dedikerad till ANNA LINDKVIST





satur d a y

Nej nu får det vara nog med att sitta inne på en pall och lyssna på musik. Ska ge mig av till Malin för att laga lite mat med henne och Hedda. Vinet åker med så får vi se om det slinker ner eller bara pryder utsikten. Känner inte alls för att bara sitta inne idag utan är mycket mer pepp på att röra mig ute i svängarna. Inte att dansa på borden, absolut inte. Däremot sitta ner någonstans med lagom hög musik där man kan ta det lugnt och bitcha om livets svårigheter. Eller något i den stilen.

I alla fall, off I go.


Dyrt ska det vara



Jag drog på min  nya kjolstolle. Var god anteckna att jag har en tight kjol på mig. För att förtydliga kan jag säga att jag princip aldrig har kjol. Sedan brukar jag också ytterst sällan ha något ordentligt tight på mig.

Detta var kjolen jag köpte när jag went mad @ Monki igår. Den gick på så mycket som 25 kronor. Jag vet  -det är vansinne. Borde kanske lämna tillbaka den och investera i aktier istället?

Hej jag heter Jenny och jag har inga könssjukdomar




jag har m j ö l k hemma

Oj. Jag sov lite länge idag. Men jag somnade alldeles för sent igår. Jag gick inte och la mig. Varför?! Varför gör jag alltid så? Jag gjorde ju absolut inget vettigt alls. Jaja.

Nu slötittar jag lite på so you think you dance, käkar lite frukost och njuter av att bredbandet är igång igen. Jag är så tacksam, så tacksam, så tacksam. Det är så härligt! Lite skrämmande hur addicted man är av bredbandet... Idag ska jag försöka lösa lite av det där som aldrig blev av igår. Tvätta, damma och dammsuga. Jag tror det kan gå bra nu när kan ha igång Spotify igen!

Jag funderar på om jag ska kolla på Californication och käka mjölkdoppade kladdkakekex eller om jag ska spela lite Sims. När spelar man någonsin LITE Sims visserligen. Det går inte. Antingen så spelar man inte eller så spelar man 24/7. Det är lite risky...

back on broadband!

Idag slutade jag tidigt och tänkte att jag skulle hinna med lite vettiga men tråkiga saker i stil med att röja köket, tvätta och städa. Istället gick jag en sväng till Monki medan jag väntade på Ohlle för en fika. Sedan blev det att kika en film också, 500 days of summer. Har velat se den ett tag, men det har inte blivit tillfälle. Sjukt nice film, kändes väldigt lagom på många sätt och vis!

INTE ATT GLÖMMA!!!!
Ohlle löste bredbandsproblemen som jag haft i give or take två veckor nu - UNDERBART! Äntligen kan saker funka som dom ska igen. Eman kan götta i soffan med datorn och lyssna på spotify via riktiga högtalare. Det är lite som att få sitt liv tillbaka. Tragiskt, men det ligger lite sanning i det hela.

Btw, gällande Monki. DET VAR GRATIS ATT HANDLA DÄR! Okej att jag brukar säga det, men idag var en helt ny upplevelse. Köpte en klänning, en kjol, två tröjor och två hårband för - gissa hur mycket?! ETTHUNDRAFEMTIOFYRA KRONOR. I do not kid you. Jag är fortfarande i chock.

Och! Jag har diskat och röjt i köket, så något vettigt löste jag idag i alla fall!


jag frågar gråter du? dusmakarsalt



obeskrivligt.

Dom små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord

kylling/currypanna



Extra fin servering dedikeras Lovis idag. Dirr i matlådan åker maten. Bortsett från den lilla LILLA portion jag åt dirr. Det blev helt okej men återigen lite törrt. Inte kewl, men det kommer väl. Florence behärskade inte heller matlagningsfärdigheten från dag ett. Så det så.

i heart

OH vad hade jag inte gjort för att vara på Annexet i sthlm nu i väntan på att KENT skulle börja spela. Countdown turnépremiär, 18 minuter kvar...



koka ris

Oh så riset kokar i kastrullen. Jag har varit hemskt afk ett par dagar, dels eftersom jag varit utan min dator och dels för att bredbandet leker en oerhört tråkig lek med mig just nu. Eller sedan två veckor eller något i den stilen. Det är lite tråkigt, men smällar man får ta.

Idag vaknade jag av mig själv innan klockan ringde vid nio. VAKNADE AV MIG SJÄLV!? När gör man det på en vardag? Av sig själv, halv nio, på en vardag. När man somnade runt två. Sjukt nöjd var jag i alla fall. Sedan låg jag och halvslumrade litegrann och undrade vad som i - hände utanför lägenheten. Går såsmåningom upp för att kika och ser att - JA juste. Vecka åtta håller man på med golvvård. Vilket i princip innebar att två män stod med varsitt moppliknande redskap och slog på dörrarna. Ungefär...

Idag tror jag bestämt att jag ska köpa mig en kokbok på bokrean. Jag kommer också behöva gå förbi hemköp på vägen hem och köpa maaaatvaror. Gurka och tomat, kalkon och salami, nötförs och gud vet vad.

Dags nu att ta mig mot jobbet, tänkte svänga förbi stan en snabbiz på vägen. Det bör jag hinna. Elleeeer...?!

jatack




chilla på söndag

Min hals har gjort slut, rösten och jag har ett stormigt av-och-på-förhållande. Vi vet inte riktigt hur vi ska få vår relation att gå framåt. Vi har svårt att kommunicera med varandra.

Dessutom har jag och bredbandet back home tagit paus. Jag tror att herr Router och fru Modem tycker att jag inte ger dem den uppmärksamhet de anser sig vara värda. Jag tycker ändå att jag har varit ganska vänlig. Som det är nu har jag inte ens min dator i hemmet, den blev kvar på en hållplats utanför staaaan. Eller hemma hos Lovis efter igår. Bestäm själv vilket du anser mest troligt! I alla fall, därav min frånvaro.

Nu ska jag rusa hela vägen ut i Malins vardagsrum. Vi ska kolla på film, dricka nyponsoppa med mandelbiskvier och glass och äta kakor. Det får man när utomhus ser ut som det gör och man dessutom är halvkrasslig!


utflykt

Jag och Malin gick ut i snön och knatade runt med lille Kvinten. Snön var någon decimeter djup och vi insåg ganska kvickt att det inte var någon idé att försöka undvika att få den i skorna. Istället släpade vi benen efter oss. Ganska blött och jag var ett tag riktigt rädd att det är nu min hals bestämmer sig för att lämna mig igen. Jag skulle INTE uppskatta det. Kan bli svårt att få två veckor med bara administrativa uppgifter på jobbet, och det är så lång tid det tar innan halsen brukar bestämma sig för att komma åter.

Now enjoy a few piccs.





snowztorm

Jag befinner mig i Malins fort och jag tänker inte gå ut förrän stormen är över. Såvida jag inte har en skoter. Har jag en skoter så kan jag tänka mig att fräsa iväg på den. Men inte annars. Jag gick inte hem igår för jag tyckte vädret var min ovän. Jag har ingen mössa men två par vantar, det tycker jag är en bra grej.

Idag ska vi kanske titta på möbler. Sedan kanske jag ska leka med Lovis för att fira att hon numera är inte bara min vän utan också min kollega! Yes it's true och jag tycker det är så roooligt! Något som också är roligt är att min käre vän Daho kommer att ansluta sig till Team 4, starting monday. Oh så mycket roliga besked på en dag! OCH SÅ FICK VI CHOKLAD OCKSÅ! På teamfikan. Av chefen. Choklad och kexchoklad. M-m-m.

Nu ska jag ut i köket och försöka hjälpa Malin med frullen. Förmodligen kommer min hjälp bestå av att säga att jag känner mig dum och inte gör något. Eller så kommer jag hänga över hennes axel och vara ivägen. Vilket tror du?


semester

Jag vill så gärna åka till USA. Jag fick nu ytterligare en anledning. KOLLA IN FRÄSIGA HP-PLACET!!! Ball.


handledarkurs

Idag var jag, mor, far och bror på handledarkurs för körkort. Ja, jag ligger lite efter med att fixa det där körkortet jämfört med vissa andra... Det var faktiskt bra mycket lättare att hålla sig vaken än jag trodde. Efter alla år med presentationsteknik kunde jag också konstatera att kvinnan som höll i kursen var en bra talare, hon uppfyllde alla Annettes kriterier! Förmodligen var det därför man inte tappade fokus.

Määän, jag kunde ju konstatera att jag aldrig lär klara av det där. HOJ HOJ HOJ, detta kommer inte sluta väl. Fastna mitt i vägen och inte kunna läsa skyltar, hemskt farliga landsvägar och kontroller av lampor och däck. Plus att det i power pointen ingick en sex minuters film av misär. Krockar åt höger och vänster, brinnande bilar, blodiga ungdomar och gud vet vad. "Jag visar inte filmen för att skrämma er" sa kvinnan som höll i kursen. Jag sa till Emil att fan vad sugen man blir på att köra bil nu. Blir man trött när man kör bil så får man ta en powernap! Tänk på nyckelknippan, tricket med nyckelknippan! Då går allt bra.

Nu ska jag läsa vidare om fru Björk, sedan hoppar jag i säng!

sommar tack?


en mott



Jag lagade en kyllingmott med broccoli, sugarsnaps, minimajs och kokosmjölk. Något som det inte är i är currypasta. Det borde det dock ha varit. Men eftersom jag inte var på mitt bästa humör i mataffären och currypastan inte uppenbarade sig framför mig så struntade jag i den. BYSE. Men hallå, jag hade faktiskt en demon i magen!

Har också fått diskat och plockat ut maskinen. Har till och med röjt efter själva matlagningen vilket var mer än jag förväntade mig av mig själv. Nu kommer jag somna helt otroligt gott, är hur trött som helst. Blir att läsa ett par sidor i min Gardellbok innan jag träder in i sömnens värld. Fru Björks öden och äventyr. Bra skit!

Fru Björks öden och äventyr

Äsch, tänker hon, man föds, äter, skiter och dör. Mer är det inte, och därför ska man passa på att njuta av att vara levande.

Jonas Gardell

my G O O D look





Avis?!


my new look

eheh eh hee detta är ganska kul!




ps. bildbevis på jeansen får jag lösa när jag kommer hem!


wannagoback



TO MIAMI BITCH


its a m i r a c l e

Idag har jag jeans på mig. JAG har JEANS på mig. Jeans. På mig. Det har inte hänt på månader. Jag minns inte ens sist jag hade denna sortens byxor på mig. Ska bli spännande att se om jag klarar mig genom dagen.

Dessutom fick jag igång internet igen. Vet inte vad felet var men nu fungerar det i alla fall!

Idag börjar jag kvart i ett och jag funderar på att gå till jobbet. Är dock lite tveksam fortfarande eftersom jag inte riktigt vet hur lång tid det tar. Men om jag går alldeles strax så har jag ju mariginal, plus att jag ju går bredvid spårvagnsspåret så om jag märker att det blir tight så kan jag ju bara hoppa på en vagn. Humm. Innan jag gör det så får jag i alla fall se till att borsta tanden och städa undan resterna efter frukosten.

valentines.



fräsig hemsida det där.


dag av h j ä r t a n

Bredbandet back home har inte uppfört sig exemplariskt det senaste och jag är ju i princip mer oteknisk än min mormor så jag vet inte vad som är fel. Datorn vill inte själv föreslå lösningar och jag startar om och startar om, drar i sladdar och sätter tillbaka sladdar, jag trycker på on/off knappar i all oändlighet. Men fortfarande - endast lokalt. Eller ansluten med en begränsad åtkomst. Jaja.

Idag hade jag tänkt gå på afro power efter jobbet men jag var tvungen att välja mellan att packa gymväska eller att koka bulgur till min matlåda och jag valde matlådan. Tror faktiskt ändå inte att jag hade hunnit till passet på 45 minuter. Speciellt inte eftersom jag inte hade vart ombytt innan. Får bli något annat ikväll. Kanske en forstättning på Harry Potter maraton. Igår såg jag och Lovis fången från Azkaban. Eh eh ehee.


c r a v i n g s !

Jag sitter här och är alldeles galet sugen på marabou mjölkchoklad. Får nog ta och lösa en sådan till kvällen. Annars tror jag att jag avlider lite och det vill jag faktiskt inte. Har förövrigt ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll. Något med Lovis verkar det luta mot, men vad - det vet endast Gudarna. Kanske Lovis också beroendes på om hon har planerat något.


s a t u r d a y

Och så kom då baksidan med ledigheten tidigare i veckan - helgjobbet! När den käcka instruktören på passet igår sa "ha nu en så  h i m l a  trevlig helg!!!!111" så var det tvärtom för mig. När helgen börjar slutar min ledighet. Men det är ingen fara, vi är ju i princip hela teamet. Ska ge mig av hemifrån om 15-20 minuter men än så länge käkar jag frukost! Jag trodde att jag skulle ha jätteproblem att komma upp idag med tanke på att jag kunnat ignorera mina alarm helt i fyra dagar nu. Men upp kom jag faktiskt ändå!

Efter jobbet har jag no plans, hinner inte till gymmet för dom stänger samtidigt som jag slutar idag. Skulle behöva fixa någon mat som jag kan ha med mig till jobbet imorgon. Får inte glömma quidditchträningen heller.

g o d k v ä l l !

Jag och Lovis har lagat och ätit tacos. Vi har ätit mörk choklad med mint. Vi har dippat grönsaker. Vi har druckit coca cola. Nu sväller jag, oh så jag sväller! Att man aldrig lär sig. HUA!

Strax blir det att hoppa i säng, chillkolla lite på The Holiday i ipoden för att somna gott. Lyssna snarare, för ögonen orkar jag ju inte ha öppna denna sena stund.


dagen. är. äntligen. HÄR



OH MY GOD, är detta sant?! Hur har jag kunnat missa detta?! Och JA, rubriken var oserri. Vilket förhoppningsvis var tydligt. HAHA, Mange Schmidt. Mange, Mange, Mange. Fin kille det där va. Sickt random.

m e a n i n g l e s s

Idag började dagen inte med hundpromenad vilket istället lett till att jag inte gjort någonting alls mer än att äta och sitta i soffan och kolla diverse serier. Det är visserligen avslappnanade men nu har jag istället kommit till den punkt där jag snart blir vansinnig för att jag gör så lite. Efter att vänner är slut ska jag ta tag i mig själv och göra mig i ordning. Sedan ringa Lovis och höra om hon ska med till stan en sväng innan passet. ÅH jag hatar när man kommer till den grad av stillasittande att man är så som jag är nu. HUA.

f r u l l e




HUUUA - jag borde verkligen ta tag i mig själv och göra mig i ordning. Dagen började också idag med sovmorgon, sedan finfrulle och ett par avsnitt av Big bang theory. Nu sitter jag bara och sväller, det känns som att jag har ätit allt som finns i att äta här. Uää. Jag borde idag åka till stan och köpa en HDMI-kabel, så att Malin kan få tillbaka sin. Klockan fem ska jag och Lovis gå på ett pass, sedan ska vi förmodligen laga mat. Något måste jag se till att lösa så att jag har mat att ta med till jobbet imorgon. Blir kanske tacos eller köttbullar med jordnötssås ikväll. We'll see, dags nu att ta tag i mitt liv!

w i n t e r p i c c s // 2010-02-11










t h u r s d a y

Idag har också varit en ganska händelserik dag. Någorlunda i alla fall. Började med sovmorgon och hund/fotopromme idag med. Idag var det ju som sagt lite soligt så bilderna blev nog bra, har inte hunnit kolla dom på datorn ännu dock. Sedan var jag och Lovis finally på utställningen om Våld/respekt. Den var nog lite mindre än vad vi båda förväntat oss, men å andra sidan så var den också gratis. Jag gillade den i alla fall. Verkar som att det skulle hållas ett par föreläsningar också under utställningstiden, kanske kan vara värt att gå på någon av dem. Vi hann också med en fika på Espresso House. Kvällen har jag spenderat med bff Jonas som är hemma på en liten visit. Vi har kollat på Entourage och spelat liiite wii. Sedan behövde han gå för att inte åka på en resa hem som skulle tagit fyra timmar. He hehe he!


s n ö p r o m m e

Ska strax ge mig av ut på snöpromenad med Lovis, hennes mormor och tha doggies igen. Tror bestämt d60 får följa med idag också, jag ska se om jag kan få inspiration. Idag är det till och med always sunny in Goteborg. Solbrillerna åker på - vinterhalvåret är en enda lång väntan på den dag då man får ta på sig solbrillorna igen. Och eftersom det är stora mängder snö där vi ska vandra så finner jag en ursäkt att ha dom redan nu. Det är faktiskt jobbigt för ögonen annars, så det så!

n a t t i s

Nu är klockan kvart i två och jag ska sova. Borde kanske sovit för en stund sedan redan men wtf - jag är ju ledig! Imorgon blir det upp någorlunda tidigt och ut med Lovis and the doggies igen. Har lite bilder att lägga upp från idag förresten. Har inte hunnit kolla än, men en eller två har väl förhoppningsvis blivit okej. Annars känner jag sorg. Efteråt så ska vi försöka se till att faktiskt gå på den där utställningen som jag pratat så mycket om. Ska också försöka joina Calle till någon affär han ville kolla i. Dagen skall avslutas med ett pass Aerobic dans mellan sju och åtta. Får se om det kan bli något chill i form av film eller liknande därefter. Någorlunda fullt upp!

Nu är det dags att lyssna på The Holiday - ja lyssna, titta orkar jag inte göra, men jag  blir så harmonisk av att bara lyssna. Sedan kommer jag somna gott och förhoppningsvis orka gå upp i tid imorgon. Annars blir det tråkig stämning... Nattis ♥

w e d n e s d a y

Idag har jag fått frisk luft under promenad med Lovis och hundar, sedan lagat god mat (med mycket grädde) och hunnit med ett pass afro power. Jag kände ett starkt kaffesug så jag köpte mig en to go latte på vägen från gymmet. Kanske inte helt värt, men - oh I needed it! Nu varvar jag ner lite framför Efterlyst - det handlar om försvunna personer. Jag och Lovis pratade lite om det tidigare under dagen och det är obehagligt hur folk bara kan försvinna. Gå upp i rök utan att man får veta vad som hänt, om personer håller sig undan frivilligt eller om något ännu värre skett. Det är inte en situation man vill befinna sig i, eller man vill att någon annan ska behöva befinna sig i.


här sitter jag och dricker upp malins RUBICON

Satte flertalet alarm denna morgon på olika tider. Jag valde att ignorera allihop. Sedan ringde Lovis vid elva och frågade om jag ville följa med på en foto/hundpromenad och jag sa givetvis ja. Det är inte always sunny in Goteborg idag, men det är ljust i alla fall. Innan det bär av måste jag äta lite och jag passar på att kolla Top Model som går på tv nu. Eftersom jag är ledig har jag funnit kraften att göra en lite skojigare frulle än vad man gör när man börjar jobba kvart i åtta. Idag smaskar jag lite fruktyoghurt och dinkelmacka med kalkon och gurkis. PLUS att jag dricker upp Malins juice. Now I am skyldig you one!


n i g h t

Dagen idag fick avslutas med ett bad och ett avsnitt Desperate Housewives. Perfekt nedvarvning. Nu står jag inför valet kolla på CSI eller sova. Jag borde sova eftersom jag tänkte komma upp någorlunda tidigt imorgon och utnyttja dagen. Vet inte riktigt vad jag skulle fylla alla timmar med i och för sig. Funderar på att dra med Carl till den där utställningen om våld, det blev ju inte av i helgen.

Idag har jag varit hungrig hela tiden. Nu kurrar magen något alldeles vansinnig och då var det inte alls längesedan jag åt. What is up with that?! Nej nej det får allt bli CSI - jag kan ju inte motstå Grissoms fagra nuna. Kanske en macka på det?

styrkeyoga.

Styrkeyoga var inte min starka sida, inte heller min svaga sida. Det var inte min sida alls. Min kropp kunde inte på något sätt relatera till vad som skulle göras i den salen, under den timmen. En slank hon hit, och en slank hon dit - och en slank hon ner i golvet! Ungefär så var det. Jag tror säkerligen att det kan vara en trevlig sysselsättning när man kommit till den punkt att man faktiskt behärskar det. Jag är INTE där. Frågan är om jag någonsin skulle kunna komma dit. Tror att jag bör satsa vidare på afro och aerobic dans.

Nu är det snart dags att rusa iväg till dansen!

knubbig

Idag köpte jag finally storasytern till min lilla lampa som jag har där hemma. Jag köpte också färglada glas.

KUL VA!?




t u s e d a y

När man ska iväg och göra något på en ledig dag kan man gå upp i god tid så att man hinner med det man ska göra eller så kan man gå upp cirkus en halvtimme innan man ska gå hemifrån. Gissa vilket alternativ jag valde... Dessutom har jag på den lilla stund jag varit vaken hunnit ringa och väcka Lovis mamma som låg hemma sjuk. Känns bra. Då har man hunnit det i alla fall - LIXÅM!

Nu sitter jag här osminkad och fager och dricker juice och äter lingongrova.




Det är väl dags för mig nu att packa ihop ett litet survival kit med andra kläder att ha efter träningen och sånt kul. Efteråt ska jag och Lovis nämligen till IKEA och så ska det väl hinnas med lite matlagning också. Good schihitt!

- Du kan ju byta om i alla fall...

m o n d a y

Veckan börjar med supersmarrig yoghurt och SATC. Inte heller idag blev det tidig uppgång - jag är lite hopplös! Skönt med sovmorgon och det känns helt okej att jobba sent när man vet att man kommer vara ledig i fyra dagar efteråt. Imorgon ska jag och Louise gå på styrkeyoga och sedan laga mat. På kvällen blir det dans! Ska försöka få en lite mer normal dygnsrytm, man måste inte somna klockan ett varje natt. Speciellt inte om man ska upp vid sex dagen efter.

time to sleep

Klockan är snart tålf och jag ska sova. Ikväll blev en alleles för stillasittande och händelselös kväll. Efter afro powern bara failade det. Jag kunde ha gått och lagt mig vid niotiden i princip, men så blev det ju givetvis inte. Imorgon jobbar jag sent och sedan är jag ledig tisdag-onsdag-torsdag-fredag. Ska inte alls bli fel! Jonas kommer hem där framemot slutet på veckan också så då ska jag se till att leka med honom!

Nej nu får det vara nog för idag. Kanske bläddrar lite cosmopolitan innan jag nanar. Eller The To Do list som ju återvänt till mig. Vad vet jag, vad vet jag!?

s u n d a y

Vi kom hem ganska sent inatt efter en oerhört lång tid spenderad på Burger King - yes that's where the party is! Kvällen var trevlig och började med mat, lite vin, drink och efterrätt ute. Sedan gick vi vidare för att dance our asses off. Jag kände mig lite lame tidvis, men det var en mycket trevlig kväll! Så småningom kom vi i alla fall hem hit - jag, Maba och Ohlle. Blev att kolla lite mitt-i-natten californication och sedan sova. Innan vi gick in i sömnens värld hann vi dock kolla på Thomas tåget på 4an. Sick. Fint tecken på att man borde sovit för längesen när programmen för de morgonpigga kidsen kommer igång...



Bästasta b-day grrrl ♥



Den tvingade matbilden



Cesel & Em









Idag spenderade vi dygnets första vakna timmar i soffan under täcken och filtar, tvn var på och visade How I met your mother. När det blev för mycket stillasittande åkte vi in till stan för att ta en fika. Riktigt bra skit! OCH! Hör och häpna - jag och Louise har varit på gymmet och gått ett afro power pass! Det känns lite mer okej att göra absolut ingenting om man i alla fall gör det med vänner!

Tror jag ska försöka nana "tidigt" idag även om jag börjar sent imorgon. Behöver nog sova ut lite och ska kanske ut på långpromenad med Louise imorgon b4 work.

s a t u r d a y

Dagen började för mig och Malin med frulle och SATC. Det nya livet failade och vi åt pringlesarna som vi inte åt igår. Snart blir det att ta sig in mot stan. Jag måste köpa diskhandukar. Jag vill köpa snittblommor, inget får en att må så bra som att ha snittblommor hemma. Lite senare ska vi gå på en utställning på världskulturmuséet - Jag vill ju bara ha respekt. Verkar mycket intressant tycker jag!

Senare ikväll ska Maba firas med pompa och ståt, mat och utgång. Förhoppningsvis kommer vi också kunna möta upp med lite andra friends som ska ut. Dagen kommer nog bli en trevlig sådan!

min värld. varförharjaginteupptäcktdennainnan?

I min värld kommer inget gratis
Ingen tror mig men allt har ett pris
I min värld hinner ingen läsa längre
alla skriver på sin biografi

I min värld är det fegt att va ful
Det är skillnad förr var det fult att va feg
Min värld är en liten smutsig värld
Mina tankar är fula och små

En gång i tiden
var jag rädd att varje andetag jag tog
skulle bli min första sista chans att skriva sanningen ett val
Och hur som helst och när som helst
och var som helst kan allt ta slut
Så stanna klockan ta en timeout
spara spelet jag har bara ett halvt liv kvar nu


Min värld ska aldrig röra din
Din värld ska aldrig röra min
Kom igen.
Kom igen

I min värld har ingen tråkig
entertainment är mitt andra namn

Min värld är en bortskämd, gnällig värld
Kverulanternas kung är jag
Och hur som helst och när som helst
och var som helst kan allt ta slut
så stanna klockan ta en timeout
spara spelet jag har bara ett halvt liv kvar nu

Min värld ska aldrig röra din
Din värld ska aldrig röra min
Min värld ska aldrig röra din
Min värld ska aldrig röra din



egentid - mobilen är tyst.

Känslan av lugn som fyller mig nu är alldeles underbar. Har satt mig tillrätta i soffan och kastat i Tillbaka till samtiden i den käcka ljudanläggning som finns här. Jag är inte van vid att det faktiskt är bra ljud när jag lyssnar. Cappuccino hade jag med mig hem från Espresso house. Jag känner att detta är precis vad jag vill och behöver göra just nu. Jocke & Co gör min kväll, finns inget så bra som Kent. Morgondagens fester är historia nu exakt liksom gårdagens tester. Lite så känns det nu. Just nu är just nu och jag behöver inte tänka på något annat.

Det är nästan första gången jag faktiskt är ensam här och det är ganska skönt. Har i övrigt varit mer eller mindre full rulle hela veckan. Absolut inget ont om det, men omväxling förnöjer och ibland är det skönt att bara kunna vara tyst också. Om en stund ska jag diska lite och kanske dammsuga i hallen, det är sickt mycket grus där. Men det är då det och nu är nu!



go to sleep.

Jag har haft gäster i min tillfälliga stuga! Maba och Carl har varit här. Vi har ätit sushi/kreolsk gryta och druckit juice och loka. Vi har spelat Wii och kollat Californication. Bra skit, så jävla bra skit.  Jag har också varit hos frisören idag, har dock inte löst någon bild - för DEN SOM ÄR INTRESSERAD. Nu kommer jag somna gott och sova länge. Nej - det var en lögn. Imorgon är det uppstigning strax efter klockan sex. Maba nanar kudden här också. Nej nej, ska nu hoppa i pj's och slockna för inatt!

jag gillar bregott

Oh herre vad skönt det var att sova! Hade funderingar på att gå upp och göra något vettigt innan jobbet idag men så blev det inte. Funderade på att laga mat - men nej, det finns mat. Funderade på att handla - men nej, jag gör det på väg från vagnen efter jobbet. Funderade på att åka till stan - men nej, vad skulle jag göra där?

När jag och Malin var och handlade här om dagen köpte jag ett litet paket bregott. "Jag är ju bara en person" tänkte jag. Sedan insåg jag att jag typ har vad som skulle kunna liknas med cravings för bregott. Så nu sitter jag här och äter med sked. Nej det gör jag inte. Men smörfobikern Eman har blivit omvänd.

Nu är det snart dags att gå. Tänkte sällskapa med lille Carl som också är sen idag, så det är bäst att jag snabbar på!

nighty.

Så blev det av att gå och se Avatar ikväll! Jag, Malin och Lovis. Det blev liiiie tidspress och jag fick ångest för att jag höll på att missa mitt traditionsenliga innan-bion toabesök. Så jag sprang och jag sprang tillbaka. Sedan var blåsan glad och jag kunde fokusera på filmen. Det var dock svårt att slita blicken från Malin och Lovis där dom satt i sina 3D-brillor. OJojoj, jag säger då det!

Dags nu att nana. Jag må börja sent imorgon, men någon måtta får det vara!

och ps Therese om du ser detta också. Kranen stör mig inte alls, vi behövde bara lära känna varann. Nu är vi goda vänner! :)

quick update.

Hemma, diska, två mackor, juice. Massa bregott på mackan. What is wrong with meee. Snart rusa dansen. Och med snart menar jag nuuu. Måste packa skosing och vattenflarra. Ikväll blir det bio HOORAY.

and again


Nu är det 30 minuter tills spårvagnen går och jag har en halv macka att äta, sedan är jag klar. Min slutsats efter dag två är: jag behöver inte gå upp så här tidigt. Imorgon kommer jag kunna gå upp bra mycket senare eftersom jag dessutom börjar sent. OJ ojoj.

På torsdag bär det av till frisören och jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig om jag ska bara klippa det eller om jag dessutom ska antingen bleka det eller tona det mörkare. Den enda som har uttryckt någon egentlig åsikt är Ohlle och han sa att jag inte skulle göra något alls. Vad ska jag ta mig till?! We are living in a material world and I am a material girl!



Sist men inte alls minst. GRATTIS ÄLSKADE LILLA MABA PÅ FÖDELSEDAGEN!



ps

Kranen är nu tyst. Jag passade på att stänga av den när jag vandrade runt för att försöka lista ut vart allt gastande kom ifrån. Om det är på gatan eller om det är grannarna. Jag kom inte fram till något. Men inget mer dripp dropp i alla fall. Alltid något.

23,19

Jag borde sova och det ska jag snart också. Blev inget traditionsenligt lyfta skrot idag utan istället ett pass dansaerobic. Hurra, hurra, hurra sa jag så klart! Jag gillar den instuktören som höll i passet också! Efter det blev det en kaffe med min bff Ohlle. Hann också med en liten promme, vilket var trevligt om än något kallt. Nu hemma och sitter i pyamas under en filt i soffan. Det är en kran som droppar lite och jag orkar inte gå och vrida till den. Istället sitter jag hela tiden och undrar vem det är som tassar runt här. Lite jobbigt.

Imorgon blir de bio för mig, Malin och Lovis. Finally är det dags för Avatar 3D! Efter dansen dock så det kan bli lite hetsigt, men det löser sig! Imorgon är det också kära Mabas födelsedag! Jag är en hiskelig vän och hon har inte önskat sig något. VODD SKOLL JOGG EGORAH?!

failblog.

Denna helgen har varit big fail. Anledningen var kalas för mig, mor och bror. Aka ingen träning och massor av sötsaker; läsk, kakor, godis and so on. Men idag ska vi ta och dra oss till gymmet jag, Malin och Lovis. Får se hur ett styrkepass blir utan herrarna som faktisktiskt kan det där. Men något ska vi nog kunna klara av. Om inte annat kanske det går lite snabbt så att vi hinner med våra andra planer aka träffa Ohlle för min del. Trevligt värre.

Nej nej, dags att slänga ihop gymväskan nu!

en historisk dag

Jag sitter nu och äter frulle och kollar på vakna med the voice. På en måndag. Innan jobbet. När jag börjar 7,45. VAD HÄNDE?! Idag behövde jag inte anpassa mina badrumstider efter någon annans tider! Jag bredde min macka igår så det behövde jag inte lägga tid på. Jag har smarrig juice. Snart kommer den ta slut, för jag kommer dricka upp den. MÄÄÄN det är i alla fall jag själv som kan göra slut på det jag har köpt numera, wäi!

Malin sov här i natt på grund av den rådande väderleken, men hon har hunnit ge sig av nu. Snart är det dags för mig med. Eller inte snart egentligen. Spånkis går om en kvart och jag kan gå om typ en kvart. La la la.

Jag kommer inte vara så här pigg hela dagen. Vi sov fyra timmar i natt. Snooze.



RSS 2.0