And off we're going

Inatt bokades flyg och hotell i London för en vecka. Imorgon förmiddag bär det av. Hellre regn i London än regn i Sweden. WOOWDIE. Jag tycker att det känns kul. Jag ska lyssna på Britter all week, kanske inte se på dem dock, då ryktet säger att de inte ska vara någon fröjd för ögat. Med ett par undantag då så klart. Se nedan där jag har klippt och klistrat lite bilder från google.



Ed Westwick


Ed Westwick



Ed Westwick (inte jag som gjort kommentaren på bilden även om man kanske kunde tro det)


Nu ska jag fråga Malin om vi inte ska a och fira vår inköpta resa med dyr glass. B&J is the shiet. Smarr!

Outlandish

Jag och Malin har semester nu. Vi vill verkligen lämna landet en stund. London hade inte varit fel. Eller en sista minuten. MÅSTE allt kosta multum? Jag har aldrig sett så dyra sista minuten som de som finns nu. Jag blir olycklig i själen. Speciellt när man kikar lite lätt på vädret som skall komma framöver och bara ser regn, moln och 14 grader. Då kommer Malin jobba och jag slösa bort semesterdagar på ingenting. GagGAaaHHhaa. Jag får lite ångest då. Låt oss finna en resa. Låt oss få upptäcka Britain. Låt oss smälta över deras accent. Låt oss slippa svininfluensan. Sneeeela?!

Piccs ♥


 




THE KOOKS!!

Gimmie! GIMMIE MORE. mermermer!!



Semestrum

En dag kvar @ work sedan är det två veckor av frihet. Blir en tur till faster och farbrors hus med bara chill. Fanvafint. Jag har blivit så opepp på mer dryck efter hultan att jag känner mig gammal. Vill typ ha myskväll med film hela tiden. Växa på bredden och så. Men det är inte bra för mig. SPELKVÄLL I UTERUM <3<3<3 ♥♥♥

Cool down mf

Jag får nog chilla lite på detta nu. Uppdateringen har varit liite för intensiv det sista. Önskar mina en (ibland två) läsare en update som ibland kan återfinnas i andra liknande forum? Ska jag redogöra för vad jag gjort sedan jag sist skrev, allt i form av en lista innehållandes måndag, tisdag, onsdag, torsdag och så vidare i all oändlighet? Let me know and I'll do it.

I KNOW YOU WANT ME, xoxo

Smile like you mean it

SKÄMS på mig som icke kommit med denna tidigare. Verkligen SKÄMS!!!



Hittade ingen album-version med live is good, right?!

Harry Potter was here

FInally klarade dom av att släppa Harry Potter numero six - Halvblodsprinsen. SOM VI HAR VÄNTAT. Och nu kanske ni (läs du, nej läs Irina) tror att jag skojar, men så är inte fallet. Pallar dock inte att göra en utläggning om vad som var bra och dåligt i förhållande i boken och så vidare som mänga andra ambitiösa människor gör. Jag nöjer mig med att väntan är över, jag är nöjd och jag kommer förmodligen få gå och se den igen med min mor någon dag. Inte mig emot. Hehe--heee-hhhe- :)

Jag var på Hultsfred och jag såg The killers, nu är jag LYYYCKLIG



FYFAN vad dom är bra! :)

Pepppp

Älskar extra mycket att jag är ute i så otroligt god tid med allt inför Hult. Typ packa, kolla upp vad jag behöver och att jag faktiskt har det. Se så att kläder är tvättade eller annars tvätta dom. Att jag har något att bära allt på. Gud. Finns ingen som är sämre på att planera än jag. Nä, jag går och lägger mig istället, här blir inget gjort ändå!

It's all about the looks

Ha! Jag har så inte rätt att säga något sådant, Em - The modeguru. Don't think so. Men mina shorts är förjävla nice. Monki bjuder på dom ♥





WHAT A BEAUTY, he-he-he!

SOON IT'S ON!



EM & AN

Z-z-zound

Idag köpte jag lite skivor. "Du ska inte köpa skivor nu, då visar du skivbranchen att det funkar" sa min fader. Låter som om han var mästertankaren innan ipred trädde i kraft men så var inte fallet.

Sedan byggde vi tält jag och Malin. Inför min och Annas tur till Hult. KILLERS OM VECKAN ÄNNA LIXX TUEP! Fina countdowns.

RSS 2.0