Tonto, tonto. Yo no soy tonto

Igår var jag och Malin ute och gjorde stan osäker. Vi lyckas springa på så konstiga människor ibland. Eller inte konstiga så sätt, inte egentligen. Men oväntade liksom. På nyår hade vi ett gäng fransmän efter oss och igår stötte vi på en spanjor och hans vänner. Tur att vi hade en del nyttiga fraser att dela med oss av. Tengo un caballo blanco (jag har en vit häst). Enciende la luz Eva (tänd ljuset Eva). Hace frio (det är kallt). Bland annat. Favoriten är Malins standard. Kan inte skriva det på spanska eller översätta det på ett rättvist sätt. Men skrattade gjorde vi i alla fall!

Fy fan vilken dag

Vaknade upp idag och tittade på telefonen. Två sms från Emma på jobbet:

09.07
"Emma? Skall inte du jobba idag?"
10.25
"Emma!?? Du måste ringa och säga att du är sjuk! De kommer undra annars!!"

Tror nog det var det andra smset som fick mig att vakna. Med andra ord, tack Emma. Jag fullkomligt FLÖG upp ur sängen. 10.28 ringde jag jobbet och förklarade i panik att jag försovit mig eftersom klockan inte ringt. Samtidigt som jag ringde klädde jag på mig. 10.48 satt jag och pappa i bilen och någon minut över elva var jag på jobbet. Snabba puckar. Men jag har varit helt ofunktionell hela dagen. Vaknade nog till ordentligt först när jag gick från jobbet strax efter klockan fem. Usch. Men nu är jag på med igen. Nästan i alla fall. Ikväll får jag nog hålla mig till att titta på tv med la familia. Det och godiset jag köpte på vägen från jobbet. En dusch är jag också i mycket stort behov av. Mitt hår är som en trasmatta.

BLÄ, den här dagen har varit psykiskt utmattande. Och imorrn jobba igen. Fast utan att försova mig tänkte jag.

Look of the day



Strumpbrallz H&M
Långt linne lager 157
Mönstrat linne monki
Kavaj monki
Örhängen H&M
Pose mesig

Och bara 39kr!   499

I don't feel like lovin' you no more

Friday night and here I am. Igen. Sitter i sängen med datorn framför mig. Ska strax ta och ringa Calle och kolla hur det ligger till med kvällen. Ska kanske möta honom och några till i stan sedan, men det beror lite på. Ska kanske till Mace och spela Guitar Hero istället. Eller också. Eller något. Vad vet jag.

Killers Killers Killers. Det är vad jag lyssnar på nu. Oh, har inte insett hur bra de är innan. Riktigt jävla bra.

Nej nu blire att ringa och kolla upp vad jag ska göra av mig själv ikväll!


+ 1 h

Nu har jag stannat ytterligare en timme på jobbet på min lediga dag. Men det funkar bra. Förhoppningsvis fixar jag nu min bonus också denna månad så blir det lite fina pengar på sparkontot igen. Och kanske lite fina kläder i garderoben. Framförallt kläder i garderoben. Hihi. Ska bara vara kvar fyra minuter här nu! Sedan bär det av in till stan med en av mina jobbarkompisar. Han ska kolla på skor. Jag ska vara. Kanske köpa en vanilla latte. Kanske?!??! HA, klart jag ska!

Ikväll har jag lite olika alternativ. Spela Guitar Hero med Mace, gå på bio med Maba eller träffa jobbarkompisar. Får se vad det blir. Nu slutar jag för dagen. På plats @ work 8,45 imorrn igen. That's life!

@ Work

Jobbar över på min lediga dag. Eller inte ens jobbar över. Bara jobbar. JAG ÄR FÖR SNÄLL. Usch. Men jag köpte glass på vägen till jobbet. Ben & Jerrys chocolat brownie. Så det har jag suttit och smaskat på. Smakade smarr. Snart dags för teamfika här på jobbet också. Som varje fredag. Tihi.

Finally!

Hade galet med strul att ändra så att jag fick till "signaturen" rätt i slutet av inlägget. Var redigt förbannad och undrade vad i hela - det var som skulle krångla. Sedan insåg jag att jaha det är visst jag som var på helt fel ställe. Så det hela löste sig på tre sekunder. När jag väl var på rätt ställe.

NU är det i alla fall dags för mig att krypa till sängs. Läsa en stund. Fo real. Efter att jag gjort mig i ordning så klart. Imorgon är jag snällast i världen och jobbar för Arvid. Eller Arvids vän. Vad vet jag. Jobba ska jag i alla fall göra på min lediga dag. Men inte vill man ju missa maan's sista dag. Sad but true, så ere!

Nattinuffsan.

Smarr

Smarr

Jag och lillebror (så liten som 17 bast) bestämde oss för att göra varsinn smarrig milkshake idag. HEJDÅ nyårslöfte, mindre socker hit, mindre socker dit. Jaja. I alla fall, som vanligt gjorde jag choklad och han kaffe. För att smarra till det lite extra la jag i hallon. A trip to heaven and back. Det var jättegott. Sedan satte vi oss och spelade Guitar Hero. Eftersom vi båda drack milkshake fick vi samarbeta. Jag tryckte på färgerna och brosh på... ja vad heter grejen man trycker på? Den där i alla fall. Det gick väl sådär.

JAG FICK 98 % PÅ EN LÅT! Det var nog Beautiful disaster. En av mina, vad kan det vara, fyra kanske, låtar som jag spelar om och om igen. Är nöjd i alla fall. Sådeså!

Nu ska jag sova. HA, som om. Jag går aldrig och lägger mig när jag säger att jag ska det. Jag känner mig själv.

         

Stepbrothers

Last time I heard that joke I laughed so hard I fell of my dinosaur.

01.30

Ojojoj vad jag är kass på att lägga mig i tid. Tror inte jag har varit ens i närheten av att somna innan klockan tolv på över en månad. Det hände nog någon gång innan jul senast. Ack och ve, suck och stön.
Jag kan inte sitta och skriva med min dator just nu. Knapprar så hårt på tangentbordet att hela skärmen ger vika och faller pladask bakåt. Undrar om det går att dra åt någonting så att den klarar av att hålla sig uppe. Det måste det ju gå. Det kan ju omöjligen vara så att datorn redan efter, ja vad blir det nu, sju månader ska bli helt förslappad. Hjälp. Var det så länge sedan man tog studenten nu helt plötsligt. Vart tog tiden vägen? Känns som om det var igår, men samtidigt så himla längesedan. Fan, vad hände med alla vänner? Det hela är så tråkigt. Träffar ju i princip ingen längre. Skit.

Och så var klockan 01.34. Dags att krypa till sängs med Who's that girl och The killers.

Det snurrar i min skalle

Fattar som sagt i princip ingenting alls av denna sida. HJÄLP det är ju en massa knappar och jag fattar inte ens vart jag hamnar när jag klickar på dem. Nåja, antingen så lär jag mig eller så ger jag upp. Future will tell.

Snaaart dags för mig att krypa ner under världens bästa täcke i min alldeles, alldeles underbara säng. Imorgon jobbar jag sent så jag får sova ut. Lite i alla fall. Ska försöka hinna hämta ut korten jag lämnade in för framkallning igår. Får se om jag hinner. Får se om de ens är klara. Tolv sa hon i affären "för vi öppnar klockan elva". What?! Since when? Den här affären har väl alltid öppnat klockan tio? Jaja, jag får väl se imorgon, ska försöka hinna förbi i alla fall! Ska bli kul att se lite kort med blandade teman. In i min yearbook 2008 ska de. Får se när det blir av att jag lyckas sätta mig med en sådan. Jobbigt är det också att alla mina bilder finns på en plats som gud måste ha glömt. Jättejobbigt att hitta, dubletter här och en månad saknas där. Ingen ordning, ingen struktur. Jag blir alldeles galen.

OJOJ nu är jag hungrig men jag orkar inte fixa något att äta, klockan är alldeles för mycket. Jag går och lägger mig istället. Det är så jag brukar lösa min nattliga hunger. Funkar oftast bra. Ibland drabbas jag morgonen efter av en plötslig hungerattack som nästan gör mig svimfärdig. Det är de gångerna det inte fungerar så bra. MEN NOG NU!

God natt och söta drömmar!

Blogg numero tres

Detta är den tredje bloggen jag skapat. En som jag skriver i och har skrivit i ganska länge. Två år och lite till tror jag att jag är uppe i nu. Ett ordentligt arkiv över vad som pågått i mitt liv. Ups and downs och gud vet vad. En annan som jag i princip inte skrivit något i förutom när jag velat skriva något anonymt. Inte för att min första och aktiva blogg är så out there. Det är inte många av mina vänner som fått adressen just för att jag inte vill att alla ska kunna läsa allt. Det är rätt skönt. Denna vet jag inte hur det kommer bli med. Kanske kommer jag skriva, kanske inte. Kanske har jag den som ett komplement, en fotoblogg exempelvis. Bloggagratis är mindre bra på just bildfronten. Men på den här sidan är det så jävulskt svårt att få det att se vettigt ut. Jag fattar ju ingenting om "bloggdesign" HALLÅ?! Jaja.

RSS 2.0