saturday

Strax kommer grannarna över för lite mat och trevligheter. Anledningen är min och min kära fars födelsedagar. Har precis tagit en dusch och fixat till den där luggflätan eftersom hälften av håret hade glidit ur.

Det känns som att någonting åker runt i luften med mission att irritera min näsa. Jag går runt och nyser hela tiden och kliar mig på näsan. Skapar ett sånt där "allergi-streck" över näsan som jag en gång läste om i någon tidning. Nasaleze fick komma fram igen och jag hoppas att det hjälper lite.

Igår blev det Hoffmaestro på Liseberg, en tur till glasscaféet med Ben & Jerrys och sedan hem till Malin på lite rosé. Strax efter tolvslaget skuttade jag efter en kort promenad i extremt regn på bussen hem till Daniel. Hann på treminuterspromenaden från Malin bli totalt nedskvätt av en bil som föredrog att köra rätt igenom gatans största vattenpöl istället för strax bredvid den. Tack för den! Men jag surar inte!


Peace.


***


En helt okej start på en ledig fredag. Hemmagjord kopp cappuccino och slutet på lite äkta chick lit. Men att säga att det är starten vore faktiskt fel. Jag var uppe redan vid sju hemma hos Sofia där jag, hon och Malin haft en traditionell sleepover. När Malin gick till jobbet och Sofia skulle träffa sin farmor gick jag istället hem och sov tre timmar till. Precis som det ska vara när man är ledig, eller? Nu har jag i alla fall fått veta hur det gick för Angela och hällt i mig kaffe så det räcker för idag. Jag vilar ögonen på tvn och ett inspelat gammalt avnitt av CSI NY medan jag samlar energi att göra mig iordning för att möta dagen. Får ge mig och och införskaffa lite ny mjölk om inte annat, eftersom jag har druckit upp all i olika kaffeblandningar. Jag kommer bli alldeles för hooked on coffe. MEN - nu kostar kopparna fyra kronor istället för strax under 40 i alla fall. Det är väl en bra deal det i alla fall!

Jag har fått en Monki!

Möt Nokimi


Men älskling, du och jag ska aldrig dö

Två timmar till insläpp. Tre och en halv till konsertstart. Det närmar sig. Regnet håller uppe för tillfället och solen kikar till och med fram, i alla fall där jag är. Jag väljer att inte lyssna när Irina säger att det regnar i stan. Det är fjärde gången i år och kan inte bli annat än underbart. Du & Jag döden i lurarna och peppen är max. Nu kör vi!

En plats i solen

Det är vad jag hoppas på inför imorgon och den efterlängtade konserten. Inget mer regn nu moder jord, okej?! Inte imorgon i alla fall, därefter kan det regna bäst det vill. Imorgon ska bli en fulländad dag, det ska bli fjärde gången jag ser Kent i år. Är jag besatt? Förmodligen. Ibland jämför jag mig själv med andra kändisförälskade små flickor. Sedan intalar jag mig själv att det är okej eftersom jag inte är fjorton och det inte är Taylor Lautner eller R-Patz som sitter där uppspikad på väggen. Bara en väldans massa Kent.


Nu ska jag alldeles strax bege mig mot kära Maba för en film. Vi ska kvällen till ära se Inglourious Basterds och Mabis har köpt lite gott att äta och dricka.


Nutid

Idag jobbade jag sena passet vilket innebar att jag hade tid över på morgonen. Normalt sett hade det betytt sömn till tio, slöande i sängen till halv elva, elva och sedan göra sig i ordning och gå till jobbet. Nu var det istället uppstigning vid åtta och att åka till gymmet vid nio. Löpbandet, eller i mitt fall powerwalkbandet, fick sällskap i varierande tempo i femtio minuter. Lovis hann under tiden förflytta sig mellan löpband, roddmaskin och cykel. Hon testade allt med andra ord. Istället för frulle på Espresso House fixade vi egen smarrfrukost hemma hos Lovis.

Nu är det bara en dag till semester! Denna helg kommer bli ganska busy. Lördag bjuder Kent och söndag bjuder både födelsedag och Londonresa. Inte illa med andra ord. Också denna gång ska systemkameran få hänga med till konserten så jag hoppas på en bra bild eller två. Planet till London avgår 06,25 på söndag så det blir inte mycket sömn innan vi beger oss till flygplatsen där inte. Men det är det mer än värt.



RSS 2.0