Pics and pics and hundereds of pics

Jag kom hem och satte mig för att bläddra igenom bilderna från London. Sortera lite, börja fundera hur jag ska bygga upp fotoalbumet. Jag menar, det var ändå i juli vi var där... I alla fall. Kom inte så långt med sorteringen eftersom jag också började gå igenom en massa andra bilder. Och då snackar vi många bilder. Bara från London hade jag något runt 250 om jag inte minns helt fel. Sedan var där ju blandade bilder från massa olika tidpunkter under 2008. Födelsedagar, student, bal, dansuppvisningar, semester and so on. Om inte annat insåg jag att jag verkligen måste gå igenom, sortera och rensa bland alla mina bilder. På datorn har jag över 50 gb bilder. Jag har  23000 filer i mappen som heter bilder. Det är sinnessjukt. Men roligt, jätteroligt!




















BORDE JAG SKAFFA RAKLUGGEN IGEN??!!

1:a advent

Idag har varit en lugn dag. Sov ganska länge imorse, åt frukost och hos familjen A spelades Absolute Christmas för första gången i år. Första ljuset av de fyra tändes och allt var frid och fröjd. Har varit med mor min i stan en sväng, köpte ljusslinga, funderade på vad som skulle köpas och önskas i julklapp. Har nu finally mitt eget usb dessutom, köpte ett för 99 spänn. Nästan gratis. Har också skaffat lite annat nödvändigt för att livet ska kunna fortsätta. Eftersom jag förmodligen aldrig kommer bli vuxen köpte jag Sunes jul och Mysteriet på greveholm. Där har vi bra skit. Och kostar HIMYM 99 kronor så är det inget snack om saken. Det är bara så det är.






Kvällen idag har jag tvingat min familj att samlas för att spendera lite kvalitetstid. Bror och jag satte glöggen på värmning och ställde i ordning spelplanen för en omgång Cluedo. Pepparkakor fram och likaså choklad med nötter. Andra omgången var jag snabbast med att avslöja den skyldige. GIVETVIS tvingade jag också mamsen att kolla på The Holiday med mig ikväll. Världens bästa film! När jag en gång sa att jag skulle kunna tänka mig att se den filmen varje dag så skojade jag inte. Det är två timmar och åtta minuter med ett konstant leende på läpparna. What's not to love? som dom sa i filmen jag och Louise såg igår.







Dags nu att skutta i duschen för att sedan nana kudden. Hurra!



Julstedning

Har skapat mig en alldeles egen julspellista i spotify. Bara jullåtar. Givet i och för sig i och med att det ju är en julspellista. Spellistan gör mig lite städpepp eftersom man inte vill ha stökigt på jul. Man vill inte heller ha så mycket skit framme att man inte ens får plats med sina tomtar. Så hade jag det en jul och det var alldeles fruktansvärt. Jag har idag köpt en ljusslinga med lysdioder som jag har hängt upp ovanför sängen. Hurra vad mycket gladare man blir när det är mysljus överallt! Inte bara en spotlight mitt i rummet som spyr ut massa ljus. Jag ska skaffa mig fler myslampor. Jag har visserligen två plus en ljusslinga i ett rum på elva kvadrat som det är nu... Men jag vill gärna tro att man aldrig får för mycket sådant. Saker som gör att man mår bra får man inte för mycket av. Lampor och växter ♥



(får ta en ny bild efter att jag städat klart... haha)


@ Lovis place

Är hemma hos Lovis och äter chirre och choklad. Dricker cola och klappar hund. Nyss var vi ute och rastade doggie och kastade boll och rusade runt på en liten fotbollsplan. Både jag och Lovis flämtade bara av att stå still och kasta bollen. Tyckte det var bäst att gå tillbaka in och fortsätta fylla förråden med överskottsfett. Snart blir det att kolla på någon film, vet icke vad dock. Har än så länge hunnit med Top model final, två avsnitt AFV och nu fastnar vi i CSI Miami. Får bli film efter det istället!


Dantza

Hemma igen och göttar i krubban. Tävlingen blev rolig även om våra minuter på dansgolvet inte gjorde mig helt nöjd. Låten var inte alls vad vi väntat oss men jaja. Det var visst okej i alla fall för vi fick silver, Hurra!  Sedan var det inte jättemånga med, närmare bestämt fem par inklusive oss, men happyface. Så fick vi lite bekräftelse :) Tooooony var också rolig. Och ojojoj, vi såg allt hur han kollade på folks futtharbätäh.


















Jag vill sova mer

Så står man här 08:18 på lördags morgon och gör sig i ordning. Ska iväg på den däringa danstävlingen. Why but why? Tror visserligen att Ida kommer vara bra på att sprida positiv energi så att jag peppar till mig lite. Om inte annat lär väl jag och Malin kräka lite eller bli intoleranta mot något. Så tråkigt kanske det inte blir, men en sak är jag säker på. Denna dag, tillsammans med extraträningen förra veckan, kommer ligga högt på listan över pinsamma moments i mitt liv. Tony Irving, ja han kommer säga något i stil med "Emma. Man skulle kunna likna dig med Lasse Brandeby i Let's dance. Men dig ska vi nog kunna bli av med i alla fall!" Förmodligen kommer han ta sig tid att prata med mig personligen för att få fram det här budskapet. Hua. Nu ska jag gå om fyrtio min och jag ser helst att jag hinner äta något innan dess. Over and out.

Quotes

Zappade lite på Malins tv medan hon gick och pratade i telefon. Fann inget mindre än Matrix på trean. Bästa filmen (tillsammans med The Holiday). Det finns så sinnes mycket värda citat från Matrix. You take the red pill: you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes. Som jag sa när vi i skolan fick i uppgift att presentera vår favoritfilm; icke brukar jag gilla actionfilmer men denna. Matrix är ju inte av denna värld.

Tidigare idag har jag och Malin vart i stan med Tottis och köpt lite kläder inför dans. Sedan blev de en promenad med Kvintan. Inköp av massa godis och dela på en pizza. Nu ligger jag på Malins soffa och ser knappt datorn för magen... Ska återgå till att intensivtitta på Matrix / träna lite dans för mig själv tills Malinka blir klar i teleeephånän.


Juleskum och julemust

Fredagsmys @ work. Nu har jag visserligen slutat, men hem har jag inte gått. Det är dock dags nu. Jag hoppas att jag ska kunna påbörja skaffandet av ny legitimation idag. Jag tror att polisen har stängt. Lär väl se det när jag kommer dit i alla fall. Dags för mig att greppa julemusten och börja beta av de olika punkter jag har på min to do och to get lista. Blev så hemskt inspirerad av boken jag köpte häromdagen som hette just "The to-do list". In english it is. HURRA!


Back to gymmis

Idag blev det gym fo real. Eller så real som det kan bli när det bara är jag och Malin och i alla fall jag är helt värdelös på övningarna. Jag vet ju inte vad som är rätt eller fel, hur mycket vikt jag ska ha i olika övningar eller hur många repetitioner jag ska göra i hur många sets. Jag tillför inte mycket mer än ett glatt humör. En sak var säker och det var ju att chins inte direkt är en övning som vi fixar utan en lång och stark människa som hjälper oss. Nu blire duscha bananschampo och sedan nana. Nuff said.

0700

Skulle vart sen idag, men fick bytt min tid med Martin. Han ville vara sen och även om jag ville sova så insåg jag att man framemot femtiden alltid önskar att man hade varit tidig. Man ångrar sig också alltid om det är så att man:
1. Bytt tid så att man är sen.
2. Låtit bli att byta tid om man haft möjlighet.
Min slutsats var att ta chansen och se till att sova i helgen istället.

Imorse gick jag upp och började göra mig i ordning för att sedan gå tillbaka till krubban, lägga mig där och sova i 20 minuter till. Det var värt. Börja varje dag med en powernap, det vore kanske något?!

22.23

Jag måste vara landets mest otränade person. Idag höll jag på att flåsa lungorna ur mig fem minuter in i danslektionen. Jag borde verkligen satsa på det där med kondition... Träning i allmänhet. Det var ett tag sedan det blev ett riktigt gympass nu. Jag har rätt värdelös på att passa in när de andra går. Jobbar sent eller har annat för mig. Får se till att bli bättre på det där.

Ikväll kommer jag i säng senare än vad jag hade tänkt mig. Hann inte duscha innan Desperate Housewives idag så det får bli nu efter. Kunde inte heller motstå Christine. Bra val - det är ju alldeles sinnessjukt fantastiskt! Kanske något att sätta på önskelistan inför jul?!

Tisdag

Jag höll på att ta mig en ofrivillig powernap på spårvagnen på vägen hem från jobbet idag. Är helt galet trött och ändå somnade jag inte skamligt sent igår. Jag skulle till och med kalla det tidigt för att vara mig.

Vi hoppade över extraträningen på dansen idag efter förra veckans förnedring. Ja det var så illa. Snart ska jag ge mig av till vanliga lektionen. Bara två kvar den här terminen faktiskt, plus tävling och uppvisning. PLUS TÄVLING. Whatta, varför vill vi (läs jag) göra bort oss (läs mig) så mycket egentligen? Det är inte ens en vecka kvar...

Något bra med idag är i alla fall detta. "Boken om Kent kommer i mars". Hurra! Men jag får se till att läsa klart den jag redan har med samlade texter, recensioner och en lååång intervju. Kanske får bli det ikväll eftersom jag ändå inte har något Gossip att kika på!

Måndag

Idag har varit väldigt upp och ner. Ena sekunden skittrött och irriterad, nästa gick jag runt och log för mig själv. Sedan kände jag mig alldeles maktlös och ville krypa ihop på golvet på jobbet. Sedan kom jag på något som gjorde mig glad igen. Och så har det pendlat hela dagen. Ganska jobbigt.

Nu ska jag borsta tanden och krypa ner i krubban. Vet inte ännu hur det blir med extraträning eller inte innan dansen imorgon. Också jobbigt för antingen så måste jag ta med träningskläder eller inte. Eftersom jag är på gnälligt humör vill jag inte släpa i onödan. Tror det är bäst att jag avslutar detta nu innan jag spårar. Nattis!

Sjukhus

Hurra, idag var det sovmorgon! Gick upp strax innan elva. Håller på att göra mig i ordning och ska lämna hemmet som en timme. Idag får jag dessutom skjuts in av mamma som också jobbar sent. Lyx! Hoppas det är lagom mycket att göra idag på jobbis. Har i alla fall lite sällskap i mitt hörn, så jag kommer inte sitta helt själv.

________________________________

Det är helt sinnessjukt vad bra Röd är.



När man äntligen kan se vem som drar i alla trådar
Så blir man aldrig rädd mer
När man äntligen kan se alla kejsare stå nakna
Så vänder allt igen
Allt vänder om igen

En riktig söndag

Idag kände jag mig inte motiverad att göra något speciellt. Eftersom jag lovat mig själv en övertidsfri helg (utöver konferensen såklart...) så bestämde jag mig för att göra slag i saken och återförenas med Florence, Ethan och Anders Greenfinger. Det var fiske, trädgårdsarbete, karriärsbyte och födelsedagsfest. Familjen Greenfinger höll till och med på att få inbrott! Tacka det inbrottslarmet. Ja det är alltså sims jag har suttit och spelat halva dagen. Andra halvan har jag legat i soffan med benen på bordet och kollat på Criminal minds och The Mentalist med mamma. Vi såg så många avsnitt att jag tappade räkningen. MEN vilken nice dag det har varit. Jag behövde nog det.

Får erkänna att det ska bli ganska skönt att jobba sent imorgon. Skulle börjat halv tio, men det blir strax innan ett istället. Behöver nog den lilla sovmorgon jag kan få. Dessutom fick jag bytt bort min sena fredag, vilket jag behövde för att jag ska orka upp till danstävlingen dagen efter. Tävlingen som förövrigt gör mig alldeles nervös och får mig att känna mig så gammal att jag börjat frukta att bryta något av mina bräckliga ben. Jag skulle ha druckit mer mjölk under mitt liv, men nu när jag är sängliggandes av min höga ålder är det för sent. Ack och ve, det var bättre förr!

Har gått hela dagen utan smink. Här hemma är dom ju vana vid att jag ser ut som en halvdöd grabb då och då. I alla fall så leder ju denna sminkfria dag givetvis till att jag kan hoppa över borttvättandet av smink nu framemot kvällen. Där har ni en av de bästa känslorna i historien. M-m-m!

JAG HAR ÄTIT PANNKAKA!

Eller inte har ätit men ska äta. Åh vad min lillebror är fantastisk. Han är världens bästa bror, det har jag alltid sagt. Han och hans girlie ska laga pannkakor nu och jag får också. Snela lillha browwrr. Här om dagen spelade vi Guitar Hero, det var länge sedan nu. Godt värre. Frågan är om jag inte ska tvinga in honom i en omgång monopol någon dag nu inom kort... Muehehe.

Igår firade vi att lille Jonas blivit stor. Hela 25 år. Jag var lite av en outsider i sammanhanget och konstaterade snart att man kunde para ihop alla som var där två och två. Antingen i par eller i vänskap. Kvar blev jag och Jonas som ju då är vänner. Problematiken är ju att jag inte kan lägga beslag på b-day kid. Mitt deltagande i konversationen kom och gick skulle man kunna säga men kvällen var mycket trevlig. Irina kom också dit efter ett tag vilket gav också mig en egen halva av ett par.

Jag hade tänkt att dra hem när de andra gick ut men Big J ville så hemskt gärna att så många som möjligt skulle haka på att jag inte hade hjärta att gå. Jag var nanig men det blev trevligt också ute. Viad strax innan tre tyckte jag att det var dags för mig att röra mig hemåt så det gjorde jag. Och INTE utan en påse m&m's i handen. Fettem.

ps. Vi fick åka en historiskt stor taxi in till stan. Man skulle kunna ha hela festen i själva taxin. Gott om svängrum och med en discolampa i taket och pumpande musik så hade tha partey inte varit långt borta.



Outfitpåsar



Presentöppning



Påsarn



Maan befruktar köksö











Det som spelas och som Jonas sjunger är "This.......this is the way. This is the way I wanna live. I’m going through changes. This is the way I wanna live" :)

Gratz Big J!

Jag och Frances ska gå och fira Jonas lite!



Back home

Skriver mer om igår sedan. Eller något. Nu tappade jag lusten lite. Blev på ledset humör och ska ta och tröstäta upp min choklad och kolla på How I met your mother. Det borde förhoppningsvis kunna göra mig glad igen. Nog om det, det är ett ämne för den svarta anteckningsboken (ja Irina, där ser du :). Sedan ska jag ta och duscha och bli en levande varelse igen. Naturligtvis med bananschampo.

Älskling det är livet som leker
Du leker med oss nu
Älskling det är livet som leker
Du leker med oss nu igen

And off we go!

Inte riktigt än naturligtvis. Först blir det vanligt jobb fram till klockan tolv och sedan bär det av. Ska naturligtvis ta mig till jobbet först också. Hoppas att detta blir en trevlig helg och att jag inte glömmer allt för mycket hemma... Risken finns eftersom jag var lite distraherad av The Holiday medan jag packade igår.

And off we go!

Inte riktigt än naturligtvis. Först blir det vanligt jobb fram till klockan tolv och sedan bär det av. Ska naturligtvis ta mig till jobbet först också. Hoppas att detta blir en trevlig helg och att jag inte glömmer allt för mycket hemma... Risken finns eftersom jag var lite distraherad av The Holiday medan jag packade igår.

Best movie evaah

Gissa vilken film jag kollar på... JA det var rätt, det är The Holiday. Bästaste filmen i historien. Sådär mysig och julig och kärleksfull. Och man blir alldeles mysig och julig själv. Och lite kär. I Jude Law om inte annat. Jag har gottat ner mig i krubban med bara mina lampor light tända. Och ett ljus. JA, jag har tänt ett ljus. Det gör jag i princip aldrig, men ikväll har jag myskväll. Tror att jag ska göra mig helt klar innan jag kollar färdigt på filmen så att det bara är att somna sedan. Härligt härligt och inte ens farligt farligt.

Imorgon bär det av på konferans med jobbet. Ska bli kul att äntligen få uppleva ett av dessa happenings, så mycket som man hört om det innan. På kvällen blir det lite partey och hemma igen mitt på dagen på lördag. Ska nu se till att få klart min packning innan jag låter mig njuta av det som är kvar av filmen.  Det jag har kvar är visserligen att lägga ner ett annat par skor så det lär väl inte ta så lång tid. Hoppas jag verkligen...

Is this weekend going to be legen... wait for it ... dary??

Vad man kan finna i en kamera





KALLA PATTAR!
















Sofmovrgåhn

Hurra! Idag fick jag sova godast hela vägen fram till halv åtta! Vaknade strax innan sex först och insåg att HA jag behöver inte gå upp nu. Kan vara en av världens bästa känslor!

Idag är det oklarheter över gym eller inte gym och jag orkar faktiskt inte släpa väska idag utan att veta hur det blir. Jag har istället en plan. Tänkte att Babruscha får ta med min väska om det visar sig att det blir gym. Packad och klar står den i krubban. Ska jag vara ärlig så är tanken på att det blir gym lite olockande. Inte alls för att det är träning, jag vill verkligen träna. Määän jag slutar lite senare idag vilket innebär att vi kommer iväg lite senare vilket innebär att vi kommer hem lite senare. And boy do I need my sleep. Speciellt eftersom det blir tidig uppstigning imorgon och dubbelt av sena kvällar i helgen. Hua. Jag vill spela monopol...


Denna snigga frisyr tänker jag icke acceptera. Gimmie hårspreeej.


Rapport från krubban

Efter jobbet idag blev det ett danspass på gymmet - ragga igen. Hurra vad roligt det är! Jag önskar att det var varje vecka. OJ vad jag hade gått då. Likt förra veckan så insåg jag ju återigen hur det inte alls ligger i mitt rörelsemönster att shakea men det gör mig ingenting och det är det som är så skönt! Blev också en liten promme genom staden. Kändes inte kul att hoppa på en spårvagn direkt så jag gick ett par hållplatser, missade spårisen och gick en hållplats tillbaka. Fick vänta cirkus fem minuter och när spåris väl kom så höll jag på att missa att gå på. Bra jobbat. Fokuserad - det är ett ord man kan använda för att beskriva mig!

Imorrn börjar jag halv tio aka jag kan sova lite längre = I heart ♥ Något jag också verkligen gillar är mitt bananshampo!! Livet blir verkligen lite roligare när man har ett sådant. Undrar hur det gick i Body shops omröstning om vilka produkter som skulle få stanna eller inte. Hoppas bananerna blev kvar. Annars kommer livet bli tråkigt igen. Tyvärr verkar det på deras hemsida som att den inte finns längre. Måste kolla i stan imorrn och kanske blir det läge att köpa ett litet lager om det finns kvar i butik. Jaja nog med observeringar om shampo med konstiga dofter. Dags är det att kika klart på tha movie på datorn och sedan blir det att nana kudden.


Dubbeldans

Fick gå lite tidigare från jobbet idag för att hinna till extraträning inför tha dantztävling. Jag tror att den timmen kan ha varit en av de pinsammaste timmarna i mitt liv. Till att börja med kände jag mig minst 100 år gammal. Trodde att  jag skulle bryta lårbenshalsen när som helst. Dessutom kände jag mig som en oproportionerlig jätte. Där fanns kids som var half our age och dubbelt så bra. Jag skämdes å vår danslärares vägnar när jag såg mig själv i spegeln där inne. Burr... Men det var samtidigt lärorikt att få tips om vad man behövde jobba på.

Andra och "riktiga" danslektionen gick i alla fall bättre. Som tur var. Annars hade jag nog gått hem och gråtit. Kände att självkänslan i det läget inte varit så värst hög. Määän, vi har ju ui alla fall två lektioner innan uppvisning och en extralektion till. GIV MIG STYRKA. Tony kommer tycka min fottharbäthe inte alls vara bra. Wää.
oproportionerlig

06:36

Jag är så förbannat trött. Önskar att jag en endaste gång någonsin kunde gå och lägga mig i tid. Fast å andra sidan, vem är inte trött när man precis gått upp... Det blir nog bättre under dagen. Hoppas jag.

Senare blir det dubbel dans. Först extraträning inför tävling och sedan vanliga dansen. En timme där emellan då jag väl bör smita iväg och försöka få i mig lite mat. Eller en skonz på espresso i alla fall. Det ska bli fint med röra på sig. Behöver det där extra också om jag inte ska göra bort mig för hela livet på den där tävlingen. Går jag på de två extraträningar som är innan tävlingen kommer jag nog bara göra bort mig för en månad eller två framöver.

GAH!!!! Min bror frågade mig nyss om jag behövde komma in i badrummet på en stund. Nej sa jag så glatt och sedan tog det precis så lång tid det tar för honom att hinna börja duscha innan jag kom på att visst behöver jag komma in. Min hårspray är ju där inne! Jag känner dessutom en stor känsla av hunger. Jag har nämligen aktivt valt bort frukost hemma idag eftersom vi ska få det på jobbet. Vill krypa tillbaka i krubban och sova ett par timmar till...

Taxmannen

Älskling det är livet som leker
Du leker med oss nu
Älskling det är livet som leker
Du leker med oss nu igen


Du vet inte var jag varit
Du vet inte vem jag är
Vet du alls vem du varit?
Vet du ens vem du är?


Älskling det är livet


Saturday night / Pics





























Något jag insåg när jag nu kollade igenom bilderna var:

1 - Jag är ett spöke! Därför råkade jag göra många av bilderna på mig sittandes bredvid Jennifer svartvita. Jennifer har pigment och har dessutom nyss varit i Egypten. Det är bara orättvist!
2 - Vi tvingade nog Malin och Sanne att ta mer bilder på oss än vad vi tog på dom. I alla fall med min kamera.

Tack i alla fall cuties för en jättetrevlig kväll!

Mysmorgon!

Idag är jag back on track med 12,45 och har tid med min traditionella mysmorgon. Var ett tag sedan nu eftersom det har varit lite tidigare tider det senaste, typ 9,30. Då hinner man minsann ingen mysmorgon - men idag så! Har  hunnit med en liten ansiktsmask so far och jag är nu så mjuk och go! Määään, än är mysmorgonen inte fulländad. För att den ska bli det krävs någon form av underhållning på datorn alternativt tvn. Idag blir det nog datorn som bjuder på HIMYM! Blir det mer tid så kan det hända att tv får bjussa exempelvis criminal minds. Hurra!



Sunday

Igår var vi iväg och käkade på ett Italienskt ställe som jag inte minns namnet på. Det var väldigt mysigt att sitta där inne med tända ljus och galet trevlig personal medan det regnade ute. Maten var jättegod och när Jennifer fick sin efterrätt så fick hon också ett tomtebloss i och lite skönsång. Mysigt värre. Dessutom hann det sluta regna innan vi skulle gå därifrån, ännu bättre. När de andra gick ut så åkte jag faktiskt hem. Kände att jag behövde den sömnen och det kändes så bra när jag vaknade imorse. Eller i förmiddags kanske. Sov till halv 12.

Ringde precis jobbet och jag ska jobba mellan två och sex idag. Vilket innebär att jag ska gå hemifrån om en halvtimme. Jag har inte riktigt gjort mig i ordning... Har fått på mig bralls, men i övrigt är det pyamas. Inget smink och håret står åt alla håll och kanter. Jag är så bra på det där med tidsuppfattning!

Full fart!

Idag känns det som om hela dagen varit planerad minut för minut. Alarmet i form av Svarta linjer (såklart..!!!) ringde imorse vid 06:50 och vi snoozade till halv åtta jag och Malinka. Sedan var det upp, upp och iväg. Kläder, sminkis och till H&M bar det av. Var framme och stod i kön så sent som halv nio men lyckades hamna som plats 130. Fick varsitt rosa armband som symboliserade vilka tio minuter vi fick gå in i den lilla Jimmy Choo-buren. Där inne var det sedan seriös lerbrottning för att få tag i det man önskade. Hade jag varit Ted Mosby hade jag DIREKT kallat på Barney. Okej.... så var det kanske inte. Fick till min stora förvåning fatt på vad jag önskade. Skorna i det tidigare inlägget, armbandet som också dök upp här och en snigg väska. I like.

Nästa etapp av denna lördag var att ta sig till extraträningen på dansen inför tävlingen om två veckor. Till en början kände jag bara att vad i helfervedte har vi gett oss in på. Efterhand blev det dock bättre och bättre. Bra ska jag kanske inte säga, men det kommer nog!

Nu är jag back at our place och har nyss duschat mig fräsh igen. Om cirkus en halvtimme blir det dags att dra på ett par heels och gå mot Maba. In mot stan och så är vi några som ska äta middag med Jennifer som numera är mogen för systemet som oss andra. Får se om det sedan blir utgång eller hemgång.

Behöver jag nämna att den röda tråden genom dagen varit KÄNTH! Så obeskrivbart bra!


CHOO'S




Kan vara en av värdshistoriens sämsta bilder men Annaah here you go! Där är dom små skosingarna. De gick på 799 och det kändes alldeles värt det!

Comment

 

HAHA


JIMMY CHOO'S SKO

Nu har jag och Malin kommit hem från hetsen på Jimmy Choo @ H&M. Nu äger vi Jimmys skor både hon och jag. Och jag har också införskaffat en väska och ett armband. Tur som vi hade började det regna när vi stod och väntade. Eftersom vi kom lite senare än vi tänkt fick vi köa vid affären som var ute. Men som tur var hade vi världens bästa regnskydd med oss. Bra mycket mer effektivt än vilket paraply som helst. Vi var lite naniga när vi skulle upp i morse men så här i efterhand var det minsann värt det. Nu blir det nog att jag får försöka spara lite pengar framöver...






Fredagsnöje






















Till saken hör att jag och Malin båda befinner oss i hennes hem. Hon ligger i sängen och jag sitter i soffan. Avståndet är mellan oss är cirka två meter. Vi gör fula miner och sedan skrattar vi oss fördärvade. Det är precis sådana saker man bör göra klockan elva på en fredagskväll.


It's raining cats and dogs

Det är lille regn ute nu och min so called frisyr skulle nu kunna beskrivas med orden häll-en-hink-vatten-över-katten. Ikväll ska jag lekah med Malinka och vi ska kolla på Gossip Görl. Vi ska också äta massa godis som jag ska tvinga Malin att köpa med mig på 4gott. NEJ MALIN DU SLIPPER INTE UNDAN! (jag skriver detta direkt till henne eftersom att hon i realtid läser vad jag skriver). Hehehee.

Idag köpte jag ett diadem. Precis som Blär i Gossip Görl. Men får ändå ge Blär att hon är bra mycket sniggare än mig. Både med och utan diadem. OCH hon har en snyggare man. Eller en man överhuvudtaget faktiskt. HAHA.

Hejdå små gnuggisar, nu ska jag prova en BH.


Darin - Viva la vida

INTE OKEJ att Darin gör en cover på Coldplays Viva la vida och att Darin spelas på radio med den. Hörde just detta på NRJ och tanken som jag tänkte var "vad är detta?! Det låter som någon idolcover typ". Och det var det ju uppenbarligen. Jag gillar inte.

Snart dags för mig att testa nya mascaran, sedan blir förbannad på mig själv för att jag fortfarande inte köpt någon ny hårspray. Sedan blir det hard work work.

Collectors item


Nerd I'm a nerdy nerd. And I nerd, nerd, nerd, and I nerd, nerd, nerd.

Thursday

Ikväll blev det inte film hos Louise, däremot ett par avsnitt av HIMYM. Jag skrattade nästan så att jag trillade ur soffan. Men bara nästan. Louise frågade vid ett tillfälle om jag höll på att börja gråta. Goliiiiath national baank! De som skapat HIMYM måste vara ett par av tidernas roligaste människor. Talade med en grabb från the big US och han sa att det var the #1 tv show där. Vi köpte också tio-bitars supersmarrig sushi och delade på. En avokado, en lax, en räka och två insideout. Som godis nästan. OCH VI DRACK VATTEN TILL! Inget brunt guld alltså. Good job.

Jag tycker jag är extra snigg idag.


17,45-18,00

Rast, rast, rast. Ska ta mig runt på en liten social turné på jobbet nu. Får se hur långt jag orkar gå (jag är ju gammal och sleten) och framför allt hur långt jag hinner (jag är ju också långsam). Idag har jobbet varit fint. Lugnt och lagom men inte slappt. Som det ska vara skulle man kunna säga. Deluxboxen by Kent finns nu i min samling, likaså gör den nya vibrerande mascaran från Maybelline. Ja, vi får se hur den fungerar. I'll be back.

YOU SHOULD COME BACK!


Rumpnisse

Jag hade precis skrivit ihop ett lite längre inlägg om Kentboxar, att jag dissar gymmet och vill kolla film idag istället men allt sket sig när facebook-chatten ville göra sig hörd. Bakåt i webbläsaren och inget utkast sparat. Nu struntar jag i det här och tar åskviggen till stan och kastar pengar på mascaror och skivor jag redan har.

laters.

Saturday










Lite bilder från helgen som gick.

Ragga, ragga, ragga

Ikväll var jag som sagt på ett ragga-pass på gymmet. Både Malin och Irina var med - Hurra! Precis som jag hade tänkt mig var jag ju mer eller mindre kass men det var roligt, roligt! De där med att vara sexy biatch och skaka rumpa är verkligen inte min starka sida. Verkligen inte. Ikväll ska jag försöka få mig min skönhetssömn, känner mig helt off idag. Jag har chansen att få sova ut lite eftersom jag börjar relativt sent imorrn.

Anmälde mig precis till en danstävling arrangerad av dansskolan om ett par veckor. OMG vad jag kommer göra bort mig. Men som konversationen gick igår:

-Men alltså, om vi gör fel. Vem kommer egentligen döma oss för det?
-TONY IRVING!

Sedan skrattade jag och Malin, oh så vi skrattade. För det är ju sant. Jag ska jobba på min fyttharbetääh så att han ICKE har något att anmärka på. Skämt åsido, det blir nog svårt för honom att hitta något jag gör rätt. Jag heter Emma, men ni kan kalla mig självförtroendet. En bra sak med detta är i alla fall att det är veckan innan själva uppvisningen vilket ju gör att vi får lite extra träning inför den i alla fall!


Ikväll blir det ragga!

Ikväll är det finally dags för den efterlängtade raggan på gymmet. Lyckades ju få bytt mitt pass så att jag hinner gå. Det känns kul. Får se om Malin hakar på eller om det bara blir jag och Irina som skakar rumpa. Eller vad det nu är vi kommer göra, jogg veht intäh! Bort mig är förmodligen något jag kommer göra i alla fall, men jag är övertygad om att jag kommer ha kul - OCH DET ÄR JU DET VIKTIGASTE, som mamma alltid sa när man var liten.


Same same but different

Jag känner att det är dags för ännu ett konstaterande av hur bra Kent är. Jag dör lite på insidan, på ett bra sätt.
Exempel: Hjärta 1,17. Do I need to say more? NEJ. Jag finner verkligen inte ord, det är helt omöjligt att beskriva.

Vi viker oss på asfalten av skratt
Ingenting kan röra oss i natt
Ibland så dör jag lite grann
när du halkar med din tunga på en bokstav i mitt namn


Foto


Igår köpte jag mig en fototidning. Ganska basic tror (och hoppas) jag. Saker som "132 sidor steg för steg-guider" och "Så lyckas du med din bild!" kändes det som något som kanske kan komma att berika mitt liv. Kanske kan jag faktiskt lära mig något. Ja, jag vet att jag har en instruktionsbok till kameran. Och ja jag vet att det kanske är en bättre idé att kika i den för att se hur jag ska hantera den kamera jag faktiskt har. Määään, som Tony Irving skulle ha sagt, så är ju denna tidning lite mer kreativ och har lite mer tips fråm rejality så att säga. I like it. Om inte annat är den en ren njutning att kika på bilderna som finns däri! Tänk den dagen då det är jag som tagit bilderna som är i tidningen. Muahaha!

Taxmannen

Så jäääävla bra. Jag står i skuuld. En obetalbar skuld som växt sig stor, större, störst. Man jagar mig som om det gällde peeengar. I alla fall, idag har jag hunnit med lite mer Kent än igår, så idag är jag inte lika hysterisk som igår.

Snart ska jag ge mig av till dansen. Inte så många gånger kvar nu och det känns som om jag kommer faila på uppvisningen i december. NEJ fy lille monki, då får man anstränga sig mer. Imorgon blir det ragga på gymmet och jag skrattar he-hehe-he som Ted Mosby gjorde. Hur ska man uttrycka sig utan att det blir fel? Gå på ragga? Gå ett ragga-pass? Gå ett raggarpass kanske? Dansa ragga? Hur som helst var det kul när vi hade ragga som delkoreografi på en dansklass jag gick för något åt sedan. Jag skulle egentligen jobbat till nio imorgon men jag fick bytt min tid och skrattade mig lycklig!

Det är sjukt hur mycket av en tidsoptimist jag kan vara hela dagen och nästa är jag tvärtemot. Aldrig lagom utan alltid för mycket åt något av hållen. Nu måste jag gå och byta om så att jag inte blir sen och tvingas göra armhävningar. HUA!

Idioter


ABSTINENS!

Jag har haft sådan abstinens efter Kent hela dagen. Har ju hunnit vänja mig vid att lyssna mer eller mindre hela tiden och så fick jag inte det helt plötsligt. Men nu är ordningen återställd. Jag är hemma i min krubba med datorn och Jocke sjunger för mig och jag känner stor glädje. Inte för att dagen i övrigt varit dålig, absolut inte. Slutade tidigt efter jobbet, sedan en kortis i stan som resulterade i en ny ansiktskräm som jag hoppas ska kunna åtgärda min hiskeliga vinterhy. Vi får väl se. Har också hunnit med en tur till IKEA. Blev ny växt (he hehe), två örngott (jag tar tag i mitt liv, baby steps) och en filt att ta med till jobbet (jag fryser ihjäl ibland).

Har också testat på förarsätet på en bil och till och med vridit om nyckeln. Inget köra, absolut inget köra men Malin och Bro labero hissade upp mig som man höjer sina Gudar till skyarna. Sedan fick jag leka med nyckeln medan de kollade något som jag inte förstår mig på. Jag borde ta tag i det där med körkort... Jag är inte världsvan. Jag är däremot världens svan.



OM JAG HADE LITE KRAFT KVAR ATT GE DIG, OM JAG HADE LITE HJÄRTA ATT DELA MED MIG, OM JAG HADE LITE KÄRLEK SÅ VAR DEN TILL DIG.

Åh, Röd har redan klättrat mycket högt på min lista över mest spelade låtar i iTunes. Töntarna är obesegrad etta. Givet. I övrigt har alla låtar utan Taxmannen (why?) och Det finns inga ord klättrat dit. Och de två andra är en spelning ifrån. I like and I like A LOT!

Hjärta

Det har varit en bra dag, en trevlig dag. Nu borde jag sova, men det gör jag inte. Kvällen blev att åka hem och äta lite fars dags tårta med familjen och Malin. Kollade på Pirates 2, men var vuxna nog att inse oss besegrade och stänga av innan den tog slut för att istället nana kudden. Imorgon blir det nämligen uppstigning vid 6 och det är jag icke van vid på måndagar. Måndagar brukar innebära 12,45 för min del. Hur ska detta gå?!


Så - fruktansvärt - bra

9 minutes to go

Snart dags att taska härifrån. Har varit en lagom dag. Sova, chilla morgonen genom, lyssna Kent, köpa present till far, jobbat över. Lyssnat mer på Kent. I HEAAAART. Efter jobbet verkar det bli sushi och sedan styr jag stegen hem mot Malin. Vi ska kolla film eller något i den stilen. Hurra! Imorgon börjar jag tidigt, så det är inte tal om mysmåndag! Däremot kommer jag ju kunna joina gym om det blir av imorrn. Och det brukar det ju bli. Dock har min träningsverk inte gått över sedan förra passet än så endast gudarna vet hur det kommer gå...

Nu är det bara 6 minuter kvar :)


Jag älskar Malin Cesel

Min besta vän i världen.
Alltid varit, kommer alltid vara


AAAAAAAAAAAAAAH

Klart jag ska posta liveklippet!!!!!111



Sitter i denna sekund och lyssnar på Svarta linjer och blir alldeles pirrig i partiet mellan ögonen, ni vet så där som när man nästan börjar gråta? Jag tycker detta är alldeles fruktansvärt bra. Jag tycker det är fulländat. Jag vet inte vilka ord jag ska välja för att förklara det...


Tze wekhend

Igår köpte jag ju som sagt Röd. Och imorse skapade jag en simpel lista över ett par första favoriter. Efter att nu ha lyssnat på skivan hela dagen kan jag lägga till övriga låtar. Skivan är out of this world. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Den är helt fantastisk.

I alla fall. Idag blev det jobb ett par timmar. Ett par timmar mer eller mindre in the happy world of Kent. Hela dagen efter jobbet, aka från 14 och framåt, var egentligen oplanerad. Att Malin skulle anordna en liten sammankomst kvällstid var visserligen planerat men ett par timmar fanns att fylla. Uppfylld av glädje som man bara kan vara när man inser att man har ett par timmar att döda och kameran hängandes över axeln vandrade jag runt i någon timme innan jag satte mig för att ta en fika med Irina.

Nu sitter jag i Malins soffa och lyssnar på en livespelning med Kent från Nueva York. Aaaah, wish I were there. Jag faller samman och återuppstår igen. Om jag hade lite kraft kvar att ge dig, Om jag hade lite hjärta att dela med mig, Om jag hade lite kärlek så var den till dig.












♥♥♥♥♥

I heart

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig

RÖD

Vid allra första genomlyssningen av Röd fann jag tre favoriter. Övriga spår underbara de med, men än så länge, efter EN ordentlig genomlyssning och lite lyssnande i sömnen så har jag dessa tre.



02. Taxmannen



03. Krossa allt



04. Hjärta



08. Svarta linjer


Oj det blev fyra. Sedan är Idioter jävligt bra också. Och de andra sex låtarna såklart... FAN. Går inte att välja! Det är för bra... I heart ♥♥♥

Helgjobba

Har lagt in en liten önskan om att få jobba över imorrn. Julklappsslantar. Känns bra. Blir lugn kväll idag, jobbar till nio och därefter blir det antingen hem och chilla enzam, eller chilla med Malin. Ska försöka komma i krubban ganska tidigt dock eftersom uppstigning blir runt åtta imorgon.

IDAG HAR JAG KÖPT KENTS NYA! Den har legat på mitt skrivbord och retat mig hela dagen. NEJ jag har inte lyssnat!!! Det är skitjobbigt. Imorse när jag åkte hemifrån fick min lilla bäbis d60 följa med. Blev inte så mycket bilder dock för allt var regngrått och tråkigt. Har inte heller någon aning om hur dom jag faktiskt tog blev eftersom jag inte fått tillfälle att lägga över dom till datorn ännu. OM den informationen berikar era liv.

Jag har alldeles ont i magen nu så mycket polly jag stoppat i mig. Inte slutar jag heller. Varför gör man aldrig det, inte ens efter att man konstaterar att man mår illa?

NEJ - dags nu att återgå till allvaret. Om två timmar är jag outta here!


Frances


Jogg ehgilar den! Var tvungen att göra handgest för att det inte skulle framstå som att jag ville framhäva klyftan. Se det som en censur. Jag tycker tröjan är snigg. Kommer från Gina, så jag hoppas att inte hela befolkningen också har den. Men so what i och för sig.

Idag blev det uppstigning lite tidigare än vanligt när jag börjar sent eftersom jag ska åka och införskaffa RÖD. Nej JAG HAR DEN INTE ÄN fastän den är släppt. Det smärtar i hjärtat. Eller The hjärta & smärta som jag också skulle kunna säga. Jag sitter förövrigt vid frukostbordet och håller konsert nu. Jag är den enda du haraar, dina vänner har glöömt dig och jag tror att du glööömt vem du var. Inga lyckliga sluuut. Så glöm alla saaagor och låt flugorna slåss om det lilla som lääämnaats kvaaar. ... Låt det vara... Det är bra skit, underbart bra skit. Se hur cyniska vi blev, hur patetiska vi var.

23.30

Det blev gym idag - HURRA! Det gjorde att jag kände mig lite gladare i mitt samvete över att jag skippade igår. Jag trillade inte ens ihop i en hög när vi gjorde knäböj! Bara nästan...

Så fort jag kom hem gick jag upp och kröp ner i krubban, duschen ska jag faktiskt spara tills imorrn. SÅDESÅ! Upp och hoppa blir det också imorrn innan jobbet för att studsa iväg och införskaffa KENTS NYA SKIVA RÖD. Jag är sorgsen i själen över att den faktiskt redan släppts digitalt på deras hemsida och jag har den inte än. Känner mig som ett dåligt fan. Eller kanske EN DÅLIG FAN. Nej men skämt åsido. Jag är alldeles uppe i varv över detta. Jag har haft en countdown på jobbet senaste månaden och nu är det äntligen dags! Dock kommer jag ju inte kunna lyssna på låtarna förrän imorrn fakhin kväll eftersom jag kommer befinna mig på jobbet. It sucks.

Jag älskar när jag svamlar. Ska nog istället ta att transforma till pojke aka tvätta bort sminket, ikläda mig hel-PJ's istället för bara 50 % och kolla HIMYM innan jag nanar. Bläddra lite i min nya Glamour som kom på posten idag. Nana gott och drömma om Kent.



Lilla knepbloggen

Jag fick för mig att ändra lite i desajnen (designen) här igen. Som vanligt får jag alltid de tankarna lite för sent. Suck. I alla fall så uppför sig bloggen lite fel i internet explorer. I eldräven funder det. Så jag orkar inte mer just nu. Jag kan ju inte alls det här, brukar i princip alltid sluta med att det failar. Tihi!

I alla fall så ser jag det som en kul grej. Får försöka lösa det som blivit fel någon annan gång!

Picccz

Livet är lite roligare om man har bilder på saker och ting. Jag berikar liv med dessa bilder. Jag måste visa min skosing för Irijna så den dyker upp här nere. Så jella sniiigg är den!! Jag skulle gå till Din sko och kolla efter vinterskosingar (sa jag i alla fall, jag visste redan från början att jag skulle kolla på dessa), men dom passade inte och jag var ju tvungen att köpa någonting! Det blev dessa fakhin snygga och otroligt säsongsaktuella skor som fick åka med hem i påsen, 599 kronor fattigare och mycket glad var jag när jag lämnade affären. Nöjd kund.

Lilla Monki bjussade mig för 180 kronan en väska för träningstillfällen och annat fint. Skitcute är den, nu kommer jag vilja bära träningskläder överallt. Starting tomorrow. Idag skulle jag gått ett pass men jag sket i det. Gick på stan med Ohlle, sedan en fika på Espresso huset. Fina grejer. Ohlle är nog ta mig fan en av mina bestaste vänner!

Ett meddelande till mina crewmedlemmar är att denna höst / vinter kommer glöggkvällar äga rum.  Och julmustkvällar. Med monopol. Skumtomtar. Tända ljus. Gosestrumpor. Kanske en film efteråt. Kanske kan vi också spela pratmakarna. Göra ansiktsmask. Inte behöva sminka oss och fixa håret. Aaaah, I can't wait!













Sizt men inte minzt. Ovan ser ni mitt hem, min fristad. Här bor jag. Egentligen hade jag bara behövt en möbel i mitt rum och det är min krubba. Det är bara där jag är när jag är hemma. Fem kuddar och ett duntäcke. It is like heaven on earth.

Dantza

Nu skrattar jag lite i min ensamhet. Kom att tänka på när min bff Ohlle för något år sedan utbrast "Ni kan kalla mig Dantza. Det stavas d-a-n-t-z-a!" Åh det var fina tider!

I alla fall, nyss hemkommen från dansen faktiskt. Gick helt okej, men är som alltid lite missnöjd med min oförmåga att sätta stegen klockis. Jaja, jag gör mitt bästa i alla fall och vad mer kan jag göra!? Funderar på att ikväll skippa DH & Christine och istället läsa i min bok. Spelar in det såklart och kan förhoppningsvis se det redan imorgon, men jag är så förbannat trött att jag borde sovit redan nu. Fast vafan säger jag. Inte kan jag någonsin banga Desperate?! Tss, dummy... Inte som att jag kommer somna innan tio i alla fall.

Dags då att skutta in i duschen vår. Idag ska jag tvätta med bananshampot. Hurra ♥ livet blir så mycket roligare då. Bör också smörja mitt torra ben med lite body butter. Annars är risken ganska stor att man förväxlar det med Sahara.

What is up with me?

Jag är så jobbig these days, jag önskar att jag kunde sluta. Eller rättare sagt att jag inte hade anledning. Eller gav mig själv anledning, det beror på hur man ser det.

Anywhoo snart är det dags att rusa till dansen och då menar jag verkligen rusa till dansen. (HAHA jag höll på att skriva "dasen", det vore något att rusa till. HAHA igen). Kommer skämmas som en liten fåraherde när jag inte minns något av det nya. Har inte övat på de två veckor som gått sedan förra gången. Tur var i alla fall att min stjärna till chef kunde se till att jag kunde gå överhuvudtaget idag. Överhuvudtaget denna månaden. Hurra!

Världens bästa film

Shakespere said "journeys end in lovers meeting". personally   i am constantly amazed by its sheere power to alter and define our lives. it was Shakespere who also said "love is blind". something i know to be true.
for some quite inexplicably, love fades. for others love is simply lost. but then of course, love can also be found even if just for the night.  most love stories are about people who fall in love with eachother. what about the rest of us?  those who fall in love alone.we are the victims of a one sided affair. we are the cursed of the love ones. we are the unloved ones. the walking wounded. the handicapped without the advantage of a great parking space.

Varje gång jag vill krypa ner i krubban och se en underbar film så blir det The Holiday. Åååh min favoritfilm. Nu är det dags igen. Kom nyss ut ur duschen - hurra, jag är en människa igen - och kryper nu ner i nybäddade krubban. Myslamporna är tända, rummet är prydligare än vad det varit på orehört länge och imorgon har jag sovmorgon, men slutar ändå såpass tidigt att jag hinner till gymmet. Hey hey hey it's a beautiful world.

Idag gjorde jag en kompromiss med mig själv. Jag fick välja ett nöje och en nytta. Antingen film och gym eller film och städa. Jag valde film och städa. Det var nog en god idé. Det kommer nog bli gym ett par dagar kommande veckan, till skillnad från hur mycket möjligheter till städning det skulle kunna bli. Dessutom kunde jag kolla lite halvt på HIMYM medan jag städade. Inte fy skam. Bokhyllor och lådor rensade, byrå genomgången, garderob likaså. Allting i fina rader, kläder prydligt vikta. Känner mig ganska duktig faktiskt!


Gamla godingar

Igår när jag och Malin rensade mina lådor fann vi både det ena och det andra. Och en väldans massa suddigum. Bland alla miljontals teckningar och papper från min barndom och uppväxt fann vi ett par som var värda lite extra uppmärksamhet. Varsågoda och välkomna till mitt galleri!

1. Jag säger som filmen om Michael Jacksons heter: This is it. Varför skulle man någonsin komma på tanken att måla en sådan här teckning? Visar på mitt totala lack of skills att teckna i alla fall. Att det var så visste jag naturligtvis redan, men detta är en helt ny dimension av meninglöshet. Om det nu finns ett sånt ord. Om inte, så har denna teckning just skapat det.



2. Varför har jag målat en paraply-drink? I pappret med denna teckning fanns också en blomma och en nallebjörn. Björnen säger "Kom och lek med mig i Toy town". Varför säger den så? Är det den där skumma filmen om leksaker som får liv och blir elaka? Eller är det bara skumt?



3. Lärorikt.



4. "Det är sant, det är ett land i garderoben". HAHAHAHAHA. Jag och Malin skrattade så vi ramlade omkull.




Nov. 1, 2009

Igår blev det ju, till min stora glädje, en tur till IKEA. Fick införskaffat lite smågrejer som glöggmuggar (hurra!), ett nytt påslakan (HURRA!), en ny växt och ramar till min soon to be fotovägg. Eller fotokvadratmeter är väl vad jag max skulle kunna åstadkomma på mitt overcrowded rum... Men i alla fall! Idag står jag och väger lite mellan vad jag ska göra. Ska jag fortsätta städa flitigt? Det borde jag göra. Ska jag gå på ett pass på gymmet? Det borde jag göra. Ska jag spela Sims och kolla på Desperate Housewives? Det vill jag göra, så gärna. Ska jag göra allt?


Kvällen igår blev minst sagt random. Var hemma och städade på rummet till klockan elva ungefär. Duschade växter, dammade bokhyllan, rensade lådor, slängde plastormarna (YESS nu är dom ute). Planen hade mer eller mindre varit att gå ut, men ju mer klockan blev desto mindre ville Malin ut på grund av huvudvärk.

Fick iväg ett par sms och bestämde mig för att haka på Maan och Jonas och det hela blev en trevlig kväll. Hem i någorlunda tid och bäddade faktiskt rent med de nya påslakanen när jag kom hem. Goodshit.

Blev två bilder under kvällen. Här är den som Jonas höll ögonen öppna på.

 


RSS 2.0