Makin planz?

Tänk om det blir jag, Anna och The Killers i början på juli. Vad spännande det skulle vara. En tanke som denna har aldrig tidigare slagit mig, men vem vet hur detta kan sluta nu. More to come...

14.8

Grader är det ute.

Facebook verkar ha gått och lagt sig för dagen. Något jag också borde ha gjort eftersom jag ska upp i OTTAN imorgon. Till konfirmation bär det av och avgång ska ske senast klockan åtta. SENAST klockan åtta. Omfg. Inte vad jag är extra sugen på så där en söndagmorgon. Dessutom ska jag duscha innan jag går och lägger mig. Än en gång förbannar jag mig själv lite för att jag inte bara gör sådant i tid.

Hit, dit och hem

Vi har trallat runt både här och där, men mest ingenstans ikväll. "Vi måste äta tillsammans!" slutade med en korv med bröd från 7 eleven på en parkbänk framför "Sibylla - Öppnar snart". Sedan tvärs över gatan för att stöta på en vän. Sedan en annan vän. Liten promme, liten kö, vakt med ficklampa (?) och såsmåningom in. Sedan över gatan och in, för att möta upp med annan vän. Chilla. Sedan promenad igen. Blev inget beslut om vad som skulle bli av så jag och Malin drog hem till henne. Nu sover hon och jag försökte väcka henne genom att säga kräk med olika sorters röster. Det funkade inte alls. Tyvärr.

We're gonna have a good day!




You know today I just woke up and I said you know instead of waitin' on a good day waitin' around through up's and down's waitin on something to happen I just say

We're gonna have a good day and all my homies gonna ride today and all these mommies look fly today and the only one we wanna do is get by today heyyy, we're gonna have a good day and ain't nobody gotta cry today cause ain't nobody gonna die to u save that trouble for another day heyyy we're gonna have a good day

Konversation värd att nämna

Följande utspelade sig via sms mellan Louise och mig denna kvällning/nattis efter att min status på facebook uppdaterats till "lämnar fejjan för gg ♥"

Looovis: Vadå lämnnar fejjan?! Du kan väl göra både och? haha
Emma - Måste koncentrera mig på chucks skönhet! Haha
L - Word.
E - Finns fan ingen hetare.
L - Edward Cullen.
E - Chuck Bass.
L - E d w a r d    C u l l e n.
E - C h u c k    B a s s.
L - EDWARD CULLEN!!!!!
L - EDWARD CULLEN!!!!!
L - EDWARD CULLEN!!!!!
L - EDWARD CULLEN!!!!!
(här vad jag för upptagen med att studera Chuck för att svara)
E - Jag har sett 25 nu. Chuck.
L - Gå och lägg dig, du yrar.
E - Chuck.
L - Hallucinationer
E - Skriver du i sömnen?
L - Nej men du verkar göra det, du ser ju inte verkligheten! =P
E - Copycat! Kan du inte hitta egna argument så du snor mina?
E - JUSTE!!!


HA! Jag är utsedd till vinnare eftersom Louise inte svarar. Så då är det (återigen) officiellt. Chuck Bass, aka Ed Westwick, är The Hottest. I like and I like A LOT!!


GaAaaAaH

Blev ingen simning idag. Vi var för slow. Tillräckligt slow för att hela simhallen skulle hinna stänga. What is up with that? Jag blev på dåligt humör i alla fall. Får bli en annan dag, gärna lördag. Suck, ack och ve.

Istället för godis?

Frusna hallon + mjölk + mixer =



Ingen glass och inget socker.
Det kan ju inte vara dödligt i alla fall.

WTF??!

Kikade in på aftonbladet och hittade detta. Hur gör man för att återhämta sig efter något sånt. Känns ju som om man kanske hamnar lite efter i livet. Eller? "Flickans mamma och pappa misstänks nu för brott." Jaha. Säger du det. Ja inte var det lika tufft som min barndom i alla fall.

Dead and gone

Jag är förbannat trött idag. Och jag har sådan pain i mina vader så det är helt galet. Trappor och backar, jag visste att det här inte var bra. Louise försökte leda mig in i fördärvet idag och få mig att köpa glass. Istället köpte jag knäckebröd. Och brämhults juice på extrapris. Gillare. Sitter nu hemma hos Louise medan hon kör sin broder. Sen ska jag hem och nana kudden. Kanske till och med blir i tid idag. Vem vet inte du, vem vet inte jag.

Te. 6 koppar te

Tror jag att det blev till sist. Tappade räkningen någonstans på vägen. Nu blir det dock inget mer idag för jag orkar ICKE rusa på toa hela natten på grund av denna vätskedrivande dryck. Ursäkta min frispråkighet, men det är ju ändå bara jag själv som kikar in här. He-he-he. Hej mig själv!

Imorgon blir det inte sovmorgon som planerat utan bytt tid till 8.15. Aka jag borde sova snart. Nu. För en stund sedan. Suck. Imorrn ska här köpas glas. Champagne. Cristal. Tss. Nej men är det rea på Intermezzo blå så är det. Studentpengar ska spenderas. Det var ju bara ett år sedan jag fick dom, så det så.

Jag har ont i min vad.

Green Tea

Idag har jag sörplat mitt gröna te hela dagen. Lipton Indonesian tea sencha tradition. Tada, där satt den. Verkligen att rekommendera. Tror jag är på femte koppen te för dagen nu. Kommer ju ta slut på nolltid. Men det är så smaaarr! Slutar om drygt en timme nu så får se vad det blir av mig då. Kanske till Louise, kanske en promenad. Fick bytt så jag är tidig både imorgon och på torsdag nu så det får bli simma efter jobbet. Ska bara se till att få med mig en vän också så blir det att inviga nya bikinin!

These shoes are not made for walking

Ännu ett par skor där jag hade behövt 39,5 för att slippa välja mellan för små och för stora skor. Jag valde som vanligt för små i hopp om att dom ska töja ut dig lite. Vilket de till sist brukar göra. Men det är ju ett helvete fram tills dess (:





Jag <3 tröjan från Gina, 149 kronor eller liknande småsumma

The early bird

Nu är det grått och trist ute, men jag hann minsann uppleva lite sol och värme på min promenadis imorse. Den blev dock inte riktigt de 40 min jag hade tänkt, utan 30 eftersom jag hade lite problemas att hitta anpassade kläder. Det hade jag juu givetvis inte tänkt på igår! Nu är det strax dags att gå mot jobbet, efter mina kära knäckebröd och en kopp te som jag ska sörpla i mig strax. Fina grejor men imorgon utnyttjar jag nog min sovmorgon!

Måndag. Mitt nya liv

Som många andra måndagar började mitt nya liv idag. Förhoppningsvis ska jag väl klara av att hålla det hela lite den här gången. För nu är det inte roligt längre. Trapporna på jobbet i fortsättningen, jag har ingen anledning att inte gå. En "godisdag" i veckan. Promenader med Lovis. Knäckebröd. Grönt te. Nyttig mat. Inget "det-är-så-synd-om-mig-jag-får-äta-choklad". Nu blir det sova alldeles strax och imorgon ska jag utnyttja den onodiga dötiden innan jobbet till en liten powerwalk på morgonen. Jag och min ipod. Annars blir det ändå bara att sova för länge. På torsdag ska jag försöka få med Louise att simma innan jag börjar jobbet. Hade vart nice med beach-fit istället för beach-fet och jag känner att det är mot det sistnämnda jag är på väg just nu. Ge mig lax och spenat istället för godis!

Flores

Jag gillarom. Har ikväll utfört växtvård här hemma. Lite nytt in, lite gammalt rensat. Har till och med gett mig på ett par riktiga flores nu och inte bara gröna blad. Jag håller min gröna tumme att dom inte dör typ... Nu. Har till och med en orkidé, det känns bra. Fast mindre bra när den typ ser ledsen ut redan. Till saken hör att den inhandlades i torsdags. Suck. Jag får jobba på det.

blomma




This just in

Jag har återigen fallit för Chuck Bass. Ge mig mannen. Jag är tretton år, eller uppför mig som om jag vore det i alla fall. He-he-he. Tomt har det varit här för att jag inte befunnit mig i hemmet särskilt mycket. Detta place har bara fått agera plats för sömn, om ens det, under veckan som gått. Har varit både här och var, överallt utan hemma nästan.

Imorgon börjar mitt nya liv (likt alla andra måndagar). Nu blire nyttigt och promenader, simma hade också vart fint. Inga ursäkter för att få äta godis i tid och otid. Beach 2009 here I come. Blir det som förra sommaren lär jag i och för sig inte behöva oroa mig. Då hann jag ju ändå inte vara på playan något eftersom jag jobbade mest hela tin! Hoppas på bättre tider detta år!

Till och med jag...

Gowd. Jag har inte kollat på Melodifestivalen, jag har inte kollat på Eurovision song contest finalen. Jag har inte hört hela sveriges låt. Men Louise fick också mig att bli förälskad i den lille norske gutten. Gillar ju till och med låten. Har utan att jag ens varit medveten om det gått och nynnat på den hela låten. Och så hörde jag chefen och ett par till diskutera det hela imorse. Dom kom fram till att det inte var en låt som fastnade. Jag kan inte hålla med. Detta trodde jag aldrig...

00:00

Wää, Wää, Wää (på det ledsna sättet). VARFÖR kan jag aldrig lära mig att lägga mig i tid??! Nu har jag visserligen fått lite ordning på ett ställe på mitt rum. Och det är bra för att vara mig. Suck, suck, SUUUUCK. Jag ska ju gå upp snart, varför sover jag inte, varför är jag så hopplös?

Och varför är jag på så dåligt humör. Jag vet. It's time. Allt gör mig irriterad just nu. Fladdrande gardiner, sladdar som fastnar i varann, att tandkrämen inte smakar tillräckligt mycket mint, att naggellacket kletade och återigen att GARDINERNA FLADDRADE så jävligt. Jag var tvungen att stänga fönstret vilket leder till att jag inte får något syre. Vilket i sin tur leder till att jag kommer däcka av härinne, något som väl i och för sig är bra eftersom jag i alla fall somnar då så att jag kanske är lite pigg imorgon. Ojojojdå. Nightie!

Annabe




23:22

Igår somnade jag kvart i elva. Det var oerhört skönt. Synd att jag inte gjorde om det idag. Blir dock till att sova snart och upp behöver jag inte gå förrän halv nio, nio imorgon. Måste dock bli tidigare så jag hinner kasta ihop sakerna jag ska ha med till Malin. Kasta ihop, inte kasta upp. He-he-he.

Lite Desperate blir det innan säng också idag. FO sho.


Cola. DH. Pringles

Gimmie some alone time. Jag ska chilla lite påre. Slår mig ner i sängen med Desperate Housewives på tvn, cola i glaset och pringlesburken i handen. Jag vet att jag ska sluta käka sånt där onyttigt men jag behöver det idag. Jobbat helg, haft lite tråkigt. Tror att om jag kanske, om jag intar halvliggande ställning redan nu och tittar på lugnande tv, lyckas somna i tid idag också och på så vis är utvilad till imorgon. Speciellt om jag får gå upp tidigare för att åka och spela tv-spel med Louise! Då är det riktiga spel, roliga spel vi snackar. Typ Wii eller Singstar, kanske Guitar Hero.

Dags nu att bygga upp ett kuddhörn och ladda dvdn. Jippeey!!

Work Work

Idag var det ingen fara på taket att jobba. Lugnare dag får man leta efter! Har under dagen också hunnit kasta i mig i grillad ost & skinkmacka och tidernas godaste iste på Espressohuset. Har också fyllt på fettdepåerna med Malins chokladkaka. Smakade smarr.

Imorgon ringer klockan, likt idag, vid 07,00. Då kommer jag tänka "tacka vettja snooze" och sova vidare till tjugo över. Skriv upp det! Hoppas fåglarna kvittrar och solen skiner för då blir jag på bra humör.

Sist men absolut inte minst. LOVIS KOMMER HEM IMORGON. Jag vet dock inte när, för det har hon inte meddelat. Men eftersom hon på sistone befunnit sig i alla fall i samma land som mig så har hon ju faktiskt en telefon och ett nummer man kan ringa henne på. Vardagslyx i situationer då man ska planera att ses. I can't wait. NU - Gossip Girl!

22.39 Thursday

Jag blev bitter nu för jag skrev precis ett inlägg som försvann. Likaså gjorde min inspiration nu så jag går och lägger mig. Imorgon ringer klockan tidigt och jag förbereder mig för att jobba fredag till fredag. Nightie.

Add some color

dryga 50-lappen

H&M, Örhängen 49,50



H&M, Ring 49,50

During

Jag är HUNGRIG. Så jag lagar fyra portioner mat. Jag är ensam hemma.



My tangled thoughts



Monki 200 kr

Mysmorgon



GAAAH vad skönt det är att vara ensam hemma. Och inte bara sådär medan man gör sig i ordning innan jobbet. Mor är i Sthlm, far på jobbet och brodern i skolan. I have the house all to myself. Ingen som klagar på att jag sitter med datorn i vardagsrummet framför soffan. Ingen som klagar på att jag inte gör mig i ordning i tid. Ingen som måste veta min exakta planering av dagen, när jag ska göra vad med vem hur länge. Här är bara jag, min nyttiga frulle, datorn och tvn. Ska nog hämta mig lite hallon att smaska på för att fira det hela.


Just keep talking!

Ge mig en britt. Någon som har en till övers? Ingen? Jefla het den där Ed.


23:36

Idag fick jag svänga förbi H&M innan jobbet och byta en ring. Jag har förlovat mig. Med mig själv. Ringen hade i alla fall tappat en sten och jag passade på att byta till en annan storlek. He-he. Dumt att köpa en ring som inte passar, bra att ringen var trasig så att jag kunde byta den trots att den där plastgrejen var bortsliten av mina pianofingrar. Som inte spelar piano.

Jag var också på väg att väldigt spontant köpa ett par gladiatorsandaler. Men så blev det icke. Jag hittar inga som är sådär snygga som en del som ppls på stan springer runt i. Nästa gång ska jag slita skorna av dom. Alternativt fråga vart dom har köpt sina skor. Eller lida i tystnad.


Chasing pavements



Should i give up, or should i just keep chasing pavements? Even if it leads nowhere, or would it be a waste?

12:48

Och så var man på banan igen. Var lite tal om en cykeltur med Sofia idag, men får se hur det blir med den, den leder nog inte till skivaffär i alla fall. Kanske blir till kvällen. Maba vill ha med mig på en liten shoppingtur men känner mig inte riktigt hur det blir med det heller. Dagen blir som den blir.

Rosé

Humöret still på topp, reunion med gamla vänner, god mat och lite snacks. Kan inte bli annat än bra. Har också ätit årets första jordgubbar, smakade finfint. Förhoppningsvis blir det utgång senare, det lutar åt det. Om inte annat glider väl jag och Malin ut, även om de andra kanske skippar. Min andra hälft she is :)

Happi Happi

Jag är på nästan löjligt bra humör idag. Jag är också medveten om att jag har lagt upp tre inlägg på abolut no time nu. Det var riktigt fint att tralla runt själv i stan, köpa kläder i glada färger och hitta ännu ett par solbrills. Sjätte paret för i år och ännu är det bara maj. I like it and I like it a lot. Mamma uppskattar dock det hela lite mindre. Men man tjänar pengar för att göra av med dem som jag fick höra igår. Hihi. Ikväll blir det middag hos en kompis och förhoppningsvis utgång. Pls gimmie utgång!


Ett par kronor senare





Din sko
249 kronor





Monki
Shorts 250 kronor
Skjorta 250 kronor



Accent
Solbrillz (ja, ett par till) 99 kronor

Yesterday

Mys @ Malins


Go to town

NEJ vilken lust jag fick att glida in till stan. Spend some money, vet inte på vad, men gärna på något. Färgglatt, somrigt, slitet och kanske lite musik. Men då får jag se till att skynda mig eftersom tiden inte är obegränsad. Nya skorna åker på (ajaj vilket skoskav jag kommer ge mig själv) och gärna jeansshortsen. Folk får passa sig för att skymta mina blåbleka ben. Jaja, någonstans måste man ju börja. Ciao.

Frulle

Nu för tiden äts bara knäckebröd till frukost. Annat än de choklad-croissanter från Starbucks som gled ner under tiden i Miami. Och grönt te på det. Annat än de mocca lattes från Starbucks som gled ner under tiden i Miami.


Frulle a la america

Tillbakablick

Det här var min låt förra året vid den här tidpunkten. Oj vad jag lyssnade sönder den. FnitZz. Nu fick jag jobba lite för att få fram en vettig version på youtube. Vadå "Det här klippet är inte tillgänligt i ditt land". WTF is up with that?


1 Maj

Ny månad NYA TAG. Som säljledarna på jobbet brukar maila ut. Hurtigt it is. Idag är sommaren på besök igen. Eller fortfarande kanske jag bör säga. Ska nog ta på mig en klänning och glida in till stan och införskaffa lite viktigheter. Aka mascara, kläder och kanske ett par skor. Leta upp en homie och sätta mig på Espresso House. Eller ta en takeaway frapino och glida runt för mig själv. Eller med en homie. Sitta på en gräsmatta och spana. Kan kanske bli fint. Gäller bara att få fatt på någon som är villig att umgås med mig, kanske Malin?!

RSS 2.0