spexarbrallan.

 
Idag har jag den lilla spexarbrallan på! Jag tror att det var det dyraste plagget jag köpte på Forever21 i somras. Vad de kostade? Hmm, 30 dollar kanske = helt sjukt.
 
Nåväl. Snart ska jag ta och röra mig mot skolan för att jobba lite med en inlämningsuppgift vi har fått. Har föreläsning i eftermiddag så det är lite svårt att planera hur långt innan jag ska vara där för att hinna, men det blir nog bra. Jag tror inte att det är så mycket kvar, mest att motivera våra val och lite finlir. Jag har spenderat en stund i köket nu på morgonen (?) förmiddagen (?) och gjort i ordning en matlåda med grönsaker, bulgur och bönor. Det kändes som att det var dags att prova något annorlunda så jag hoppas det smakar bra!
 
 
 

luxury.

Idag var jag och åt brunch med mina myspellar Malin, Irina och Hedda. Fram till någon gång mellan halv tolv och tolv fastade jag och tur var väl det. Vi åt på Ritz, och jag har en gång hört något i stil med att man aldrig mer blir hungig efter en brunch där. Det stämde nog ganska bra. De hade ungefär allt. Jag tror att jag hämtade mat tre gånger och efterrätt ungefär lika många. För det var inte bara frukost, lunch och middag som fanns utan dessutom meloner, ananas och kakor. Och så lite till. Vi satt i flera timmar och åt och pratade. Det var helt underbart och kändes så lyxigt. Om jag kunde skulle jag vilja tillbringa varje söndag såhär!
 
 
 

Franses

Jag köpte en tröja igår på Monki, den var på rea och jag var glad! Jag älskar Monki och jag älskar deras rea.
 

Ögonblicksbild

Min sinnesstämning just nu.


Hej hej bloggen!

gif

Recap

Kände att det kanske var dags för en uppdatering men insåg att jag kanske inte hade så värst mycket att säga. Den här helgen har varit stillsam med hemmakväll i fredags, en lördag med biljard och spel hos Havanna tillsammans med henne, Malin och Jenny. Och idag. Söndag. Veckans slappis. Jag har inte gjort många knop, men har fått pluggat lite i alla fall.
 
Innan jag tog helg i fredags mötte jag upp Amanda på ett cafe där jag tog vad jag tror var mitt livs första kaffepåtår. Vi delade på en cocosboll och diskuterade kursens första examination. En stund i alla fall, sedan blev det quizkampen för hela slanten. Amanda, som jag funderar på att börja kalla för Quizet, kan ju nämligen inte ha spelet på sin telefon än. Och ett sådant team vi var - hon kunde allt som betydde något och jag bidrog med fakta om Kalle Anka samt vem som dog hur i Desperate Housewives!
 
 
Igår fick jag dessutom äntligen spela Absolut överens igen! Eftersom det kräver jämna lag och minst fyra spelare har det varit lite svårt att få ihop, men nu gick det. Jag och Malin bildade lag  och sopade banan med de andra, right Malin!? Moahaha, eller *skratt* som man skrev en gång i tiden. Vi hann i och för sig inte riktigt spela färdigt, men när vi slutade hade vi i alla fall kommit längst.

Nu är det dags att krypa till kojs, och för att avsluta lite klämkäckt kan vi säga att imorgon är det ny vecka och ny vecka innebär nya tag!
 
 

Händerna upp i luften

Var hälsad! Jag har fattat tycke för Petra Marklunds låt Händerna mot himlen. Första gången jag hörde den gillade jag den inte riktigt. Förvånande I know, med tanke på att mannen i mitt liv - Jocke Berg - har varit med och skapat den. Men så en dag för någon vecka sedan hade den legat som ett litet frö i mig tillräckligt länge och  v i l k a  cravings jag fick efter den. Nu sitter jag här, i min björnpäls, och dansar med huvudet framför datorn.
 
Att dansa framför datorn är absolut inte det jag borde göra just nu. Jag borde istället läsa på om boende i Utrecht och läsa debattartiklar om miljön som ska analyseras och skrivas om. Men det gör jag inte just nu. Igår fick jag iväg ansökan om kurser inför våren i utriket och det var en sådan stor tyngd som lyfte från mina axlar då att jag idag bara känner mig helt.. fri. Livet är meningslöst, vem bryr sig sjunger Petra och jag är glad. Jag börjar hitta tillbaka till mig själv efter en period av inititiativlöshet. Det känns bra.
 
free
 

RSS 2.0