jeans.

Igår var en historisk dag - jag köpte jeans. Idag är en annan historisk dag - jag använder jeans. Tänk vad monki kan få en att göra. Men bjussar de otroligt mjuka, men tighta, stretchjeans för tre hundralappar så kan i alla fall inte jag mostå. Sedan råkade det bli en rosa halsduk att bosätta sig i också. Hoppsan, så det kan gå. Idag känns jag som vanligt, med i princip hela outfitten från min färgglada favoritaffär. Varför ska det behöva vara på annat sätt?!

Ska strax torka håret lite kvickt så att jag är klar att slänga mig på en spårvagn mot stan när fikan med Ohlle kallar. Efter det bär det av hem till den lille pojkvännen. Eller, liten och liten, han är så stark så. En riktig spännis som jag och Ida konstaterade på jobbet för ett tag sedan, eller hur - mihihi!



ghost.



tysta stunder med Clooney.

"Amerikanen Jack är en slipad lönnmördare. När ett jobb i Sverige går snett meddelar han sin kontaktperson Larry att nästa uppdrag blir hans sista. Det tar honom till en liten pittoresk stad på den italienska landsbygden, där han håller låg profil och för en gångs skull kan njuta av lugnet. Hans uppdragsgivare, en belgisk kvinna vid namn Mathilde, dyker dock snart upp i stan med en beställning, att tillverka ett vapen. Helt oväntat träffar Jack en präst, Fader Benedetto, som han öppnar sig för och han inleder en romans med den italienska kvinnan Clara. Men med garden nere utmanar Jack ödet…"

Spoiler alert! Nej, det var faktiskt ett skämt.

Filmen The American var en timme och 44 minuter lång. Upplägget såg ut på följande sätt. Någonting dumt har hänt, men man vet inte vad. Det leder till att Jack also known as Edward also known as Mr Butterfly måste fly från sitt gömställe i Dalarna till Italien. Sedan åker han bil. Han går från bilen i en gränd till sin lägenhet. Han tränar lite. Sedan åker han bil. Jack ringer ett fåordigt samtal till en annan tystlåten man.  Detta flöljs av en bilscen med ledsen musik (alla bilscener hade ledsen musik). Det blir mörkt och Jack går i en gränd. Musiken är nu läskig istället, men Jack kommer hem ordentligt och kan träna lite till. Han bygger ett vapen. Han åker bil, ringer ett samtal och åker bil. Filmen hade i princip tre scener som visades om och om igen. Jag och Louise gick från bion och undrade vad vi just hade sett. Vad hade hänt i Dalarna? Varför pratade dom knappt i filmen? Varför hamnade Clooney, som annars verkar ha koll på sina grejer, här? Om en person i en film är på en plats och scenen byts för att därefter visa personen på en annan plats, då förstår man ofta att handligen har flyttat på sig. Det är inte alltid nödvändigt att visa bilfärden däremellan. Clooney var med i alla scener, men pratade knappt under hela filmen, och han var ändå den som sa mest.

Jag går och lägger mig förvirrad ikväll.

friday out.

Ikväll börjar säsong sju av Desperate Housewives på femman och jag kommer på mig själv med att inte ha sett klart förra säsongen ännu. Fokus har gått lite från DH till Gossip Girl det senaste. Och Californication. How I met your mother. Entourage och nu senast Dexter. Hur ska jag hinna se allt? Jag har inte så mycket tid över att bara slå mig ner och slötitta. Ikväll ska jag nog ta mig tid att kika DH dock. Inte det nya avsnittet, men se klart slutet av förra säsongen.



I fredags var jag, Malin, Ida, Louise, Jennifer och Maba ute och åt tapas på Mañana. Riktigt smarrigt och mycket trevligt. Efter matkoman gick vi vidare och tog ett par drinkar ute, dock valde Louise att inte följa med. Jag hann testa både en 747 och en Daniel under kvällens gång. Mycket trevligt!

 


upcoming triwa

Den är på väg. Klockan jag så länge suktat efter. Klockan jag så länge velat ha men inte varit beredd att betala så mycket för. Jag har ju trots allt redan tre plastklockor. Men denna är något speciellt. Ordinarie priset på cirkus 1300 kronor kändes dock inte alls okej. Nu fann jag till min STORA glädje det lilla livet på hemsidan Campadre och betalar istället 777 kronor. Handlade man för över 800 kronor så var det fri frakt så jag slängde med en blå mössa från Somewear också. Kändes mer värt att betala 900 för klocka och mössa än 850 för klocka och frakt. Lätt sätt att motivera köp!

Nu ligger jag här nedbäddad i min krubba och längtar till den dagen då min lilla skalle får krypa in i sin mössa och min taniga handled får klä sig i underverket. Jag är lycklig. Och nu ska jag sova, för jag har gjort mitt för dagen.


RSS 2.0