updates.

Ja, vad har hänt här det senaste då? Inlämningarna och redovisningen jag våndades över är bockade från listan och ett delmoment av den pågående kursen är avklarat. One down, two to go. I övrigt kan jag väl säga att det som gjorts har gjorts till ett ständigt soundtrack av Kent, mer bestämt nya Jag är inte rädd för mörkret. Och det är så bra. Inte direkt förvånande, men ändå värt att nämna.

Jag har också varit på fysikens träningsfest. Fick en goodiebag och gick på ett pass som skrämde mig - krafttag. Eller bodypump som jag förstått att det kallas på andra gym. Något jag också fick av det var en helvetisk träningsverk, trodde knappt jag skulle komma ur sängen imorse. Men det gjorde jag och dagen har spenderats i huvudsak i soffan framför tvn. Har också hunnit städa och lyssna igenom JÄIRFM ett antal gånger till.

Igår kväll lyxandes det tillsammans med Linda. Vi gjorde lite tapas, ost och kex och det dracks vin och talades. Bullar, mängder med kaffe och glass slank också ner, en perfekt kväll skulle jag vilja påstå!

Känner att det här är på sin plats att förklara att posandet på bilden på oss här ovan inte är helt seriöst. Tyvärr är jag dålig på att få sådant att framgå på bild.

sådär hopplös.

Idag har jag varit.. ja vi kan väl kalla det föreläsningsfri för ledig stämmer ju inte riktigt. Dagens huvudsakliga uppgift har varit att göra klart en inlämning som ska laddas upp på the world wide web under dagen imorgon. Utöver det skulle en redovisning förberedas och jag skulle träna. Har jag gjort klart detta? Svaret är nej och jag är sådär hopplöst trött på mig själv just nu. Dock är det ju ett tillstånd som inte ger något. Alls. För någon. Jag hörde en kvinna berätta förra veckan att när man börjar tänka negativa tankar så är det väldigt lätt att de tankarna triggar andra negativa tankar och att det alltså blir en ond spiral. Jag tänkte därför se till att vända detta så snabbt som möjligt.

Jag börjar med en Kentpaus. Det är alltid bra. Kent hjälper mot allt, alltid. Nya låtar på hög volym och hjärtat vibrerar. Därefter ger jag mig fan på att avsluta min uppgift NU. På en gång. Redovisningen planerar från sängen och träningen får helt enkelt bli en annan dag, värre än så är det inte. Nu tar jag mig samman!


Hello sunshine

 

Här sitter jag med donut på huvudet, gul som solen och alldeles upplyst. Det är denna måndagen det och jag spenderar den just nu vid mitt tredje kontor - köksbordet. Tanken är att jag ska fila på mina delar i grupparbetet som ska in på onsdag och det är också just det jag har gjort fram tills nu. Om två timmar lite drygt ska jag möta upp mina gruppisar och vi får förhoppningsvis gjort det sista så att det bara är själva redovisningen kvar. Det är i alla fall drömmen.

 

På onsdag ska jag andas en stund i alla fall innan det är dags för nästa uppgift - läsning av klassiker. Och då snackar vi klassiker på ämnet kommunikation typ ungefär. The public and it's problems. Eller något åt det hållet.

 

MEN. Onsdag. Kommer. Vigas åt Kent såklart. För Jag är inte rädd för mörkret och känner jag mig själv är det så min tid kommer att spenderas den dagen!


Bla bla bla deliberativ

Det är mycket nu. Jag nästan drunknar i kurslitteratur och pdf-filer som ska läsas, eller i vart fall skummas. Det värsta med att läsa en text är att man inte vet förrän i efterhand om man gjorde det i onödan. Och jag är nog inget vidare på att skumma, i alla fall inte den här typen av böcker. Skönlitterär chicklit - javisst, men När folket talar, deliberativ demokrati & konsultation av allmänheten - naae, not do much. Men minst ett kapitel till får det bli innan det är dags för kaffepaus!

image description

RSS 2.0