Hejdå

Nu glider jag till Malin!


Romeo återvänder ensam

Min önskan gick i uppfyllelse. Idag blir det ikea med Malin. Ska köpa lite ramar att sätta förstorade bilder i framöver. Jag vill skapa fotoväggar med egna bilder på det ena och det andra. Jag vill få ordning. Jag är nästan lite pepp på att städa idag. Röja på riktigt. Vad jag önskar är att få städat ur både klädgarderob och byrå och framförallt garderoben med bara saker från när jag var ett litet kiddo. Inte var dag jag leker med barbie nu för tiden. Minns inte ens vad som finns där inne, så längesedan var det skåpet ens var öppet. Jag är rätt kass.

Nu blir det i all fall att vaska mig och ta på mig lite kleder (nej jag har ännu inte bytt från mina pj's). Det är också dags att put on my face. Spraya mitt hår. And so on.

Dagens kent ♥


Elva komma fem timmar

Igår var jag så trött att jag höll på att somna på golvet medan jag och Malin kollade på Brüno. Redan på väg hem från stan kände jag hur det brände i ögonen för att jag ville nana kudden. Och då var klockan typ halv åtta. Hemma var det mysmiddag med la familia. Tacos för hela slanten - supersmarr! Det blev en hel del över aka jag äter tacofrulle ♥. Ja, klockan är ett och jag har inte uppstigit ur krubban. Min plan är att göra det så fort jag har skrivit klart denna monolog. Jag känner bara ingen brådska för idag var första gången på 13 dagar som jag sov tills jag vaknade istället för tills klockan ringde. Sköntskönstsköntskönt.

Anna skulle ju kommit hit idag men så blev det icke. Inställd resa på grund av sjukdom, inte vill jag såklart att min hstdbff ska falla död ner mitt på avenyn. Eller någon annanstans heller så klart, det blir så hemskt tråkig stämning då. Därför har det inte heller blivit någon städning gjord so far. Jag är ganska kass. Står och väger för hurvida jag bör gymma eller städa idag. Blev galet sugen på att åka till ikea också. En liten plan tog plats i min skalle - städa idag och ta en tur till IKEA, imorgon kanske gå ett pass. Men Malin svarar inte i la telefono så jag kan inte presentera min plan för henne. Wää, vad ska jag ta mig till? Det ända rätta är nog att dra på gosestrumporna, lite kläder som passar dagtid bättre än det jag har på mig nu och sedan äta lite tacofrulle. Medan jag tittar på HIMYM. Helg är minsann fina grejer!

Lyfta lite skrot

Nyss hemkommen från gymmet, fick dock kasta i mig lite föda när jag kom hem för att inte falla ihop till en lealös hög på golvet. Nu har jag lite mer energi men ska nana kudden så fort jag har borstat tanden min. Gymmet kunde väl gått bättre, men med tanke på att det faktiskt var ett par veckor sedan jag vär där så var det väl okej. Ska väl inte direkt påstå att jag hade koll på det där innan mitt so called uppehåll heller i och för sig. Men det kommer väl!

Kände redan tidigare idag att jag var lite stel i benen efter igår och det kan jag säga, att det har blivit m-e-r stelt. Men det är väl bra skit. Hoppas jag inte är döden död imorrn. Hoppas framför allt inte att jag är döden död på lördag för då planerar jag att sätta ett par killer heels på fossingarna!

Nu ska jag försöka få mig i alla fall en timmes sömn före tolvslaget för en gångs skull. Livet blir så mycket roligare då. Imorgon ringer klockan strax innan 6. Kan nog bli en del snoozande där så jag är redan inställd på att köpa frulle på jobbet. Mmm. Frulle på jobbet...

PERFEKTION.



I ditt stora hjärta börjar slagen bli små
Och du rör min kind så jag förstår
att det bara är timmar tills du går


Fem steg bakåt, två steg fram
På lite håll liknar det dans
Och i drömmen håller du i min hand


Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
I en värld byggd av män för männen
Där ingenting har något värde
Utom minnet av allt som var vårt

 

Bättre än Kent blir det nog inte. Den här låten är något av de bästa jag hört. Jag kan lyssna om och om och om igen. Vara ledsen, vara glad, stå handfallen utan att veta vad jag ska ta mig till. Fem steg bakåt, två steg fram. Så känner jag mig ibland, att jag har så mycket lättare att gå bakåt än framåt. Det är så mycket lättare att bli påverkad av negativa saker runt sig än att ta till sig de där positiva sakerna som dyker upp minst lika ofta. Det är synd, varför är det så?


I did it!

Idag tog jag mig till gymmet och gymkortet blev av med sin oskuld där det gled genom kortläsaren som öppnade upp dörren för mig. Svettig var jag nästan innan jag ens kom in i salen där passet skulle hållas. Hjälp - var är omklädningsrummen, vilken sal ska jag till, vart ska jag vänta innan det börjar, ska man ha skor, eller vara barfota satan jag glömde vattenflaskan, undrar om de andra som är med har gjort detta hundra gånger innan, vad ska jag ta mig till?

I alla fall så gick det hela bra, det var kul även om jag trodde att jag skulle dö efter en kvart.  Och efter 20 minuter. Och efter en halvtimme. Passet var 50 minuter. Detta om något är väl ett tecken på att jag gjorde rätt i att gå dit. Avlider jag av att ta mig upp de fem-sex trappor som är för att komma till gymmet så är det till gymmet jag borde ta mig. MAN TAR INTE HISSEN. Ska man till gymmet tar man inte hissen.

Efter passet hade mitt ansikte antagit en färg jag inte trodde var möjlig. Man brukar prata "högröd" eller "röd som en tomat". Jag har nu skapat ett nytt uttryck - röd som Emma efter 50 minuter afro power. Det var nästan så att jag tog fram kameran och fotade mitt face. Men ni vet väl alla hur opassande det vore att plocka fram en kamera i ett omklädningsrum efter ett gympass...

Estedah

Satte idag klockan på en opassande tid, en tid som jag egentligen inte borde behövt bli medveten om att den existerade idag. En tid jag önskar att jag hade kunnat sova förbi. Men nej, jag har varit uppe och städat. Det kunde man inte tro. Kan ju inte direkt påstå att jag har fått så mycket gjort. Eller i och för sig, i mitt rum gör det ju ginormous skillnad bara man gör någonting, någonstans. Och  nu har jag röjt vad som kommit att kallas klädstolen, jag har dammat och städat ett par hyllor och röjt skrivbord och byrå. Jag hatar mitt rum. Jag hatar min oförmåga att göra mig av med någonting alls. Jag hatar att jag har miljoner saker överallt. Finns inga lediga ytor och går knappt ens att skapa några. Suck.

Juste!

Ska sätta mig och läsa lite i min bok nu, känns som att det är vad som behövs just nu. Ska bygga upp mitt lilla kuddberg i sängen och ta på mig pyamas och gosestrumporna för att gotta ner mig under täcket. Den här boken, Rätt åt dig av Jane Fallon, läser både jag och Blondinbella just nu. Den är så där härligt lagom som en chick lit ska vara. Och det bästa är att jag har en hel hög pocketböcker kvar när denna är slut!


Sista timmarna på jobbet idag var tunga. Det var hela tiden fruktansvärt mycket att göra och jag kom inte ens i närheten av dagsmålen. Känns inte alls kul. Även om man väl får ha en dålig dag då och då så är det inte kul när snittet sjunker. Definitivt inte när man känner att man ändå gör allt man kan och ändå kommer man ingen vart. En stund var jag tvungen att sätta mig med huvudet i händerna och bara andas långsamt.

Men men, så kan det gå ibland. Nu ska jag istället gräva ner mig en stund i de problem som Stephanie, Katie och James har med äktenskap, dubbelliv och otrohetsaffärer. I heart!

fail

Idag skulle jag alltså gå upp och cykla innan jobbet. Satte klockan så att jag skulle hinna cykla, duscha, äta och så vidare. Men nej. Jag kände att efter gårdagens apati behövde jag den sömn jag kunde få. Och det var visserligen en hel del, men nu känner jag mig som en människa igen. Det är gr8. Har tagit mig tid att laga mat också att ha med till jobbet. Blev - TRUMVIRVEL - lax som vanligt, men denna gång med bulgur istället för couscous. Tyckte att det var dags för lite förändring.... Eheh ehe. Tänk den dagen jag lämnat boet, jag kommer äta en så varierad kost att det är alldeles galet - BÅDE couscous och bulgur till laxen. Ibland skulle jag kanske kunna festa till det med tacos.

Nu ska jag spraya håret och ge mig av mot jobbet. Skulle vara fint att kanske hinna en latte lätt att ta med på vägen. M-m-m. Ska kanske byta morgondagens tid med Jennifer också om hon inte fått den bytt på annat håll. I så fall blir det upp och städa för mig innan jobbet och afro power efter jobbet. Ingen vill följa med så jag kommer få stå ensam i hörnet, högröd i ansiktet - inte bara av ansträngning utan också för att jag skäms över hur dålig jag är. Ojojoj.

Angående roast

ღ Emma säger:
fast det var ju LITE snack om felix herngrens pung också va   haha

eller hur vare

- |̲̲̲̲̲̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅x̲̲̲̲̲̲¹̲̲̲̅̅̅| säger:
De e fan sant de du säger! 

ღ Emma säger:
hahaa

- |̲̲̲̲̲̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅x̲̲̲̲̲̲¹̲̲̲̅̅̅| säger:
De var ju typ ett helt program om den där jävla pungen
man börjar ju undra om de ligger någon sanning i de

ღ Emma säger:
hahahaaa
HAHAHA

- |̲̲̲̲̲̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅x̲̲̲̲̲̲¹̲̲̲̅̅̅| säger:
HAHA å de gillar DU!

ღ Emma säger:
jag skrattade åt din comment
man börjar ju undra om de ligger någon sanning i de
haha

- |̲̲̲̲̲̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅x̲̲̲̲̲̲¹̲̲̲̅̅̅| säger:
Bra
För pungar är egentligen inget man skojar om! De vet du va?! 

ღ Emma säger:
HAAAAAAAAHAHHAAHHAHHA

- |̲̲̲̲̲̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅x̲̲̲̲̲̲¹̲̲̲̅̅̅| säger:
HAHAHAHA

ღ Emma säger:
HAHAHA

Skål

Här sitter jag och dricker blod.


Måndag = nya livet

Likt så många gånger tidigare kommer det nya livet med en ny måndag. Nu har jag ett gymkort och jag har ett par vänner med gymkort på samma gym = kan inte en kanske en annan kan. NO MORE vardagsgodis. NO MORE det är synd om mig jag får äta bara idag. NO MORE jaja, jag drack ju lite saft förut jag kan lika gärna äta fyra kilo godis också. Ingen dans imorrn ska istället få bli träningscykla innan jobbet, gym antingen på onsdag eller torsdag. Sova i tid, äta vettigare och ffs vardagsmotion. En trappa här, en kort promme där. Nu får jag ta och skärpa mig!

Saturday night

 

 

 

 

 


Love actually

Jag känner att det är precis något i stil med Love actually jag behöver nu. Lite Hugh Grant "jag är ett as, men ändå så chamig att alla vill ha mig", lite kärlek - olycklig som lycklig, lite lagom mycket problem och så ett lyckligt slut på det. Ska gotta ner mig i krubban, äta ett par bitar mörk choklad och njuta av livet. Dessutom vet vi ju alla vad som  medverkar i denna film - BRITTER!

Imorgon är jag sen, vilket är galet tur med tanke på sömnbristen denna helg. Känner dock att jag har hunnit med en del denna helg - kollat HIMYM med Jownazz, jobbat x2, utgång, fika och så ska det bli lite städa rummet nu ikväll.

To do

Ja nu har jag minsann en liten lista på vad jag ska sysselsätta mig med idag slash de kommande dagarna. Nästa helg kommer Anna hit från hstd vilket skapar första punkten på listan.

-STÄDA FFS!!


Att vi var ute igår skapar andra punkten (som jag inte hunnit bocka ännu eftersom jag sov hos Malin och sedan gick och jobbade).

-Duscha min vän. Pls become a human again.

Och sen har vi ju lite av den roliga sorten också, man skulle också kunna kalla det tidsbestämt eftersom det går på tv.

-Kolla Playa del Sol och Parlamentet.

Jag har ju faktiskt skaffat mig ett gymkort nu. Kanske är det dags att använda det. Har nu kollat och det går Afro power (JA jag tycker att det låter intressant) på onsdag och funk på torsdag. Också vanligt gympass hade varit mer än välkommet.

-Invig gymkortet.

Får startärz. Sen får vi se vad mer som kommer till, lär ju bli en sak eller tusen.

Sunday

Vaknade imorse av Malins alarm. Klockan var 08 någonting. Jag uppskattade det extra mycket. Malin har en bra egenskap som gör att hon i sådana situationer kan somna om. Jag har inte den egenskapen. Istället låg jag vaken på rygg och tittade på taket till Malins himmelskrubba. Sedan gick jag och tog ett glas vatten bara för att fördriva lite tid. Gick på toa av samma anledning. Så småningom lyckades jag i alla fall att somna om. Sov vidare någon timme för att istället vakna av att grannen där borrade. Inte morrade - fast jag måste medge att det hade varit bra mycket roligare.

Frulle intogs på Espresso huset, en grillad ost och skinkmacka, en stor latte lättmjölk och en cola på det. Supersmarris. Irina var mitt sällskap och det hela var trevligt. Nu är jag på jobbet och just nu rastar jag mig själv lite. Klockan 18 bär det av hemåt, eller bortåt. Har ingen aning om vad jag ska hitta på faktiskt. Som det ser ut nu blir det förmodligen hem att kolla HIMYM eller en film eller något liknande. Vem vet inte du, vem vet inte jag. De efterlängtade bilderna från igår kommer att dyka upp. Frukta inte!


En fundering

Har någon ett tomtebloss till övers? Jag och Irina skulle nämligen uppskatta detta extra mycket just nu. Det finns somliga kvällar då man faktiskt behöver ett tomtebloss eller två.

Hemma hos Malin spelas gamla godingar gång på gång. Vi har Dr. Bombay, Spice Girls och Mange Schmidt. Kanske är det snart dags att dra vidare. Måste nog bara höra klart på Giftig... SÅ JÄÄÄÄVLA BRA. Irina sa just att det var hennes favoritlåt. Irina vill verkligen att jag ska fortsätta skriva. Jag frågar henne om hon verkligen är säker på att hon vill det. Hon säger att JA det vill hon. Så jag skriver och jag sjunger. Jag sjunger Mange. Och jag sjunger Petter. Och hon säger att jag ska skriva mer. Så jag satte på en ny låt med Mange the man. Allt för Irina - jag vet hur mycket hon älskar Mange.

- Klockan är 11 tjejer!
- WOOOOOOOOOOOOOOOOOOHO

KUNGAHUSET RASAR ÖVER HIV-MANNENS MODEMISS!


Halloj!

Det är dags för mig att ställa upp för laget, att göra en insats. Jag har tidigare cirkulerat i denna blogg på flera sätt, ibland under pseudonymer och ibland i eget namn. Flertalet mer eller mindre briljanta citat härstammar i min mun.
Jag är hur som helst här för att göra ett avtryck. Tänkvärt hoppas ni på, men icke.
Vi sitter för närvarande i min enkla boning och intar lite (eller ganska mycket) vin. Jag är som vanligt envis med min gästbok, jagar folk genom lägenheten med pennan i högsta hugg. Tur att man inte bor så stort, så att säga. Kvällens planer är ännu obestämda, i vanlig ordning, as we like it. 
Emma hävdar att hon ser ut som spöket, jag ÄR spöket. Likt Fredrik G, den gången då han barskt hävdade att han ÄR Barbie och stövlade iväg mot bambautgången.
Så många minnen, OH så många minnen.

Mi gallo se murio ayer.
Posshaaaj Mvh Sailor Malin AKA quotemaster

Det snurrar i min skalle

Ikväll blir det utgång med ganget! Kvällen har börjat bra och vi har pimplat lite vin, lyssnar lite på musik (eftersom jag har skapat spellistan dyker det upp en del kent och kentremixer). Hurra!







Friday morning

08.11 är klockan och man tycker att jag borde ha hunnit sova såpass mycket att jag lever. Jag tror att jag kanske har gjort det, men jag är inte säker än. Det är nog först om någon timme som jag kan avgöra.

Ikväll blir det HIMYM med Jownazz. Han är hemma från lumpen och Sthlm denna helg. Jag kommer förmodligen skratta så jag avlider lite åt Barney and the gang. Men innan dess är det jobb, slutar klockan sex idag. Helt okej fredagstid. Håller också tummarna för att jag får min övertid godkänd imorgon. Vi får väl tzzee.

Slapsgiving

Så jävla klockrent!


HahahAHhha *hosthost* HAAAAAAAHaahaha

- Trust me you NEED to see this
- What is so important that I need to see it right now?
- It's a video of a dog pooping on a baby
- How do i need to see that? Why would I want to see that? In what possible way could subjecting my eyes and my brain to something that disgusting enrich my life?
-It's a dog, pooping on a baby!

Barney Stinson / Marshall Eriksen

Latte lätt att ta med

Heja snooze! Idag klickade jag på den där fina knappen i 40 minuter. Extra sömn is the shit. Har man dessutom satt klockan så att man har tid att faktiskt ligga kvar i sängen är det extra bra. Har man inte gjort det (som igår) så är det inte lika bra... Anyhoo, idag jobbar jag sent så det var nemas problemas. För att klara denna dag känner jag dock att jag behöver en Stor latte på lättmöjlk att ta med tack! Tro det eller ej, men det blir veckans första! Det är inte varje vecka som detta sker så sent som på en torsdag. Kaaka? Po en tooooosda?

I alla fall. Om jag nu ska hinna med den där latten borde jag nog lägga på ett litet kol, som man ju brukar säga. Tror jag ska kolla GG på vägen till jobbet. I iPoden. YESS, jag har fixat min converter igen. Hurra!

And she's back

Nu är jag pigg och glad igen. Se där vad lite How I met your mother kan göra. När jag skriver lite menar jag åtta avsnitt. Och vet ni vad, skrattbanden stör mig inte en sekund! Inte ens efter att the Big J avslöjade att dom fanns där. I min värld är Himym perfektion, there's nothing wrong with it. Jag önskar att jag kunde sitta hemma hela dagen imorrn och kolla på alla avsnitten igen, men det kan jag ju givetvis inte. Men jag kan i natt... Vi får väl se hur det blir, he hehe he.....

Man skulle nog kunna tro att jag har dött.


Erase and rewind

OPEPP. Ligger i alla fall rätt gött i min krubba. Ute är det bäcksvart så inte kan jag ta d60 på en promme heller. Blir nog inget afropass after all. Fick i alla fall sett nya HIMYM, något som fick mig på lite bättre humör, eller mycket bättre faktiskt. Mor min kom in i mitt rum nu och sa följande:

-Vill du ha en bulle på en onsdag nu när ingen av dina vänner vill leka med dig?

Haha, alldeles lysande. Nybakad och fortfarande varm. Så det ska vara. Laters.

 

 


fail

Saker och ting är verkligen inte på min sida idag. Hurra hurra sa jag för att jag jobbade tidigt och för en gångs  skull har möjlighet att hinna göra något efter jobbet. Kollar upp ifall det går några nice pass på gymmet och kommer fram till att två verkar roliga. Blir lite pepp och försöker få fatt på mina två gymvänner. Inget svar hos någon. Hepp, fail på det, inget gym blir det. Känner mig inte så van att jag vågar gå själv. Hamnar hemma istället, framför datorn. Som vanligt. ÅH det är så frustrerande. Går ett pass med afro power klockan åtta, funderar på att gå dit kanske. Humm.

Jag har också fått ledsna känslor på insidan idag. Har också lyckats gå back to basic i självömkan och tycker så synd om mig själv för att allt blev så tråkigt och att det känns så meningslöst att bara göra ingenting alls. MEN DO SOMETHING ABOUT IT DÅ. Suck. Känns som att något som heter afro power skulle passa bra nu trots allt. Men vad innebär det egentligen?

Bananschampo is for monki

Måste säga att det är lite roligare att duscha när man har banandoft på både schampo och balsam. Smarris luktar det då. Något som gör det lite tråkigare att ducha är att varmvattnet plötsligt bestämmer sig för att sluta vara varmvatten. Det blev fruktansvärt kallt kan jag säga. Som tur var återvände det varma vattnet efter en stund och jag slapp bli iskvinnan.

Nu har denna veckas avsnitt av desperata hemmafruar avverkats och likaså har Christine hälsat på i tv-rutan. Lika-jävla-rolig-som-alltid! Får nog ta och kolla igenom min box någon dag. Kanske under någon kommande filmhelg framöver. Fina grejer!

Halloj!



Här sitter jag och äter en macka med lökkorv. Dricker lite äpplejuice. Snart blire jobbet, sedan blire dans,  duscha, Desperate och Christine. OCH SÅ VAR DEN DAGEN SLUT! Tänkt så kvickt det kan gå, tror ni det är okej om jag går och lägger mig direkt nu istället? Det är kolsvart ute när man vaknar nu och det blir så mycket svårare att komma upp. Det krävs ju sådana sjuka mängder viljestyrka att inse att man inte får sova mer de dagar som det i princip blir mörkare i rummet när man drar undan gardinen. Utomhus känns ogästvänligt. Tur att man har ett portabelt duntäcke att krypa ihop inuti!

Vad har hänt dig, Duvan?





Vänta vänta Fågelturken är på väg, vill hjälpa dig!

Spotify



Jag granskar till och med
mig själv genom dina ögon
och jag hatar det så…



Istället för ljud

Nameless

Vad hände? Saker är fortfarande fail - ett frågetecken rätades ut, men två nya uppstod i stället. Nu vill jag bara fly till Kent på repeat och hålla tummarna på att saker löser sig av sig själv. Jag hoppas att jag mest bara är girly. Finns ingenting som är så bra nu som Kent.


Perfektion.



Ur en klar himmel faller bomben ner
Vi ligger tysta i en krater, ler
När vi ser vår samtid brinna ner


Och jag ska skydda dig med kroppen min
Luften svider när vi andas in

Har alltid sett oss som Ansgar och Evelyne


GAAAAH

Så känner jag mig just nu. Känns som att flertalet saker bara rasar men jag hoppas att det vänder. Eller att jag inbillar mig, eller att det är ett missförstånd eller, eller, eller... Var faktiskt väldigt skönt att vara på jobbet idag, med glada, snela vänner som fick mig att också vara glad. ÅH jag vill ha lite klarhet i ett par saker men jag har ingen som helst aning hur jag ska få det. Jag hoppas att morgondagen kan komma att lösa det hela. Annars blir det att fortsätta lyssna på halvledsna låtar som terapi.

Strax ska jag nog dra mig mot Louise för att kolla en film. Jag är nöjd så länge det inte blir typ The last house on the left - SNÄLLA SE ALDRIG THE LAST HOUSE ON THE LEFT! Kände mig inte pepp för Harry P idag, konstigt jag vet. Hur kan man inte vara pepp på Harry P liksom, han är ju ändå Harry P. Dags nu att ge mig lite cred för att jag lyckades få in Harry P tre gånger på en mening.




Du är allt jag ser och hör, du är allt jag ser och hööör.

Money money money

Idag ska jag jobba över lite, fyra timmar blir det, mellan 14 och 18. I övrigt har jag ingen plan för denna dag. Ska sällskapa med Totte på jobbet, sedan är det ett par till vänner som också jobbar!

Kanske bör man försöka styra upp en liten filmvisning ikväll, typ en gammal goding (John Tucker must die, 10 orsaker att hata dig, The holiday and so on). Får väl se hur det kan tänkas bli med det. Igår kollade jag Gossip Girl med Malin och Ramona, blev sex avsnitt och klart med säsong två. FINALLY HAR MALIN SETT 25 SÅ VI KAN VENTILERA! "Vad händer i 25an?" Pyttsan. Vad händer inte i 25an?! :D

Dags nu att hoppa ner för trappan och stoppa något i magen. Det är något som är jobbigt med den tiden jag valt idag. Vad ska man äta? Middagstiden ligger någonstans mitt i där, men jag har ju givetvis ingen lunch på fyra timmar. Ska man käka innan? Middag till frukost. Eller efteråt, och dö medan man faktiskt är på jobbet? Tss, jobbigt att man har så stora problem...



Han mittemot har inga gardiner, han tar på sig själv varje kväll. Han vill att man ska titta på, och det gör jag också.

Barn från rödastan

Fint Anna att du tvingade in mig på den här mannen!



Drömde om dig i natt igen, det måste va för att du är känd
Försöker komma på orsaker till att kunna höra av mig.
Men vår enda gemensamma vän är din bittra förra pojkvän
Förbjudet är spännande, kommer aldrig kunna låta bli dig.



Y-y-y-yesterday

Igår var det jobba, jobba, joobba och därefter after work. Lite föda, lite vin, mycket vänner och inte minst en reunion med MAAN som är tillbaks i stan! Det är inte dåligt det. I det stora hela var det en mycket trevlig kväll, men den hade någon down också när en liten verbal fight utbröt mellan mig och en god vän. Jag förstår fortfarande inte vad grejen är riktigt, men får försöka lista ut det och lösa det.


Carlos & Emma, cewtisar



Sörplar lite med Tottelina



:)



Tootoo





Sötnötter



Looks like a bromance to me!



Bff is back in town



Aussiemaan och spökem

Töntarna





Gymkort

Finally har det blivit av att jag skaffat mig ett gymkort! Det känns bra. Vi får se när premiäranvändning blir dock, förhoppningsvis i helgen! Åh jag blev lite sugis på att gå pass vilket jag aldrig gjort innan. Nej tro det eller ej, inget av mina sammanlagda typ... åtta träningspass har varit ett gruppträningspass på gym. I KNOW, it is SO hard to believe!

Sunny weather

Idag har solen smugit sig fram mellan molnen. Undrar om den likt den brukar kommer att smyga tillbaka lagom tills  jag kommer ut... Ska bli spännande att se. Eller egentligen inte.

Igår var jag och Irina och kollade på Markus Krunegård som hade en liten spelning/signering. Mycket charmig man må jag säga. Han fick också signa skivor till Anna och vi knäppte en bild eller två. Efter detta bar det av till Espresso Huset. Oh don't we all just looove Espresso House. Smarrade lite på varsin macka och latte / chai. Jag löste också ut mina biljetter till Kent och kan bocka av det från listan. OH-I-LOVE-THEM!





HAPPINESS


HAPPINESS


05:45

Imorgon jobbar jag tidigt och det var ett tag sedan nu. Känns lite jobbigt faktiskt. Klockan kommer ringa 05:45 men det betyder INTE att jag faktiskt kommer att stiga upp då. Förmodligen kommer jag tvinga upp mig själv ur krubban vid tio över ungefär. Har faktiskt redan nu fått beviljat att gå lite tidigare imorgon och tänkte svänga förbi Markus Krunegårds signering slash spelning. Sånt är alltid trevligt.

Idag har det varit dans och Desperate och Christine. Tisdagar är alldeles lysande dagar, finns inget dåligt med dom. Till skillnad från i princip hela min umgängeskrets känner jag på detta vis. Veckans bästa dag. Kaanske...

Nej nu ska tanden borstas och huvudet läggas på kudden. Nattinuffs!

Håller min tumme

Modern min sa idag till mig att min farbror inte mår bra. Tydligen inte bra alls som jag förstod det. Usch, jag får ont i magen. Jag vill inte att sånt ska hända, varför måste det alltid vara dom som är snällast som drabbas värst?! Nu har det visserligen gått upp och ner det senaste, men varför kan det inte bara få hålla sig till upp och låta allt vara bra ett tag ibland. Gillar inte alls detta.

♥ 100318 - KENT - 100319 ♥

HURRA! JAG HAR BOKAT BILJETTER!

Jag visste inte vilken dag jag skulle ta så jag tog både torsdag och fredag i Göteborg. Något jag aldrig kommer att ångra. Jag är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Det tog en stund att komma in och under den stunden trodde jag att jag skulle gå under.

SÅ JÄVLA BRA! Jag får gå på Kent två dagar i raaaaaad. Dock har jag bara sällskap en av dom som det är nu. Hittar jag ingen som vill haka på på torsdagen får jag väl stå där ensam och gråta av lycka. Lär ju vara en eller två personer till där i alla fall. OH JAG ÄR SÅ LYCKLIG NU! Att till och med en måndag kan bli så bra! Bästa starten på en vecka! :D Jag kände till och med att jag var tvungen att skapa en ny kategori att lägga detta inlägg i!


 

ÅH JAG BLIR VERKLIGEN SÅ GLAD


Soon to be bought

40 min to go.


Sunday

Idag vare jobb 9-17. Working 9 to 5 som man ju hört en gång eller två. Var i alla fall helt okej när man har trevligt folk runt sig! Efter jobbet blev det promenix in till staden med en vag plan om kaffe. Planen blev sedan bekräftad och det blev ett trevligt besök med en trevlig grabb på espresso house :)

Fick också kollat lite GG med Carlito även om han var mest intresserad av att spela spel på sin ipod medan jag satt och skrek ut hur snygg Chuck Bass är. Hemvägen bestod av massor med Kent. Eller a, så mycket jag hann spela på den dryga halvtimme - 40 min som det tog att komma hem. Försökte komma fram till vilken låt som är favoriten men det går inte. Det går verkligen inte. Det - går - verkligen - inte . Mannen i den vita hatten är ju så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men likaså Noll, Din skugga, Berg&dalvana, Socker, Alpha, M, Välgärningar och illdåd, Klåparen, Thinner, Istället för ljud AND SO ON. Jag skulle kunna hålla på tills jag räknat upp alla låtar. Och imorrn släpps biljetterna till konserterna framöver. Ooooh. Jag älskar dom, älskar, älskar, älskar!



GBG 08-07-25


När Jag blir grå, när Jag faller - orkar du för två?
När idag blir igår, kommer du att älska mig ändå?
-berg&dalvana ♥

Note to alla utom mig själv

HEJ! Ser min blogg jättekonstig ut på alla datorer utom min egen? Pls help me! här ser den ut som den ska med menyn som vanligt där den ska och alla texter ligger som dom ska. Hos Ida ligger allt huller om buller och menyn hade trillat allra längst ner till vänster under alla inlägg som helt plötsligt tar upp hela sidan?

Och så sket det sig

Givetvis förlorade ju Sweden. Men trevlig har kvällen varit ändå! Har blivit att leka en del med Kajsa, Idas cute hund, som just i denna sekund står och tittar intensivt på mig med en leksak i munnen. Jag kastar, hon hämtar. Vi drar åt varsitt håll. And so on. Blir hem ganska snart eftersom jag ska jobba imorrn. Hoppas det är mer chill imorrn än det var idag, men vi får väl se...


FOTBOLL!!!!!

Intresserar inte mig så mycket. Det vi satsar pengar på ikväll är inte hurvida Sverige vinner eller inte. Inte heller hur många mål som kommer göras. Nej, det vi satsar på ikväll är hur länge jag och Ida får vara kvar i vardagrummet med killarna som faktiskt vill kolla på fotbollen. Risken finns att vi istället blir förvisade till köket. Inte för att laga mat (för pizza har vi redan ätit) utan för att skona männen från vårat oväsentliga skitsnack :)


Vanilla is in da house

Här sitter jag och sörplar lite Vanilla Coke. Smakar oerhört bra må jag säga. Kommer ha lite tid att fördriva efter jobbet innan jag ska träffa Ida. Vet faktiskt inte vad jag ska göra av den. En sådan där mittemellanstund på cirkus en timme. Har ingen direkt lust att gå i stan. Hinner ju absolut inte åka hem. Nåja, något kommer jag väl på!


HURRA!

Och så blev fikan finally av! Trevligt värre måste jag absolut säga. Gick till vårt soon-to-be-stammisfik och köpte vad vi kanske skulle kunna kalla "det vanliga". Inte för att dom på fiket kanske vet det, men vi vet det i alla fall. Fiket är  nästan för nice ihopbyggt med en affär innehållandes lite allt möjligt som man vill äga men inte riktigt är villig att lägga pengar på. Galet snygga espressobryggare, disktrasor med Kronprinsessan och gym-Daniel, glasunderlägg med nice tryck, servetthållare, coca colaburkar and so on. Oh vad jag önskade äga deras stolar!

Sedan blev det lite promenad i vår stad. Jakten på en orange halsduk förde oss både hit och dit men inte fann vi någon. I alla fall inte i en affär som faktiskt visade tillräckligt mycket intresse för att låta Ohlle köpa den. En rosa mössa med rosett och ett par vantar fann jag i alla fall till mig själv. Och sist men inte minst - en ny facebook-bild löstes för Mr Ohlsson.

Jag ser ut att vara en purken tjej.

 

 

Dessutom har jag hunnit med en filmvisning hos Carlito tillsammans med honom och Martin. Vi såg 10 orsaker att hata dig aka en av tidernas bästa filmer ♥ Innan filmen köpte vi (läs jag) massor med godis med ursäkten att jag kan ha det på jobbet imorrn också. Tro det eller ej - men det blev en del (läs lite) kvar som jag faktiskt kan ta med mig imorgon. Happyface! Jag hade funderingar på att kolla ett avsnitt HIMYM innan jag somnar men jag tror jag skippar det och bläddrar ett par sidor i min bok istället. Himym får vänta tills imorgon. Vi vet ju alla vad dom säger, den som väntar på något gott!


Heizan!

 

 

 


Confessions of a shopaholic

Helt klart en charmig film. Kvalar ganska högt på listan över chick flicks givetvis men annat förväntar man sig ju inte, och inte heller är det väl något negativt! Att filmen dessutom innehåller en charmig britt gör ju INTE det hela sämre. O.M.G - jag vill åka till Great britain.


Hur lysande det än varit att spendera hela morgonen (dagen) so far i rosa pyamasbraollor från Paul Frank och gosestrumporna så är det faktiskt dags att ändra på det nu. Ska möta Mr Ohlsson om en alternativt två timmar nu. Då går det icke att sitta här och häcka!

Free day

Ledig. Ny glamour. Sol. How I met your mother. En shopaholics bekännelser.

Igår (inatt) kollade jag på HIMYM till två ungefär innan jag bestämde mig för att det faktiskt var dags att sova. Tio minuter efter att det faktiskt var dags att sova satte jag igång En shopaholics bekännelser. Jag kollade visserligen inte klart hela, men en halvtimme i alla fall. Blir att se klart resten strax. Idag har jag egentligen ingenting alls planerat förutom att kanske ta en fika med Ohlle senare i eftermiddag. Oh please låt honom ha blivit frisk så att jag har något kul att se fram emot idag. Annars kommer det kännas så ovärt att vara ledig. Visst det är underbart att ha en hel dag att fylla med saker att göra, men finns det inget att fylla den med så känns det ganska meningslöst.

Jag funderar på om jag inte ska åka till stan och lämna blod innan jag eventuellt träffar Ohlle. Är han i skolan slutar han fem. Eller kanske fyra. Och det vet han först när det sker. Måste ändå fördriva tiden med något, så varför inte. Om dom fortfarande vill ha mitt blod det vill säga, men jag kan inte komma på någon anledning till att dom inte skulle vilja det. We'll see.

Countdown




Dagar till RÖD släpps ♥

Dagar till Kent spelar i Sthlm ♥

Dagar till Kent spelar i GBG ♥

Dagar till Kent spelar i GBG ♥

---

Idag jobbar jag sent. Har ganska skumt schema denna vecka, med lediga dagar här och där och helgjobb och längre luncher än vanligt. Nåja, inget jag kan påverka, det är bara att go with the flow. Verkar dock inte vara så poppis att jobba sent idag så kommer kanske bli lite ensamt. Damn it att jag har blivit så van vid att alltid ha sällskap när jag jobbar sent.

Ska försöka hinna förbi espresso house och beställa en "det vanliga att ta med". Ja - numera känner dom igen mig och vi har tillsammans utarbetat en liten meny som består av ett par punkter. Just "det vanliga" är en stor latte på lättmjölk....... Nej det var inte sant, dom känner inte igen mig sådär. Men det vore kul om dom gjorde det! Eller ett tecken på att jag kanske borde dra ner ytterligare på mina besök...

-.-


Att man kan ha så tråkigt när man är ledig. Borde man inte vara glad då? Istället sitter jag här hemma utan ett enda skit att göra. Eller som sagt tidigare så finns det en del, men som det är nu är det mestadels boooring grejer. Städa är typ det som är genomförbart. Vänner som jag tänkte att jag eventuellt kunde fika med vill inte ens svara i telefon eller på sms. Wää. Jag ska sätta mig och kolla på High School musical istället. Snart kanske jag kan göra en egen film. "Kent - the musical! - Straight from Emma's kitchen". För det är där jag suttit de senaste två timmarna och sjungit för mig själv. Och för mamma och pappa som suttit i vardagsrummet bredvid. Kanske också lite för Emil och Johan i rummet bredvid mitt dit jag nu förflyttat mig. Någon annan som vill höra skönsång?



Nu är jag större.
Nu är jag äldre... äldre än du. Nu är jag större - större än DU! SOOOOLO. En blaaank daaank låg så tungt i min haaand. Mer värd är kulor av glaaas. En daaank fraaank jag kommer aldrig närmre än så en blank förmiddaaag i handen på Frank.


7200 sek. Give or take

Idag spenderade jag ungefär två timmars kvalitétstid med mig själv. Och det är räknat efter att jag fått håret fixat. Mellan 9,30 och 12 satt jag i frisörstolen om blev ompysslad. Håret är numera blekt - thank god! - och klippt. Tyvärr försvann frisörstylingen ganska kvickt i den storm som var ute.

Eftersom min fikafriend Ohlle gått och blivit sjuk var jag tvungen att hitta något annat att fylla dagen med. Ja men det är väl KLART att d60 fick gå med mig på en tur, det var alldeles för längesen vi sågs. Jag tog mig en lång promenad utan samtal, sms eller konversation. I vissa lägen undrade jag (egentligen inte, men vi kan väl låtsas som att jag gjorde det) om folk tyckte att det verkade vara en knepig tjej som klättrade runt på stenar och tog kort på minsta lilla grej.

Nu är jag i alla fall hemma igen och har ganska många timmar kvar av denna dag. Säg vad ska jag hitta på? Städa vore vettigt men ack så tråkigt. Not gonna happen! Kolla en film eller några avsnitt valfri bra serie. Ringa en vän. Ta en fika. Gå ut och fota ännu mer. Läsa min bok. Träningscykla framför tvn (?). Möjligheterna är oändliga!

 

 


No more Mrs flat hair

Ska strax ge mig av till frisören (snälla giv mig tid att äta innan annars dör jag) för att klippa upp och bleka manen. Som det är nu är det för långt och för platt och har ingen frisyr. Det får en slags A-form av platthet. Det ligger slickat längs med ansiktet för att sedan lägga sig vidare längs med axlarna. Usch. Elektiskt blir det så fort man tar på det och så stor det plötsligt rätt ut åt alla håll också. Hurra! Som om det inte var nog redan innan.

Detta är i alla fall dagens viktigaste problem att lösa, eller har ni några alternativ?

Let's get desperate!

OMFG! Det är äntligen dags igen! Thank GOD it's tuesday! Dans, Desperate, Christine. SPÄNNANDE! GOTTA GO!

Update reklam 1

Åååh jag fattar aldrig hur mycket jag har saknat desperate förrän det faktiskt börjar gå igen. Den kvalar minsann in riktigt högt på favvolistan. Två minuter tog det innan jag satt med tårar i ögonen och sedan satt jag där fnittrandes åt Susan. Min familj måste undra vad det är för fel på mig när jag sitter på mitt rum och snyftar och skrattar för mig själv. Snart kanske dom ringer till psyket för att se om det finns en plats för mig. Vem vet.

Som om det inte räcker med Desperate kommer ju New adventures of old Christine efteråt också. Där snackar vi vansinnigt skrattande under hela avsnitten. Där snackar vi Emma aka sinnessjuk. Men ack så jätteglad!

Tacka Töntarna ♥

Idag tackar jag töntarna för att jag klarat mig genom dagen. Annars vet jag inte vad jag hade gjort faktiskt, annat än gått under. Varje rast och ledigt tillfälle har jag behövt rensa psyket och då är det med ipoden det fått ske. Som ett mantra. Gimmie mer, mermermermermer.


Töntarna

Ikväll skulle jag sova i någorlunda tid. Istället lyssnade jag på Kent's nya 20 gånger. OCH DET VAR SÅ VÄRT DET! ♥

HAPPYFACE BIG TIME!

Det händer äntligen äntligen äntligen äntligen äntligen igen! En lång månad kvar SEDAN KOMMER NYA KENT SKIVAN! Sjätte november är datumet att komma ihåg. HAPPY HAPPY HAPPY face! Jag ursäktar det kanske lite omogna sättet att uttrycka sig på men jag vet inte vad jag ska ta mig till annars. Första jag gjorde när jag kom hem från jobbet ikväll var att gå in och lösa nya singeln. Har lyssnat nonstop sedan den dök upp på datorn. Har inte ännu hunnit bli så många i och med att jag kom hem sent men läääär bli repeat innan sömn ikväll. Har också uppdaterat ringsignal och sett till att den hamnat på ipoden. Vem vore jag annars?

Har redan varit inne och kollat turnédatum och skrivit upp i min kalender. Jag vill gå alla dagar alla orter. Pls let me. Jag har blivit galen, alldeles galen. Men hur kan jag inte?! Dom är så bra att jag får ont i magen. Jag vill springa snabbt och skrika glatt. På vägen hem lyssnade jag Mannen i den vita hatten och höll på att få en tår i ögat. GE MIG!



NJUUUUUUUUUUT!



Quote

- Totte says:

är det viktigt att laxen är helstekt?

Emma says:

jag brukar göra min i ugnen

- Totte says:

lyxlax

Emma says:

haha

det är jättelätt att göra i ugn

- Totte says:

asså?

Emma says:

jag tycker det =)

- Totte says:

bara daska upp den och in u ugnen eller?

HAHA

de kanske lät fel

Emma says:

HAHAHAHAAHA

det lät oerhört kul om inte annat


Gossip och en latte

Louise kom idag hit med Espresso house frulle. En stor latte och en grillad ost och skinkmacka. M-m-m!  Dessutom kollade vi på Gossip Girl medan vi åt. Snart är det dags att glida vidare till jobbet. Idag fick jag också ändan ur att ringa min frisör för att boka tid för klippning och lite blekning. På onsdag blir det, när jag är ledig. Tyvärr får jag då ingen sovmorgon eftersom enda lediga tiden var vid 9,30. Men så kan det gå och det får det vara värt. Annars får jag vänta till nästa gång jag jobbar helg och det känns inte lockande.

Yrrol?

Tanden är borstad och blåsan är tömd. Smink hade jag inte ens något att tvätta bort idag! Förövrigt en av de bästa känslorna ever. Ska komma i säng i tid idag tänkte jag och here I am, iklädd långben-shortsen och Ölandströjan. Funderar bara på vad jag ska kika på innan John Blund ska få sällskap. Tänkte länge Gossip Girl men slog just om till Yrrol. Det var ju trots allt i januari jag fick låna fimen av Maan, innan han lämnade landet. Nu kommer han hem om en vecka och det vore ju otroligt pinsamt om jag inte hunnit se den innan dess. Det får nog bli så.

JAG HAR ÄTIT PANNKAKA!

Sista huset till vänster

Idag var det filmdag, inte riktigt enligt planerna utan det blev mest How I met your mother - men serri finns det någon mer klockis serie? Vi såg i alla fall denna filmen, som jag inte direkt rekommenderar. Första halvan mådde jag nästan psykiskt dåligt och ville gråta lite. Var som någon form av dokumentär om vilka händelser som kan göra ens psyke rubbat. Andra halvan genererade mest tankar i stil med "men lägg av nu, ingen skulle någonsin ens kunna blinka med ögonen efter att ha fått så mycket stryk" eller "vad är deras problem, håll i kniven istället för att ge den till the bad guy". Sedan kom vi till slutet. Man har sett dåliga slut. Och så har man sett detta. Ojojoj.

How I met your mother var i alla fall till största belåtenhet och likaså är den stora kopp varm choklad med grädde  som jag nu har bredvid mig :)


Friday b4 worrk


Ehtrowr nih at we fowr egåttis drinkhar?






Har blivit lite mat - club sandwish, lite dryck - bacardi breezer, lite spel - Guitar hero. Kvällen so far är trevlig men jag skäms att erkänna att jag har gäspat en eller två gånger. Inte med anledning av tråkigtheter eller liknande utan bara good old sömbrist. Det går nog att jobba bort.

 


Right.now




Hängde precis ut genom fönstret för att fånga lite solnedgång ovanför radhuslängan mitt emot. Tydligen var jag såpass odiskret att en av grannarna snettöver skrev till mig på msn och undrade vem jag smygfotade. Hoppsan, så det kan gå. Mitt vidöppna fönster släppte också in kalla stormar i mitt rum. Hösten är visst här till sist.

Turning. partymode. on

Or at least trying to. Sitter i min stökiga bädd och lyssnar på spellistan "1 - The chosen ones". Ja det är sant, till och med min krubba är stökig, jag är sämst i världen på att hålla ordning. Efter duschen har jag kommit såpass långt att jag nu i alla fall är ren och fräsch, dock inte len ännu men det kommer. Bloc Party försöker få mig på lite bättre humör och sättet min ansiktskräm luktar på ger mig lite av en lugnande effekt. Toppen, nu fick jag det att låta som att jag inhalerar olagliga substanser via min ansiktskräm också...

Om kvällen blir som jag tror att kvällen var menad att bli så käkar vi på Hard Rock om en och en halv timme. Vi har dock inget bord. Och ingen klar plan. Jag vet inte vilka som ska med. Jag är inte klar. Som vanligt prioriterar jag underbart. Mitt hår hänger blött i något som man kanske skulle kunna kalla tofs och min outfit består just nu av underkläder och en klänning som ligger i mitt knä. Kanske dags att få eld i stjärten och faktiskt åstadkomma något vettigt. Naaah!

Jag och lillebrowr bakade winerbröds!







I just couldn't stop myself...

 

Nu är den min fo real.

Familjeutflykt

Det fanns en gång i tiden då antingen varje lördag- eller söndagförmiddag bestod av någon slags helg-shopping för vår familj. Det kunde vara IKEA eller Jula eller stadium. Ofta innehöll turerna ett avslut på ÖB där mängder med godis införskaffades. Idag blir lite en sådan morgon. Snart åker jag, mor och far iväg för att köpa lite filmer och även ta en sväng förbi just tidigare nämnda Jula. Eller om det var K rauta eller hornbach eller you name it byggvaruhus. Jag tänker varken ta på mig ordentliga kläder, sminka mig eller se till att håret ser acceptabelt ut. Istället drar jag på mig mjukisbrallor i storlek xxl, en go tröja och stoppar mössan långt ner över öronen! Howdie!

When you're comin' home at five in the mooorning

imorse.










SÅKLAAAART


Dööööööööööd

Jag vill verkligen inte vara vaken nu, jag vill ligga nerbäddad under mitt duntäcke. Nyduschad och sovandes sedan ungefär trettiominuter tillbaka. Istället sitter jag vid köksbordet med armar så utmattade att de knappt orkar knappa på datorn. Jag är nog trots allt mer beroende av mina sociala sighter än vad jag önskar erkänna. Den där tidningsartikeln i metro en tid tillbaka skulle kunna ha handlat om mig. Sad but true. Men om sanningen ska fram har jag då aldrig stannat hemma från jobbet för att skörda i alla fall. Vore det så hade jag varit i stort behov av hjälp.

Nog nu med denna kvällsanalys, äpplejuicen tog slut och det är mitt tecken på att det är dags att äntligen göra mig klar att krypa ner i den alldeles, alldeles underbara sängen.

Japanmix

Vamos a la gymmet Oh-oh-ooh. Det känns bra, men dags att rusa eftersom jag redan dragit ut på det hela lite för mina gymfriends!


RSS 2.0