500 days of summer

Helg av jobb är nu över och vi går tillbaka till vanlig vardag. Fyradagarsvecka nu vilket känns alldeles fantastiskt. Sedan är det fyradagarshelg och då blir det tripp till Hstd. Trevligt värre! Det är också alldeles strax dags för mig att flytta hem igen. Blandade känslor inför det, men så farligt tror jag nog inte det kommer att bli. Nu har jag i alla fall fått testa på att ha ett liv som jag själv kan styra över. Nu kommer jag strax vara den egoistiska igen.

Ikväll har jag fikat med Malin och Irina och sedan kollat en film. 500 days of summer och jag blev så lycklig. Filmen är helt underbar. Den kvalar in i toppen tillsammans med The holiday. Precis lagom balans mellan feelgood och misär. I like and I like a lot! Har sett den innan och kommer definitivt se den igen.


Och peppar peppar skulle jag sagt tidigare för nu skriks det hos grannarna igen...

 


Back to basics

Ligger hemma hos Lovis i en av sofforna framför tvn. Toasts har ätits, chips har knaprats och morötter har dippats. Snart åker glassen fram. Dom där herrarna Ben och Jerry kan sina saker!! Idag har jag varit ledig så jag har hunnit med det traditionsenliga frisörbesöket som sker ungefär varannan gång jag jobbar helg. Blev också en liten promenad längs med vår älv, trevligt värre. Imorrn blir det som sagt helgjobb, kanske inte superkul, men helt okej! Hoppas det blir en någorlunda lugn helg, jag tror mitt psyke behöver det efter gårdagens vansinne. Nej nej nej, nu struntar jag i det här en stund och återgår till reklamen i let's dance finalen. DET är party!

Och så kom det ett ufo!

Ledig tisdag är inte helt fel! Visserligen helgjobb, men det är då det. Idag har jag hunnit laga mat och kolla på ett par avsnitt Big Bang theory. Jag har också hunnit bli  v a n s i n n i g  på routern. Men nu är jag glad igen. Ska nu ta och göra mig i ordning och sedan blir det en tur till stan med Ohlle. Ska gå till droppen och se om dom vill ha vårt blod och sedan en kaffe på det. Ikväll blir det dans och Cougar Town.

Jag funderar lite på om det är värt att skaffa Spotify premium, det hade vart oerhört nice att ha det i mobilen. Och att kunna lyssna utan att det hade kommit och gått beroende på hur routern känner sig. Nu hackar det dessutom så in i... Jag blir lite vansinnig. Men jag har chinos och livet leker!

årets grupp ♥

Jag kan inte med ord beskriva hur bra Kent var i torsdags och fredags. Jag vet inte ens om det är värt att försöka. Det räcker liksom inte till hur jag än gör. Har hela helgen försökt framföra känslan, men det blir bara att jag ger ifrån mig konstiga ljud, lägger huvudet mot bordet och utbrister "åååååh, dom var så BRA". Igen, igen igeeeeen.

AAAAAAAAAAAAAH! Och för den som lyckats undgå det så kommer nu historien om hur jag fick vad som nu är min käraste ägodel. Det är sant att jag har en ägodel som hört till Jocke Berg. I slutet av konserten kastade de som vanligt ut vattenflaskor, armband, trumpinnar och de två svettarmband som kommer att synas på bilderna nedan. TROR NI INTE CALLE LYCKAS FÅNGA DET SVARTA BANDET! AAAAAHHHH!!! Det ligger just nu femtio centimeter från mig.  J  a  g   h  a  r   e  n   ä  g  o  d  e  l    f  r  å  n    J  o  c  k  e   B  e  r  g. Jag fällde en tår. Nej, det är inget skämt.

Aaaaah! Glömde jag säga att vi stod EN PERSON FRÅN LÄNGST FRAM i fredags. I heart. Fäller en tår av fulländad glädje bara av att tänka på det!






















alla bilder är mina bilder. att ta med d60 var ett beslut jag aldrig någonsin kommer ångra. I heart ♥

todo

-Tvätta
-Diska
-Damma
-Dammsuga

-Handla
-Gå ut med återvinning
-Röj nattduksbord
-Sortera Kent-bilder
-Kolla Californication
-Laga mat
-Fika

Känns betydligt mer okej att kolla Californication i flera timmar om tvätt och diskmaskin står igång i köket. Nu är season 3 färdigkollad och livet känns tomt. När kommer nästa?

bandtish




Jag dog och jag återuppstod


det har varit dom två bästa dagarna i mitt liv! känns extra bra att det svarta bandet han har på den här bilden nu befinner sig 50 centimeter från mig. i like and i like a lot! I heart systemkamera på konsert.

I heart

Världens bästa kväll!! Och jag kommer få uppleva underverket imorgon också, bättre blir det inte. Nu blir det sova, jag är något så vansinnigt trött!

a

Sitter och kollar på Christine nu, fantastiskt rolig serie. Luv it! "I was a bit of a ho ho ho". Jag skrattar så att jag trillar ur soffan. Efter detta blir det att skutta i säng så att jag kanske somnar i någorlunda tid. Vilket jag säger varje dag. Och aldrig följer. Nu tror jag visserligen inte att jag kan klara av att hålla mig vaken länge till. Sovmätaren är röd  och kanske somnar jag ståendes eller på golvet.

Idag var jag iväg med mor och far för att kolla på iPhone. Dock fanns inte 16gb i vitt, så det blev inget. Kanske hinner med att gå och fixa det imorgon. Jag vill ha. Jag vill ha, vill ha, vill ha!

@ loviz

Nu ska jag strax rusa till Lovis och kolla en film. JAG HANN INTE TRÄNA IDAG! Men jag har i alla fall köpt bestick och lagat tre portioner mat. Blir dans imorgon och förhoppningsvis afro på onsdag och aerobic dans på torsdag. Hoooray. Nu har jag bråttom, så bråttom!

new outfit

Jag tröttnade och gjorde om lite. Nu blev här rosa som godiz. En stilla hyllning till Malin, typ. Dock icke nöjd med tha sweet header, så vi får väl se om det blir ändring snart igen. Känner jag mig själv kommer jag dock inte orka lägga kraften. Jaja!

Idag hann jag inte träna som planerat. Skulle egentligen ha gått på afro power med Lovis, men nej. Imorgon blir det däremot aerobic dans. Jag längtar redan! Det har jag visserligen gjort i två veckor drygt... Det blev i alla fall en rask promenad hem från stan idag, alltid något. Tog bara ungefär tjugo minuter från Malin. Det är nästan snabbare än med vagnen. Sjukt är vad det är.

Imorgon önskar jag mig sol i present så att jag kan använda mina nya brillz. Och mina vårskor som jag har hämtat hemma. Och mina chinos som skänker mig så stor glädje. Mina chinos som älskar mig ovillkorligt. Och det är ömsesidigt, vi är det perfekta paret!




I heart big time ♥


axessorize









man får aldrig för många solbrillor. eller sjalar. eller armband. eller, eller...

e l v a år













jag har lite tråkigt.

e s t o h n

Nu ska jag bege mig mot stan för att möta Irinisen och Malinka på en fika! Blir solbrillor och tunna skor. Bättre blir det inte!


yesturrday

Igår kväll gick väl inte riktigt enligt planerna. Men men, så blir det ibland. Kvällen gick i vågor mellan bra och mindre bra. Det blev inte av att Lovis joinade och sedan fortlöpte kvällen mest med "vad göra, vad inte göra"-tema. Fick i alla fall mött upp med Ohlle och snackade en stund och hann möta Irina en liten snabbis på vägen hem. Hon är hemma i helgen - me likey! Istället för att joina käk ute åt jag hemma. FINALLY fick jag smakat min kyllingwok och den var - tro det eller ej -  n i c e !



s h o e



This is fo you Irina!

-- -- --

Nobody likes you, you’re ugly and your mother dresses you funny. Now smile, you fucking douche.


-hank moody

S A T U R D A Y !

Klockan är 10,30. Det är lördag. Jag har redan hunnit starta diskmaskin och tvättmaskin. Jag har diskat stekpannor och annat som inte går i maskinen. Jag har skapat en lista för vad som ska hinnas med idag. I heart listor. Det bästa är att en del redan kan bockas. Hooray!

[X] Sätt igång diskmaskinen
[X] Diska spekpannor and so on
[X] Tvätta
[  ] Häng tvätt
[X] Städa köket
[  ] Dammtorka
[  ] Dammsuga
[  ] Åka hem
[  ] Spela beach volley
[  ] Utgång

Känns som om det kan bli en trevlig dag av detta! Nästan mer chill att ha städgrejer och shittt att sysselsätta sig med än att bara sitta i fyra timmar och glo på tvn utan att ens uppmärksamma vad det är som går. Med lite spotify och lite La roux tror jag till och med att detta kan bli mer än uthärdligt! Nu blir det frukost för att sedan gå på steget "dammtorka". Solen är framme idag, så det kan inte bli annat än en bra dag!



Kycklingen blev inte torr!

Vi får se om det blir salmonella den här gången istället. Inte blev det torrt i alla fall. Blir det salmonella nu så har jag ju testat både det och torr kyckling. Så när jag nästa gång ska laga så kan jag välja vilket som var roligast! Jag är så hemskt vis. I alla fall. Maten nedan är jag faktiskt nöjd med. Jag tog ett litet smakprov och jag tyckte det var gott. There - I said it, att jag tyckte att maten jag själv lagat smakade bra. Det är inte var dag jag tycker det högt. Sådeså.


Lasagne





So called GI-lasagne med squash och mozarella. Nom nom nom.

Man skulle kunna kalla det en utmaning att försöka skära en skev jättegurka i smala bitar jämförbara med pastaplattor. Men det gick helt okej till sist och resultatet var inte att klaga på faktiskt. Tro det eller ej. Och mozzarella - jag skulle kunna leva på mozzarella. I heart big time.

Saturday night

Dags nu att skynda till Malin för att sedan glida iväg för att fira kompis syster och sedan lite utgång på det. På åker ny blommig kjol och livet är fint! Tänk vilken skillnad ett par soltimmar gör på mitt humör! Idag har varit världens bästa dag och jag tror att det finns bra möjligheter att kvällen fortsätter i samma anda. Jag har ju gjort ett bra jobb på att vänja fötterna vid heels de senaste dagarna också. Idag blir det svårt att välja vilket par jag ska ha. Har ju vant mig vid att bara ha ett par nice skor här och nu finns det helt plötsligt tre valmöjligheter. Oh my!

I'M NOT YOUR TOOOOY, this is not another girl meeeets boy sjöng Emma och dansade genom lägenheten.

I'm not your toy

Lätt mest värda låten atm.

 

 

It's all false love and affection
You don't want me
You just like the attention
Yes it's all false love and affection
You don't like me
You just want the attention
 
I'm not your toy
This isn't another girl meets boy

Världens bästa eftermiddag!

Malin sov här inatt efter vår filmkväll igår. Det var bäst så eftersom filmkvällen bestod av Paranormal activity och The happening. Efter uppvaknandet bar det av till Malin för att hämta hund och vandra tillbaka hit. På vägen svängde vi förbi Espresso House (så klart) och köpte varsinn grillad macka och chai/mocca latte. Världens bästa promenad i underbar sol!

Väl här så åkte glassen från igår fram tillsammans med mugg efter mugg med te. Choklad fanns också. minsann Satt på balkongen bra länge och njöt av solen, bläddrade i tidningar och talade om livet. Spotify berikade också med musik. Bra skit. Bra, bra, bra skit!

 

 


pssst! jag vet inte heller vad jag gör!



balkongschtek

Jag och Malin langar schtek på balkongen. Glass, te och choklad. Life is good!


Who the fuck is Alice?

Ikväll blir det bio tillsammans med Malin, Lovis och Ohlle. Vi ska se Alice in wonderland och det ska bli NICE. Är verkligen skitpepp på den här filmen! Den börjar klockan nio så jag och Ohlle ska ses på en fika innan. Funny story btw hur jag lurade honom förut. Eh he eh e. Inte säker på att jag vågar sprida det vidare till alla två läsare dock med tanke på risken för hämnd. Det är då inget jag vill bygga på ännu mer. Men en sak kan jag säga och det är att jag fortfarande skrattar. Och har dåligt samvete. Om vart annat. Men mest skrattar jag!


filodegsfail



Tur var det att ingen såg mig under själva tillagningen här. Det  f a i l a d e  big time. Men resultatet blev ju ganska bra ändå! Nom nom nom. FINALLY blev dom jävla rullarna klara. Efter att köttfärsen gav upp and so on.

Jag gjorde en sallad som innehöll allt och lite till! Babyspenat, gurka, paprika, tomat, melon och avokado. Smarris.

träningsglädje

Jag är nyss hemkommen från ett pass aerobic dans. Världens bästa pass! Det var ett tag sedan jag var iväg och tränade eftersom jag har varit förkyld och skit. Men nu så är det över med det och OH vad roligt detta passet var. Har haft en liknande koreografi innan så det satt lite i bakhuvudet. Extra bra med dom passen är att jag inte ger upp så lätt som jag har en tendens att göra annars. Man känner sig helt enkelt för dum om man bara ställer sig där som ett fån. Nej nej, det är bara att kämpa på = bra skit.

Hoppas på afro power på onsdag, blir nog tyvärr inget på torsdag för det lutar åt bio då. Men veckan har bara börjat!



RSS 2.0