Internetbrist!

Spenderar helgen hos mormor med familjen och här är det tyvärr lite bredbandsbrist! Det hade faktiskt varit ganska praktiskt att ha tillgång till internet för att kunna kolla upp USA-grejer. Nu har jag istället fått lägga allt det på Malin och Maba. Känns inte så schysst. Idag har vi tagit en promenad på stranden och stackars bror fick joina mig och D60 på trehundra bilder ungefär. Tihi. Nu ikväll har jag placerat mig framför mormors tv. A cinderella story. Americas funniest videos. Osv!

GAAAAAH




Vad ska jag tycka
Vad ska jag tänka
Vad ska jag tro


Här bör det vara en rubrik

Kom nyss hem från stan. Eller bio. Bio i stan. Charmante. Mor min lät mig till och med åka kollektivtrafiken hem. Har aldrig hänt så sent och ensam innan. Enorma framsteg skulle jag vilja säga.

Jag vet inte vad jag ska säga mer...

Finally food

Idag har jag inte ätit lagad mat förrän nu. Och jag är inte säker på att det räknas som lagad mat, ett par bitar fläskfile utan något till för jag var för hungrig för att vänta på pastan. Och så en cola på det. Kunde inte låta bli, kunde inte behärska mig.

Tidigare idag har det blivit två gånger fika på Espresso House. Första gången vanilla latte och grillad kycklingmacka, andra gången bara en liten latte. Fo free! Gratis är gott. Bredvid oss andra gången satt två kvinnor och pratade spanska. Jag var mer än en gång tvungen att bita mig i läppen för att inte utbryta de vanliga spanska fraserna "tengo un caballo blanco" "vamos a la playa oh-oh-oooh" och "tengo hambre".

Dags för mig nu att återvända till Sex and the city, eller sex och staden som de översatte det till i de första avsnitten. Hur i hela världen kan man få för sig att översätta så?! Sedan blire dusch och lite engels pocket. As usual.

UTMANAD

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?:
Emsegums
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Elsa
4. Pojknamn: Enok
5. Yrke: Estet
6. Färg: Emerald-grön
7. Klädesplagg:
8. Mat: Espressohouse-macka
9. Sak i badrummet: Emil
10. Plats/stad: Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: Elchock 
12. Något man skriker: Ey yo what the fuck do you want?
13. Film: Ensam hemma
14. Något man dricker: En cola
15. Band: Enigma
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Elvägen
18. Bil: Errari. Den heter väl så?!
19. Sång: Elever

Hittade listan hos Jennifer :)

Nu utamanar jag:

De två personer som kanske läser detta


Kent - Chans






Love it. Love it. Love it.

Du stryker fingrarna
lätt mot min kind

Och i ett ögonblick
då allt står still
så får jag en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
så får jag en chans att ge dig
allt det du aldrig haft
Men var för feg

Butterflies

I don't kno what to do with myself! Nu är jag glad igen, sådär bekymmersfri. I alla fall för ett par minuter innan jag riskerar att börja överanalysera igen. Har en tendens till det. Men ikväll ska jag istället ta min bok, min ipod och min sätta-för-ögonen-när-jag-sover grej och gosa ner mig under täcket (oh detta underbara täcke).

Ikväll har jag tagit det lugnt framför datorn, msnat och kollat på Sex and the city. Gott är det. Jag vill också höja mig själv till skyarna för att jag duschade direkt när jag kom hem från dansen istället för att sätta mig framför datorn och bli tvungen att duscha ungefär nu. Vilket jag brukar göra.

Nej nu blir det Cecilia Aherns Where rainbows end. Engelsk pocket numero dos!

Familjetaxi

Idag var kollektivtrafiken sen. (Igen). Tur att man har en far med flextid och bil. Han fick köra mig, vännen och brodern min till våra olika destinationer. Eller bror hamnade på knytpunkt vartifrån hans buss gick och jag och Maba hela vägen till jobbet. Istället för sen blev jag tidig. Inte fy skam!

22,50

Det är verkligen ojämn uppdatering i den här bloggen. Allt eller inget nästan. Inget längre alls har jag kommit på mig själv med. Blir bara väldigt korta snuttar nu för tin. Annars var det i gamla bloggen, där var i princip allt av det längre slaget. Där ser man.

Förut satt jag i min säng och fröst vilket ledde till att jag virade in mig i mitt täcke (se bild i tidigare inlägg). Det blev varmt och gosigt. Sedan blev det HETT. Som satan. Nyss var jag tvungen att kasta av mig täcket. Varför detta nu skulle vara intressant att veta.

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och sova. Förhoppningsvis blir det en eller annan söt dröm!


Önskar äga


JAG MÅSTE ÄGA DOM HÄR SKORNA! Jag måste ha dom i mitt liv.




Såhär vill jag lukta starting on wednesday då lönen kommer!




Här sitter jag och har gottat ner mig. Goooodie.




Känslostorm?

Idag har jag varit ledsen, mått bra, och känt mig helt nere. Det har varierat som jag vet inte vad. Jag blir verkligen förvirrad, eller är förvirrad. Jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska tolka. Kanske bara ska lägga ner det där med att försöka förstå och istället se vad som händer. Något vettigt kommer det nog inte ur mig idag, så det är nog bäst att jag blir tyst.


Semester? Nu?

Idag var sista dagen att skicka in önskningar om när man vill ha semester till sommarn. Till detta hör att jag i dagsläget är anställd till sista maj. Vet ju inte ens om dom vill ha kvar mig efter det. Men nu har jag önskat i alla fall. Det var ångestfyllt. Man är ju fortfarande inne på det det med sommarlov. Massa ledigt och inget man själv måste ta ställning till. Usch och fy. Vuxenpoäng känns det som i alla fall att sitta och försöka pussla ihop det där.

Singstar, Guitar Hero och lite annat

Igår kväll var vi ute och åt, spelade lite tv-spel och avslutade kvällen med utgång, detta till Malins brors ära. Han fyllde år i fredags. Det var i det stora hela en mycket trevlig kväll, men den hade sina ups and downs får jag medge. Men alla kvällar som innehåller Singstar måste ju vara bra kvällar, right?!


     

Malin, Jag, Irina    Singstarmästarna(...)      <3 Bff

Choklad och Coca-cola

Sitter ännu en fredagskväll på jobbet. Denna vecka förgyller jag den med Coca Cola och mjölkchoklad. Smakar smarr. Efter jobbet har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Helg om 45 minuter för mig! Ska bli skönt. Ikväll är vi i alla fall ett par stycken som sitter här så att man har sällskap! :)

Frusna ben

Jag blev så glad av snön att jag tog med mig Sofia ut på en promenad efter jobbet. Det räckte dock inte att ha t-shirt och min jacka, liite kyligt var det. Men mest av allt om benen. Det var över en timme sedan jag kom hem och det första jag gjorde var att krypa ner i sängen. Mina ben tinade inte förrän för kanske tio minuter sedan efter att jag satt datorn i knät. Helt galet. Måste verkligen ta och lägga mig nu också, även om jag börjar sent imorgon.

"Jag måste ha kaffe"

Oj. Nu är jag där, nu är jag fast. Trodde aldrig att jag skulle bli en sådan som känner ett sug efter kaffe. Att man nästan måste ha det. Visst jag gillar min vanilj latte. Men att jag sitter på jobbet och känner "GAAAH kan det inte bli rast snart så att jag kan springa över till Preem och köpa en latte", det trodde jag var långt bort. Men vad gott det var, nu mår jag bra igen. Sitter och smaskar på lite nötter också. Cashew och lite japan mix. Smakar bra!

I'm Chuck Bass

Hot as hell.


Dubbelfika

Imorse innan jobbet gick jag och fikade med Sofia. Nu efter jobbet blir det en kvällsfika med Malin. Om mamma tillåter detta efter helgens äventyr. Kanske kan hon till och med hämta mig efter att hon slutat. Det vore ju ultimat! Dubbelfika blir det. Ojoj, vad jag lägger för mycket pengar på det där numera. Men det är okej.

Barney Stinson

When I'm sad, I stop being sad and be awsome instead!

Barney Stinson

When I'm sad, I stop being sad and be awsome instead!

Again

Här vart det aktivt idag. Sitter nu hemma hos Maba medan hon kör sin mor till sin farbror. Jag, mästersminkaren, har nu fått på mig mitt ansikte. Maba brukar påstå att jag sminkar mig långsamt, men är det något jag gör snabbt så är det banne mig att sminka mig. Sådeså. Jag har inte så mycket att roa mig med nu, försökte ringa Malin, men det var upptaget. Humm, vet inte vart jag ska vända mig då. Kanske ska börja fundera på vilken av mina tre klänningar jag ska ta ikväll, men jag tror nog nästan att jag redan bestämt mig. Future will tell.

En snigg tjej

Nu har jag nog packat ihop mig nog för att kunna lämna hemmet till förmån för Mabas hem. Tror jag. Smink, tre klänningar, två par strumpbrallz, tre hårspray, en parfym. All I need. Men något kommer jag nog allt upptäcka att jag glömt när jag väl kommer fram. As usual. Nåväl, det är ju inte direkt långt hem om det skulle vara så. Adios!


I need to put on my face. Var tvungen att ta denna bild svartvit då där annars hade varit ett inferno av olika färger. Röda kinder, blåa ringar under ögonen, lila, grönt. Vad ska man säga.


Slow

Sitter fortfarande vid köksbordet i morgonrock. Frukosten är ännu inte helt bortplockat trots att jag åt klart för ganska längesen. Det enda vettiga jag gjort idag är att lägga lite kläder i tvätten och slänga ut två vissna blommor. Heja mig. Måste verkligen ta tag i mig själv mycket snart och hoppa in i duschen för sedan ska jag glida hem till älskade Maba. Där blir det middag ikväll och förmodligen utgång efteråt. Känner mig lite dum som fortfarande inte har någon present till henne. Men jag har i alla fall en ide. Alltid något!

Nej nu blir det att vara lite produktiv en stund.

- Plocka undan frullen
- Hoppa in i duschen
- Skicka ett sms (hehe)
- Förhoppningsvis få svar på ett sms
- Bädda rent
- Put on my face
- "Spreja" på mig bodylotion


This is the world that we live in!

Bra dag fredag!! Fredagen den trettonde hit, otursdag dit. Icke! Not in my life. Det var en alldeles utmärkt dag faktiskt.

Bra dag. Bra dag. Bra dag. Bra dag. Bra dag. Bra dag. Bra dag. Bra dag. Bra dag. Bra dag. Bra dag. Bra dag. Bra dag.


Lalala

Jag är ganska uttråkad nu. Vill gå hem och lägga mig och sova! Och läsa mina engelska pockets. Ska jag se till att göra på vägen hem från jobbet.  Imorgon är det helg igen, ska bli så otroligt skönt. Känns som om det var ungefär tre veckor sedan jag sov ordentligt sist. Eller kanske innan jul egentligen. Endast gudarna vet. Men risken är att det inte blir så mycket av den varan denna helgen heller...

21,26

Sitter i Malins soffa och kollar på tv. Eller kollar och kollar. Den står igång och jag hör lite vad dom pratar om. Melodifestivalen är det, vilket inte alls intresserar mig egentligen. Det enda känslan det väcker hos mig är irritation mot Petra Mede som jag inte alls tycker är rolig. Jag förstår inte alls grejen. Ikväll ska jag och Malin ut och göra staden osäker igen. Förhoppningsvis tillsammans med Anna och hennes crew.

På tal om melodifestival. Spännande i alla fall att Emilia I'm a big big girl in a big big world återkom och gick dirr till final.

Infinity

Ikväll blir det utgång med Maba och Mace. Trevligt värre! Eller muy divertido som vi spanjorer brukar säga. Kläderna är på, sminket och fixat och håret sprayat. Och så tidigt som 20.25. Måste vara personligt rekord. Och Maba säger att jag är långsam. TSS säger jag bara. Det blir kanske familjebädd hos Mace inatt så jag får packa ett litet survival kit. Får bli efter maten jag ska stoppa i mig nu, det blir tacos. Supersmarr och ett tag sedan jag åt det nu!

Trabajo

Imorgon fick jag bytt min tid med Martin på jobbet! Muy divertido. Skönt att ha en tidig fredag i alla fall. För frågan är om det någonsin kommer hända igen. We'll see. Idag har jag provfotat en massa oväsentliga saker med kameran. Eller inte en massa direkt. Mitt skrivbord på jobbet är väl det jag fotat... Gillar kameran mycket! Och den är så FIN!

         


Nej, ändrade planer ju i och med att jag plötsligt börjar 8,30 istället för 12,15. Dusch får bli ikväll istället för imorgon. Och i säng i någorlunda tid. Datorn får lägga sig redan nu och så avnjuter jag min bok en stund i stället innan jag nanar. Mysmysmyys!

Rast

Skönt med lite ledigt nu. Hela femton minuter belönas man med. Efterlängtat! Frågan är väl hur man ska fördriva dem. Tänkte gå och kolla efter en överstrykningspenna. Kan vara bra att ha. Vill så gärna ha färgglada post it lappar men de verkar vara väldigt sällsynta. Har i alla fall gula och rosa nu. En bra början. Frågan är vilken färg jag ska välja på överstrykningspennan... Spännande!!

Mysmorgon it is

Har sovit tio timmar i natt och kunde ändå gå upp så att jag har gott om tid på morgonen. Gjorde en ansiktsmask så att jag blev len som en babyrumpa. Om det nu är så att man vill likna sitt ansikte med en rumpa... Kanske inte. Men men. Snart ska jag ta och göra mig lite frukost som jag tänkte avnjuta framför tvn. Ska sikta på att komma iväg lite tidigare så att jag hinner snabbis via ...  ja gissa vart. Kan det vara Espres? Kaanske.

Canon Ixus 80

Det blev att köpa en kamera idag! Jättefin är den, älskar den redan. Priset var en söndags övertid. Helt okej. Speciellt eftersom sändagen var trevlig. Haha. Alldeles strax ska jag göra migi ordning och krypa ner i sängen med min bok. Jag gillar den och tänker inte alls på att den är på engelska. Jag vill ha fler pockets. På engelska. NU. Ska ta mig en sväng förbi akademibokhandeln någon dag när jag känner att jag har lite slantar att spendera.

Nu dags att nana. Börjar sent imorgon så jag ska försöka sova ut lite grann. Gärna sova ut mycket. Men det är redan för sent. Imorgon blir det mysmorgon med ansiktsmask från H&M. Exklusivt.

Morgon

Idag var det ju rena värmeböljan ute jämfört med igår. Sju grader varmare, från minus sju till noll.

Hann inte äta frukost idag heller, så får springa ner till cafét och köpa. Ska kanske unna mig en latte också. Är helt sinnessjukt trött.

Dance

Eftersom jag missade dansen förra veckan var det dags för min första lektion idag. Och holy crap vad nice det var. Inte bara dansen var nice. "He-he-he". Både jag och Hanna missade förra veckan så vi var i alla fall två som var efter. Men det gick bra. Faktiskt. Mycket över förväntan bra! Underbart. Underbart, underbart underbart. Denna koregrafin kommer bli en killer!

Kamera?

Jag har idag en olympus digitalkamera och en digital systemkamera. Systemkameran är min bäbis och olympus är inte riktigt som jag önskar. Jag vill ha en ny. Funderar på om det inte ska få bli Canon ixus 80 i färgen caramel. Den är snygg och verkar ha fått bra recensioner. Louise är nöjd med den. Maba har en liknande men lite äldre modell och har varit nöjd med den. Då ska väl jag kunna vara nöjd med den också? Suck.

Idag fick jag fixat schemat på jobbet så jag slipper missa mina danslektioner. Thanx, vad underbart det kändes! Slippa behöva tänka på att byta tid varje vecka.

MABA 20 år!

Denna dag dedikeras till Malin B som fyller år. Tjuuugo år blir hon idag min älskade fruga!


The Holiday

Ska snart gå downstairs och kolla på The Holiday med mor min. Älskar verkligen den filmen. Är klädd i halvpyamas och ska ta med mitt täcke ner. Det är fina grejer det. Får nog till och med äta godiset som blev över från igår.

Efter jobbet idag åkte jag hem till Maba. Vi drack cola och åt nybakad kaka. Kollade på Top model och busade med hennes dog. Jingeln till Top model har jag alltid tyckt är lite pornografisk. Wanna be on top? Och så med så där halvporrig röst. Eller är det bara jag?!

Ännu en dag

Har precis slutat och ska gå från jobbet. Har sovit fruktansvärt dåligt i natt och vaknat massor av gånger och trott att jag försovit mig. Inte alls bra. Har dessutom ont i hela kroppen, känns som om jag rullat ner för ett berg i sömnen eller något. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?


@ Work

Tillbaka på jobbet. Igen. I tid. Känns bra.

Idag hoppas jag på en lugn dag så att jag kan bläddra lite i min cosmopolitan och äta lite choklad. Stoppa i mig glassen som blev över från i fredags. Ja, jag har ett paket glass ståendes i frysen här på jobbet. Det ska bli gott, oh så gott. Hann inte äta den igår. Men ack så mycket bättre för mig idag! :)

RSS 2.0