Sommar. Sol. Fredag

Can't get any better.


Swimandsunbath

Idag började jag sent, funderade på om jag skulle vara duktig och simma eller om jag skulle chilla hemma och sola i trädgården. Kom sedan fram till att jag var tvungen att gå och simma eftersom vårt varmvatten där hemma stängdes av vid åtta imorse. Och det var nog lika bra att det blev på det viset. Efter en timmes plaskande släpade jag mig ur bassängen. Fick faktiskt en kvarts sol på en plaststol utanför after all. Underbart var det enda ord jag kan finna. Var inte jättesugen på att lämna det för att masa mig till jobbet sedan...

Chill

Idag blev det att gå en timme tidigare från jobbet. Liten promme in mot stan, sedan åka hem. Somnade väl i princip var femte minut minst hela vägen hem. Byta kläder och släpa fram cykeln ur förrådet. Tur via espresso house för att införskaffa frapino - hallon/granatäpple. Föredrar nog espresso after all, bara den är välblandad. Sedan blev det parkhäng (usch hemska ord) med friends from work. Varmt så att solen brände tills den gick ner bakom träden strax efter åtta. Bra dag.

Nu sitter jag i trädgården med datorn i knät. Lite obekvämt i hammocken (hur i hela fridens namn stavar man det?) men vad gör man inte för att njuta av att vädret fortfarande är överraskande underbart. ♥



Snygg tjej.

Tisha




Snyggaste tishan, nu kan jag kolla på snyggaste mannen jämt. Bra köp.



Jeanstights (FINALLY) från vila hstd. Sjal likaså. Tröja Gina.




Föda

Och då menar jag inte som i barn utan som i mat. Jag trodde en stund att jag skulle trilla av stolen av hunger men nu är det bättre med den biten. Köttbullar och potatis fick jag stoppat i mig och det hela smakade mycket bra.

Införskaffade idag en nice tisha med Johnny Depp på. Måste hem och kolla på Cry-Baby nu så att jag kan bära den med gott samvete. Tre timmar to go!

Tuseday

Work, work. Känns trist att sitta inne när vädret är SOMMAR för en gångs skull, men that's life I guess. Blir lite badsugis. Helst på Strand Tylösand, men det är ju en liiten bit bort tyvärr. Tar gärna en Halmstad-sväng inom kort igen.

Dags snart att påbörja Hult-countdown tror jag. Woowdie! Det ska bli prima. Killers är verkligen något att se fram emot, annat kan man inte säga!

20,45

Hemgång! Skriver mer sen.

Så där hade jag kunnat skriva om jag visste att någon av mina nära & kära här på jobbet kikade in nångång ibland. Då hade vi alla kunnat skratta gott tillsammas innan vi fortsatte med våra liv. I alla fall, dags att tralla hemåt nu. Får se vad det blir av kvällen, kanske lite Sims med Florence, kanske lite M.I.G med la familia. Sims-neRd som jag är så får vi se om jag kan hålla mig borta....


2009-06-22

Här har det varit oh so dead ett tag nu. Många bollar i luften. Eller bara slappat på diverse platser. Det sista mest troligt. Fick dock lite inspo av Annis när hennes blogg nnab kom tillbax.

Sitter nu på jobbet mitt och har en och en halv timme kvar innan jag kan gå härifrån och kan uppleva skymningen. Eller kanske lite "riktig" sol. Bättra på brännan, chilla lite på det. Eller bara hem till Florence...

The Holiday

Puffade just upp mina fem kuddar för att kunna lägga mig till rätta och gosa framför en av mina absoluta favoritfilmer. The Holiday. Den kommer så högt på min lista. Lyckades äntligen hitta den här om dagen, för endast 59 riksdaler. Jag klarade av att släppa sims efter att Florence fått en son och gift sig med Ethan. Nu har jag lite ro i själen och kan slappna av framför filmen. Ikväll blir det sova tidigt. Fo real den här gången.

Florence

Jag tror (...?) att jag har ett The Sims problem. En form av beroende. Jag kunde inte sluta spela för att Florence och Ethan kom inte längre i förhållandet än "på g". Galet irriterande. De har i fått en son tillsammans nu. MEN JAG KAN INTE FÅ HONOM ATT FLYTTA IN. Jag vet inte alls vad jag ska ta mig till. Tvingade mig själv att stänga ner nu och återgå till min match making imorgon istället. Har googlat lite "How do I get my sim to go steady?". Hoppas det funkar. Skulle vara fint med två inkomster så att deras kid kan få ett eget rum. he-he-he.

Chillax

Kollar på Without a trace hos Malin medan hon tar en tupplur. Utvilad-mätaren börjar bli tom och vi vet ju alla att det bästa att göra då är att ta en tupplur. Annars kanske man somnar ståendes eller lägger sig på köksgolvet. Och det gynnar ju icke komfort-mätaren. Vi har hunnit med en liten tur i stan där jag införskaffade soeta korallröda shorts. Sallad som föda och latte i magen har vi också fått.


 


Och från igår (:

   


Produktiv

Idag har mycket viktigt åstadkommits. Jag har vaknat, jag har skickat ett par sms, jag har flyttat mig till fotöljen, jag har varit på toa och jag har hämtat ett glas vatten. Igår var vi ute och gjorde stan. En man tyckte att det var en rolig grej att först hälla ut hälften av min cider över mig och samma sak med Annas. Malin svarade genom at göra samma sak, alltså skaka sin cider och hälla tillbaka. Nejmen där ser man. När mannen sedan återkom för att hälla halva sin drink på mig så blev jag på lite dåligt humör. Men kvällen var bra i det stora hela!

Back-o

Jag har haft lite svårt att släppa Florence Greenfinger de senaste dagarna. Jag var tvungen att odla en jättebra tomatplanta igårkväll. Sedan var hon så glad. Jag. Vill. Spela. Igen. Nu. Hade tänkt att plocka i ordning lite på mitt rum. Men jag vill hellre städa hemma hos Florence. Hon blir så ledsen om det står smutsiga tallrikar och gamla tidningar överallt. Och så måste hon finna en partner innan det är too late. FLORENCE VILL HA BARN!!! Eller det vet jag ju inte. Men jag vill att Florence ska ha barn. Men hon vill skriva en Science Fiction roman. Det är nog bäst att jag slutar nu.

SIMS <3

  

SIMS 3!!

Nu ska här finally installeras Sims! Dator lite städad och bilder kopierade till extern hårddisk. HEJ!

Solstolle

I GO MENTAL på vädret. Kan det bestämma sig? Väderpojken har sagt regn i tre dagar nu och det har varit solsken, molnigt och igår kom något som jag och Louise identifierade som regn med någon form av fruset innehåll, typ snö-regn-hagel. What the? Nu frulle, sedan gååå.


Pay a visit to HSTD

Imorrn glider jag från min hemstad till mina släktingars sådan. En tur till Halmstaden. Ett besök hos Anna igen. Hoppas på väder likt det som var sist, men det verkar inte lovande. Vi får väl se hur det slutar. Vi ska kika på Hultis och kanske blir det bokning redan imorgon. Och ett besök på Espresso är obligatoriskt.

RSS 2.0