Kvällens outfit

Har äntligen löst detta nu. Fattar inte hur jag kunde missa den viktigaste detaljen! Den viktigaste accessoaren. Fattar inte hur jag kunde tänka mig att fira in 2010 utan dom! Dags att schteeeeka in det nya året!


dedicated to Mr Daho

Kvällens outfit

Har äntligen löst detta nu. Fattar inte hur jag kunde missa den viktigaste detaljen! Den viktigaste accessoaren. Fattar inte hur jag kunde tänka mig att fira in 2010 utan dom!


dedicated to Mr Daho

2009 12 31

Här smäller fyverkerierna så att det nästan känns som att man befinner sig i ett krigshärjat land. Det mullrar snarare än ja vad gör dom annars? Smäller? I alla fall, det är nyårsafton och klockan är fem. Jag ska se till att göra mig klar och så småningom bege mig till Malin. Lite mat, lite dryck, lite utgång, lite gott nytt och kvällen är som den ska. Förhoppningsvis klarar man av att stöta på en massa andra vänner som rör sig i staden under kvällen alternativt nattens gång. Kan nog bli riktigt bra tror jag.

Det blir nog kjolstollen ikväll och så på med tidigare oanvända skosingar och strumpbraller. Ajm gånna friiis to dethhh. Tänker i alla fall vara vuxen och ta andra skor på mig så att jag inte bryter armar och ben under transportsträckorna.

Jag stoppade nyss i mig lite mat och nu tror jag att jag dör lite grann. Hur kunde jag bli så mätt?


Älskling det är livet som leker

Lekamen är vaskad, benet är rakat och håret har fått mousse i sig. Jag tänkte att jag skulle försöka hinna ta mig en tur till stan. Eller om jag kanske bör skippa det och ta kjolen som jag har här hemma ikväll. Men då måste jag i alla fall köpa ett linne. Kjolstollen. Synd att alla klänningar har krymt och inte längre passar mig... Nejmen vadå, jag har inte alls ätit för mycket godis. Pyttsan, tssss. Jaja, något ska jag nog kunna få på mig till kvällen i alla fall.

ÅH VAD RÖD ÄR UNDERBART BRA. Det är det enda jag vill lyssna på och jag vill lyssna hela tiden. Det gör jag också. När jag inte lyssnar så sjunger jag - till min omgivnings stora missnöje. Mueheeh.

Jag tänkte att jag skulle återgå till sminkandet, men då uppstår problemet: ska jag sminka mig inför kvällen redan nu eller lite halvdant och försöka komplettera sedan? Eller börja om sedan? Eller inte alls nu? Oj oj, ibland är livet hårt. Jag tror jag gör vanligt och sedan kompletterar. Jag LOVAR att uppdatera sedan om jag gör på annat sätt. STAY TUNED FOR THE MOST EXCITING NEWS AVALIABLE!!!

 

 

Handen hälsar på i bilden eftersom jag faktiskt inte hade kjolstollen på mig utan bara höll upp den. lIte kUrioZa!!


Note to self

Om jag hade orkat plocka fram papper och penna så hade jag inte skrivit detta här. Om jag hade orkat resa mig ur krubban hade jag kunnat se om jag fann något papper och någon penna. Men det är bara OM och jag orkar faktiskt inte resa mig ur krubban! Imorgon är det ett par saker jag ska komma ihåg att göra.

- Duschaaa
- Måla om naglar
- Ladda kamerabatteri
- Töm minneskort i kamera
- Se till att batteriet hamnar i kameran igen
- Åka till stan
- Lista ut klädsel för kvällen
- Ladda mobilet

Lär ju vara ungefär tvåtyyysennio saker till som jag bör göra. Men nu orkar jag faktiskt inte mer. Jag har ingen som helst aning om vad jag gör uppe. Jag är helt förbannat trött, så det är nog bäst att jag lägger mig nu! Stan blir det relativt "tidigt" imorgon aka jag kommer göra mig själv besviken. Risken finns att jag inte hinner iväg alls. Men icke ska jag spendera hela natten med att spekulera i det där inte!

Bild på julen


Jag är lite slow.








Just another monday

Har jobbat som vanligt idag. Något positivt med att vara sen idag var att man slapp den övertid som hetsades ut över hela övriga personalen. Synd bara att det visade sig senare att det faktiskt inte behövdes och att alla bara satt och gjorde ingenting. Tummen upp för det!

Nya livet light är igång igen. Träning ska bli på riktigt efter nyåret. Inte en massa sjukt onödiga undanflykter. Ta i förfan! Blir ibland så trött på mig själv. Sedan blir det också att sluta med att äta sådana ofantliga mängder godis. Inte dricka ett par liter läsk bara för att det är fredag. Kan inte hålla på och förklara bort gym med att det är så mycket mysigare att kolla en film. Må så vara, men det får vara slut med detta slöande nu! Inte heller är det okej att tänka "nötter är bättre än godis" och sedan köpa en hel påse och vräka i sig. Det är mitt psyke som måste ändra inställning. Starting today!


LOVIS! NU SER VI TILL ATT BLI VÄLTRÄNADE!!!!

 

 


Tog mig ett litet dopp bara

 

 

 

 

 


Sista veckan 2009

Snart är det nyår igen, det är helt sjukt vad tiden går snabbt! Känns som att det här året rusat förbi, men samtidigt inte. Har hunnit med lite olika saker men samtidigt känns det lite som att man står på samma plats som man var på när året började. Men det vore tråkigt att påstå att man inte har något nytt med sig från -09. Nog om det.

Idag får jag skjuts mot jobbet med mamsen. Hon ska också släppa av mormor vid bussen eftersom hon ska åka hemåt idag. Har väl cirka timmen på mig kan jag tro innan vi ger oss av. Det är extra bra i och med att jag redan är i princip klar bortsett från frukost och att jag därför hinner umgås lite med mormor innan hon åker. Sofia skulle också ha åkt idag men det blev uppskjutet till imorgon. Synd att jag inte visste det förrän jag vaknade idag, i så fall hade jag kunnat gå upp tidigare och fikat eller något med henne. Men så blev det inte nu, tyvärr.

Dags nu att spraya håret och hoppa i gosetröjan!

Donkey Kong

Kan vara tidernas bästa spel. Och jag kan vara tidernas sämsta spelare. Helt fruktansvärt superkass är vad jag är. Men många skratt skänker jag därför mina medspelare, i detta fall Malin.Vi blev också vansinniga vid ett par tillfällen, båda två.

 

_______


Tidigare idag blev det lite vandra i stan och kolla rean. Vi blev ganska snabbt ganska irriterade på alla köer, alla människor och all vad en mellandags rea kan innebära. Fick dock med lite fina saker hem. Kjol plus tröja som jag kollat på tyyysen gånger från Monki och lite krafs från Gina. Bland annat en stor stickad tröja. Storlek large aka för stor men det ska nog inte vara några problem. På med en sjal och kanske lilla skärpet så är det klarttt. Åker absolut på imorrn, tvingas jag jobba sent så ska jag i alla fall ha gosekläder! ÅÅÅÅH jag har också, efter flera års letande, äntligen funnit det perfekta läppstiftet. Thanks to jobbarkompis Emma. Smashbox - Pout. I love it!

Imorgon blir det som sagt sovmorgon och tur är väl det - även om det suger... Dags nu i alla fall att loosa sminkis och skutta i pj's!

Hej Sofia

Jag dedikerar detta bildspel till dig. Du kommer snart hit och då ska vi spraya hår och göra te. Hälla i termosmugg och sedan åker vi till stan. Du ska få lyssna på Vals för satan och Sjukhus. Ensamheten och det finns inga ord. Hjärta och Taxmannen. Det är så bra. Bäst att jag slutar nu för du ringde just på dörren. Ses om 30 sekunder!










så -- o b e s k r i v l i g t -- bra




Man blir ödmjuk inför kraften i rörelsen
Om man tror på någonting som du gör
Att aldrig någonsin ge upp

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig


 


Jag går sönder och blir hel igen.


Sunday, rea Sunday

Idag bär det visst av mot stan för att kika vad rean har att bjuda. Jag har tänkt att dra ner lite på onödiga utgifter det kommande nya året. Där i ingår såväl kläder, väskor och skor som godis, läsk och annan halvlitersdricka. Hur mycket pengar lägger man inte på att köpa exempelvis ramlösa? Sick. Ska nu se till att det inte blir en massa onödigt krafs köpt idag. Jag har en tendens att köra på stilen "det är så billigt". Inte okej. Bör ta och göra mig iordning nu så att vi kan komma iväg någon gång. Inte för att jag vet hur långt komna de övriga är i iordninggörandet men jag har en tendens att vara historiens störste tidsoptimist...

Article 50

"If a Bro should accidentally strike another Bro's undercarriage with his arm while walking, both Bros silently agree to continue on as if it never happened"

En sådan hetta

Det är så förbenat varmt på mitt rum! Så fort jag går in här så känner jag hur kinderna bränner. Inte går det att sänka elementet heller, det står redan på noll. Allt verkar ha rasat när de var här för en tid sedan och gjorde om med fjärrvärme och individuell betalning and so on. Nu är elementet brännhett hela tiden och det går inte att ha det på annat vis. Här om natten vaknade jag fyra-fem gånger av att det var som att befinna sig i sahara. Känns lite fel att ha fönstret vidöppet när det är minusgrader och snö utomhus, men är det så det får vara så är det väl så det får vara!

Homecoming queen

Imorgon kommer Sofia hem och hälsar på från livet långt borta! ♥ Då ska spelas monopol och dricka glögg, lite sista-minuten-klappar kanske och en reunion som heter duga. HURRA! Har lagt in önskemål om att få gå lite tidigare från jobbet imorrn men vet inte hur det blir med det. Idag var det visserligen väldigt lungt så förhoppningsvis kanske dom godkänner det. Annars jobbar jag visserligen bara till klockan sex så det är inte så farligt. Fick också bytt bort min sena kväll den 23e och jag är taksammast för det! Nu slutar jag istället kvart över fem och hinner hem och ta det lugnt med familjis och mormor.

Nu blir det att skutta in i duschen och sedan krypa till kojs!










Mundogg

Tjugofem minuter kvar idag. Sedan blir det ytterligare lite julklappsjakt. Sedan är jag nog nästan färdig faktiskt. Ska ta fram de där tomtarna jag pratat om i ett århundrade nu också. Jag skulle pyntat fram dom redan 1a advent enligt mina egna planer. Men vi vet ju alla hur det brukar gå med dom... Inte alls.

Nu är vi nere på sju minuter kvar. Dags snart att röja skrivbordet, hoppa i vinterklädseln och skutta in mot stan!


Snö, klappar, gran och pynt

Nu får vi också lite snö här i Göteborgis! Hurra är det enda ord jag kan använda! Den enda mening jag kan använda är hoppas detta ligger kvar nu. Tänk om vi kan få en vit jul!! Det vore ju mer än fantastiskt! Jag blir exalterad som ett barn på... julafton! Idag har jag fått köpt en del av de klappar som ska ges bort, vi har gått på Liseberg och vi har pyntat granen här hemma. Nu känns det lite juligt och inte jättestressigt längre. Det är en del kvar som ska införskaffas, men det ska nog gå att lösa ganska smärtfritt.









Speed it up ffs!

Håller på att ladda upp lite bilder för framkallning. Det. tar. sådan. jävla. tid. Och jag måste hinna till stan och göra allt. Allt måste jag hinna göra idag. Att fixa bilderna är en del av allt. Jag roade mig bäst jag kunde under tiden. Jag funderade en liten stund på om jag skulle läsa min bok så länge. Jag vet inte varför jag valde nedan visade nöje istället. Jag vet verkligen inte.








Julestress och julestrid

Idag har jag lika många saker kvar att göra som jag hade igår. Har införskaffat julklapp till lillebror nu, men kvar är i princip alla andra. Ska också idag hinna röja på mitt rum, julpynta fram mina tomtar, klä granen med familjen, gå på Liseberg med Louise och tusen saker till känns det som. Kan hända att jag får hoppa gymmet imorgon om jag inte hinner med sakerna idag. Jag vill verkligen inte hoppa över gymmet. Plus att jag ska jobba en övertidstimme  imorgon, inte så stor skillnad kanske, men när jag har noll saker figured out inför julis så känns det ändå som ett störande moment. Jag är då alldeles för snäll. Andra får vara lediga eller jobba normala tider men jag tar på mig lite extra för att hjälpa till och sitter sedan kvar där ändå med 21,15 dagen innan julafton i år igen. Av tio schemalagda vardagar framöver jobbar jag till 21,15 fem av dom. Tre dagar slutar jag tidigt. Schemaprogrammet på jobbet och jag har visst lite olösta problem och har väl haft det i princip hela året nu. Suck. Jaja, vi får väl hoppas att det blir bättre på andra sidan nyår.

_______________________________________
Den här gick tydligen hem!


091218

Bristande engagemang och saknad möjlighet till vantar under fotandet gjorde att resultatet inte blev alls bra. Men jag är glad ändå! Nu ska här köpas gran!










Fredagskoma

Klockan är halv ett och jag är dödligt trött. När blev jag mina föräldrar som somnar i soffan var helg?! Jag måste ha missat när det hände. Malin nanar lite lätt och jag är en apatisk apa. Jag borde ta mig hemåt men är för trött för att ta initiativet. Först tänkte jag ta och dricka lite julmust men det kräver att jag först tar bort datorn ur knät, sedan lämnar filten behind, reser mig upp och går till köket. När jag utfört dessa handlingar kommer jag inse att jag måste gå på toa och även göra det. Sedan kan jag hämta julmusten och klunka lite sådan. Sedan kommer jag behöva tömma blåsan igen. Dätt ehr tzom ähn ondd sirkäll!

Hade jag orkat så hade jag kikat lite på bilderna vi tog tidigare och kanske lagt upp en eller annan här. Men det orkar jag inte så det får bli imorrn istället. Ska försöka stiga upp i tid imorrn och få saker och ting gjorda. Planera julklappar - köpa julklappar. Framkalla bilder, kolla upp vilken dag som passar bäst för jul på liseberg, passar bäst för The Holiday. Kanske gymma. Intensiva stunder i en stressad julestad. Men jag tror det kommer bli en bra dag!!


Okapabel att handla rätt

Scenario: Emma ska gå till Coop Konsum för att köpa glögg.
Resultat: Emma kommer ut från Coop Konsum med julmust, choklad och en julstjärna.
HAAAALLÅ!?? Ret. Går halva vägen tillbaka till Malin, vänder, går tillbaka köper glögg och är sedan back on track. Jag är inte så smart som jag ser ut. He-eh-heeh-.

Idag har det hunnits med lite gå i stan och kolla på potentiella julklappar, lite fika och så en promenad med Malin, Kvint och d60. Nu sitter vi i Malins soffa och fryser och tittar på tv. Mes-Orlando är med och stoltserar med en lerig nuna.

Jag funderar på att gå och steka oss lite glögg. Det är fina grejer det, det är allt jag har att säga.


The to-do list

Det är torsdag kväll, snart är det helg. Ute snöar det. Jag sitter i krubban och dricker glögg. Snart åker pj's och gosestrumpor på och jag skuttar ner i sängen med min goda bok. Snälla låt mig vakna imorgon för att kika ut genom fönstret och se det Winter Wonderland som jag hoppas kommer att skapas under natten. Åh vad det hade varit bra. Jag ser verkligen fram emot denna helg i riktigt julanda!! Imorgon ska jag försöka få till en date med d60 också. Plus fika med Irina och förhoppningsvis Malin. Hurra, hurra hurra!!




Jag är en glöggare


YouTube 4-lajf

Fick just de två klippen nedan från Ohlle och jag skrattade så att jag trillade ur krubban!




---

Jag minns en dröm om snö
Det är svårt att se dig
som en glasbit i en vattenpöl som frös


Inatt har jag drömt att det har snöat. En helt natt av snöande här och snöande där. Jag hann till och med i drömmen börja fundera över vilka skor jag skulle ha på mig med tanke på att mina läcker in så fort det är blött. Sedan vaknade jag och ute är det bara... vanligt. Inte direkt oväntat, men lite tråkigt. Jag menar jag drömde ändå att det snöade ute, det snöade på Calles datorskärm och det snöade inne. Det snöade I-N-N-E. Kunde jag inte fått i alla fall ett liitet, tunnt lager snö på marken idag?

Snart är det dags för mig att ge mig av mot jobbet. Börjar sent idag men slutar klockan åtta istället för nio. Ganska skönt med tanke på att jag börjar tidigt imorgon. Helgen får bli fylld av juligheter: jul på liseberg, julklappshandling, glöggdrickande, spelspelande, The Holiday och kanske lite matlagning. Det är bra skit det!

Vuxenpoäng?

Samlar man vuxenpoäng när man tycker att akademibokhandeln är ens favoritaffär? Där finns så mycket fint att titta på, så mycket böcker om så mycket olika saker. Det finns spel och fina anteckningsböcker och pennor - för att inte nämna KALENDRAR! Jag insåg igår ännu en anledning till mitt "Eman <3 bokaffärer" och det är att det är så lugnt där inne. Jag går inte in på Gina för att jag är dantzsygen lixx, så för min del behöver de inte spela technoremixer överallt. På akademibokhandeln är det tyst och fridfullt. Om jag efter att ha hängt där inne i dryga halvtimmen (utan att egentligen göra någonting alls) går vidare till Espresso House för att sätta mig ensam med min bok och en latte, får jag fler vuxenpoäng då? Eller får jag bara bocka av rutan "jag har blivit eremit"? Boken är förövrigt en trevlig  skapelse på engelska, vid namn The To Do list. Tror faktiskt jag ska ta och göra mig i ordning för krubban och lägga mig och läsa den nu. Aaaah, livet är allt bra fint!

Efterlysning


Noll

 

 

 

Kan vara tidernas bästa låt. Inget mer behöver sägas.

The naked man

Jag tror bestämt det får bli ett till HIMYM innan jag nanar idag. Eller rättare sagt ska jag se klart på det jag började kika på tidigare. The naked man. Så jävla bra. - There is no way that works! - Two out of three times! Går inte att vara annat än happy när man kollar på denna helt klockrena serie! Imorgon börjar jag lite senare än tidigt vilket gör att det är lite sovmorgon. Härligt. Sedan bär det av hem till Lovis som fyller ååår. Tårta ska då ätas (som om jag behövde mer av den varan - GE MIG GYMMET NU!)

Dags att borsta tanden och ta på mina pj's. Sedan krypa ner i krubban och kolla klart på The naked man. Jag skrattar redan...


091213

Idag är det Lucia och här har inte firats ett skit. Jag har ätit två lussebullar som mamma bakat och nu ligger jag i vår nya soffa och slökollar How I met your mother. Kan vara den minst produktiva dagen på länge. Det enda av värde jag gjort är att hjälpa mamma att stoppa russin i lussebullarna. Avgör själva hur revolutionerande min insats har varit...

När de två sista plåtarna bullar åkt in i ugnen ska jag tvinga min familj att umgås, antingen vid vår tv eller vid ett spel (Jag vill spela Monopol, när kommer Sofia hem och spelar monopol med mig?!). Dricka varm choklad med grädde on the top. HAR VI GRÄDDE!?!!??!! ---- Ja, vi hade grädde - crisis avoided!

Jag skulle också ha plockat fram mina tomtar idag men det har jag inte gjort. Suck, ack och ve. Det får bli imorgon istället.

Godmorgon klockan 13:54

Satan i gatan - idag vaknade jag ovan nämnda tid. Inte ens av mig själv utan av att det ringde i mobilisen. HALLÅ?! Vad sysslar jag med? Idag ska jag försöka röja klart lite och kasta fram ett par tomtar här och där. Jag ska också anordna Tredje advent - the family happening likt jag gjorde första advent. Idag funderar jag på varm choklad och ... ja, vad göra? Ska jag ta ett spel igen eller bör jag stoppa Mysteriet på Greveholm i dvdn och låta mor, far och bror bänka sig?

Jag funderade också på att kolla lite serier idag. Antingen fortsätta på HIMYM season four eller om jag kanske ska ta mig an Entourage som jag tror gömmer sig på min externa hårddisk om jag inte minns fel när jag tror att Louise gett det till mig någon gång i en svunnen tid. Ja ja vi får se vart det bär av!

__________________________________


EheHEhehe Jag vet att ni vill ha denna.



0227

Klockan är ett par minuter efter två mitt i lilla lördagsnatten. Jag och Lovis var ute på en tur med vovsing Stella förut. Tog en liten promme inne i stan för att kika på julbelysning och allt sånt. Kände stor glädje över att ha platta skor och bekväma brallor på mig. Plus i kanten för den varma chokladen med grädde som vi köpte! Jag har inte alls varit speciellt sugen på utgång det senaste vilket är ganska ekonomiskt och sömnfrämjande även om jag inte somnar direkt tidigt. Träffade också Tottis och hans vänner i stan! Kuligt värre, måste erkänna att jobbet är liite tråkigare utan Toto där. Wää wää wää.

Nu ska jag nog ta och kolla ett avsnitt HIMYM. Sedan ska jag återgå till min nya favorit-sov-musik aka Backstreet boys. Jag lyssnar nu på Inconsolable, This is us och If I knew then. Och ett par tyyyysen till. aJ aaM tHa nErdd anD yoU lajkt itt!

I don't wanna wait another minute, put me out of my misery sjunger dom för mig. Fina serenader. Blir rörd när jag tänker på att dom skrivit detta bara för mig..................!!!!111111

Städa eller inte städa. Inte städa!

Än en gång har jag påbörjat renovering av min bloggoutfit och än en gång har jag tröttnat mitt i. Jag får helt enkelt inte ordning på det. Nu verkar den i alla fall fungera utan att menyn och alla inlägg trillar iväg åt höger och vänster. Det är ju alltid något att vara glad över.

Nu när jag distraherat mig själv från städandet en stund ska jag kanske ta och avsluta det jag påbörjade tidigare. I alla fall se till att dammsuga av och ställa tillbaka all skit som numera bosatt sig i min krubba. Tänkte också slå Lovis en signal och kolla med henne vad hon ska hitta på ikväll. Jag har Sunes jul. Jag har mysteriet på Greveholm. Bra skit.

Let me tell you a story about my room

Jag fick idag för mig att städa lite på mitt rum. Så där som jag får för mig någon gång ibland men aldrig orkar fullfölja. Det händer liksom aldrig. Jag hatar hur jag har det på mitt rum. Det enda jag gillar är min krubba och av den anledningen är det också bara där jag befinner mig och bara den jag bryr mig om. Mina växter också såklart, synd bara att det inte spelar någon roll hur mycket jag försöker, utan dom dör ändå.

I alla fall. Satte mig nu för att rensa lite här och lite där. Flytta lite, röja lite, damma lite, dammsuga lite. Och jag kan i ärlighetens namn säga att jag hade kunnat kräka mitt på golvet utan att det skulle bli något värre här inne. Det är fruktansvärt. Jag är värdelös på det här. Tusen, tusen och åter tusen saker ligger ö-v-e-r-a-l-l-t. Jag blir matt bara av att se det och det är därför jag aldrig kommer någonstans. Det finns så många projekt att jag inte vet vart jag ska börja. Istället slutar jag. Det är inte alls en bra taktik.

Liztah

Jag stal en liten lista från Jennifer :)

Dagens kläder:
Jeansblöja, långa linnen, sjal med häftiga DÖSKALLAR på
Dagens humör: Laid-back, glatt och på topp!
Dagens tanke: Svensson Svensson-filmen kan vara det bästa som skapats 
Dagens irritationsmoment:
Att det inte finns några stora vita halsdukar för mig att införskaffa
Dagens mest ointressanta ämne: Jag pratar bara om intressanta saker.
Dagens dummaste: Gustav Svensson <3
Dagens frukost:
Hann inte äta frulle, blev jullunch vid 10,45 som första mål idag
Dagens känsla: Freeeeedag!
Dagens göromål: Jobba, slita, chilla, fika, checka film
Dagens väder:
Göteborgsväder, halvkyligt, grått, småregnigt


Frajdej

Idag slutades det tidigt så det blev lite gå i stan och lite fika. Jag och Carlito började bygga på en lista över filmer man borde se. Och med man menar jag givetvis mig själv. Jag har ju inte sett någonting. Min samlade lista över sedda filmer kommer nedan.

- The Holiday
- Alla Harry Potter
- Sunes sommar
- American History X
- Matrix
- Barbie

Jag behöver jobba lite på det där. Nu tittar jag på Svensson Svensson. Är faktiskt lite tvekis till om jag har sett själva filmen tidigare. Har än så länge hunnit se fem minuter och jag är redan lite smådöd av skratt. Detta kan vara något av det bästa som gjorts. Även om det är svenskt, vilket jag annars brukar avsky.
__________________________________

Här kommer ett par bilder från kvällen så långt.




En snel våfsing.



En glodd Molin



En tjej som tror hon är snigg


23:19

Jag borde sova, men det gör jag då icke. Fastnade lite framför tvn. Tro detta eller ej, men jag satt och slötittade på inget mindre än svt2. Ett program om skolan med bland annat debatt om hurvida bonus för lärare är bra eller dåligt. Ganska intressant. Sedan fick jag för mig att försöka få fatt på serien Hemlös. Gick sådär till en början men facebook löste det hela för mig till sist. Jag hinner visserligen inte kolla nu, men någon gång ska jag göra det.

Idag har varit en ganska lugn dag. Började sent så innan jobbet blev det lite gå i stan med modern min. Julklapp till mormor är fixad och nu har jag bara alla andra kvar. Hur ska man hinna, vad ska man köpa, hur mycket ska man lägga? Yss yss yss. Julen kommer verkligen rusandes. Imorgon är det jullunch på jobbet, jultävlingar, julkalendrar, julklappar, julgranar. Jag gillar och jag gillar mycket, men det är väldigt många olika saker som ska hinnas med och jag vet inte riktigt hur tiden ska räcka till. Men det har ju löst sig alla andra år, så varför skulle det inte bli så i år också!

HAPPIEST FACE!!!

Små rosa moooln, svävar jag pååå!


Opepp

Kan verkligen inte komma på något alls av värde att skriva ner här. Jag kommer inte på något utan värde heller. Tänkte uploada lite bilder från dansen men insåg att det skulle ta ett par timmar med tanke på att dom är tagna med d60. Aka stora. Aka jag orkar inte. Maybe later...

Barney Stinson OUT!

Nu är det dags för mig att gå hem från jobbet. Rätt skönt för jag börjar känna att min hals och min röst är ansträngd när jag pratar så mycket. Funderar på att unna mig en latte på vägen hem. Eller på vägen till Malin rättare sagt för jag tänkte svänga förbi där nu. Ska bara göra klart lite saker på jobbis först sedan bär det av. Måste hitta någon som kan släppa ut mig också eftersom jag glömt mitt kort hemma - lite jobbigt!

Jag hade tänkt stjäla Ohlle och fika någon dag i veckan nu men stackarn verkar vara överöst i plugg. Stackars honom och stackars mig som inte får hänga med min bff! Nåja, det blir så småningom, får leka med andra vänner så länge. Dags nu att lämna min grotta och fly hem till Malinka.


Dantza is coming to town

Idag är det dags för the dansuppvisning of the hösttermin. Vi ska ha stilen "stylish" idag och jag är nervös. Jag är inte stylish! Jag är tjejen som tar det som ligger överst i lådan. Det jag har rafsat ihop nu känns visserligen rätt bra. Kommer dock av värmeslag när vi dansar. Fast om man har kondition som en helkroppsförlamad så är det väl inte så konstigt. Våran koreografi är först ikväll, tror aldrig vi har dansat så sent. Halv sju eller något i den stilen kommer det nog vara. Jag ska ändå ge mig av ganska snart eftersom jag ska kolla på Ida som dansar tidigare under dagen och för att det är kul att se såklart! Både d60 och ixus har laddat hela natten och nu ska minneskorten tömmas så att det inte finns några gränser för antalet bilder som kan tas under dagen. Lär också bli en promenad på JUL PÅ LISEBERG! Hurra!! Jag ska köpa glögg och vinna ljuslyktor eller något annat dumt på hus & hem-hjulet. M-m-m!

______________________________________

Jag, Malin, Ida i fredags


Steak sauce!

Helgen so far har varit alldeles lysande! Eftersom vi var lediga fredag känns det som att det är söndag idag, men så är ju icke fallet. Många plus för den insikten. Tycker ändå vi har jobbat bra för att få mycket gjort. Tåg till stökholmen, glassa lite på vandrarhem, käka resturang, checka BSB, utgång på Sturecompagniet, tillbaka till hotellet, sova lite, upp och käka, checka Jonas marcherandes genom hufvudstaden, lite shopping och hem igen. Där hade vi en snabb genomgång av vad som skett!

Ikväll blir det lugnt. Film eller Gossip Girl med Malin som planen ser ut nu. Måste dock först hitta något att stoppa i magen och duscha mig reeen. Känner mig inte fräshast efter fem timmar på tåg varav den första var stående och svettframkallande. Ja, där har ni sanningen.

STÖKHOLMEN

Vi har anlänt, vi lyssnar på party-bzbäh VI HAR DATOR PÅ RUMMET and we like it. Eller "That's the way I like it" som dom sjunger nu, herrarna på ipöden. Planen för dagen är oklar aka precis som vanligt. Det är inte var fredag man korkar upp jordgubbsvinet strax innan fyra. Inga glas har vi heller men inte är vi blyga. Jag ska sova i världens bästa bäddsoffa i världens bästa pyamasbraller. Vi (e ehehe jag) har bestämt att detta är resan av filmande med kameran. Vet icke om den idén kommer verka lika bra efteråt, men det återstår att se. Dags nu att spraya lite hår, sminka lite ansikte och så småningom bär det av ut på staden. Kommer vi gå vilse? Kommer vi komma dit viska? Stay tuned for some more more infoooo. Skriver mer sen, LATERS! (ehehe he hehe igen)


Stökhölm

Då var det snart dags. Elvaåriga mig är så exalterad. Tjugoåriga mig döljer detta ganska väl inför alla utom Malin. Detta blir en kort rapport eftersom vi ska möta Ida om ungefär nu. Blir förhoppningsvis en frullemacka på espresso. Eller något annat någonstans. Annars har jag fått i mig ett par peberkager i alla fall. BRA MAT.


Sthlm

Imorgon bär det av mot hufvudstaden vår. Men inte är det endast staden som ska besökas utan också barndomen. Bzbäh is the shit och det är dom som är anledningen att vi reser denna långa sträcka just denna helg. Jag har sett fram emot detta hela mitt liv. Eller i alla fall sedan jag fick min första bsb-skiva hemma hos farmor och farfar i vad vi nu skulle kunna kalla en svunnen tid. Vill jag bli ett kiddo igen är det till bsb jag vänder mig, det är där past emma gömmer sig.

Helgen kommer också innehålla ett stycke dansuppvisning. WHATTA hur ska detta gå?! Förhoppningsvis helt okej med tanke på att tävlingen inte sket sig och sista danslektionen kändes bra. Även om jag höll på att dö några gånger. Hej jag heter Emma och jag borde VERKLIGEN satsa på att förbättra min kondition om jag inte vill dö i förtid.

Merlin har redan gått och lagt sig med nattugglan jag sitter här och chillar lite till. Vet egentligen inte varför jag är vaken fortfarande. Det är inte särskilt fartfyllt att sitta här själv och trött - det är jag. Kände bara att jag VAR TVUNGEN att dela med mig av allt spännande som pågår i mitt liv just nu. Alla små projekt. Ett par saker som är hemliga än så länge men hiheirheTHIIHIHIH. Okej nu ljög jag och låtsades vara en av alla bloggerskor som faktiskt har så hiiiimla spännande saker för sig. Böcker hit, programledarjobb dit and so on. Tss, allt jag gör är att kolla Gossip och dricker latte. Sad sad E-man.


Chokladrulle

Jag är ett litet smygfetto. Kanske inte fysiskt (men fortsätter jag såhär vet vi alla vart det kommer sluta) men till beteendet. Marabou mjölkchoklad på rulle. M-m-m. It is like a droug to me. Bara äter och äter och njuter och njuter och sedan rullar jag fram en stund. Så här lite är det kvar nu.

Egentligen borde jag i denna stund packa inför sthlm och jag kommer inte komma undan för Ida kommer se detta och utbrista BUSTED! Men jag vet inte vad jag ska ta med mig?! Får alltid mer eller mindre ångest när jag ska packa. Även om det inte direkt är så att världen går under om jag skulle glömma min tandborste. Eller mitt smink. Eller en pyamas. Och for christ sake, vi ska bara till sthlm och vi ska bara vara borta i strax över ett dygn. Hopplös är ett ord man ofta kan använda för att beskriva mig! Men på ett charmerande sätt Ej-EHEh--ehheh eH...


22:55

Alltid lika effektivt att använda klockslaget som rubrik då man börjar skriva ett oviktigt inlägg och inte ens orkar komma på en oviktig rubrik att starta det hela med. Idag trodde jag att jag skulle dö lite på jobbet. Känns som att jag inte hunnit prata med någon (av mina vänner) på hela dagen. Helt sick vilket jävla tempo man måste hålla from time to time. Blev inte roligare av att tänka tanken att planen hade varit chilla på bio om någon bara kunnat byta med mig så jag kunde gått en timme tidigare eller så. Määään, nu ska vi inte vara sådana.

Imorrn blir det lite tempo efter jobbet då jag ska först hem och packa för att sedan åka till Malin där vi ska ha lite Mary Kay kväll med Ida. Sleep-over för min del och sedan blir det Stockholm på fredag. Känns bra. Tempo, tempo.

Jag ursäktar min oerhörda tråkighet med att jag är apatiskt trött.

BzbÄh

Jag dog lite imorse när den här låten kom på min ipod. JA jag har lagt in bsb's samlade verk och JA jag lyssnade på dem imorse. Hysteriskt rolig.


Frosty the snowman

Och så kom också minusgraderna till lilla landet lagom. Hela två stycken visar vår termometer nu. Försökte ta d60 på en liten tur i trädgården men det failade lite skulle man väl kunna säga... Det blev inte riktigt som jag önskade. Hade behövt ett stativ. Och lite mer tålamod än vad man har på morgonen innan man ska rusa till jobbet. Jag är inte nöjd men här är väl bilderna så små att dom ser bra ut ändå hoppas jag.






Confessions of an Eman

Här sitter jag och lyssnar på inga mindre än Backstreet boys. Taggar lite inför fredag. Blir på sådär mysigt smörhumör. Ja, jag kan rimma. Det finns en speciell bsb-känsla. Det är som att man går i fyran i skumma 90-tals/början på 00-tals kläder och helst av allt vill bo på Bsb-planeten. JA det är ett quote från Ems (till och med från femman). Man blir också mysig och lite kär av att lyssna på bsb. Inte på något speciellt sätt eller i någon speciell, det har väl bara att göra med att det är så tårdrypande smörigt kärleksfullt tidvis (who am I kidding, hela tiden såklart). Det är så himla mycket I'm gonna love you hit och dit och from the bottom of my heart och how did I fall in love with you, you need love och you tell me. Jag kan hålla på i ett par veckor. En sanning till ska ni som orkat ta er så här långt i denna meningslösa skrift vara värda. Det är deras senaste skiva jag lyssnar på - aka This is us från nu i höst. SOM JAG HAR KÖPT. Som jag har lagt pengar på. Jag har inte tankat BSB olagligt. Jag äger This is us i fysisk form. HAHAHAH jag är underbar. Ska genast lägga in detta på min ipod och somna till bsb inatt. Har en känsla av att jag kommer sova extra gott då och drömma om sockervadd och Nick, Howie, Kevin (ja jag vet att han inte är med längre), AJ och Brian iklädda vita kostymer sjungandes, ja säg vilken som av deras låtar för dom har väl alltid vita kostymer. Kan ta I want it that way som exempel. Det är viktigt att ni tittar på denna video för att få rätta känslan. Titta extra noga på Nick vid 00:42, AJ efter 1:14 och MISSA FÖR GUDS SKULL INTE DANSEN vid 1:35. Men viktigaste i hela låten får jag nog ändå säga att Howie är. Jag säger bara 2:13. Se händerna. Se känslan. Notera de stängda ögonen. Det ensamma fingret som visar att det verkligen gäller The one!
_____________________________________

You are - my fiiiiiire
The one - deesiiiiire
You aaaare
You aaare, you aaare, YOU AAAARE

Don't wanna hear you saaaaaaaay
Ain't nothin' but a heartachee-e-e
Ain't nothin' but a miiiiistake
(Don't wanna hear you saaaay)
I never wanna hear you say.. OOOH YEAAH
Iiiiii want it that way
_____________________________________

Jag har analyserat videon. Och låten. Jag känner mig så nöjd. Känns som att past-Emma fick lite tid nu. Jag kommer nog aldrig att bli vuxen, inte så länge Backstreet's back var och varannan vecka.


RSS 2.0