I'm retarded, what's your problem?


det är så

att jag vill - att mitt rum städar sig självt
att jag har - syndat mot det nya livet. INTE okej
att min senaste kyss - också innehöll ett bett i kinden. jag skrattade
att jag lyssnar mycket på - vad som en gång var the coca cola boys
att jag funderar på - att göra det jag faktiskt borde göra nu
att jag pratar – alldeles för mycket om oviktiga saker
att jag inte gillar – mina händer
att min första riktiga kyss – var en dag i maj och det föll ett sommarregn. AAWWW
att jag avskyr när folk snackar - överhuvudtaget. SHHH
att kärlek är – källan till allt gott och ont EHE
att jag gillar – män med brittisk accent
att jag alltid kommer att – vilja äkta en britt
att jag är förälskad i – johnny depp
att sist jag grät var – när det var sorgligt i desperate housewives
att min mobiltelefon är – roZa
att när jag vaknar på morgonen – har jag en tendens att stänga av snoozen utan att gå upp
att innan jag går och lägger mig – lyssnar jag på bZB eh, det är sant
att idag har jag –  tänkt packa mina dvd-boxar och flytta en stund
att jag just nu tänker på - att jag inte borde äta kolan jag äter
att i kväll ska jag – laga mat. kolla på CALIFORNICATION
att i morgon kommer jag – förhoppningsvis kunna gymma ♥
att jag hoppas – att Jocke Berg & Co ger mig en privat konsert
att jag verkligen vill - ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar när vi rör vid varann


he hehe he, jag är en annabe igen ?=

in for the kill.




HOORAY!



Dom har kommit, dom har kommit. Hurra! Nu ska jag kolla klart på säsong tre och sedan ska jag börja om. Alla ska få vara med och titta på Californication! Alla ska med, alla ska med! Detta är det första jag ska sysselsätta mig när jag förflyttat mig till Thereses lägenhet på söndag. M-m-m!

baka baka. liten kaka

Imorgon är det jag som har ansvaret för fredagsfikan i teamet. Har därför bakat en plåt "sega chokladrutor". Får se om dom är sega på ett bra sätt eller torra eller smetiga. Future will tell. Jag smygsmakade ett hörn och det var smaskigt i alla fall. Nu vill jag gå och lägga mig, men jag måste vänta på att kakis blir klar så att jag kan skära upp den och lägga den i en liten lådda, eller två.



aerobic dans

Jag ska nu dra på mig mina träningsbrallor och åka till gymmet med Lovis. Hon kommer om tio minuter so I'd better get ready. Aerobic dans har blivit min nya favoritaktivitet, jag vill gå på aerobic dans hela tiden helst. Och det är väl positivt! Jag måste införskaffa små skosingar dock. Jag har ett par lite småslitna skor, assååå eh det är ju inte så att jag har haft dom i Hultsfred eller så asså, eller ja... Och ett par som inte har något mönster kvar och därav är svinhala. Humm, något att ta tag i kanske?


Hank Moody



Oh, look at the time, the big hand says fuck, and the little hand says off.



cosmo/cappuchino

Rastar mig själv lite med Cosmopolitan och en cappuchino. Dessvärre kommer den ur automaten på jobbet och smakar därför inte så lysande. Men ändå. En och en halv timme kvar till hemgång nu. Blir nog att försöka komma i säng i tid idag (...). Imorgon jobbar jag tidigt så då blir det både städning och aerobic. LOVIS ARE YOU WITH ME?! Eh, jag ringer i stället.


Walking in a winter wonderland

Vaknade upp och tittade ut idag för att se att världen tagits över av snö igen. Inte mig emot dock, Jag är glad så länge det varar. Problemet är bara det att jag tror att det inte varar just nu. Det ser ut som att det är småregn i luften och då är det inte alls roligt. Men det återstår att se.

Idag skulle jag ju gått upp och städat innan jobbet. DAMN YOU underbara säng. När det är som att man har kommit till paradiset med hjälp av världens bästa täcke och lakan då vill man inte stiga upp. Så det gjorde jag inte heller. Vilket innebär att jag inte har städat nu. Jag får se till att göra det imorgon innan aerobicpasset jag tänkte gå på. Lovis are you with me? Inte på städningen alltså, på passet.............

____________

Ps. jag har en ny sjal :)


WHY?!

Varför sa ingen dirr till mig att Ed Westwick var med i Californication??!!?






Frickin hottt


m.

Jag dör lite för kent just nu. Helt seriöst så vill jag nästan gråta lite för att den här låten är så sanslöst bra. Det finns alltså inte. Jag får ont i mig på ett bra sätt. Skulle välja ut en del av texten, men det gick inte. Här är hela. Njut.


Du faller handlöst framför mig
på din väg mot okända land
Och när din sjukdom tagit dig
ska jag ge någon gata ditt namn


Tar fram vår kamera
Tar ännu en bild
Där du bara ler och ligger still


Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå


Jag tog en roll när du blev sjuk
En roll som krävde hårdare hud
Min kraftreserv den tar snart slut
Som min tro på en ingripande gud


I ditt stora hjärta börjar slagen bli små
Och du rör min kind så jag förstår
att det bara är timmar tills du går


Fem steg bakåt, två steg fram
På lite håll liknar det dans
Och i drömmen håller du i min hand


Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
I en värld byggd av män för männen
Där ingenting har något värde
Utom minnet av allt som var vårt



___________________________________

Ibland så dör jag litegrann
när du halkar med din tunga på en
bokstav i mitt namn

addict.

Jag beställde nyss Californication season 1 & 2 via cdon. Det var nästan gratis och alltid kul att ha fo real. Blev sammanlagt 268 kronor och det tyckte jag var helt överkomligt. Yihaw! Hoppas dom kommer snabbt nu för då ska jag hosta Californication-maraton. Jag hoppas det blir pinsamma tystnader i de lättklädda scenerna, som ju förövrigt är ganska många. KOM TILL MIG NU SMÅ BOXAR!

________________________________________

Imorgon börjar jag sent igen, men jag ska försöka komma upp i tid och städa vidare lite inför helgen. Då blir det släktkalas och mitt rum kan INTE se ut som det gör nu. Det är fruktansvärt. Jag vet att folk brukar säga så, men mitt rum är så. Den där att göra listan som jag skapade i söndags har failat ganska gött. Har i alla fall ringt frisören, betalat dansen och börjat röja på skrivbord, golv och så vidare. Hur ska detta gå...


Idag har jag lagat en mat!

Det ska tilläggas att detta är det mest freestylande jag någonsin gjort. Och det bestod av att blanda wokade grönsaker i bulgur. WOOOHO! Jag hoppas att det inte är äckligt, spciellt eftersom jag ska bringa föda till både Malin och Curl. Jag gillar lax.




OMFG!!

Det är så jävla bra.

Jag vill kolla hela tiden. Hela tiden.



Monki

Monki är (tillsammans med akademibokhandeln) min favoritaffär. Det är ett place att gilla. Jag tror jag måste köpa jackan som syns här. Jag tror jag måste köpa det mesta som finns på Monki. It is the place to shop liXx.




Snart är det dags för lilla Emsegums att dra sig mot jobbet. Tanden ska borstas och örhänget ska sättas där det hör hemma. Mitt te ska svepas och benen ska knata. Undrar om Carlito fick bytt till sena tiden idag, jag hörde inte av honom igen. Och man kan ju inte ringa och fråga!

Idag har jag tacolåda med mig till jobbet. Det är världens största matlåda med köttfärs i en hög, gurka i en, tomat i en och så vidare. Hur tror ni att upplägget där i kommer att se ut när jag väl ska äta maten? Jaja, jag kommer slippa blanda det hela innan jag stoppar det i munnen i alla fall!

Och så blev något vettigt gjort i alla fall

Idag pallrade jag och Lovis oss så småningom iväg till gymmet. Vi hyllade Simba, hade snabba ben, skrämde bort spindlarna i skogen, kastade vatten och försvarade oss med spjut. Passet var trevligt men jag gillar instruktören på onsdagar bättre. Hur som helst så kändes det i kroppen att man rörde på sig och det är väl det viktigaste! Jag måste erkänna att jag längtar lite tills öppet hus-perioden är över eftersom det är så f-r-u-k-t-a-n-s-v-ä-r-t mycket folk på passen nu. Anywho, efter själva passet gick vi upp till gymmet och gjorde ett par övningar där också. Kändes bra! Jag har saknat gymmandet i sig, det har ju mest blivit pass det senaste. Hojojoj, det där var nog något jag aldrig trodde att jag skulle säga, men så kan det gå. Hoppas jag hinner med en riktig omgång lyfta skrot inom kort!

Efter gymmet åkte vi till Lovis och lagade tacos. Mätt och belåten plus att jag nu har en matlåda klar att ha med till jobbet imorrn. Nom nom nom!

ps. jag vill att Dr. Stinson ger sig till känna då det finns några alternativ till vem du ääär och jag blir så hemskt nyfiken :)

PJ'sunday

Att klä på sig på söndagar är överskattat. Jag lyckas i princip aldrig få det gjort förrän efter klockan fem. Nu tror jag dock att det snart är dags för mig att skutta ur pyamasen för dagen. Och i träningskläderna. Louise och jag ska gå på afro pawwah om en och en halv timme och hon kommer för att hämta upp mig vid halv sju. Kanske bäst om jag är klädd då... Imorse (läs ungefär vid tolv) tänkte jag städa lite. Jag gjorde en ordentlig lista och hade en "good feeling" om det hela. Men ja, det failade. Listan är dock över saker som ska vara gjorda innan på lördag, så jag har lite tid på mig. Tänkte försöka komma i säng i tid ikväll (...) och gå upp tidigare imorgon och städa. Eller laga mat. Måste ha mat om jag ska jobba sent. Det är så lätt att man blir hungrig utan mat.

Igår var jag och såg Cloudy with a chance of meatballs i 3D med Maba. Vi struntade i att köpa julklappar förra året och sa istället att vi skulle gå ut och äta och sedan gå på bio. Det hela blev mycket trevligt. Filmen var klar redan vid tio så då slog vi en signal till Totte och gick hem till någon av hans vänner där de hade förfest. Jag och Maba skulle ju icke ut, men det var trevligt att träffa lite folk!

 


YEEEHAW

Jag tyckte att det var dags för något nytt, det gamla var grått och tråkigt. Kändes också lite kallt. Headern kändes också enorm. Hejdå gamla headern och gamla färgerna, hej det nya!


Varmt filter























DÖR AV SKRATT

HAHAHA dom har valt en bild på oss som förstabild. När vi var på BERSÅ! HAHAA AH, jag har aldrig varit där innan och ingen av oss kände egentligen för att gå dit. Men vi blev jagade av en fotograf OCH SEN SATTE DOM OSS HÄR. hahaah, på nattstads vimmel. WOHOO STATUZZZ. Nöööött.






Får ändå ge själva bilden att den var fin. Även om jag ser något nervös ut. Det bästa i alla fall är att den har en  häftig logga i kanten. Eh eh he e

I'm doin it for the piccZ

Jag gjorde min blogg lite bredare för att den skulle vara lite mer bildvänlig. Tyvärr blev den på så sätt lite mindre textvänlig och allt jag skriver kommer se väldigt lite ut. Såvida jag inte sätter mig och skriver en roman, vilket jag inte direkt brukar göra. Jag har verkligen lust att ändra det mesta i denna blög, för den känns så tråkig hela tiden. Dags för en ny header snart om inte annat. Eh, en annan dag. Imorgon slutar jag tidigt vilket innebär att jag också börjar tidigt. Jag måste duscha innan jag sover och jag måste sova länge. Enligt mina beräkningar borde jag sova redan nu. Funderade på att ge mig själv datorförbud för att komma i säng i tid, men det gick ju sådär. Som vanligt. Och jag har inte ens kollat Californication, inte ett avsnitt. Hujedamej!

Nu får det nog bli av i alla fall och innan jag somnar sedan kan jag bläddra lite i förra numret av Glamour som jag fick först idag. Bättre sent än aldrig.

Jag hoppas att imorgon blir en bra dag!



materialiZm


Idag köpte jag armband på h&m ♥









Käcka killar

Allt man behöver lära sig om livet och om kärlek kan man visst lära sig av BzB. Se quote nedan.

__________________________________

Life should be like a game of cards
You make a mistake, shuffle the deck and start over
It should be just like drivin in your car
Get lost and your navigation system gets you closer

But there ain't no handbook
You're on your own
Got no instructions
When it comes to love
Cause once you do something
Can't be undone
Wish I could take back letting you go



Ganska fräsig låt, huh?

Bandspagetti med svamp

Matlåda till imorgon är nu fixad. För mig, för mor och för stackars Malin. Hon lagade annan mat som hon skulle ta med men istället ringde jag henne, störde sinnesfriden och erbjöd henne en av mina lådor. Stackars, stackars Malin. Jag åt en liten portion nu och jag är rädd att det hela blev lite torrt, UÄÄ. Eller så berodde det på att det nästan inte var någon pasta kvar i den portionen. Tänk om all pastan hamnade i lådorna och att det inte blev varken någon svamp eller kassler i dom. Jag blir så nojig. Jag tyckte nog att det blev helt okej, även om det kunde blivit bättre, men tänk om jag bara tror det.

Malin - förlåt mig i förväg, förlåt...

Det ser ganska smarrigt ut i alla fall?!


Back to work

Usch, det känns extra hårt att behöva jobba igen efter fyra dagar ledigt. Inte alls roligt faktiskt, men det är så det är. Jobbar kvällspass också och jag tror inte det är någon annan i mitt hörn som gör det, vilket är boring. Jag funderade lite på om jag skulle ta och ge mig av tidigare så att jag hinner köpa en latte på vägen, men den idén avskrev jag ganska snabbt. Men gott hade det varit och glad hade jag blivit.

Igår kollade jag och Malin på The Proposal, vilket var en mycket trevlig film! Vi skulle gått ett pass på gymmet, men jag kände att mitt psyke var i stort behov av en feelgood-film. Jag hade nog inte hunnit till gymmet heller i och med att jag och mor kom iväg till mataffären så sent vilket ledde till att maten blev klar senare än planerat. Det kändes som att film var rätt grej.

 

 


Asiatisk nudelsallad

Igår köpte jag och Malin varsin "Hälsokokboken", rosa och fina. Vi lagade ett recept ur den igår och jag må säga att det blev smarris. Malin gjorde egentligen de delar som innebär att se till att maten INTE bränns vid medan jag hackade gränsaker och blandade marinad. Någon gång var jag dock framme och rörde i pannan, så det så. Sockerärta & minimajs in my heart!

Vi marinerade en räka.

Lovis underhöll oss.

Malin hackar och wokar

OCH JAG ÅÅÅÅÅT


Matar vi lagat

En (not so) spännande (?) ny kategori ser dagens ljus i denna fantastiska blög!

Det är ganska kul att laga mat, men jag är INTE en av dom som belönats med gåvan att veta hur man gör. Eller att våga testa. Eller kunna läsa ett recept. Eller... Kort sagt - jag behärskar INTE matlagningsfärdigheten så som Florence Greenfingers gör. Men kanske är det dags att jag tar tag i detta och lär mig? Det är inte mitt livsmål att svälta den dag jag har ett eget hem att spendera min tid i. Jag har nu samlat på mig en fin trio kokböcker (se bild nedan). JA JAG HAR DESPERATE HOUSEWIVES KOKBOK ♥. Kanske är det dags att faktiskt nyttja dem lite mer frekvent?




Nattiz

Jag borde nog se till att städa imorrn, här ser ut som skit. Och träna i mina träningsbyxor som jag finally har köpt! Äta melon med Malin talades det om. Så det så.

Ikväll har varit trevligt och lugnt. Fika på espresso och sedan lagat mat och kollat film. Lagom.


Saturday

Börjar dagen med lite The Kooks. Alldeles galet bra må jag säga! Sedan tänkte jag ta och ge mig av in till stan en stund. Ska ta och kolla på de där träningsbyxorna en gång för alla. Igår varken hann jag eller hade pengar på kortet. Har jag sagt att jag är tjejen med koll? Jag vill idag laga en maträtt. Jag har ju tre stycken - eller något i den stilen - som jag behärskar. Räkpaella, lax i ugn och den jag vill göra idag. Den väljer dock att vara anonym och inte träda fram med namn. Bandpasta, svamp och skinka/kassler. Men det får nog bli efter stan i så fall, vilket i klarspråk förmodligen betyder att det inte kommer bli av alls. Tyvärr.




Gap


You don't love me


Shine on


Ooh la

A Serious man

Jag och Malin har idag tränat och vart på bio. Vi hade tänkt se the Imaginarium of doctor Parnassus men så blev det icke. Finns risk för att biljetterna är slut när man börjar kolla trailers trekvart innan filmerna börjar. Istället blev det A serious man. Jag har inte riktigt lyckats bestämma mig för vad jag tyckte om den. Den var lite smårolig på sina ställen och lite tänkvärd på en del andra, men jag måste nog säga att den kändes lite långsam emellanåt. Eller så var det jag som var lite för trött för att vara fullt koncentrerad. What do I know. Efter filmen köpte jag mig en varm och underbar latte. M-m-m, bra skit. Dags nu att skutta i PJ's, påbörja förvandlingen till Pojkem och kika lite Californication. Ja, jag har blivit alldeles addicted. Gimmie more!!!11


Svammel

Idag har jag gjort absolut ingenting av värde. Bara sovit länge, kollat på Californication och tagit det lugnt. Ska strax bege mig mot stan. Tänkte försöka hinna hitta ett par träningsbyxor innan vi ska iväg och träna. Hittar jag inga får jag ta de vanliga, inte värre än så. Ikväll blir det Basic funk och det ska bli kul, har aldrig varit på det passet innan. Dags för mig att borsta tanden och ge mig av nu. Ikväll blir det kanske bio med Malin, men who knows!

 


is there somebody who still believes in love

Angående startsidan på blogg idag. Jag gillar Leighton Meester aka Blair's låt, jag tycker den var charmig. Fixar dock inte att kolla själva videon. Det känns helt fel. Det är ju liksom.. Blair. Och vart är dom andra? Lyssna - ja men titta - tvekis. Jag tror att Lovis eventuellt kan tycka att den är lite käck! Eller vad säger du Looovis?


Rapport

So far denna vecka känner jag mig duktig på fronten "det nya livet". Tre av fyra dagar denna vecka har jag utfört någon form av träning.
_________________________
Tisdag: träningscykel hemma
Onsdag: pass - afro power
Torsdag: pass - aerobic dans

Nu är jag helt mör i kroppen, benen är trötta och ryggen är träningsvärkande. Det känns bra. Imorgon ska jag och Malin förmodligen gå på ett pass till. Jag får passa på nu när jag är lite ledig och lite tidig för en gångs skull!

Det har inte heller varit några övertramp på matfronten. Inget godis, ingen varm choklad på jobbet, ingen päronkaka som min mor så fint hade bakat igår, ingen läsk vatten istället för läsk till maten idag. Matdagboken I heart - inte hate! Matdagboken har förövrigt nu fått flytta över i en egen liten bok som ska vara "det-nya-livet-boken". Även träning och själv-pepp ska få ta plats där i. Än så länge går det bra, även om det bara hunnit gå två veckor på det nya året. Här ska kämpas för att det ska fortsätta på det viset!


Take me back to Miami ♥


In your face!



Ledig. I fyra dagar. Muahaha vad det känns bra! Håller på att göra mig i ordning nu för att åka in till stan. Där ska jag träffa Ohlle för en fika och kanske en bit mat. Skulle också behöva köpa lite tråkiga saker i stil med hårspray, ett litet block och något mer som jag inte kan komma på vad det är just nu. Busskort ska jag köpa. Det är galet tråkigt att lägga pengar på, speciellt när dom höjer priset mellan varje gång jag är där. Crazy mothafakkaz!

Det känns svårt att behöva släpa runt på min träningsväska inne i stan. Kan dock bli nödvändigt om det ska kunna bli något pass idag. Segis, segis, SEGIS! Heja hemköps förvaringsskåp? Eller?


////

Idag fick jag i uppdrag att sätta mig på träningscykeln och göra 45 minuter. Det failade, men 30 blev det i alla fall. Själva biten att få fram cykeln överhuvudtaget var ju i princip lika med ett styrkepass. Det var inte det lättaste. Jag må kanske icke ha levererat på topp, men det blev i alla fall av. Vilket det inte hade blivit om det inte varit för det peppande smset från min utnämnde PT/hälso coach Dahooo!

Nu ska jag skutta i säng så det blir lite sömn i natt i alla fall. Innan jag stänger ögonen ska jag dock kolla ett avsnitt Californication. Chill grill. Nattizz

ILY

DYV EHR BEZTH!




Makro









Sunday

Dagen idag började med en liten egoboost på Model lab tillsammans med Malin och Linda. Även om jag at some points kände mig ganska dum så blev det i alla fall några fina bilder. Fotografen kunde vart nååågot trevligare men det gick ju bra när man hade en glad Linda ståendes bakom henne. Så det så.

Framemot kvällisen tog jag mitt usb och åkte hem till bästaste Jownazzz. Vi kollade HIMYM och jag skrattade så att jag trillade ner på golvet. Nej det var inte helt sant, men OM jag hade gjort det hade det nog gjort lite ont med tanke på att vi befann oss ett par hundra meter upp i luften, sittandes i hans krubba. Jag är mycket nöjd med att jag inte ens smakade på chipsen. Fasten de var solchips. Fastän J viftade med dom i mitt ansikte. Tss, bysen.



And I'm off to Jonas'

Till min bff, till min bff, till min bff jag åker!! Måste rusa så att jag hinner köpa chirre till den lille slusken! Själv får jag väl käka en morot eller något. Min sallad i alla fall, har inte hunnit äta något idag. Ooopz!

Vi är det snyggaste kompizparet! Schtek.





Klick

Jag lägger nu bilderna medvetet utanför bloggens egentliga size. Det måste bli på det viset. Nu är det en meny ivägen med så småningom kommer mitt svammel i senare inlägg att putta ner bilderna så att man kan se dom. Eller något. What do I know, jag är inte mästaren :)



l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
V

















Happiness

Jag fick med mig Maba ut på äventyr och det blev 191 bilder med hem igen! Kallt som stryk är det och mina ben har ännu inte tinat trots att jag varit hemma en stund och både hunnit äta och suttit med datorn i knät medan jag la över bilderna. Mina lår sprider kyla runt sig. Galet. Men det var alldeles värt det, blev en del finfina bilder! Nu ska jag hoppa in i duschen en lååång stund så att jag blir varm igen. M-m-m!


Snowy

Idag skulle jag vilja och behöva gymma. Vilken tur att det är gym då! MEN - jag tänker inte göra som i onsdags och sitta hemma och vänta hela dagen på att inget ska ske. Istället tänker jag packa ihop lilla stativet, d60 och fjärrisen och ta en fotopromenad här i den lite finare delen av mitt hood. Sen får vi helt enkelt se om jag hinner till gymmet också. Förhoppningsvis gör jag det, eller så gör jag inte det. Menjag får i alla fall fotat. HURRA! Nu vill jag bara hitta någon som kan joina mig, det känns så dumt att gå runt själv. FEL inställning jag vet, men det gör det. Lovis kunde inte. Mamma är inte hemma. Vet inte vem jag ska stalka mer som har tålamod med mig i samband med min kamera. Maba kunde inte. Vi får se hur det blir. Om inte annat så blir det väl jag och min iPod.

Dags nu att skynda iordning!

Friday night



Nyss hemkommen från en trevlig kväll med ett par glada vänner. Vi har ätit, druckit lite vin, pratat och spelat Mario Cart. Jag var givetvis bäst på det sistnämnda! Blev hemgång ganska tidigt eftersom jag är efterblivet trött hela tiden just nu. Då kan man fråga sig varför jag sitter här och ugglar vid datorn istället för att sova och svaret på den frågan finns inte. Tänkte passa på att registrera mig på Flickr innan jag glömde det, men det är ingen giltig ursäkt. Imorgon tänkte jag försöka hinna med en tur med d60 och kanske få lite bilder i det snölandskap vi faktiskt har just nu. Känner mig dock inte sugen på att gå alldeles alléna. Speciellt inte om jag ska släpa vårt (veka) stativ med mig, vilket jag i så fall vill. Humm, får klura lite på det där.

Ett som är säkert är i alla fall att jag ska nana kudden. Inte jättelänge för då blir jag så sorgsen, men jag tänker då icke stiga upp i gryningen. När jag nu senast gjorde det frivilligt på en helg... Det märks att klockan är mycket. Dags för mig att stoppa sovmusiken aka bZb i öronen och borsta tanden. NattiZ!

 





Jag kände stor sorg i mitt hjärta över att jag inte hade min bäbiZ med mig så att jag kunde föreviga hållplatsens underbara iskristaller på ett värdigt sätt. Nåja, jag får väl en ny chans en annan dag! Hoppas jag innerligt, annaaars...

Dedicated to Irina





______ kjolstollen

Wednesday

Färdigheten matlagning är något som Florence Greenfingers behärskar. Jag gör det då INTE. Ingen nyhet, men det visar sig var gång jag är hungrig och det inte finns något färdigt. Idag fick jag göra en fin blandning av små köddebuller, makaroner och spenat. Spenaten var typ 70 procent av min måltid för det är så förbannat gott!

Än så länge har vi (givetvis) inte kommit iväg till gymmet. Jag var rädd att det skulle ringa på dörren medan jag låg i krubban iklädd pyamas och morronrock men det var visst inte något jag behövde oroa mig för. ÅåÅÅåÅÅÅh. Jag vill hinna göra saker idag men det blir ju inte så. Hela dagen har so far varit en enda lång väntan på att vi ska ge oss av men det är som om tiden stod still. Tyvärr gör den ju inte det utan klockan tickar ju på och jag bara sitter. Sitter i köket, sitter i krubban. Går mellan köket och krubban. Jag vill få detta gjort så jag kan fortsätta och göra andra saker sedan. Men men, det är väl bara att ha tålamod.

2010

Årets första gymbesök kommer idag att ske och det känns så bra! Har varit svårt att hinna med innan eftersom det vart helgjobb och sena kvällar och så vidare. Men nu blir det av! Kanske borde se till att göra mig klar så att jag faktiskt kan åka med när dom väl kommer. Inte ligga här i morgonrock hela dagen som jag alltid gör. Suck. Förhoppningsvis kan det bli gym/pass imorgon också eftersom mina planer flög iväg och inte finns längre.

Matdagboken light har också gjort - inte succé kanske men en del onödigheter har den allt stoppat! Vatten till maten istället för läsk, skippade efterrätt på restaurang på lillebrors födelsedag, äpple istället för kladdkaka och te istället för varm choklad. Hoppade också över pepparkakor och alladinchoklad på jobbet när det fanns. Jag är NÖJD och du kan klicka i betty!

Nu är det dags att skutta i sport-bh och mjukisbrallor!



Tuseday

Sovmorgon idag, något mycket välbehövt. Har nu kollat ett avsnitt Gossip - så jävla bra. Blir att ge mig av mot jobbet mycket snart. Vill hinna med en latte innan jag börjar så det är bäst att jag rusar. Annars blir dagen inte bättre. Tjenix.

Monday



Det är så svårt att höra vad du säger. Vad är det du egentligen vill säga?



This is killing me

Seriöst. Jag tror att jag blir galen snart.


Ikväll har varit en trevlig kväll. Louise hämtade mig efter jobbis och sedan åkte vi hem till henne och glodde Harry P. Fin kille det där. Men inte lika fin som Ron. Ron, Ron, Ron. Om jag bara fanns i din närhet skulle jag bete mig likadant som Lavender Brown. Fast jag skulle utveckla scenen på tåget. Är inte helt säker på hur, men jag skulle nog kunna komma på något!


 

Nu gör jag nog bäst i att duscha. Sedan äta lite mat, jag har sådan hunger att det kniper i magen. Stänger datorn för dagen så kanske jag kommer i säng i tid. Köpte mig en ny Cosmo idag så jag ska se till att bläddra lite i den. FRAMFÖRALLT ska jag se till att leta upp min försvunna bok. The To Do list är borta. Sedan julhelgen. Nu vill jag ha den igen, för jag saknar den. Steg ett vore väl att titta på ställen där jag kan tänkas lagt den, men så långt har jag inte kommit än. Ibland förvånas jag över min effektivitet...

 


Homegoing

HURRA! Jag fick gå hem tidigare från jobbet idag eftersom det har varit så lugnt! Det var dagens bra nummer ett. Dagens bra nummer två är att jag äntligen får kolla Harry P! Lovis och jag hade båda samma idé - great minds think alike! Jag ringde henne för att fråga om hon ville kolla och fick höra att hon precis tagit upp telefonen för att ringa mig med samma fråga. Eh hehe! Glömde jag säga att jag är åtta år? Louise är tio. Fyllde nyss faktiskt! Hipp Hipp Hurra.

Till och med får jag skjuts hem. Loviiiis kommer och hämtar mig. Taxi Lovis är mitt favorit-taxibolag efter familjetaxi. Dom är nästan lika bra.

Läjtäzz


08 // 29

Jag vill verkligen nana kudden nu. Men det blir först på tisdag jag får sovmorgon. Sedan på onsdag. Så det är bara att hålla ut tills dess! Får se till att komma i säng i någorlunda tid idag i alla fall. Inte typ halv tre som i natt. Jag inser att jag själv får ta på mig att jag är pissetrött, men det är inte kul ändå.

Jag önskar att jag hade en massa goda gröna teer på jobbet, det hade gjort dagen lite lättare. Nu finns bara standarden grönt te citrus. Någonting måste jag ju ha i vad som ska komma att bli mitt hälsosamma leverne. Blir väldigt trött dock när det är ungefär hundra år tills jag kommer kunna träna alls. HEJA schema!

Nog med svammel!

01/47

Sitter uppe fastän jag borde sova. Igen. Var tvungen att betala en räkning, skicka lite pengar till moder min och kolla upp min prenumeration på Glamour. Den senaste tidningen har inte kommit till mig och jag var rädd att det var samma sak gällandes en faktura. Men det verkar som min förbetalning fortfarande rullar på. Betalar jag för det vill jag också ha min tidning men tidningen verkar inte känna likadant. Jaja.

Ikväll var en trevlig kväll hos grannarna! Tacos, glasstårta och godis. Vi spelade MIG och Tower. Till och med Game cube åkte fram och vi spelade lite Mario Party. Gick hem lite tidigare för att lägga mig men det sket ju sig. Nu är det nog dags dock. Känner att jag blir på sämre och sämre humör för var dag som går nu och jag tror det har bland annat med sömnbrist att göra. Jag borde ge mig själv datorförbud, här gör jag ju ändå inget vettigt. Suck.

Ge mig Kent. Ge mig Röd.

Och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften.
- Vals för Satan (din vän pessimisten)

Hipp Hipp Hurra

Ska alldeles strax gå över till grannarna där resten av familjen är. Har dock varit skönt att vara här hemma i tystnaden en liten stund efter en dag på jobbet. Det är ganska sällan det är helt tomt och tyst här hemma. Men snart är det över med det! Så fort nagellacket har torkat rusar jag över gården och joinar dom andra :)


Purple it is!

________________________________

Imorgon blir det jobb igen. Hade sjukt mycket hellre legat hemma i soffan. Drabbades av ett sådant galet sug efter att se senaste Harry Potter. Ja, jag vet. Lite sinnessjuk det är jag allt, men det var väl ingen nyhet! Idag lät jag bli att köpa godis både på preem och på statoil. Ganska nöjd. Jag har varit så jävla sugen på choklad hela dagen men tji fick det suget. Blev inte ens en cola till maten, utan en loka. GOOD JOB EM!

 


Hur kan jag hjälpa dig?

Det är inte helt skamligt på jobbet idag. Faktiskt ganska lugnt och skönt. Snart bjussas lunch vilket ska bli fint eftersom jag varit lite småhungrig hela dagen. Dock mycket tveksamt vad som kommer att kunna ätas idag eftersom det inte är så mycket öppet här runt om helgtid och det som är öppet är svårt att hinna till på en halvtimme. Men men, någon mat får vi nog i magen! Om inte annat ska jag iväg ikväll med min familj till grannarna och äta gott. En 20-års dag ska nämligen firas!

Jag bjuder också lite nyårsbilder! Fler kommer senare!



2009's sista hisspose! Hedda, Mace, Eman, Anna, Pontus, Erik







Lite nervös bara --- e heh heee



Ey dy ehr soettost i verldett



Skålar in med REAAAAL champagne. Cristaaaaal. Not. Men riktig - ja. EH eh eh .


Krossa allt.

När ska jag lära mig att ingen är hel?
Att allting är mer eller mindre trasigt
Glöm symmetrin, tänk att mindre ger mer
Men episoden slutar ändå med att

Ingen kom ridande till ditt försvar
Det fanns ingen som vittnade till din fördel
Nej, det är bara du och så har du ju mig
Men jag är ingen man kan räkna med i kris

Men kärleken som fanns där en gång
Har byggt något vackert som krossar allt
Kärleken finns där en gång
Bygg något vackert som krossar allt


Biodate

Jag och Malin kom finally iväg ikväll för att se New Moon. Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av den eftersom man från många håll fått höra att den ska vara lite boring och vara mest att grabbarna spänner sig åt höger och vänster. Jag läste någon stans att detta bara var en film för dom som redan var Twilight-frälsta. Jag får väl i så fall räkna mig till den skaran. Tyckte att det var en bra film, den överträffade de förväntningar jag hade på den. Sedan ska jag givetvis ICKE låtsas som att jag inte tycker att Pattinson är en fröjd för ögat. Det vore en lögn. Sedan Lautner den lilla, han är ju inte ful men jag tycker det är lite disturbing att han är -92a. Han är lika gammal som min bror. Därav kan jag inte falla för honom på samma sätt som många andra verkar ha gjort. Jag får helt enkelt sortera in mig i det so called Team Edward.

 

Dags för mig nu att skutta i säng. När helgen börjar på riktigt för de flesta så är det jag som sätter klockan och traskar till jobbet. Behöver jag understryka att detta inte känns lockande?! Uuuh, jag vill sova ikapp och kolla på Harry Potter, kika på rean i stan och ta en fika. Meeen icke! Därav slutar jag nu för att istället nana kuddis. Hua!


---

När jag skulle göra mig iordning och sminka mig and so on insåg jag att alla mina sådana saker ju är hos Malin. Min foundation var kvar här hemma så den kunde jag använda i alla fall. Skulle ha promenixat lite i stan med Malin idag, inte för att köpa saker utan bara för att ta en promenad. Allt är väl stängt ändå idag om jag inte är helt ute och snurrar?! Lyckades dock inte så bra med det där. Blev nyss klar. Ska väl bege mig nu snart så får vi se om vi hinner med någon promenad. Det blir bio ikväll i alla fall, vi ska ta och se New Moon.

För min del är helgen över redan innan den hinner börja den här gången. GIVETVIS ska det jobbas denna helgen och jag är alldeles sanslöst opepp på det. Men så kan de gå ibland. Är ju ledig dag nästa onsdag också så det blir inte så många dagar att jobba i rad i alla fall!

Nej dags nu att dra mig mot lilla spånkis!



PojkEm säger God ny på året!


Ny dag, ny månad, nytt år, nytt decennium

Tänk om man hade ambitionen att göra en form av årskrönika av sitt liv. Sammanfatta i ord och bilder. Typpp som Kenza och BB och dom andra stooora tjejorna säkerligen har gjort. Jag vet ju dock inte med säkerhet eftersom jag inte har kollat, men jag antar att dom gjort det. Nu menar jag inte nödvändigtvis att jag skulle göra det just här, utan kanske snarare för mig själv. Ett fotoalbum, en minnesbok. Har jag någonsin nämnt att jag är dokumentationsfreaket? EH he he - jo det är jag.

Känns lite som att jag står på samma ställe när 2009 slutade som när det började, men med nya upplevelser. Samma jobb, samma situation, men med lite resor i bagaget, ett par nya bekantskaper och annat som kan tillkomma under ett helt år.

Nu ska det bli intressant att se vad detta år har att bjuda på. Hur länge kommer jag få vara kvar på jobbet, hur länge kommer jag vilja vara kvar på jobbat? Kanske kommer jag underfund med vad jag vill plugga. Kanske blir det någon längre resa. Jobba utomlands. Skaffa en lägenhet. Lära mig att ha lite bättre koll på ekonomin. Leva nyttigare men träning och bättre mat. Vi får se vart detta leder, who's with me?!

RSS 2.0