Okej. Jag är fast.

Nu var det min tur. Jag visste inte vad jag skulle kolla på när standardserierna tog slut, så jag sökte nytt. Det blev Vampire Diaries och jag blev fast. Har bara sett fyra avsnitt, inne på femte nu, men det är redan kört. Detta får definitivt hoppa in i mitt utbud tillsammans med Gossip Girl, Dexter, Californication och de andra kompisarna!


ett steg mot fit

Idag var jag och Malin och tränade. Först ett pass afro och sedan tjugo minuter på bandet. Jag sprang. Jag sprang. Inte oändligt länge, men i hela 17 minuter. Jag har nog aldrig sprungit en så lång stund sammanhängande. Jag avskyr att springa. Det tär på mitt psyke, jag mår nästan dåligt av det. Därför har olika pass, powerwalk och lite crosstrainer varit bättre för mig. Ska dock nämna att det krävdes bra mycket innan jag tog steget upp på crosstrainern... Idag kände jag att jag växte lite i mig själv. Allting är successivt och förhoppningsvis pressar jag mig lite mer nästa gång! Nu är jag äntligen nyduschad och med Tigi rockaholic's spray Groupie luktar mitt hår så gott att jag vill äta upp det. Men det vore ju osunt! Istället ska jag ta och borsta tanden och bege mig hem till Daniel. Adios!

En synnerligen god jul

Ja, sisådär en månad i efterhand! För någon vecka sedan efter att jag varit hos Lovis fick denna, inslagen i julepapper, följa med mig hem. Den har legat inslagen i sin plast men nu är det nog dags för ett litet smakprov!


Miami

Att kolla på Dexter gör alltid att jag längtar tillbaka till Miami. Bortsett från det där med att han har ihjäl folk då såklart. Men när palmerna tornar upp sig och hotellet vi bodde på syns i bakgrunden så suger det i magen av USA-cravings. Det måste jag medge.


 


Wii fit plus




Här har ni honom. Min PT. Imorse tränade vi mage, ben och rygg tillsammans. Sedan gick jag på egen hand och tränade lite kung fu och sprang en hinderbana. Efter 30 minuter blev jag hungrig och åt mat istället. Men det kändes okej för min PT tyckte att jag var duktig och sa att jag var "no stranger to exercise".

Nu ska jag ta och kolla på lite TV med min kära moder. Eller duscha, beroende på om hon vill titta på TV eller inte. Vi får väl se hur det blir!

Lillördag

Onsdagar blir extra mycket lillördag när man är ledig på torsdagen. Vilket jag är imorgon - woop woop! Därför sitter jag och mina Monkis här och dricker varm choklad och ska kolla på Dexter. Säsong tre blev lite åsidosatt i juletid, men nu ska den minsann fram igen!

 

Tidigare idag har jag och Lovis ätit thaimat och kollat klar på Mysteriet på Greveholm. Klassiker. Mellan åtta och nio tog vi dock paus för att kolla på Sveriges mästerkock. Kul program som jag kanske inte kommer följa i TV-rutan, men det finns en chans att det blir på tv4play.


biggest looser

Det är nog varken jag eller Louise som kommer bli biggest looser i slutändan, en del av de som är med går ju ner en hel person i vikt. Och då skulle det inte blir mycket kvar av oss HA! Idag tog vi i alla fall stjärten (stjärtarna, vi har faktiskt varsinn) från kontorsstolen, från soffan och gick till gymmet. Crosstrainer 25 minuter och powerwalk 25 minuter. Känns ganska bra så här i efterhand och jag förbannar den som satt priset på gymkorten. Varför ska det vara så dyrt att försöka vara hälsosam?

Nu räcker det med nyttigheter för idag. Den sista stunden vaken detta dygn ägnas åt en lång dusch och antingen Dexter eller Californication. Eller båda!

Oproduktiv

Söndag är dagen i veckan där man har någon sorts frikort. Man behöver inte göra något vettigt och man behöver inte motivera varför man inte gör något vettigt. Ska man vara sådan är det ju till och med vilodagen. Därför har det inte blivit någon städning för mig, mamma sov ändå i fåtöljen och där försvann min hjälpstädare. Jag har istället ägnat en lång stund åt Jeremy och Kelly. Nu är jag klar med det och det är istället dags att hoppa i pyamas och hämta gosefilten. Sedan ska jag och mamsen kolla på tv och äta chips. Smarris! Som försvar kan jag ändå säga att jag faktiskt har lite träningsvärk efter mina muscle workouts med min personlige tränare på Wii igår. Räknas det...?



en riktig svensk vinter.

Snön håller på att förvandlas till slask på ena hållet, ishalka på andra hållet. Det är plus/minus noll men vinden gör att det känns kallare än när snön låg på träden och termometern visare -12. Nu har vi ordentligt Göteborgsväder igen. Svenskt väder. Svensk vinter. Om det bara kunde sluta blåsa så kallt, så hade det varit lite bättre. Man hade nästan kunnat ha överseende med slasket. Nästan.

Nu väl hemma sitter jag bänkad vid köksbordet med en kaffe/chokladdryck bredvid mig, redo att ta mig an nya äventyr i den spännande världen av Sims. Efter maten ska jag städa. Tror jag...

Rick Springfield Vs Hank Moody

Insåg att det var ett lätt val vad jag skulle göra av tidigare nämnda aktiviteter. Serien är ta mig fan den bästa som någonsin gjorts. Ohotad etta. Karaktärerna är oslagbara, handlingen fantastisk och dialogen ger jag mig inte ens på att försöka sätta ord på.



choises

Humm. Jag vet inte riktigt vad jag skaa hitta på nu. Inget av mina alternativ är väl igentligen revolutionerande, men jag känner att lugna och avslappnande aktiviteter är det som passar bäst nu.

Antingen ska jag återigen ge liv åt Kelly och Jeremy.



Eller så läser jag mina inredningsböcker. Eller så städar jag, vilket naturligtvis är det vettigaste och minst lockande alternativet. Eller så kollar jag på Californication. Det är ju lätt att motivera. Måste ju se om säsong tre så att jag är up to date nu när säsong fyra ä-n-t-l-i-g-e-n är på gång. MY GOD, vilken väntan det har varit. Minns fortfarande hur jag i mars förra året efter att ha sett säsongsavslutningen på trean bara ringde till Ohlle och skrek något i stil med "AAA NEeeeeeeeeeeeEhaa ajhhheej. SÅ FÅR DET INTE SLUTAAAA".


en aw, typ.

Maba kom idag med den briljanta idén att gå ut för en drink efter jobbet. Sagt blev gjort och jag, Maba och Cesel trotsade isgatan och tog oss efter mycket om och men till Ritz. Där åt vi god mat, talade om livet och smakade på drinkar beställda med orden "något fruktigt och lite sött". Efter hand fick vi sällskap av en gammal jobbarkompis plus vänner. Efter ett par trevliga timmar blev det dock dags att gå hem. Det är en dag imorgon också, tänkte jag och gick runt tolv. Nu sitter jag i krubban iklädd pyamas och redo för sömn. Funderar dock på att ta ett avsnitt Californication innan jag nanar, vad tros om det?


memories


pengen är rund för den ska rulla

Idag hade jag tänkt att gå ut och föreviga lite vinterlandskap eftersom det är en ledig dag och jag därför inte sitter på ett kontor under dygnets alla ljusa timmar. Tyvärr faller snön på ett sätt som aldrig ser ut att ta slut och det blåser. Så just nu ser det inte ut som att det blir något med det.

Istället har jag och min moder beställt nytt kaffe till nespressomaskinen och som om inte det räckte har vi också klickat igenom hela H&M's hemsida och klickat hem lite saker där ifrån också. Skor, klänning, byxor och lite accessoarer.

 

 

Så här kommer jag alltså att se ut framöver!


tuseday

Idag fyller min kära broder år. Tyvärr jobbar jag till klockan sex och med den tid hemresan tar lär jag vara hemma strax innan han ska ge sig av in till stan för att gå på bio. Kul värre. Redan när schemat för idag presenterades lade jag in ett önskemål om att få sluta lite tidigare. Än inget nekat, inget godkänt. Så vi får se hur det blir med den saken. Naturligtvis håller jag min lilla tumme, för jag blir alltid schemalagd mer eller mindre sent på mina familjemedlemmars födelsedagar. Karma?

Nedan, en present jag fick från Emilpemil en födelsedag. Synd att han inte kan få något lika fint av mig! Klad tjäj.


The Sunburns

Okej. Det kanske blev lite mer Sims än jag hade tänkt... Men båda mina simmar gick upp i kändisnivå och blev befodrade på jobbet. Då förtjänar dom väl lite kärlek och omtanke? Det tyckte jag i alla fall!


Nu tänkte jag ta mig an lite kung fu innan det blir duschen och läggdags. Har ju trots allt lite sovmorgon att se fram emot så än så länge är det ingen hets att komma i säng!


cykel - wii - sims

Jag funderade på att träningscykla hemma idag. Gymkortet är ju ännu inte införskaffat så dit blir inget besök än, men cykeln står ju här hemma och samlar damm. Dock blir det nog inte så eftersom tv:n och vardagsrummet nu är upptaget av broder + kompis som spelar tennis på wii. Hamnade därför i krubban med en marsipangris och ett paket geisha. Lite tvärtom där kanske. Har jag tur kanske dom blir klara, eller låter mig vara med om en stund. Då kan jag träna Kung fu, hinderbana och rockring så blir jag kanske lite varm ändå.

Så länge ger jag mig in i Jeremy och Kelly Sunburns värld. De behöver nog nå en högre kändisnivå och avancera lite inon sina respektive yrken. Men idag ska jag försöka sansa mig och inte spela allt för länge. Vi får väl se hur det går med det...

RSS 2.0