It's always sunny när man ska plugga

Idag vände jag lite på saker och ting. Istället för att stiga upp och sätta mig med plugg direkt så gick jag ut på en liten löptur, som may or may not ha förvandlats till en powerwalk. Eftersom vädret här är helt underbart idag åts frukosten ute. Extra bra med det var att jag samtidigt kunde använda den naturliga hårtorken - som och vind. En bra start på dagen men nu väntar den lite tråkigare delen. Kanske kan bli en läxa till mig själv att vara ute i lite bättre tid nästa gång? Hade jag varit klar med uppgiften nu hade jag fått spendera dagen i solen. Note to self!

 

 

 


Back to boring

Denna helgen skulle gå i studiernas tecken. Så blev det kanske inte helt och hållet. Ja, det har pluggats. Lite. Men det har också köpts en cykel, njutits i solen och slöats framför bloggar. Eller i det här fallet, framför blogg. Närmare bestämt Frida Fahrmans. Jag gillar den. Men nu är det faktiskt nog. Uppgiften som ska in imorgon är inte klar ännu och det är dags att se till att den blir det. Har morgondagen på mig också, men det hade varit skönt med lite mariginal så att något annat kan hinnas med också. Vi har ett moment kvar på denna kurs innan sommarlovet är här. Om man nu kallar det "sommarlov" när man läser på universitetet? Vad man än väljer att kalla det ska det bli skönt med lite ledighet, känner att Dewey nästintill bränt ut mig. Skönt att han kan bockas av efter imorgon. På tisdag börjar alltså nästa delmoment, men frågan är om det inte för min del nästan blir ett nytt liv, hihi.


Vad jag har för bakgrundsbild?

 

Om det hjälper? Njaa...


Pluggpaus

Vad skönt det hade varit om jag fått bocka av Mr John Dewey från listan efter förra onsdagens seminarie. Nu kunde jag ju tyvärr inte det utan han är kvar i mitt liv. Eller tillbaka i får man väl nästan säga, vi har ändå varit utan varandra sedan den där onsdagen. Jag behövde en liten paus liksom. Men det är dags att gå på det igen. Nu ska här kopplas till kurslitteratur och pratas teorier, diskuteras och resoneras. Det ska nog bli bra i slutändan men som vanligt är jag (inte så) lite slö i starten. Nyss tog jag lite mat och kaffepaus med sällskap av ett avsnitt Suburgatory men det får det minsann vara slut på nu.

 

En stunds studier kvar och sedan tänkte jag sätta mig på träningscykeln och trampa ett tag. (You know, min ursäkt för att få se på tv en stund... Win win!)

 


In the future

 

Någon gång ska jag ha ett hem med breda fönsterkarmar att sitta och läsa i.

 


Vi har vårrusat!

Jag är ju en sådan där som aldrig direkt varit något stort fan av att springa. Inte om sträckan varit längre än 60 eller 100 meter ialla fall. Det gick bra, det kunde jag, varje idrottsdag sprang jag 100 meter. En gång tvingades jag springa 400 meter också. "Du är ju så duktig på att springa Emma!" Jag kom sist. Så där ser ni.

Men det senaste har jag börjat bli lite mindre fientligt inställd till det här man att springa (eller jogga som det kanske borde kallas i min värld). Det började med lite powerwalks på gymmet och utökades till att jag knatade en liten, liten stund. Sedan har det fortsatt, något hackigt och inte mycket för världen, men bättre än vanligt. För ett tag sedan anmälde jag och några vänner oss till Vårruset. Självklart var mitt mål att orka ta mig runt utan att börja gå, men jag vågade inte riktigt hoppas på det. Antalet gånger jag sprungit ute, i varierande lutning kan utan svårigheter räknas på en hand. Men, mina vänner, men! Jag klarade av att ta mig runt, jag började inte gå! Det gick kanske inte så fort, men det gick stadigt framåt. Vem vet, nästa år går det kanske ännu bättre? Jag vet i alla fall att jag är nöjd med min insats och att jag kan känna att det går framåt!


 

 


Sockerrehab

Nu är det dags att vänja mig av med att ständigt skölja ner godis, glass och chips med ett glas cola. Man får äta godis och annat onyttigt, men man behöver inte göra det  jämt som jag har gjort det senaste. Så nu är det sockerrehab som gäller. Denna veckan är det förbjudet på vardagarna men okej i helgen när Malin fyller år. Därefter ska jag ta ett nytt beslut, men tanken är väl att jag ska försöka hålla mig så sockerfri som möjligt. Börjar jag väl äta så fortsätter jag ofta och då kan det vara lättare att låta bli. Så när jag då blir sockersugen (för det vet jag ju att jag kommer att bli) så ska jag känna efter om det inte är så att jag egentligen är hungrig och i så fall äta något, alternativt ta en kopp grönt te. Okej!? Nu står det här, så nu måste jag stå för det också! Wish me luck!


Hur ska detta gå?


Vad jag har gjort det senaste?

 

Ja det var väl på ett ungefär det. Observera gärna de olika mutorna som finns med på en del bilder. Vill också påpeka att alla bilder är från olika dagar. Men är det verkligen allt som har hänt? Ja nästan, men inte riktigt. På de kommande bilderna ska sägas att alla inte är tagna olika dagar. All work and no fun just nu. Men det vänder nog så småningom! Text känns lite jobbigt just nu så jag satsar på bilder, men en bild säger ju mer än tusen ord så...

 

 


RSS 2.0