jag vågade!

Idag gick jag till gymmet efter jobbet och körde aerobic dans. Det var ny koreografi men det gick jättebra! Till och med på alla mambo och snurrar. Chockad big time! Normalt sett brukar jag vara den som bara står och vacklar på stället och i alla fall försöker röra mig åt samma håll som dom andra ungefär samtidigt som dom gör det. Nåväl, någon gång ska det väl vara min tur också! Funderar på om jag ska gå passet imorgon också eller om jag ska skippa det och gå på torsdag. Det får tiden utvisa!

Efter passet övervann jag en stor gymskräck - gå på bandet själv. Det har varit en stor skräck dels för att jag alltid trott att jag ska falla död ner på grund av min obefintliga kondition och dels för att man måste gå upp för en trappa och ställa sig på jag vet inte vad man ska kalla det. I alla fall, man har utsikt över hela gymmet och hela gymmet har utsikt över mig. Det kändes jättenice och jag är nu så nöjd, så nöjd. Så idag blev det först en timme pass och strax över 30 minuter powerwalk på bandet. Nu gäller det bara att jobba vidare!











































back in biz.

Frånvaron skyller jag på att jag inte varit hemma sedan i onsdags innan jobbet. Natten till torsdag var det traditionsenlig sleepover eftersom det var Malins b-day på lediga dagen. Sedan lite släktkalas, matplanerande och turer till Maxi. Dagen på jobbet igår kändes kortare än någon dag på jobbet någonsin känts tidigare. Efter det var det ut och äta med familjen. Kvällstid kom jag, Malin och Ohlle iväg och kikade på när Makr dj'ade. Det ha varit fullt upp och snart är vi on it igen. Ska komma på någon vettig outfit inför kvällen och sedan packa ett survival kit innehållandes allt och bege mig till Malin igen. Mat ska lagas och likörer ska inhandlas. Ikväll blir det fira Malin, Malin, världens bästa Malin!



glöm det där jag sa om huvudet i sanden.

Idag hade jag tänkt sova tidigt. Så blev det inte. Men jag har fått lite saker gjort i alla fall, sånt som jag tidigare bara skjutit framför mig och tänkt att jag tar en annan dag. Exempelvis påbörjat en avbetalning till pappa för månadsavgifterna på iPhonen, kollat upp hurvida butiken i Stockholm drog pengar en eller två gånger och rensat datorn. Förövrigt hade Sthlm-butiken dragit pengar två gånger. Inte stora summor men inte alls okej. Det blir till att ringa imorgon och hjälper dom mig inte då så trillar jag av stolen av ilska.

Imorgon blir det ytterligare ett pass aerobic på gymmet. Gapet mellan jobb och gym tänkte jag fylla med kaffebreak med Ohllen! Det blir nog inte annat än trevligt. Det är dags för lite catching up efter sjukdomsvecka. Ehrm, för min del talar vi naturligtvis förkylning och inte sjukdom som sådan. Jag håller fast vid mitt sjuk en gång sedan trean i lågstadiet!


träning.

Idag tog jag och Lovis ett steg mot fit istället för det vanliga mot fet. Det blev 55 minuter av aerobic dans och det var så skönt. Kommer min förkylning eller onda knän tillbaka nu så vet jag inte vad jag tar mig till! Jag tror att jag till och med har blivit lite motiverad nu av min fika med Glamour igår. Fick en del bra tips må jag säga. Bland annat sa Glamour i reportaget om personliga tränare och hur man bäst utnyttjar dem följande.

"Du har bara någon timme i veckan med din tränare. De övriga 160-någonting timmarna är det upp till dig att göra bra val i form av kost, träning och valet mellan trappan och hissen."

Ingenting man inte hört förut utan old news, men det stämmer ju lika bra varje gång det kommer på tal. Nu har ju inte jag så sett en personlig tränare alls, men anywhoo. Det gick bra att träna idag även efter förkylningsperioden så jag kanske ser till att gå imorgon också. Aerobic dans igen och det är något så otroligt kul!






filmkväll @ Lovis.

Sitter hemma hos Lovis och känner lite på hennes nya datorn. Den verkar snel, den verkar som om den kan göra henne lycklig. Vi kollar på My sassy girl, en ganska cute och lite annorlunda kärleksfilm. Typ. Inte riktigt sådär sockersöt så att man kan lista ut allt som kommer hända utan lite mer... jag vet inte riktigt vad man ska säga. Sevärd i alla fall!

Efter jobbet idag fick jag inte fatt på någon som kunde eller ville fika med mig - buhu. Men gich och fika gjorde jag ändå. Köpte mig en mocca latte och en nöt och chokladbar och knödde ner mig i ett hörn. Stoppade lite musik i öronen och bläddrade i Glamour en bra stund. Egentid på det bästa sättet! Fika själv är riktigt nice from time to time även om jag inte fick någon att snacka strunt med, men det lär väl bli av snart nog ändå!

 


sunday

Jag tror bestämt att min förkylning och jag gör slut snart. Det känns som om vi befinner oss i slutet på vårt förhållande, vår vecka tillsammans är snart över. Det känns ganska bra och inte alls vemodigt.

Nu sitter jag på jobbet tillsammans med ungefär halva teamet. Det är rätt lugnt idag så jag har lagt in ett önskemål om att gå lite tidigare, vi får se hur det blir med det. Jag lider kaffeabstinens utan dess like. Inte på ett sånt sätt att det räcker att hämta en kaffe här på jobbet utan jag vill sitta ner med en mugg på ett café och snacka om livet och struntsaker. Make it happen!


det var en gång ett julgransljus.




































snälla lilla dator.

Jag må inte alltid ha behandlat min dator som en dator förtjänar att behandlas, men när jag nu sitter och försöker skapa fred mellan oss så får jag all skit tillbaka. Den. Funkar. Inte. Jag tror tyvärr bara att det är en tidsfråga tills den bestämmer sig för att lämna mig. Nu försöker jag rensa och tömma och se till att det finns en vettig mängd utrymme ledigt så att den ska kunna jobba snabbare än ett Internet-020. Det går dock sådär och den ska ge sig fan på att hänga sig varje gång jag öppnar en bildmapp för att rensa. Jag har inte tålamod till detta. Inte undra på att datorn får mindre och mindre utrymme för var dag som går. När jag nu dessutom har lyckats radera ett antal foton så har datorn MINDRE plats ledigt än innan jag började radera. Vad hände där?

saknar dig fast du står här mitt framför mig.

Denna dag har jag likt gårdagen dedikerat till Familjens nya. Jag gillar. Ett par timmars administrativt arbete med uppiggande musik i öronen. Mestadels i alla fall, tidvis lyssnade jag på någon gammal favorit, exempelvis denna. Jag håller på att återhämta mig efter förkylningen också, vilket är jätteskönt. Höll på att skriva att den gjorde en snabbvisit denna gången, men jag väntar med det uttalandet tills jag vet säkert!

Efter jobbet trotsade jag rethostan med en latte och sedan blev det hem till Lovis där vi käkade tacos och kollade på Two and a half men och Gossip Girl. Nu ligger jag i krubban redo att sova. Blir ett avsnitt Entourage ikväll också innan det är dags att släcka lampan. Som sällskap har jag mina tre nya bff's - vattenflaskan, nässprayen och pappersnäsdukarna. We make a good team!

koffeinfri.

Idag har jag inte druckit något kaffe alls. Ingen latte, ingen cappuchino "med vitt". Bara honungsvatten och te. Första halvan av arbetsdagen idag var jag stum, men efter lunch återhämtade jag mig och kunde jobba som vanligt då rösten till sist bestämde sig för att återvända. Nu har jag hamnat i vad jag tror är någon slags kombo av förkylning, halsont, hosta och allergi. En försmak inför pollensäsongen med andra ord. Lika roligt varje år!

Efter jobbet idag blev det fika med Danny, trevligt värre. Nu har jag kommit hem, käkat lite och till och med hoppat i pyamasen. Löste också lite mysmåndag i form av ansiktsmask och peeling. Måste somna tidigt idag dels för att försöka övervinna hostan och dels för att jag är så förbannat trött hela tiden. Så nu blir det att disconnecta bredbandet och fokusera på något avsnitt Entourage!




Familjen - det var jag


 

 


dansuppvisning VT-10.

Denna dag har spenderats i lisebergshallen med dansuppvisning all day long. Vi har dock haft mer fartfyllda dansuppvisningar - idag var Ida nästan sjuk och jag har varit hostig och hes hela dagen. Nu har rösten i princip lämnat mig helt. Väldigt käckt med tanke på vad jag jobbar med... Suck. Har till och från under dagen dessutom kännt mig halvfebrig - tror jag! Eftersom jag i princip aldrig är sjuk så vet jag knappt hur det "ska" kännas att ha feber. Har varit väldigt slow i alla fall, vilket inte är så kul. Reaktionsförmåga - noll!

Ska ta och hoppa i säng så fort som möjligt så jag sparar att kolla igenom dagens bilder till imorrn.  Tack och slänger in en bara för att visa hur sniiigga jag och Malin var idag.


valborg.

Igår blev en mycket trevlig kväll trots regn och kyla på avenyn när vi kollade Cortegen. Hann tina lite hemma hos Malin innan vi gick vidare och åt thaibuffé inklusive allt - förrätt och efterrätt! Stressigare människa än servitören där hade man fått leta bra länge efter dock. När vi alla hade svällt lite gick vi tillbaka till Malin för lite vin och singstar. Det var bra längesen det blev singstar nu och det låter fortfarande lika illa. Give it to me baby, aha aha! Ytterligare därefter bar det av mot utgång med en minst sagt trevlig twist!

Idag väcktes jag tidigt för att fungera som människa i ett par timmar. Vid fyra tog det plötsligt stopp och jag somnade i två timmar till. Nu ska jag strooooxx iväg och vandra med Lovis och Stellan. Tror att d60 åker med för ännu är det sol och vid havet ska vi gå!


RSS 2.0