tog ungefär sju minuter. Vilket innebär att man borde hunnit med det igår på en tid motsvarande den som jag fick vänta på tandis efter det att jag egentligen skulle ha fått komma in. Vilket hade betytt att jag hade kunnat sova vidare idag istället för att gå upp vid halv sju. Men jag är inte bitter. Nu är det i alla fall fixat så att jag slipper få tungan uppriven var och varannan dag. Jag tänkte att jag skulle försöka sova lite nu igen, vi får se hur det går, wish me luck!


bla bla blabla


Kikar in här lite kvickt medan jag väntar på att Sims ska hämta någon uppdatering. Eller något, vad vet jag!

Idag var jag hos tandläkaren. Hon sa att jag hade jättefina tänder. Kul att hon tyckte det, speciellt eftersom måste gå dit imorgon igen. Den käcka lilla metallgrej som ska hålla mina tänder på plats efter rälsen jag en gång hade har nämligen bestämt sig att släppa lite. För två månader sedan eller så. Har försökt få tag på tandis innan, men de föredrog att ha sommarstängt varje gång. Suck. Nu får jag gå dit två dagar i rad. Varav en tid är 07,45. På min lediga dag. Eftersom jobbet inte släpper mig när jag är schemalagd. Hopplöst, men inte ska det vara lätt att försöka hålla tänderna i munnen.

Jag har också hunnit träffa Ida och kikat runt i lite affärer och snackat om allt mellan himmel och jord. Trevligt värre må jag säga. När hon skulle till dansen tog jag mig hemåt och nu är jag här. Sims är färdigladdat så det är väl bäst att jag ser till att dom får vad dom vill ha, dom små liven. Noel heter numera Andrews i efternamn sedan han gifte sig med Victoria. Tänkte att det kan vara bra att veta....



ps. JAG HAR HITTAT SKORNA PÅ MONKI! och köpt såklart!

Jobb

Nu är det cirka halvtimmen kvar tills jag skuttar hem från jobbet för dagen. Eller hem och hem, först eblir det förmodligen en tur till stan och sedan hem till Daniel. Jag vill kolla på Gossip Girl. Jag har cravings för Gossip Girl. Tur är det väl att det börjar snart igen, annars vet jag inte vad det hade blivit av mig.

Jag och Ida ägnade lite tid åt att kolla skor på lite hemsidor tidigare. Vi kom fram till att vi båda var kräsna. Sedan kom vi fram till att många skor var fula. Sist kom vi fram till att det kändes lite hopplöst. Efter det gav vi upp. Jag vill så hemskt gärna att Monki ska få in dom där skorna som jag vill ha. Dom finns i katalogen och har visats i Glamour, men hemsidan är klurig med just dom skorna och hyllorna i butik står tomma. Inte helt tomma, men skorna är inte där. Oh my vad jag har hypat dessa skor. Tänk när dom väl kommer in, vad besviken jag riskerar att bli om dom inte är så himmelska. Eller, tänk om dom inte kommer in alls för att det är problem i tillverkningen. Jag kommer ju bli knäckt. Känna mig tomoch vilsen. Och allt detta för ett par skor.

Jobb

Nu är det cirka halvtimmen kvar tills jag skuttar hem från jobbet för dagen. Eller hem och hem, först eblir det förmodligen en tur till stan och sedan hem till Daniel. Jag vill kolla på Gossip Girl. Jag har cravings för Gossip Girl. Tur är det väl att det börjar snart igen, annars vet jag inte vad det hade blivit av mig.

Jag och Ida ägnade lite tid åt att kolla skor på lite hemsidor tidigare. Vi kom fram till att vi båda var kräsna. Sedan kom vi fram till att många skor var fula. Sist kom vi fram till att det kändes lite hopplöst. Efter det gav vi upp. Jag vill så hemskt gärna att Monki ska få in dom där skorna som jag vill ha. Dom finns i katalogen och har visats i Glamour, men hemsidan är klurig med just dom skorna och hyllorna i butik står tomma. Inte helt tomma, men skorna är inte där. Oh my vad jag har hypat dessa skor. Tänk när dom väl kommer in, vad besviken jag riskerar att bli om dom inte är så himmelska. Eller, tänk om dom inte kommer in alls för att det är problem i tillverkningen. Jag kommer ju bli knäckt. Känna mig tomoch vilsen. Och allt detta för ett par skor.

Hiphop♥streetdantz

Höstens första danslektion var helt amazing! Väl där undrade jag verkligen hur jag kunde tveka in i det sista. P L U S att vår grupp denna termin gått upp ett steg och numera definieras avancerad. Det klingar bra. Självförverkligande - detta är ett mål jag haft som nu är uppnått och jag känner att poängen mot gåvor som ger livslång lycka trillar in. Dingdingdingdingding! (Ja, det var en till Sims-referens för den ovane).

Jag minns hur jag och Ida i gymnasiet skulle göra något arbete eller liknande och berätta om varandras intressen och mål. Ett av mina mål då var att bli avancerad i streetdancen. Vi pratade också om att flytta till England och plugga eller jobba, mitt största problem då var att jag inte skulle kunna nå mitt dansmål. Känns kul att tänka tillbaka till nu!



em.

Jobbet är avklarat för dagen med ett resultat som jag nog kan säga att jag är nöjd med efter en halvdags administrativt arbete. Nu är jag på väg in mot stan för en fika med den gode Gustav Ohlsson. Har druckit kaffe så att det räcker och blir över for now, så det får bli något annat att dricka för min del. Eller vad vi nu hittar på. Kanske är det bäst att svänga förbi Monki och se om skorna som verkar vara från himmelriket har kommit in än. Eller om jag tar det imorrn. Ibland är det skönt att bara ta saker som de kommer.

Goodmorning sunshine

Det blev kanske lite mycket Sims igår. Jag tror inte ens att jag vill avslöja när jag väl kom i säng. Fast ska man vara noggrann så var jag i säng redan strax efter tio eftersom det var där jag spelade. Noel håller på att söka partner nu och därför var han lite svår att släppa. Värt att nämna är ju då också att han nu är på G. Sådeså!

Jag har nog också slagit mitt rekord i sen anmälan till dans. Visst har det hänt att jg anmält mig sent innan, med bara någon dag mariginal. Men den här gången. Dansen börjar idag. Jag anmälde mig igår. Inatt. Efter att jag spelat klart Sims. Oj. Det kommer också innebära att Micke (fingrerat namn) kommer påpeka att jag inte betalat och vilja ha en förseningsavgift. Men jag tror inte att jag vill ge det till Micke!

Kaffe here I come!

I look like a MONKI !



Ibland undrar jag om de anställda på Monki vill skratta eller gråta när jag vandrar in. Tycker dom att det är kul att jag gillar deras kläder eller tycker dom att jag är på gränsen till pinsam? En sak är i alla fall säker och det är att Emma ba' gillart!

Skor - M&S London
Väska + sjal - Gina tricot
Strumpebraller - hemliz
Resten - Monki

Vem. Är. SALT?!

Just nu är jag av ej nämnda anledningar irriterad. Då glädjer det mig att jag har en riktigt nice hatt! Snart ska jag ge mig in i simmarnas värld och hälsa på Noel Blueswater en stund. Inte allt för länge dock eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Men abstinensen har hunnit växa sig så stor efter att jag skapade Noel igår att jag inte kan låta bli.

Var förövrigt på bio med Malin och Irina igår, som tidigare nämnt. Vi såg Salt, en film jag gillade. Är normalt sett inte så intresserad av action, men denna var riktigt nice. Powerwomaaan! Angående fikan innan bion så skänker jag här och med ett aja baja till Espresso House som när jag beställde inte hade det goda istet så jag istället fick ett annat. Fem minuter efter att jag och Irina slagit oss ner kommer lik förbannat en annan kvinna trallandes med Grön Passion och fina isbitar. Och tji fick jag som satt där och sörplade Rooibos citron. Inte alls snelt.



 


Hallå, hej!

Jag fick en liten spark i stjärten av Sofia som påpekade hur dåligt jag skrivit här det senaste och det får jag verkligen hålla med om. Skyller på något kallat tidsbrist. Eller motivationsbrist. Eller brist på ork att ens ge sig på att starta min nästintill krashade dator. Jag har det senaste haft lust att skriva i samband med att jag lagt upp bilder som inte ännu blivit tagna. Bilder på bland annat min fantastiska hatt som jag köpte igår. Jag har varit på jakt efter en hatt som är så där rund och inte vanligt halvavlångt hattformad. Igår fann jag den. På monki. Naturligtvis, vart annars?

Nu har jag lite saker på agendan och det som ligger närmast i tiden är en snabb men grundlig dusch och tvätt av det fågelbo till så kallat hår jag har på skallen. Sedan åker en outfit nästan helt i Monkis anda på för en tur till stan. En fika med Irina, en bio med henne + Malin och därefter hem till Danny. Så ser dagen och kvällen ut. Imorgon börjar jag sent och det gör Ida också. Sällskap gör sena kvällar på jobbet helt okej ändå!

Dags nu att skutta iväg, har ni tur kanske en bild på hatten trillar in lite senare!

RSS 2.0