Back on track

Imorrn bär det av till gym igen. Det blir aldrig så ofta som jag tänkt mig, alltid är det något som kommer upp i vägen. Jeffla skiit också. Men imorgon blir det av! Känns tyvärr som att det har en tendens att bli lite sent eftersom jag vill jobba klart så mycket som möjligt av min övertid innan helgen gör entré. OVESÄNTLIGT, vem bryr sig. Ska bli gött i alla fall att röra lite på mig igen, en vecka sedan gym senast och dansen igår var väl halvdan prestation från min sida. Blir väl att köööra järrnet imörrn gå gööbbarr!

TVÅ MINUTER TILL HEMGÅNG



Hurra!


I'm yours

Om livet vore som det skulle hade jag antingen sovit eller suttit på en träningscykel nu. Men det gör jag inte. Istället sitter jag på knä framför min dator i ett hus där man stängt av vattnet. Jag kan inte tvätta händerna, dricka vatten eller gå på toa. Tur var det i alla fall att jag duschade igår och inte slösparade det till idag. I och för sig så visste jag ju att vattnet kunde komma att stängas av eftersom vi fick ett infopapper om det för ungefär ett dygn sedan. Jaja, i vilket fall vore det inte helt olikt mig att faktiskt tänka att dom kanske inte stänger vattnet så tidigt, kanske värt att chansa, kanske?

Bajsapa

Jag har mått lite halvkasst denna vecka med en fökylning som har drabbat min just nu ganska tunga skalle nästan värre än den drabbat min näsa. Med andra ord har jag varit mer eller mindre apatisk. Kände ändå att jag inte var så dålig att jag behövde stanna hemma från jobbet utan gick dit as usual och jobbade på as usual (nej jag smittar ingen, vi har alkogel överallt). Varsågod för hjälpen och varsågod för övertiden i söndags, torsdags och förra helgen. Tack så mycket för den beordrade övertid som jag idag fick till mig för besväret (återigen, inte bara jag givetvis. Men inte hela avdelningen heller). Fem timmar innan veckans slut. Och ja jag vet att fem timmar inte är fruktansvärt mycket och jag vet att det inte leder mig till världens ände. Men i och med att mitt schema redan består av mittemellan-tider denna vecka (9,30-18,00) så blir det liksom varken att man får sova ut på morgonen eller sluta tidigt. AKA SKIT. Helgen känns inte heller så kul i och med att det i så fall innebär att jag kommer ha jobbat minst fyra timmar under fyra helger i rad. OCH ÄVEN OM DET INTE ÄR SÅ MYCKET så är det inte kul om det inte är frivilligt.

Jag blir så omotiverad att jag nästan hoppas att jag kommer bli sjuk och får stanna hemma i en vecka minst. Jag kommer dock motstå in i det sista för mitt "varit sjuk en gång sedan trean i lågstadiet" känns för mig lite som Ted Mosby's vomit free since -93. Inget man vill bryta i första laget alltså.

Varm choklad med grädde

Det är vad jag har sett fram emot senaste jag vet inte hur många timmarna. När jag kommer hem ska jag skita helt och hållet i att det är måndag och "inte okej" att äta/dricka onyttigt. Jag har gått och blivit äckelförkyld och snörvlar och hostar och snyter. Då får jag lov att unna mig själv en stor kopp choklad med vispad grädde on top. Can't wait, synd bara att det är så långt kvar innan det kan ske. Wää.


Rågrut

Här kommer en liten lista med viktig och aktuell information:

- Jag sitter och äter ett smarrigt knäckebröd med vitlöksost.
- I natt drömde jag att jag var i Laholm och tittade på krukor i en blomsteraffär. Jag hittade ett gäng som var jättesöta och nu är jag irriterad för att dom inte fanns på riktigt. Dom hade dessutom passat jättebra med mina andra krukor. Wää. Wää.
- Jag har ingen mat att ta med mig till jobbet och jag har inga lunchplaner med någon annan. Aka, jag kommer få springa bort till sushin och äta själv.
- Om jag springer bort till sushin för att äta själv kommer jag kunna läsa min bok = YÄÄÄSSS!

Early night

Klockan är 21.17. Sminket är borttvättat aka Pojkem har gjort sin entre. Är givetvis också iklädd mah PJ's (som förövrigt består av shorts med Janne långben på och en tisha i size XL med texten "ÖLAND - the land of the vikings"). I. Am. Looking gooooood. Nu ska jag minsann ta och krypa ner i min krubba under mitt duntäcke och sörpla lite iste framför ett avsnitt Gossip Girl. Fyrtio minuters flykt till upper east side via GG på en annars ganska händelselös söndagkväll är inte att leka med. So long suckers! tihi.

What happens when you lose everything?


You just start again
You start all over again







Eh-eh-ehh-e

Emma says:
Det verkade vara massa blod på marken utanför dig?

malin says:
är det?
nice
någon har vattnat svalen

Emma says:
eller något annat rött och splattat

malin says:
kul

Emma says:
kizz?

malin says:
rädisa?

Emma says:
HAHA


40 / 130

Minuter till kommer jag jobba idag. Fyrtio om dom inte förlänger min övertid och 130 om dom gör det. La precis in en liten önskan. Eftersom jag ändå inte har något annat planerat idag kan jag lika gärna dra in lite money tänkte jag. Ju mer pengar man tjänar desto mer kan man göra av med utan att få dåligt samvete!


Jag är trött


Nu luktar jag såhär.

Jag har duschat med frukter och nu står jag i mitt iGooglelandskap.


Rapport (inte nyhetsprogrammet)

Idag känner jag att det där med bilder är min grej. Här kommer ett par till. Jag har varit i stan och fikat med Jonas. Han handlade lite saker och när han hade gått hem så handlade jag lite saker. JAG VET ATT NI VILL VETA VAD och såklart vill jag inte göra er lesna kära vänner. Beskåda nedan en rosa väska och ett schampoo med banandoft. Jag gillar det extra mycket för att det på baksidan av själva flaskan står "Bla bla bla, made of recycled plastic, bla bla, Naturally, we think it's a great idea. Group hug anyone?" Aaaw ♥

 


Jag är mätt


Jag äter macka med paprika som pålägg


Jag dricker juice




Kalasbrallan

Idag valde jag de sämsta strumpbyxorna ever. Kalashänget var ett faktum innan jag ens hann ut ur hemmet. By the time jag kom till spårvagnen var jag rädd att grenen var längre ner än vad klänningen var lång. Tur att jag hade med ett par backup strumpisar. Det blev att byta direkt när jag kom till jobbet. Nu kan jag fortsätta livet.


07.45

Finner no inspo denna morgon. Jag lägger in en låt istället.




Jag valde låten för de nakna kropparnas skull.

Mufflonfår

Nyss hemkommen från gymmet och trött som ett as. Vill bara sova, sova, sova men ville också laga mat. Så jag lagade mat. Och åt lite kvällsmat. All bran som Malin faktiskt sa var nyttiga på riktigt, keeezo och tre vindruvor. Nu är det fest! Det är visst mer än vad det blir imorgon vid lunchtid. Tog just ut laxen och den verkar ha failat rejält idag. En riktig torrboll. Men det får jag återkomma till imorgon när det är dags att förtära. Malin jämförde laxens torrhet med sig själv, jag tyckte det var jätteroligt.

Vilken konstig dialog detta utvecklade sig till, nästan som att jag sitter här och pratar med mig själv. Vad ska det bli av mig?

Ööövertid

Extra money is the shieeet. Idag blir det en och en halv timmes övertid innan mitt so called vanliga arbetspass. Känns bra med lite extra slantar även om tiden vi pratar om inte är allt för lång. Ett par kronor mer än det annars skulle ha blivit är det i alla fall. Jag känner mig ganska ambitiös också. Kanske till och med kan unna mig en frukost med pengar ur sparmuggen på jobbet. Jag tror faktiskt det får bli så!

The ugly truth

Äntligen har vi fått se filmen vi väntat på alldeles för länge! Men den som väntar på något gott, och denna film var god. Har för mig att den hade fått en del halvkassa recensioner men jag gillade den mycket och den fick mig att skratta en, två eller etthundrafemtio gånger. Jag tror till och med att jag kommer vilja äga den när det släpps fo real. När den släpps på video ska jag köpa den. Spela den i min VHS. Där kan man både spola, pausa och backa. En fin uppfinning den där VHS:en.

HIMYM

Id ag ska jag fo real kolla på How I met your mother och inget ska få stoppa mig. Börjar kolla nu. Sedan ska jag duscha och sedan ska jag kolla igen. Den som skapat detta har skapat någonting som inte hör till denna värld. Jag förbereder mig nu för 21 minuter och 35 sekunders klockren humor.

It's raining cats and dogs!

Regn gör att jag får ha mitt fina paraply! Det är (inte alls men) ganska kallt ute idag vilket i sin tur gör att jag ska ha min halsduk. Det hela kommer förmodligen sluta med att jag står med svetten rinnandes i nacken. I hope not.

Idag kommer det bli lite lite bråttom till dansen efter jobbet. Höll på igår att missa att packa ihop danskläderna och det hade inte varit så kul. Då hade jag verkligen inte hunnit.

MMM nu ska jag äta lööökkööörv och macka, det är föda från himmelen.

Fejzbuuk

HJELPP! kan inte sovah. Måste skörda, måste hjälpa, måste skicka free giftsss. Kan inte gå till jobbet. Vattenmelonen är klar mitt på dagen. Kon dör om jag inte mjölkar. TÄNK OM TOMATERNA VISSNAR. Skrev någon till mig?! Saknade dom mig?! Tagade dom mig i en bild?! Eller skrev någon något OM mig?! Eller om min kompis. Jag tror jag missade ett TEST som jag fick en invite till: är brösten äkta eller fake!!! Jag hade kanske fått alla rätt och nu missade jag det.

måste bara uppdatera min statuuuuzz. JAG kanske måste sjukanmäla meeejjj imorrn!!!11


Metro <-- klicka där

Såfija

Sen måndag, då var vi back on track! Har varit tidig de senaste veckorna och det är ju helt emot mina schemapreferenser! Inte för att det har gjort mig ledsen att faktiskt hinna ha lite av ett liv.

Idag blir det att träffa Sofia innan jobbet! En liten tur i stan och så ett sedvanligt besök på Espresso House (jag måste dra ner på det där). Som vanligt ligger jag lite efter med det där att göra mig i ordning. Skulle behöva gå om ungefär en halvtimme, men här sitter jag med blött hår och ett ansikte som skulle kunna ha tillhört en pojke. Här ska sminkas, sprayas, fixas, putsas och skapas. Nu ska den falska fasaden på. Muehheheheee.

Note to self

GAH, jag måste verkligen skärpa mig med godis osv. Har klarat vardagarna bra de senaste tre veckorna men när det kommer till helgen är det som att mitt psyke skapar ett nytt ord. "FREDAGODIS" - det bara flyter på och likaså gör coca colan, ut ur flaskan och ner i min strupe. I ett ständigt flöde. Det är inte okej  av mig att frossa som ett svultet barn skulle gjort vid ett dukat julbord bara för att det plötsligt blir helg. Speciellt inte när man missar snoozen och på så sätt tar sovmorgon när man planerat att träningscykla. Gräääänser, Emsegums, gränser.

Premiere

Fick använt min halsduk somjagköpteredanijuliinteokej för första gången idag! Jag var glad hela tiden och halsduken är nästan lika behaglig som mitt duntäcke. Nästan. Jag vill ha den varje dag men skulle i så fall dö om det fortsätter vara typ 18 grader ute. Nääästan så att man längtar lite efter höst. Kaanske...




Hstd-Bff

Finally lyckades jag och Anna göra något av våra ständiga planer och idéer om att ses. Idag tog vi en liten tur i vad som nog kvalar in rätt högt på listan världens sämsta shoppingcenter. Shoppingcenter är förövrigt ett ord nästan likställt med att sätta "euro" framför butiksnamn. Inte alls okej alltså. Anna fick i alla fall med sig någon hem idag. Tanten. Jag tror dom kommer få en fin tid tillsammans.



Yesssterday

Igår blev trots mitt något stressade inlägg här nedan riktigt, riktigt bra! Blev att jag först hängde med Sofia till Malin för ett mål mat. När dom gled vidare för att kolla någon spelning ute så stack jag för att träffa hultanvännerna. Satt och chillade med dom ett tag, pratade om livet och insåg att SHIT jag måste göra en massa kul saker av mitt liv, så som dom hade gjort. Där snackar vi resor, dykning och fallskärmshopp. Blev alldeles avundsjuk och kände att eheheee, jogg havr efokstiskt vahritt i Miami ehn okk ehn half vekaah. Inte för att jag är missnöjd med det, älskade Miami, men ändå.

Såsmåningom blev det i alla fall att vi också åkte in till stan och mötte upp Malin och SK. Hittade lite andra vänner ute igår vilket gjorde att jag bara blev så där löjligt glad :-* Jonas - Big J - Erixxzon, Totte, Linda och jag lyckades få fatt på b-day kid Ohlle. Goooodshit.

Jag är nöjd!

GaaAaahaaAA

Jag får beslutsångest och lider just nu av sinnesförvirring. Denna kväll är Sofia hemma för första gången sedan tidernas begynnelse, Ohlle fyller 20, en kompis pojkvän (som jag förövrigt aldrig träffat) fyller tydligen också år och folk från Stockholm som jag träffade på Hultsfred är i stan för att hälsa på sina vänner. Vart får det mig att stå?! I ett hav av ångestrelaterade beslut. Just nu har jag ingen plan alls och jag blir så matt att jag nästan känner för att bara lägga mig i sängen och titta apatiskt upp i taket. Men det kan jag ju inte göra. Eller?!

VAD SKA JAG TA MIG TILL. Aaaaaaaaaah.

NIGHTY!

HAHA insåg just hur nerdish jag såg ut på bilden i ett inlägg tidigare idag. Heeeii här står jaag med mina briller för det är så jeeefla soligt här inne i mitt ruuuum. WTF is up with me. I alla fall så var det sol utomhus i förmiddags så där har vi anledningen till brillsen.

Min far erbjöd sig just (som vanligt när jag jobbar helg) att köra mig till jobbet imorrn. Galet schysst men jag sa att "Fader vår, inte ska du behöva stiga upp i ottan för att föra dottern i häst och vagn till arbetet" men far insisterade på att han ändå är vaken vid den tiden och lika gärna kan göra. Inte mig emot men är det inte lite konstigt?! Snela pappa i alla fall.

Imorgon är en sådan dag som kan bli alldeles fullspäckad, men också en sådan dag som kan falla pladask och bli ett sådant fruktansvärt fail där man undrar hur fan det kunde sluta som det gjorde när man hade så mycket på schemat. Sofia är hemma över helgen och hälsar på, vänner som jag träffade på Hultsfred är i staden och en av mina vänner fyller 20. Dock finns inga  konkreta planer för någon av dessa happenings. Men det löser sig nog. Om inte annat ska jag försöka hinna klaga på mina skor. Skor bör väl hålla en månad i alla fall innan de har hål genom hela sulan in till hälen? Eller vad vet jag, kanske är jag kräsen.

I love you man

Filmkväll hos Lovis. Chips. Cola. I love you man. Redan smällt i mig en kexchoklad. Imorgon övertid, money, money, money! Nu blir det fooocus på filmen plus att datorn strax lägger av.

xoxo


Fantish





♥♥♥


Allting har förändrats men jag känner likadant

Rubriken ger kanske hopp om ett djupt och eftertänksamt inlägg, men så är icke fallet, oroa er inte. Det är bara en line från en alldeles, alldeles underbar låt med Kentisarna. Oerhört fina killar de där.

Idag är det dagen sena fredag. I och med att jag inte haft tre sena fredagar i månaden de senaste månaderna så stör det mig inte så värst mycket. Ingen vill jobba sent på fredagar men någon måste dra det tunga lasset. Idag har jag min bänkgranne där sent också, så jag är inte ensam! TJeeeenahr lite extra slantar gör jag ju också. Så slösaktig som jag är så sitter det fint. Inte så att kassan sinar men jag måste bli out of this world mycket bättre på att spara pengar. Tjänar jag lite extra kan jag göra av med lite extra men ändå spara. Words of wisdom.

The looks

WÄää, varför tror jag att detta någonsin skulle vara intressant för någon i hela vida världen?!



Observation

Så här nära routern måste jag sitta för att bredbandet ska fungera. Nu vågar jag inte flytta på mig.





(men jaaa det råkar vara nerdville på datorn)

Rekning

Jag ska betala min räkning. Min faktura. Ja, jag har bara en och den är för tidningen Glamour. Än så länge har man det bra, sen går livet utför säger dom. Nej, den mentaliteten har jag då inte, det var ett skämt. I verkliga fallet är jag en positiv tjej men glimten i ögat. Jag är social och har lätt att lära känna nya människor. Gillar långpromenader på stranden, extra plus om det är i solnedgången. Låter det intressant maila till [email protected]

MYYYYSMORGON!

Det var väldigt länge sedan jag hade mysmorgon nu! Jag valde idag att strunta i simning och ta det imorgon istället. Idag prioriteras mitt psyke framför min fysiska hälsa och det är okej. Jag har varit så trött det sista och kom i säng så sent igår att jag inte hade klarat att gå upp extra tidigt för att simma. Istället blev det två timmars extra sömn och en lugn morgon med ansiktsmask och omelett. Dessutom en morgon där stress förhoppningsvis ej kommer existera.

Det är faktiskt ganska skönt att jobba sent ibland, idag har jag inte så mycket emot det. Imorgon ska det däremot bli lite tråkigare, men jag har valt att se det posititvt. Se lista:

- Jobba sent = mer betalt!
- Jobba sent = orkar inte gå ut efter jobb = mindre utgifter!
- Jobba sent = eftersom jag inte går ut kan jag gå upp och jobba över lite på lördag = mer pengar!

Wiiiiiiiin!

Jag har längtat sedan februari efter att få möjlighet att gå in övertid på det sätt jag gör nu, med administrativa uppgifter. Hade varit skönt att kunna ta några timmar på söndag också, men det beror på hur helgen förlöper. Fuuuuture will tell!

Inte okej humor

Men jätteroligt ändå! Speciellt vid denna tidpunkt när man är lite extra nanig.

Gizm0 säger:
en dam i mitt team som jag inte känner riktigt, hon måste vara 35-40. men ibland tror man att hon är 14. Sen skrattar hon som en häst som långsamt plågas till döds

ღ Eman säger:
HAHAHAHAHAH
du jag måste gå nu
som vårt internet är nu (sämre än TIFA) så kommer jag att ta livet av mig om jag fortsätter sitta vid det

Gizm0 säger:
haha
fan va jobbigt

ღ Eman säger:
det bajsar mig i ansiktet

Gizm0 säger:
haha, bajsa tillbaka! hårt!

ღ Eman säger:
det blir så tråkigt i längden tror jag
om man bajsar i sin laptop
eller har du testat?

Gizm0 säger:
aaa, kul i början liksom, men i längden blir det jobbigt

ღ Eman säger:
jag känner mig inte redo att testa

Gizm0 säger:
haha, säger du nu, efter 10-15 nerkopplingar till så står du där skrikandes: HUR KÄNNS DET NU KUKINTERNET, INTE SÅ JÄÄÄVLA KUL VA!!

ღ Eman säger:
Haha, risken finns där
och det är därför jag måste gå nu!
det blir så tråkigt imorgon annars

Gizm0 säger:
hehe

Problem med Internet-020

Det så kallade bredbandet i detta hushåll fungerar sämre än på den gamla goda tiden då man hade uppringt internet. Just nu kan jag nästan sätta en arm på att uppkopplingen hade varit både stabilare och snabbare än vad som bjussas här idag. Det går inte att ladda klart ett fönster, på msn flyger jag in och ut (mest ut) som en vante och att försöka kolla på ett youtubeklipp skulle förmodligen vara svårare än att få ihop det med Johnny Depp.  Imorgon kanske jag bör göra en beställning till mig själv av ett Internet 020 abonnemang. Jag får spasmer av kvaliteten på uppkopplingen som det är nu. Pallar inte mer, det blir att sova istället!

Razzzzt

Nu rastar jag mig själv en stund. Hemgång om dryga halvtimmen ska inte bli fel! Sedan blir det fika med Ohlle - hurra! Tack snela jobbet för att jag får gå tidigare, känns som om jag fått en gåva från ovan i form av fritid. Jag är så sugen på den kaffe jag om en stund ska få sörpla i mig. Dryga timmen där, kanske dags för lite countdown?!

Ikväll ska jag ta det lugnt, kanske kolla någon trevlig serie. Lyckades ganska bra med att somna i tid igår och fick mig en god natts sömn. Imorgon är jag dessutom sen så då blir det sovmorgon igen! MÄÄÄN, som Tony Erving hade sagt, har jag lovat mig själv att gå och simma så allt för mycket mysmorgon blir det då icke. Kanske kan jag unna mig själv en portion sushi till lunch imorgon. Gottgottigottgott!


09.15

Jag har ungefär en havltimma kvar innan jag ska gå hemifrån. Det är bra, hinner äta hemma och spraya hår och allt sånt där tråkigt. Denna vecka är mitt mål att vara ekonomisk och ha med mig mat så många dagar som möjligt till jobbet. Än så länge går det bra. Än så länge har det gått bra för att mamma har lagat mycket mat, själv har jag då inte behövt bidra med något. Ändring på det lär det tyvärr bli nu när resterna efter moders storkok börjar sina i kylen. Det får bli ett senare problem.

Idag är det lite kortare arbetsdag än ordinarie, jag får gå en och en halv timma tidigare! Jag blev alldeles förvånad när dom redan igår godkände, det är inte alldeles för vanligt. Tackar och tar emot!

Dead and gone

- Totte säger:
jag ska nog ta med en schal igår :D
i,åm*
imån*
ღ Eman säger:
går det bra ;)
- Totte säger:
sådär tycker jag
ღ Eman säger:
haha, jaja men är du nöjd då?
- Totte säger:
jag är väldigt nöjd :D
själv? är du död?
nöjd**
de går inte bra för mig
ღ Eman säger:
HAHAHAHHAHA
ja jag är död.
- Totte säger:
=)
Förlåt :D




Hahahhahhahahahahhahah!!! JA, jag tyckte att det var så roligt!

En plan, ett plan, våningsplan

Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Och då menar jag inte nödvändigtvis att somna klockan nio utan snarare krypa ner i halmbädden i vettig tid. Inget facebook, inget msn, kanske lite how i met your mother. Förmodligen lite How I met your mother. Innan dess blir det dusch och under tiden blir det att goza lite med ansiktsmask. Hoppas jag blir sniiigg sen. Annars ska jag reklamera.

Imorgon är en rolig dag, då ska jag möta en av mina manliga bff's - Ohlle. Om han lyckas ta sig ur spjälsängen då vill säga. Funny story förövrigt, men inget jag ska tynga era liv med. Vi ska ta en fika, eller en kaffe som det brukar bli. En kaffe och en latte. Sedan talar vi skit i någon timme om ditten och datten innan hurtbullen drar till gymmet. Och det är _inte_ jag som är hurtbullen mina vänner, utan Ohlle. Jag hade väldigt gärna tränat imorgon, men det blir nog dessvärre inte så. Simma får det bli istället, och det får bli på torsdag. Sådeså!

Slutkörd

Jag är så trött att jag tror jag faller ihop snart. Det är mycket möjligt att det hade hänt om jag faktiskt hade kunnat falla ihop. Nu ligger jag ju i och för sig redan ner i sängen med huvudet uppstöttat av mina fem kuddar, så det hela är väl inte riktigt möjligt. Ni förstår tanken. Jag måste skutta in i duschen innan jag kan lägga mig, och förmodligen kommer jag somna godare än någonsin förr i natt. Innan jag kan duscha måste jag skörda klart. Jag veeeet att det inte är intressant, men det är ett nödvändigt ont som jag och tant Agda på hemmet brukar säga.

Idag har jag visst inte varit särskilt intressant om man ser till antalet besökare. Jag tror inte jag ska nämna den lilla siffra det är som gäller, men jag kan säga så mycket som att den var tre gånger högre igår. Jag hade fler än tre läsare igår. Alltså har jag mer än en idag. Matematik har alltid varit min starka sida.

Nej dags nu att duscha så jag kan slinka i mitt zebramönstrade nattlinne, komplettera med JT-shortsen och sova djupare än Törnrosa innan det är dags att vakna inför jobbet imorgon igen.

TRAINEEEE

Snart bär det av igen. Idag kommer förmodligen bli den första gången jag behöver betala för att träna. Har haft ganska gott flyt innan, första gången var betalningssystemet trasigt och sedan var det gratisvecka. Dock säger ryktet att betalningssystemet brukar falla av pinn då och då. Vi får väl se hur det blir idag! Undrar hur länge jag kommer orka vara hurtbulle... Och framför allt det största problemet - hur länge jobbet kommer låta mig vara hurtbulle. Jag måste tvinga mig själv att göra något träningsaktigt innan jobbet antingen på torsdag eller fredag i och med att jag är sen båda de dagarna. Simma, powerwalka, besöka gym och springa på ett band. Kanske träningscykla hemma framför tvn. Jag lämnar det åt sitt öde ett litet tag. Dags i alla fall nu att packa väska och göra mig klar så att Louise inte behöver vänta när hon dyker upp här.


ÅÅÅÅÅÅH imorrn är det dansen igen. Finns inget bättre än dansen ♥

Breakfast

När jag skrev in google i sökfältet kom automatiskt en sökning av starbucks upp. Oh hjälp vad gott det hade varit med en grande mocha latte till frullen. Tyvärr är det lite jobbigt att stabban inte finns i detta land. Meeeen det gör det så mycket mer spännande när man väl är i ett land där det finns.

Idag ska jag i alla fall försöka hinna äta min frulle hemma och chanserna ser goda ut. Jag förstår inte hur jag kan hinna mer när jag har mindre tid på mig att göra det. Det verkar vara någon slags genomgående tema i mitt liv.

Med detta i öronen

Ååååh när jag lägger mig idag ska jag lyssna på den här låten. Om och om och om igen. Den är nästan för underbar. Detta blir ett återupptäckande. När jag upptäckte låten sist lyssnade jag på bara denna på repeat jag vet inte hur mycket. Fick nästan tvinga mig själv att byta så att jag inte skulle spela sönder den. Det är visserligen något jag inte tror går. Jag har ju faktiskt lyssnat en hel del på Kent och inte en enda låt är jag ens i närheten av trött på.

 

En nystart, jag tänker nya tankar
Men allt det där du föll för, finns fortfarande kvar
Allting har förändrats, men jag känner likadant


Secret Window

Klockis film, gillade den verkligen. Jag må vara lite slow, men hallå, det var ju bara fem år sedan filmen kom.

Vad jag nu kommer att göra är något jag anser vara förbjudet. Extra förbjudet när man passerat åldern tio år, vilket jag har. Med god mariginal. MEN ååÅÅåÅgÅGHH vem kan inte bli kär i Mr Depp?! Den mannen är förmodligen den snyggaste som vandrat på denna jord och han skulle varit den snyggaste som vandrat på månen också om han någon gång skulle ha fått den möjligheten. Jag trillar av min pinneeee.

 

 

Om det nu skulle vara så att det trots allt finns en själ där ute som (likt jag för tre timmar sedan) inte heller sett denna film så måste jag få meddela att den var way bättre än trailern får den att framstå. Fail av trailerskaparna skulle man kunna säga då eller?


Johnny f'ing Depp

Jag ska kolla på film med mor och mormor. Tre generationer samlade i tv-soffan dreglandes över JD. Och då menar jag inte i Scrubs utan Johnny - Guds skönaste varelse - Depp. JAJAJA, han är utan någon som helst tvekan snyggare än både Brad Pitt och Orlande Bloom, alla dagar i veckan! Secret window blir det.

Ska försöka komma i säng i tid ikväll (ha som om jag skulle klara det) efter att ha jobbat tidigt varje dag förra veckan. Har väl hänt en eller två gånger innan och lär aldrig ske igen. Förrän jag går en ny utbildning. Det blir lite svårare att ha ett liv när man jobbar till klockan nio på kvällen en-två-tre dagar i veckan. Blir tyvärr svårt att upprätthålla de där gymbesöken och danslektionerna när man aldrig vet hur schemat kommer att se ut framöver. Inte särskilt mycket att göra åt det dock utan jag har lärt mig att ta det som det kommer. Något jag hatar är dock att inte ha möjligheten att var spontan. Det är en ganska härlig känsla att gå från jobbet strax efter fyra och inte ha något planerat. Ta en tur i stan, ringa en vän, hem och kolla på något som får en att skratta. Där har vi en balans som är svår att hitta...

Fredag i bilder

 

Lite bilder som beskriver fredagen våran

 


14.31

Då går min spårvagn. På en timme ( 50 minuter eftersom jag måste ta mig till spånkis också) ska jag:

- Äta frulle så att jag klarar mig en stundis.
- Välja skor + reservskor + ytterligare ett par reservskor.
- Fixa i ordning mitt hår.
- Sminka färdigt mig.
- Ringa Malin och stämma träff med henne.
- Få panik över att jag inte hinner höra allt ovanstående.
- INTE SITTA VID DATORN!!!

Middag för två

Har precis skördat tre fjärdedelar av farmen. PUH, det var jobbigt må jag säga, nu är jag nästan lite svettig. Lögn. Hade jag varit det så hade det varit av någon helt annan anledning, typ att jag gått från ytterdörren till soffan här hos Malin. Och då hade det varit illa, då hade jag haft någon form av problem. NÅVÄL, strunt i detta eftersom det är helt oväsentligt för varenda varelse i denna värld, bortsett från min favoritamöba.

Snart är det dags för en av mina favoritsysselsättningar - storhandling! Till Maxi bär det av för mig och Malin. Måste säga att det känns som att jag (återigen) får oss att framstå som ett par. Speciellt om man skulle vilja fortsätta storyn med att vi ska handla saker inför vår middag som inkluderar vin och efterrätt. Kanske lite tända ljus och en köttbulle som man på ett generöst sätt kan peta över till andra sidan av tallriken för sin middagsdate att njuta av.


go to town

Då var även denna arbetsvecka över och det är dags att dra hemåt för helgen. Blir till att börja med en liten tur i staden. Sedan ska jag och Malin langa myskväll men matlagning och sådant. Låter som att vi ska ha en romantisk date på tu man hand. Jag är ledsen att göra de med sådanda tankar besvikna, men så är inte fallet. Jag och Malin har gjort slut! Det var också en lögn, eller vad man nu ska kalla det när det aldrig har skett. Nu blev det krångligt. Ett tecken på att jag bör gå, till stan, till islatten.


Bom bom pow

Goder morgon. Undrar om jag idag kommer hinna äta frukost hemma eller om jag ska köpa något på jobbet idag igen. Det är ju gott men man skulle kunna påstå att det är lite oekonomiskt. Jag kommer förmodligen få köpa mig lite. Prio hår blev det också idag. Nästa vecka får jag gå åter till att faktiskt äta det som finns här hemma.

22.03

Hur är det när man typ har träningsvärk innan man ens har hunnit avsluta gympasset, bra eller. Ojojoj. Trodde jag skulle tappa stänger i huvudet, hantlar i ansiktet och trilla ihop i en hög på golvet. Men på ett bra sätt. Hur något nu kan sluta bra efter att man dumpat en hantel i facet på sig själv... Sprang också på Ohlle och Tom igen, massor med kul! Väl hemma fick jag mig en skål all bran och idag lyxade jag till det med fil i skålen också. Inte ett uns godis denna vecka. Blev dock en ofrivillig överträdelse här om dagen till lunchen då jag fick pepsi istället för bubbligt vatten. Fel blev det men sjukt gott var det. Det är okej!

Uääää!

Vaknar till följande syn denna morgon. Givetvis inte det allra första jag såg, men det kvalar in ganska högt.

 

Det gjorde inte mig jätteglad. Istället satte det mig i en mycket svår situation. Vad ska man nu ha på sig? Förmodligen kommer det bli mycket varmare under dagen. Vilket i sin tur leder till att man som vanligt får välja mellan att frysa på morgonen eller behöva svettas/bära massa extra kläder i eftermiddag. Ibland är livet hårt. Jag tror jag väljer något slags mellanting som gör att jag fryser på morgonen men ändå får bära en massa extrakläder i eftermiddag.


Thumbs up

Jag tycker om mig själv lite när jag tvättar bort mitt smink i tid. Jag sitter nu och njuter av att jag redan har varit sminkfri ett tag. Närmare bestämt sedan direkt efter jag kom hem tidigare. Pojkem har alltså varit out in the open ända sedan 21.45 ungfär. Tiden går långsamt när man ser ut som en liten grabb, men det är smällar man får ta.

Just nu har jag ett dilemma där följande alternativ finns att välja mellan:
- Borsta tanden, kolla HIMYM, nana. Fördelar: Ren tand, gott skratt. Nackdelar: svårsomnad aka trött under morgondagen.
- Borsta tanden, läsa boken, nana. Fördelar: Ren tand, fin övergång till sömnens rike. Nackdelar: Eventuellt smånanig under morgondagen.
- Borsta tanden, nana. Fördelar: Ren tand. Nackdelar: Boooooring.

Dessvärre tror jag att det blir alternativ tre. Jaja, jag får väl lösa det genom att drömma om en snygg man. Förslagsvis Johnny Depp. Inte Orlando Bloom. Inte Brad Pitt. Johnny dreggel Depp. Förtydligande: jag dreglar, inte han. Hoppas jag. Det hade förstört det hela lite annars.




and some random shiet




Kala pattar?



Still there

Axlar, armar och rygg är fortfarande lite nedstämda efter gym måndag och dans tisdag. Idag har mina (så kallade) muskler fått vila och istället få nya krafter av en islatte på Espresso House. Jobbar på att intala mig själv att det omöjligen kan vara så illa eftersom det bara är en massa mjölk och en espresso on the top. Imorgon är det dags för gymmis igen vilket innebär att jag borde vara på mitt rum och packa väskan nu. Sedan sova, sova måste man göra om man ska vara en hälsosam människa. Jag önskar verkligen att jag var en sådan person som älskade att gå ut och springa. Vad mycket lättare allt hade varit då. Som det är nu blir jag psykiskt ledsen av att springa. Kanske dags att dra fram träningscykeln någon gång i alla fall. Nåväl, vi får väl se.

ps. Mor hade köpt ny fil till mina all bran idag! ds.

So you think you can fail

Tack Big J för det här klippet. Det förgyllde min dag!


Sms med varandra. Bara vi, inga andra

Smsväxling mellan mig och min favoritbror Babrushka.

Babrushka:
Sorry, finns ingen fil kvar.
Jag:
Mjölk?
Babrushka:
Bara lidl hållbarhetsmjölk.
Jag:
Åt du sista filen eller var den slut?
Babrushka:
Jag tog den sista:)
Jag:
Apa jag har längtat hela dagen. Nu får jag ingen frukost heller. Wää
Babrushka:
Moahahaha. Sorry
Jag:
Pure evil.
Babrushka:
Yeees.

Till det hela hör att brodern min var på nedervåningen och jag på mitt rum. Som ligger över köket. Toppen, nu får jag äta mina all bran utan någonting alls till. Är det verkligen okej att en lillebror gör på detta viset?!

Treningswaerck

Nu ikväll kom gårdagens träningsvärk ikapp mig. Efter dansen kickade den in, så jag vet inte om dom samarbetar för att få mig att känna smärta eller om det är den ena eller den andra. Kan i alla fall säga som så att det förmodligen blir svårt med schamponeringen senare när jag ska duscha av min svettiga lekamen. (Stavas schamponering så? Känns fel) Jag känner mig duktig nu när jag faktiskt var på gymmet en gång förra veckan, igår, dans idag och gym igen på torsdag och förhoppningsvis en gång till i helgen. Jobbigt bara att detta var min enda vecka med fem tidiga dagar ever i princip. Lite svårt att hinna med allt när man är sen två-tre dagar i veckan. Blä-wää-wää. Men jag säger som Tim Gunn: Make it work!

Hade fruktansvärt gärna hunnit med en till dans i veckan, insåg idag att jag saknar lockingen jättemycket. Tyvärr finns inte den tiden. Och ännu mer avgörande - dessvärre finns inte lockingen kvar.

Day planner

Idag kommer det vara lite fullt upp tror jag. Kanske inte så värst många aktiviteter, men det kommer att täcka hela dagen. Utbildning, stan med Malin, dansen med Malin. Ja dansen. Jag kommer dö på ett bra sätt. För att sedan återuppstå med en ny insikt. JAJAJA, jag har fått samma insikt varje lektion i jag vet inte hur länge. Tjata inte.

Har insett att jag idag kommer behöva ställa mig under duschens renande strålar två gånger. Två gånger. Jag som annars är van vid att hålla mig till jul och födelsedagsbadet. Jag tänker på en kvinna på ekocenter när vi gjorde våra biosfärer. Hon sa att "när jag var liten var jag jättemycket i stallet och jag duschade varje dag, ibland flera gånger. Min hud blev jättetorr och konstig". Jag vill inte ha konstig hud. Jag är rädd.

Note to self

Det var bättre att läsa innan man somnade än att sitta vid datorn. Boken gjorde en trött på ett mysigt sätt. Okej att man fastnade lite men WTF is up med att sitta vid datorn!?

Inte vad jag önskade

Kom hem strax efter tio efter arbetsdag och gym (yess I did it again!) och hälsas med frasen "du måste städa för dom ska in på ditt rum och fixa med elementen imorgon klockan åtta". Jag ville kasta mig på golvet och skrika. Jag hade sett fram emot att komma hem, få mig en tallrik all bran, duscha, skörda och sova gott och ganska länge. Istället får jag hets-"städa" på mitt rum, aka kasta allt från ena änden av rummet till den andra. Jag hinner inte heller duscha eftersom hela familia har gått och lagt sig och inte vill bli väckta att mitt äventyr i badrummet. Carl - inga sådana tankar!
JAG VILL BARA SOVA, är det för mycket begärt?!

Imorgon är det mycket spännande och so called spännande som händer. Dels börjar dansen med vår helt okej dance teacher. He-hehe-he. You know what I mean, yess you do. Tisdagar är sakta men säkert på väg att bli veckans bästa dag igen! Det är också dags för nya kompetenser, nya kunskaper på jobbet. Tänkte hänga med min rutinerade gangstah-kompis Jonazzi. Det ska nog bli trevligt. I hope.

06:39

Jag önskar att jag kunde gå till jobbet iklädd mitt duntäcke idag. Det är så kallt här hemma att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men än in i mitt duntäcke såklart. Det blir i alla fall frukost på jobbet idag, det kan vi säga är lite lyxigt. Hade ju gärna ätit våra All bran flingor men jag hinner inte. Och då kanske en tanke dyker upp i stil med "Jahaa, hon hinner alltså sitta vid datorn men inte äta. Jahaja jahaja!" Eller som min mor just kom in och sa Du har ju goa prioritringar. Mitt svar på dessa tankar är JA! Ja det hinner jag. Det är vetenskapligt uträknat av en professor, som dessutom är eremit, i de djupaste delarna av amazonas.

Pics, just some pics



Det är fjärren i min hand som är charmen.






















Steda

Jag är i städtagen LIGHT. Nej jag rensar inte garderober och lådor och slänger. Ut med det gamla och in med en jävla massa mer. Nej. Jag rensade lite i en sådan där pappersmapp (förövrigt en med gula och lila ränder och dinosaurier på - där ser man behovet för mig att städa). Det går sådär, jag tror ibland att jag måste vara den mest nostalgiska personen i detta land. Jag har i alla fall lyckats slänga en Spice Girls kalender från -98  (trots att Malin sa att den säkert går att använda såsmåningom igen), två arbetshäften om brand och runstenen som jag gjorde någon gång i lågstadiet. Jag är dock INTE mogen att slänga "Bamses Julalbum 6-9" eller mina Bsb-planscher. Det vore ju att häda när det är så kort tid kvar tills de besöker vårt land. Jag är värdelös på att städa, jag kommer aldrig komma någonvart. Jag behöver en Malin som talar om att pennan i ödleform aldrig kommer att berika mitt liv. Giv mig styrka att orka städa, giv mig styrka att slänga mina plastormar.


 

YESS PEOPLE, THIS IS FO REAL!


2009-09-06

Här hos modersmor fungerar bredbandet bra mycket bättre än på tidigare orten. Går nästan snabbare än hemma vilket tyder på att det är något allvarligt galet med vårt bredband hemma. He-he-eh-ee. Idag hoppas jag på att hinna träffa Anna, min Halmstads-bff, men vet icke hur det kommer bli med det. Föda ska intas hos mormor och hemfärd ska ske inte allt för sent. Hemma kan jag göra en egen och alldeles gratis islatte som kan slinka genom min strupe medan jag kollar på HIMYM nedbäddad under mitt duntäcke. Jag är bra på att göra det bra.

Min träningsverk är över, jag vill ha ny. Jag vill bli nyttig och hälsosam. Jag vill bli stark. Kommer jag någonsin hinna med ett gym med det oberäkninga schema jag får på jobbet? PÅ TISDAG BÖRJAR DANSEN!!!! Hurra!

Blowing in the wind

Igen har jag krupit ut ur vår lilla stuga för att komma åt det mobila bredbandet. Går lite bättre än igår faktiskt och nu har jag till och med två fönster öppna samtidigt. WOW, och då menar jag inte World of warcraft. Det hade nog inte gått så bra på detta. Vi svängde förbi maxi för att köpa något att äta tidigare och mor och jag var envisa och skulle gå eftersom vädret faktiskt var helt okej. Pappa och brosh tog bilen eftersom det regnat till och från hela tiden. Givetvis började det regna under vår korta promenad. Jag tyckte det var uppfriskande, mamma tog min sjal och hängde över skallen.

Mor min skulle in i en blomaffär för att köpa just blommor till b-day mannen vi ska till senare idag. Aka min farbror som fyller 60. Jag fann en av de finaste krukorna (eller vad man ska kalla det) jag någonsin sett. Jag kände att jag var tvungen att äga den trots det lite halvtrista priset på 175 kronor.

En liten parantes bara: skärmen på min dator höll på att blåsa bakåt nu. Fattar ni hur kasst den sitter. Ojoj, blir nog att faktiskt få ändan ur och kontakta LG om den. Det är en ohållbar situation.

Jag ska vid ett senare tillfälle berika era liv med en bild på den himmelska krukan jag köpte förut men inte nu. Det tog mig ungefär en sekund att inse att det vore det bästa skämtet man någonsin kommit på att försöka få upp den bilden med den här ansluningen.

Kontantsurf

Min far och jag har länge talat om att skaffa ett mobilt bredband med kontantsurf och idag var dagen det skedde. Tyvärr vill det inte fungera så bra inomhus utan bara ute i mörkret, i blåsten, i kylan, på den regnblöta stolen. Aka jag ger upp detta nu och går istället och tvättar bort smink, plockar fram mitt duntäcke och kryper ner med ett avsnitt How I met your mother. ♥ Min lilla dator!

 

ps. jag fick skördat i alla fall. ds.


Familjetaxi

Efter jobbet kommer mor, far och bror instoppade som laxar i en laxask i bilen för att hämta mig. Sedan bär det av mot släktkalas. Trevligt ska det bli men inte kan jag sluta oroa mig för farmen, armen och Carmen. Jag gav upp min duntäcke inatt för att kunna packa med det i helgen. JAG GILLAR MITT DUNTÄCKE. Nu dags att rusa för lite bråttom är det. Dumt att jag varken städat undan datorn eller något annat jag ska ha med mig hem. Mor kommer älska sin förstfödde extra mycket nu!

xoxo


Lg @ work

Idag har jag med min egen lilla bebiz till jobbet eftersom jag ska åka till slektiz efteråt. Ville fixa lite nya avsnitt HIMYM till min ipod under dagen eftersom det tar en liten stund att konvertera. Hurra! Älskar att datorn är så lätt att ta med sig, vikten är endast cirka två mjölkpaket. Lysande! Svårt blir det att få tillgång till internet under helgen dock. Nästan så jag vill springa och köpa ett sådant där mobilt bredband som man betalar för per dag man använder det. Hade inte det varit lysande. Gimmie!


Ice latte FO FREE

Igår när jag beställde islatte till mig och maba så fick jag beskåda snygga Espresso House-killen göra den. Idag (alltså nu på morgonen, innan jobbet) tänkte jag att jag skulle testa om jag kunde återskapa verket. Givetvis blev det inte riktigt lika gott, men det är väl något man får fila på. Blev ändå helt okej och nu vet jag att jag alltid kan få mig en islatte när jag behöver det. Eller när jag vill ha det. Känns risky, men det enda den innehåller är ju faktiskt en massa mjölk och espresso. Kanske en touch av vaniljsmak men det kan man ju välja bort. Alltså är jag typ nyttigare än vanligt nu för mjölk dricker jag nästan aldrig.

 

 

ps. förkylningsblåsan håller sig i skinnet idag. ds.

ps2. när jag satte igång radion idag spelade dom bsb's nya. det är ett tecken. ds2.

ps3. mina grödor är inte riktigt klara men om jag inte går nu kommer jag missa spårvagnen, vad ska jag ta mig till? ds3.


Blooooood

Jag har till min otroligt stora olycka drabbats av mitt livs historias största förkylningsblåsa. Den är förmodligen större än vad många har upplevt. Hade det inte varit så groteskt och obeskrivligt äckligt hade jag nästan lagt upp en bild. (Jag höll på att skriva "bil" men då hade vi hamnat någon helt annan stans...) I alla fall så attakerade jag den med Zendium och borste (för tänder alltså, inte hårborste). Jag trodde aldrig min stackars mun skulle sluta blöda men jag försökte vända det till att nu fan ska den jäveln lida snarare än att det faktiskt var jag som led. Dumt.

Gratulerar till denna världsrevolutionerande och livsberikande samt mycket äckliga historia.

The secret's out

Ja här sitter jag och lyssnar på Backstreet Boys. Det värsta är att jag inte ens kan säga att det är gamla godingar. Sanningen är att de är de tre senaste albumen. Alltså inget backstreet's back alright här inte. Vi snackar alltså efter Kevins avhopp, vi snackar album släppt 2007. Vi snackar att åka till Globen 09-12-04 för att checka in dom. Ja där var det. Out in the open. Vem vill haka på?!

Denna helg blir det lite 60-årskalas med släkten. Ska bli myspys att träffas, det blir ju tyvärr inte så värst ofta. Blir väl lätt så när man spridits till lite olika delar av landet. Mor min ber snällt (läs ber numera utan hopp i rösten) att jag ska packa mina saker eftersom hon ska upp tidigt imorgon, men jag har lite svårt att lyda order. Istället nynnar jag fint "I cannot pretend, that we can still be friends. Don't want to beeee alone toniiiiight. What can I do, to maaake you mine? Falling so hard, so fast this time. What did I say, what did you dooo? How did I fall in loooove with you?" och fäller en tår över hur vackert det är. WITH YOU I WANNA SPEND THE REST OF MY LIIIIIIFE sjunger Howie och jag känner mig som om jag vore 12 igen.



Filmer @ iPod

Dags att krypa ner i sängen snart och få sig en god natts sömn. Visserligen har jag redan krupit ner, men dags att stänga dator och så småningom också ögon. Innan dess blir det att kolla HIMYM i ipoden. Världens bästa grej efter jeansblöjan (som du/ni förövrigt kan se ett smakprov på lite längre ner). Till iPoden kan man fixa allt man behöver; självutvald musik, valfria avsnitt av valfri serie och klondike. Vad skulle jag vara utan klondike? Spelar det på jobbet, på spårvagnen, innan jag lägger mig, när jag borstar tänderna, när jag går, när jag åker bil med mamma. Ja du/ni ser ju själva. Slutsatsen är att jag är en nörd. Men det visste vi alla redan!

Jeansblöjan är ett plagg som till utseendet är ganska likt ett par jeans. De kan faktiskt lätt tas för att vara just detta. Men skenet bedrar och byxan har istället en mycket behaglig resår i midjan. Detta medför största möjliga bekvämlighet för bäraren. Det bästa med jeansblöjan är att omgivningen luras att tro att man är välklädd i ett par rätt snygga jeans, medan man själv sitter där och njuter av en strech som ger plagget en mjukhet i klass med duntäcket där hemma. Äter man för mycket behöver man inte dra skämtet om att knäppa upp en knapp, resåren ger frivilligt med sig och orsakar inget oönskat tryck på lilla magen. Mer jeansblöjor åt folket!


Värdigt

malin säger:
min granne sjunger blinka lilla stjärna
ღ Eman säger:
Vilket är ditt favoritdjur?
En dvärgkanin
En björn
En travhäst
Ett stekt djur
En fredsduva
En amöba
En sengångare
HAHAHAH vaaavaava??
malin säger:
ja
synfoniorkestern
ღ Eman säger:
jättekul!
malin säger:
med mcket stor inlevelse tog han sig igenom låten på något slags nynnsjöngande sätt




_______________________________________________


ღ Eman säger:
malin.
kan du förlåta mig om jag postar bilder på farmville.
malin säger:
HAHAHAHAHHAHA
ღ Eman säger:
jag kan det inte själv, men jag får bonus om jag gör det
malin säger:
HHAHAHAHAHAHAHA
herregud. oh du milde, skona mig

Hard work work

Nästan säker på att detta är ett återvinnande av rubrik men det är okej. Jag fick stava om tre gången för att få "rubrik" rätt, vad är det för fel på mig? Har jag drabbats av tangentbordsdyslexi? Förmodligen. Men nog om det.

Mamma ska köra mig till jobbet idag och vi åker om åtta minuter. Jag måste hitta strumpor, hitta tröja, ta bort gamla nagellacket och borsta tänderna. Kommer jag hinna är den första frågan, den andra är varför sitter jag här? Nu är det sju minuter. Hiheiihihii

Müsli

Jag har ätit müsli igen. Den är nästan godare än godis, lite nyttigare också. Jag har för första gången i mitt liv varit på ett gym. Hur det känns? Typ så som jag antar att det ska kännas när man går från ett gym. Ganska slut i lila kroppis, men på ett bra sätt. Bra mycket bättre än när man är helt slut över att ha kastat i sig en påse chips och 200 gram mjölkchoklad. Har dock varit alldeles för trött hela dagen, lider av akut sömnbrist, och ska därför lägga mig inom en mycket snar framtid. Älskar mig själv lite för att jag duschade OCH tvättade håret på gymmet och därmed icke behöver lägga tid på det imorgon. Life is sweet!

Dagen D

WOW let's re-live the gamla-kategorin-som-aldrig-kom-till-användning (jag blev beach-fet). Idag ska jag följa med Malin och hennes crew till gymmet. Därför borde jag inte sitta här. Var bara tvungen att gå in och mjölka korna och passar på att göra det medan jag kastar i mig lite müsli. All-bran jättenyttig säkert müsli. Den är jättegod och jag skojar inte ens. Har idag också anmält mig till dansen som förövrigt börjar om en vecka. ÅH vad det ska bli kul!

Stundens utmaning är nu att finna något att klä på mig till gymmet. Då menar jag inte "OMG jag måste vara snigg, vad ska jag göra" utan bara ett simpelt "Vad ska jag som aldrig tränar ta på mig nu när jag faktiskt ska det". Jobbigt.

Med müsli i magen mår man bra hela dagen.

The beginning of the end?

Idag kan vara första dagen på min sista månad på jobbet. Det beror på om dom har möjlighet att förlänga eller inte, och det vet jag ingenting om ännu. I och för sig har det varit på detta viset varje månad ett tag nu. Känns inte jättesäkert, men det har hållt än så länge. Vad ska jag göra annars? Har inget plugg, inget annat jobb på gång. Får helt enkelt hålla tummarna för att dom finner plats för mig också nästa månad. Och helst fler månader efter det...

RSS 2.0