Sunday

Godkväll mina vänner. Jag testar att skriva från min nya baby iPad! Det är söndag och jag funderar på vad man bör göra med de sista vakna timmarna. Försöker intressera mor för tv-tittande men det går inte vägen just nu. Kanske ska titta ensam i protest istället!

 

 


Inspo

Jag har inspirerats av Nick Carters dåtida frilla. Dock har jag lite för lång lugg för att kunna make it work.. Några tips? Eller har jag kollat för mycket på 7th heaven? Jag lär mig inte bara all världens moralkakor utan tar dessutom emot stiltips. This can't be good.

 

 

 

 


motivation?

Jag försöker finna kraften att skriva lite på hemtentan. Det går sådär. Inte. Alls. Just nu. Eller på hela dagen. Det var längesedan jag slösurfade så mycket som jag har gjort idag. Riktigt längesedan. Jag lyssnar på musik (läs: jag lyssnar på Kent). Jag gör kaffe. Jag hämtar vatten. Jag springer ner för trappan och tillbaka upp.

Nu funderar jag för trettioelfte gången idag på om jag ska anta att det beror på att jag inte kan fokusera nu under helgen. Acceptera att här händer det inget idag. Funderar på om jag borde titta på tv med mamma och vänta på att det blir måndag. På måndagar kan man plugga?!

 



Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön


Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö


RSS 2.0