No stress

Sitter nu hemma hos Malin medan hon gör sig klar. Jag aka snabbsminkaren är redan fit for fight så jag lyssnar på musik, hänger på msn och kollar på Matrix.


Klockan 14 börjar dagen

Då ska Anna gå ut med sin hund och då ska jag påbörja dagens bestyr. Bearbeta min kropp med brun utan sol inför besöket i ett främmande land där det är mer värme än i detta. Städa mitt golv. Städa min byrå. Bädda min säng. Dusha min kropp och mitt hår. Allt till de peppande tonerna av Britney Spears. Malin lyssnar på Britney när hon städar. Då ska jag också göra det. Sedan ska jag packa lite i en väska. Ett par shorts hit, några linnen dit, tandborsten ska med och bikinin.


Semester

Insåg precis att jag faktiskt har semester nu. Inget jobb på två veckor nu. Och om bara lördag, söndag, måndag lämnar vi landet. Underbart. Pratade med Louise live from Florida igår kväll och runt 30 grader var det. SOMMAR! Och här är det snö, ska inte bli ett dugg sorgligt att komma bort härifrån ett tag. Eller jo ett litet dugg, du vet vad jag menar. Elleeer.

Sitter nu hos Irina dit Malin bjöd in mig. Till saken hör att Malin är på jobbet. Irina städar och jag har stulit hennes dator och sitter här framför msn och smaskar på choklad. Vanilj latten är slut men chokladen är det som tur är inte. Senare kommer någon form av förändring ske, vet ännu inte helt klart vad. Förmodligen byter vi hem till det Caesariska palatset när Malin har slutat. Future will tell om inte annat.

You spin my head right round, right round





One week!

Om en vecka är jag och Malin i Miami nu! Fän va nice det ska bli! Imorgon ska jag byta min helg med Martin också så jag hinner få saker gjorda de två dagarna. Packa, städa, dubbelkolla. Ska bli bra det där.

NEJ vad håller jag på med. Borde verkligen redan ha duschat och gått och lagt mig. Uppstigning med tuppen imorgon, 07,45 ska jag sitta by my desk på jobbet. Alltid lika tråkigt. Men alltid lika roligt att gå därifrån i tid!

Work work!

Sitter på jobbet nu, dagen är snart slut, har 25 minuter kvar innan hemgång. Det har idag varit en bra dag, mestadels i alla fall. Lite långtråkigt nu på kvällningen men inte kan väl alla dagar vara perfekta!

Efter jobbet idag ska jag försöka hinna kolla på Desperate Housewives, livet blir så mycket roligare då. Plus att jag vill ju gärna hinna se det första avsnittet före det andra. Eller jag måste se det första först ju. Såklart!

00.57

Och där satt hon vid köksbordet och funderade. Kom inte fram till mycket mer än vid de tidigare funderingarna. Alltså ingenting. Fortfarande total förvirring. Kan jag inte drabbas av en plötslig insikt eller belönas med förmågan att förstå mig på. Jag blir förvirrad och ledsen.

Söndag

Idag har jag och Malin varit lite duktiga och städat, diskat, slängt kartonger och lite annat vettigt. Nu väntar vi på pizza som tar sin lilla tid. Beräknad leveranstid överstigen med nio minuter. Kanske dags att ringa leveranssupport?! Vår belöning idag innehåller också Gossip Girl. Ska bli fint. Finfina grejer det är allt jag kan säga.

Nu kom pizzan levererad till oss. Home delivery. Håller tummarna för att den är varm och smakar bra. Nu ska här ÄTAS.

Tolv timmar

Blev ganska tidig hemgång efter vår Afterwork igår. Pappa hämtade mig tjugo över ett och jag var väl iordninggjord och sovandes klockan två. Vaknade klockan två idag. TOLV timmar. Shit. Har nog aldrig sovit så länge innan tror jag. Idag har jag varit helt oproduktiv. Kollat på fyra avsnitt av Sex and the city och bara tagit det riktigt lugnt. Det blir dock bråttom för mig snart. Ska iväg till en kompis som fyllt år ikväll. Klockan sju ska vi vara där och jag sitter fortfarande i pyamas och morgonrock. Klockan halv fem. Goodjob Em!

After work

Sitter nu och pimplar vin på afterwork med mina teammates. Är så glad att jag hamnade i detta teamet! Snart ska Malin möta upp med oss, ska bli fint! Har varit en väldigt trevlig kväll och det lär fortsätta på det viset! Trevligt värre! =)



Din sko 399 kr

Preparations

Oj vad jobbigt det blev att beach 2009 plötsligt blev knappt två veckor bort. Blir att leta upp så att jag har en fullständig bikini, kanske inte äta två kilo godis om dagen och att börja med fuskbrännan i form av brun utan sol. Känner jag mig själv rätt hinner jag nog dock tröttna lagom tills vi åker om jag börjar nu...

Har också fått börja knö ut mina liiiite tighta heels som jag köpte för någon vecka sedan. Dom ska med över havet! Detta måste dock ske här hemma eftersom det inte riktigt är rätt säsong just nu för dom...


Klappat och KLAAAART!

Nu är hotell och flyg bokat och betalt. Allt är done. Eller i princip. Är väl lite som ska fixas fortfarande. Försöka få tag på Louise bland annat. En annan sak vi får göra är att hålla alla förbannade tummar för att dollarn slutar stiga eller kronan slutar sjunka eller vad det nu är som händer. Det är ju inte så roligt att allt ska bli massor mer dyrt precis innan vi ger oss av. Men men, det är väl smällar man får ta. Eller?!

Miami here we come!

Hotell är nu bokat, flyg betalas imorgon. Nu äre snart klappat och klart. Klarskrivet. Ingen försenad leverans. Men lite svinn har det blivit, varken Maba eller Ramona får vi med oss. Men min andra hälft (ja vi är gifta), min soulmate får jag med mig. Malin Malin Malin! Det må ha blivit ett par kronor mer än vad vi räknat med från början, men det är smällar man får ta. Hotellet har Louise bott på och det var inte fy skam. Kök finns vilket är gr8, nära till playan och inte alls farligt långt  till "centrum". Vad det nu innebär. OCH STARBUCKS LIGGER RUNT HÖRNET. Skulle man kunna säga. Inte alls så långt som från det hotellet vi kikade på först i alla fall.




VI SKA GÖRA AMERIKAT OSÄKERT <3<3<3

GAAAAH

Idag missade jag premiären av både Desperate Housewives och Christine. Det hade inte varit okej om det inte varit för att det är Irinas födelsedag och jag är hos Malin. JAG HAR SPELAT IN DET. Får nog se det imorgon. Ikväll blir det lite Ben & Jerrys och mys med Malin och Irina. Imorgon uppstigning tidigare än vad vi hade önskat men det är okej. Efter jobbet vuxengrejer som bankärende och planerande för USA. Nu kom Irina så det är dags för mig at vara social mot födelsedagsbarnet.

Dantza

Snart bär det av mot dansen för mig och Malin. En tur via Espresso House hann vi med efter jobbet. Blev hem till Malin innan dansen så here we are. Ombytta och klara we are inför vår egen ankomst. Önskar bara att min tröja inte satt så tight i min redan svettiga armhåla. Hur ska detta gå?

Mugg mugg mugg

Jag har införskaffat en Espresso House mugg. Nörd? Nörd! Men den är fin. Stilig.

Idag har vi varit på resebyrå för att ställa massa frågor om resa till USA. Har också blivit en preliminärbokning! Känns bra att äntligen få gjort något av det hela.

Nu sova, imorgon upp klockan 6,00. Måste packa väska, måste fixa inresetillstånd. Ojojoj.



Back home

Tog som sagt en promenad med famlijen på stranden igår. Eller jag promenerade väl mest med bror bara. Och fotade väl mer än promenerade. Som vanligt med andra ord! Men så var det också länge sedan d60 var ute på äventyr! Helgen har varit bra och lugn. Avslappnad. Men det är ändå skönt att vara hemma. Kunna delta i planerandet av USA-resa och inte bara behöva sitta på andra sidan telefonluren och försöka se det framför sig. "Nu kostar flyget det" och "så här ser det hotellet ut". Allt jag har kunnat göra är att humma.
 
                                       Nåväl, här kommer lite klickbara bilder!
 
  

    

 
   
 

RSS 2.0