What now?

Idag är en sådan där dag som jag har något planerat, men det först på kvällen. Då blir det ofta så att jag bara drar runt här hemma, eller någon annanstans, utan att något direkt blir gjort. Det liksom är svårt att vara spontan under väntan på det planerade. Idag kan jag i och för sig känna mig ganska nöjd som har städat i ordning och dammsugit både mitt rum och nedervåningen här hemma. Dessutom tog jag mig (återigen) an den i princip omöjliga uppgiften att välja vilka bilder som ska framkallas från förra sommarens tågluff. Det var från början ungefär 4000 bilder och nu är det 731. Sjuhundratrettioen. Det säger sig självt att det inte är möjligt att framkalla alla. Men det är knappt ens heller möjligt att välja bort. Vilka ögonblick var de viktigaste under den dryga månaden? Jag vet knappt och rensningen fortsätter. Dock en annan dag för nu ska jag hoppa in i duschen. Det planerade närmar sig ju!


Music makes me happy

Idag såg jag till min stora glädje att Donkeyboy har släppt ny skiva! Jag verkar ha missat det med ett par dagar trots att jag hållt ögonen öppna på spotify. Har inte hunnit lyssna så noga än, men det verkar lämna samma glada känsla efter sig som första albumet som jag verkligen gillar a lot. Recensionerna ser sådär ut, men glada toner gör mig glad och då spelar det ju ingen större roll om någon annan anser att det är två eller fyra av fem toasters!


En lördagskväll i mars


 

Ungefär såhär såg det alltså ut igår när vi åt mat och drack bubbel och drinkar till Irinas ära. Att bearnaisesås på en hamburgare kan vara så himmelskt gott förstärker det välkända uttrycket smarr plus smarr kan inte bli narr. Det blev dock ingen utgång, alla kände sig ganska möra efter timmarna på restaurangen så det blev istället hemgång och att krypa ner i sängen med lite tidningar innan jag somnade.

 

Idag är planen att städa och plugga. Ska plöja igenom Din upphovsrätt och andras tänkte jag. Men innan jag tar mig an det nöjet ska här sorteras, torkas av och dammsugas. Började lite tidigare i veckan så det är inte så värst mycket kvar. Sedan blir det skönt att gå in i den nya veckan med ordning och reda!



Idag är ingen vanlig dag

För idag är det Irinas födelsedag! Det i sin tur innebär att jag inte ska sitta här, just nu har jag ju faktiskt lite småbråttom. MEN eftersom jag är tjej och dessutom stressad tjej har jag självklart precis målat naglarna. När det är som mest bråttom, när annars liksom? Så jag tänkte att istället för att få förbanna mig själv för att ha sabbat det så slår jag mig ner en stund och chillidillar.

Ikväll ska vi ut och äta och sjunga för födelsedagsbarnet. En drink eller två och möjligtvis utång på det. Vi får se hur kvällen löper på helt enkelt!



Igår slutade jag tidigt och Ida var ledig så vi sågs inne i stan och drack kaffe och te och promenerade runt. Det var så oerhört skönt att känna värmen från solen igen! Lagom tills Maba slutade jobba så åkte jag till frisören min för att kapa lite hår. Håret mitt hamnade i ett läge där det i princip var två olika längder som följd av mina once upon a time etapper. Det såg lite ut som ett dåligt löshår. Men nu är det fixat! Efter klippningen åkte jag tillbaka till stan och mötte upp Maba, Ida och Lovis för lite aw, men med tidig hemgång. En riktigt bra dag med andra ord!

 

 

Nu har nagellacket förhoppningsvis torkat nog för att jag ska kunna hasta vidare!


RSS 2.0