Nostalgi ja tack



Hahaha, hjälp. Hur bekant som helst! Jag tror jag avlider. 1,03 "Åh neej. Den är dööööd"
Hittade klippet här.

Gillare



Santogold

Green

Jag sörplar grönt te så det står härliga till. Eftersom det som finns att tillgå på jobbet inte smakar smarr hade jag idag med mig egna påsar. Skriv upp det för vem vet när informationen kan komma till nytta.

Jag vill hem och gå och lägga mig och nana kudden lite. Äta ett par knäckebröd, dricka lite te. Läsa lite bok eller kolla lite tv. Blir nog fint tror jag.

Monday

Idag var det sovmorgon. Blev att skutta in i duschen, ta det lugnt hela morgonen. Fixat kläderna, fixat sminket. Snart blir det att fixa nagellack. Sedan att äta frulle och dricka massor med te. Ska nog ta med mig en omgång i starbucks muggen. Fina grejer. Jobba sent kan ju bli mindre fina grejer, men vi håller tummers för att det är lugnt.


XOXO


Something i liiike



Goodness
No, I've never known a night like this
Can't believe it, you're so hard to beat
Hard to beat
Drive me crazy, my beautiful baby
Let's spend the whole day right here together
You know I love ya, just wanna touch ya
Stand up, knock me right off my feet

09-04-25

Underbaraste vädret idag, puss och kram. Ätit en sallad på en bänk i solen. Njutit av det underbara.

Daytime



Nightie
Klänning från forever21




She Moves In Her Own Way




It's a beautiful day

Utgång igår var trevligt, anlände till Malins place strax efter fyra, sov gott och vaknade när klockan ringde vid halv elva. Klunkade lite fanta och så påbörjades färden hem. Upptäckte till min stora glädje att sommaren är på besök. Redan? Inte för att jag klagar. Istället köpte jag mig en frapino på spec. Med smak den här gången! Nu blire hem och duscha, sedan ut i härligheten igen!

Shopaholic

Idag blev det bio med Maba. Slutade tidigt efter en lugn dag @ workis. Blev En shopaholics bekännelse, typisk tjejfilm. Så det var väl tur att vi var såna grrlz att vi gillade den mycket. Charmig man (BRITT!!!!), charmiga skämt (som jag inte tror en enda pojk out there skulle uppskatta) och ett happy ending.

När vi ändå snackar shopping kan jag ju nämna att knäckebröd faktiskt är väldigt gott. Min föda består numera av så mycket knäckebröd och grönt te som möjligt. Och gärna en banan på det. Som ikväll. Tre knäckebröd med kezo, grönt te och så en banan på det. Nu blire duschen sedan bädden för jag är trött så in i helvete! Have a good one!

Spend some money

Hot Hot Hot, Samsung Touchwiz. Det är gott att tjäna pengar.
(Ja jag kände att jag ville förtydliga det där med kent)



OPI nagellacken. South Beach Collection.
Miami Beet och Feelin' Hot-Hot-Hot!



Coola-posar-tjejen har brillor från Indiska också.
Ett riktigt fynd, 60 spänn eller något.
The return of the sneluggen är på g också!



Sam's Town

Det här är fanimig bra grejer. Skulle tänka mig att gå på hultsfred bara för att se Killers.



Update. ÅÅÅH. givetvis är dom sådana as att dom lägger Killers en dag som inte går att köpa endagsbiljett till. Inte jätteoväntat dock. Anus.

Tomt

Idag finner jag ingen inspo. Sista danslektionen för terminen. Ont i magen hela förmiddagen. Desperate Housewives gick visst trots att jag inte trodde det. Likaså Christine. Trevlig lurre. Lugn dag på jobbet. Åt lite godis.

2009-01-20

Inatt hade jag, Sofia och Malin sleepover hos den sistnämnde. Blev Ben & Jerrys glass och Johan Glans hyrt via Telia Digital-tv. Fina grejor och jag skrattade så att jag nästan tappade andan. Han är en fin kille den där Johan, det tycker jag allt. Imorse gick Malin till jobbet ganska tidigt och kvar låg jag och Sofia och sov. Sedan bar det av in mot staden för oss. En stund han jag traska där i alla fall innan jag också fick bege mig mot jobbet. Veckans första Espresso House besök hann jag med i alla fall. Redan på måndagen, här går vi ut starkt!

Imorgon är det dags för sista danslektionen för den här terminen och så uppvisning till helgen. Lyckades äntligen fått min kommande helg bortbytt idag. Så jag kan medverka på min egen dansuppvisning. Känns bra.


Roomservice

Tror faktiskt att det är dags för mig nu att röja lite på mitt rum. Eller jag vet rättare sagt att det är dags men jag har inte orkat göra något åt det. Men now is the time. I alla fall att påbörja det hela, skrapa lite på ytan. Hade det inte sett så fullständigt förjävligt ut hade jag kanske fixat före-efter bild, men som det är nu skäms jag för mycket för att göra på det viset. He-He-He. Med lite trevlig musik kommer jag nog en liten bit på vägen i alla fall.

Också denna låt har jag nog från början fått från Anna. Annabe är vad jag är. HAHAHHAHA, bra humor.......


2009-04-18

Igårkväll bar det av hem till Sofia för att fira hennes b-day som ägde rum tidigare i veckan. God mat, gott sällskap och en trevlig kväll i det hela! Vi gav oss av in mot stan för utgång och startfältet bestod av sex personer. En droppade av efter halva vägen, en i samband med att vi bytte spårvagn, en precis innan vi svängde förbi Malin och den siste precis innan vi skulle ge oss av. Så det hela slutade med att det bara var jag och Malin kvar.






Weatherboy says

Idag är det 22 grader på vår baksida, aka i solen. Ska snart, förhoppningsvis, bege mig mor castlewood med ett par friends from work. Dom hoppas nog jag kommer snart i alla fall, eftersom jag tog på mig att fixa filt. He-he. Nu återstår bara för mig att få Sofia att förstå att hon också vill följa med! Sedan blir det nog att sätta sig på cykeln för en liten söndagstur. Ja vi kan cykla i gbg också!

Idag skänker jag också mina gratulationer till min käre vän Maan, som tyvärr lämnat vårt land för Austalien, då pojken fyller år. Happy b-day! Inte för att du eller om jag kanske ska använda mig av ordet "han" kanske någonsin ser detta. Men det är ju tanken som räknas, aaiiight?!

Friday

Hade jag haft min The Cure låt nu hade jag lyssnat på den. Tyvärr hängde ju sig ipoden när jag skulle lägga in mer musik igår, så jag ska väl vara glad att jag kan lyssna alls. Idag hände något legendariskt. Jag vaknade av mig själv innan klockan ringde. Utvilad. Det kändes bra, min tidiga sömn lönade sig! Idag kommer bli en bra dag!

2009-04-16 / Update

Jag kom faktiskt i träningsbrallzen och hemifrån tidigare. Sprang inte direkt i timmar men i det skick jag är just nu är det ju ett under att jag ens klarade av att ta mig bort till vår slinga och kom runt ett par patetiska varv. Kan ju inte direkt påstå att jag sprintade runt med spänstiga steg. Blev väl lite av vad jag skulle vilja kalla "rask promenad". Ja, det var trevligt i alla fall att jag för första gången ever gick ut av egen vilja och tog mig upp och ner för dom där förbannade backarna. Kom väl hem röd som en tomat och svimmade av på badrumsmattan. Nästan i alla fall. Sedan ville jag givetvis fortsätta dagen på det där fruktansvärt nyttiga viset genom att käka knäckebröd och apelsin. Till det hela förtärdes grönt te. Me lajki. Knäckebröden var supersmarr, ska nog käka dom till frulle imorrn.




Var god beskåda min fina kvällsmat.

Beskåda också kylskåpspoesin som jag nämnde här om dagen.


Training

Jag tror minsann att jag ska ge mig ut på en joggingtur. Det blir första gången någonsin med fri vilja. Ja. Det är sant. Jag hatar att springa, det är det värsta jag vet. Proceduren får mig att må psykiskt dåligt. Men nu har jag satt ihop en egen liten spellista och solen skiner, så jag hoppas på att det hjälper lite grann i alla fall. Får jag ångest tar jag och sätter mig på träningscykeln istället. Då kan jag ju kolla tv samtidigt. FnitZz

2009-04-16

Och så var det ny dag. Blev jobba tidigt idag med, inte mig emot! Solen är redan uppe och inte är det ens kallt ute. Jag tror detta kommer att bli en bra dag. Slutar tidigt gör jag också och ikväll blir det kanske bio. Vi får väl se vart det hela slutar. Nu är det dags för mig att hälla i mig den där koppen te och smaska klart på second breakfast äpplet!

"Hoppsan, fel bil"

Idag skulle jag och Malin ta familjetaxi hem från jobbet, alltså kom far min för att hämta oss. När vi kommer ut tänkte jag något i stil med att där brukar ju inte pappsen stå när han kommer. Tänkte inte mer på det utan går fram till bilen och rycker upp passagerardörren. Upptäcker att det inte är pappa som sitter där utan en helt annan man. Hoppsan, fel bil, sa han. Jag blev chockad och stum. Det var en exaaakt likadan bil som den pappsen har. Så kan det gå, hoppas inte vi gav mannen i hjärtattack eller något.

När vi kom till rätt bil och hoppar in säger min käre far "Jaha, ville ni inte åka med mig hem idag".


2009-04-15, 20,32

Här sitter jag med huvudvärk. Den smög sig på och slog till med sin fullaste styrka alldeles nyss. Jag fick rusa iväg och hämta kallt vatten och kaffe att dricka. Jag vet inte om det blev något bättre. Ännu i alla fall. Tog mig en panodil också. Vi får väl se, vi får väl se. Håll era tummar.

Jag vill hem och sova och lyssna på bra musik!


Sleepover

Idag börjar både jag och Malin sent och igår var det dubbelavsnitt av Desperate Housewives. Vi slog ihop det hela till en sleepover. Lite Gossip Girl hann vi med, åt lite soppa, åt lite morot, åt lite ugnade småbaguetter. Smakade smarr, ja det gjorde det. Malin letade fram sin kylskåpspoesi och vi byggde ett par meningar. Fnissade och fnittrade gjorde jag, för det är det jag är bäst på. Inte själva poesin då, men fnittrandet.

Happy B-day yo you

Denna dag är Sofias dag. Hon fyller närmare bestämt 20 bast och jag och Malin slog henne en pling 00,00. Synd bara att flickebarnet icke är hemma, utan i Dalarna, så vi kan inte fira henne. Men till helgen kommer hon hem och då blir det lite grillning, mys värre.

Nu - Sminkborttagning, Gossip Girl, nana.


En latte...

Har satt en gräns för antalet besök jag får göra på Espresso House på en vecka nu. Gränsen är satt till tre. För somliga människor kanske detta är ett normalt antal, kanske till och med högt. Men för mig är det väl... Tja, en halvering ungefär. Det är inte okej. Dessutom försöker jag intala mig att det är mer okej om man har lättmjölk i, vilket jag har börjat med nu. Men det är ju främst mina dinero som rusar iväg, ladda kortet hit och ladda kortet dit. Idag fick jag dock en latte for free eftersom jag laddade kortet med 200 kronor sist. Ja nåt ska man väl ha! Nu dans, dags att försöka förbränna lite och inte bara inta. cya.

99 %

Jag fick som jag ville, brosh tog paus från sina studier (vilket han visserligen hade gjort hela dagen) och vi spelade Guitar Hero. Jag fick 99 % på en av mina signaturlåtar, närmare bestämt Pat Benatar's Heartbreaker. Sedan var jag nöjd. Spelade givetvis Vinternoll2 också, men jag blir så bitter när jag misslyckas på den eftersom det clearly är min låt.

Har också gjort mig själv en stor tjänst genom att rensa, städa och flytta musiken på min dator. Mitt mål är att allt ska finnas på ett ställe istället för på tre olika. Har rensat ur hela iTunes också så sedan (alternativt en annan dag) får jag roa mig med att återskapa mina spellistor. Detta är något jag vill att alla ska anteckna så att ni vet vad jag håller på med.

I don't care if Monday's blue

Idag - ännu en slö dag. Känner mig i alla fall lite mer som en människa nu än tidigare idag. Detta efter besöket jag gjorde i duschen nyss. Nu vet jag inte längre vad jag ska göra av min tid. Trodde att klockan var betydligt mer än den faktiskt är. Vi har pratat om en liten tur till staden, eller kanske en till castlewood. Men vi får väl se vart dagen leder. Funderar på att göra en kopp te och läsa lite i Ljudet av ditt hjärta. Fast helst vill jag spela tv-spel med brosh. Mario cart, Guitar Hero, Star wars eller vad som. Tur att han är online på msn så att jag slipper slita på stämbanden genom att ropa på honom. Han sitter ju trots allt i rummet bredvid. Men hallå, det är en trappa emellan! Teknikens under.


 


monday you can fall apart
tuesday wednesday break my heart
thursday doesn't even start
it's friday I'm in love

saturday wait
and sunday always comes too late
but friday never hesitate...

it's such a gorgeous sight
to see you in the middle of the night
you can never get enough
enough of this stuff
it's friday
I'm in love

Sunday / April / '09

Bilder från igår i trädgården. Våren är på g trots allt. Men idag gömmer sig solen och vindarna är lite kyligare. Termometern säger 14,9 outside och det är väl visserligen inte fy skam så sett. Sol hade dock varit att föredra.

    

Note to self

Anna inspirerade mig. Nu vill jag ha hennes musik.


Sol, trädgård och ljudbok

Det är inte lika varmt idag i vår trädgård som igår i Halmstad. Det blåser lite kyligt men i detta land får man väl passa på när solen väl kikar fram överhuvudtaget. Därför befinner jag mig nu ute i vår trädgård på en solsäng. Jag återupptäckte nyss nöjet med ljudbok efter att jag insett att jag inte kunde kolla på How I met your mother när solen skiner på datorskärmen. Jag är i ett spyende inferno, så sa de i min ljudbok och jag fnittrar för mig själv. Ett ufo gör entre.

Det luktar grillat och jag blir hungrig. Eller inte hungrig kanske, men sugen på grillad mat. Det är sommar över det. Speciellt när man har vitlökssmör och nypotatis med dill på det. M-m-m.


Det var bättre förr

Sånt här ska mina framtida ungar få kika på. Inga bratz för dom, inget kasst animerat, dåligt dubbat (med undantag för såna där danska och norska serier där man hör originalrösterna lite grann i bakgrunden. Typ det där avsnittet om en pojke med en kanin som dog. Låter tragiskt, men slutade bra för hans kanin fick en fin begravningsakt och sedan fick han en ny kanin. Eller hundvalp. Eller vad det nu var som gjorde att det hela fick ett lyckligt slut.) Lärorikt och seriöst ska det vara. Jag älskade dessa barnprogram och det ska mina kidz också få göra. Vare sig de vill det eller ej.





En Cellsam historia. Bra skit



Trasdockorna. Givetvis




Täppas. TÄPPAS!!!

New look

Nu har här ändrats om lite. Ny header, nya färger på bakgrund och text. Lite renare, lite bättre. Om jag får lov att uttrycka min egen åsikt.

Sitter och kollar på tv med mor och far denna kväll. Jag vet vad du gjorde förra lördagen. Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Det känns inte äkta på något sätt, men det kanske bara är jag. Jag har ju fobier mot när svenskar spelar; filmer, serier, ALLT där de följer ett manus och låter så där precis som om de följer ett manus. Efter detta blir det Harry Potter. Man får minsann aldrig nog av Harry!

Hstad me lajki

D60 fick komma ut lite i helgen och föreviga Halmstad, Anna och mig. Sedan åkte bilderna in på datorn för lite redigering. Fixat och trixat, där satt den. Ny header har jag också fixat, den andra var inte alls rolig. Nu vart det mycket bättre.













2009-04-10

Hundpromenad, mocca latte, parksittande, ett par foton och ett mål mat. Det har vi hunnit med so far. Cyklat. Givetvis cyklat. Solen ligger på så att man nästan undrar hur snabbt det blev sommar. Kanske inte så att man tar sig ett dopp, men klaga är det sista jag skulle få för mig att göra just nu. Fantastiskt är det och jackan har fått finna sin plats över väskan hela dagen istället för på min kropp. Blir det bättre så här en fredag i april? Sedan blir det en kort tur ner till la playa, D60 åker givetvis med.

Det är en sån där dag som jag inte kan hitta något fel med. Gr8 är vad det är.

Halmstad, hemstad

Om bara ett par minuter kommer jag från till halmstad efter lite mer än en timme på tåget. Allting går så mycket snabbare när man har lite how i met your mother att roa sig med. Tåget saktar ner, dags att skutta!

Inspiration

Anna, min gode vän Anna, kom idag med glädjebeskedet att hon skapat sig en blogg. Jag får väl hoppas på att hon står ut längre än en del av de andra av mina vänner som skaffat sig små bloggbäbisar. Stolt blev jag också över att jag själv omnämndes i premiärinlägget. Såvida hon inte har en annan gbgvän som kommer på besök till veckoslutet. Vi får väl se. Vi får väl se...

Läs och njut!

RSS 2.0